Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap osszeutkoztem egy masik terepjaroval eleg csunyan. Elem kanyarodtak en meg belementem. Termeszetesen nem az en hibam, ezert fizetnek ilyen szepen, mert bevannak szarva hogy perelek.
Meg nem is lattam a kocsimat mennyire tort szet mert rogton vittek is a korhazba. Kicsit szetzuzodott a fejem, meg ma hivott a biztosito delelott, hogy a kocsimat lehet a szemetbe dobni mert totalkaros.
Egyebkent semmi komoly, csak nehany mokesz, a fejborom szetszakadt meg a pittyem repedt szet. Szetfejeltem a belso visszapillantot, olyan szerencsetlen volt az utkozes.
A nyakam viszont meg most is rogzitoben van, majd beszarok ugy faj...Szoval dolgozni azt megint nemtok egy darabig...
Florida: egy ugyanolyan meretu, 30/35mp/h sebessegnel pont megteszi. Meg termeszetesen a leheto legszerencsetlenebb szogbol jott belem.
Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs