Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Miert hulyezi mindenki folyamatosan az amerikaiakat? Te hany amerikait ismersz szemelyesen? Busht en sem csipem es qrvara ellenzem a haborut, de nem ertem mit kell fikazni a nepet. Magyarorszagon mi volt a valasztasokon? Sosem felejtem el mennyire nevetsegesse tette magat mind a ket tabor...
Most alljak neki en is lehulyezni a magyar nepet, mit ossze nem bohockodtak a sok tuntetessel, ezzel-azzal? Itt egy hidat nem zartak le a demokratak/republikanusok pedig picit tobb van mint odaat.
A dollar ertekzuhanasa sajnos eleg gaz, de ebben sokminden kozrejatszik.
''Csak a vilag erdemelne valami mast''
Mire gondolsz?
[Szerkesztve] -
-
válasz
fokukac
üzenetére
helyesbítek, egy pozitív mégis van a dologban : így Bush viszi el a saját balhéját. meglátjuk, hogy próbálja megoldani a problémákat, amiket ő okozott. Irak, Al-Kaida, rekord költségvetési deficit, rekord fizetési mérleg deficit, fogyasztási lufi, gyenge dollár. (Bush alatt a dollár kb. 35 %-ot vesztett az értékéből pl. az euróhoz képest)
-
Tithian
őstag
Kipróbáltam én is (most már megy Opera alatt is
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.
Tetszik benne, hogy kereshető, de egy giga helyet lehet kapni Spymacen vagy Wallán is.
Arra azért kíváncsi lennék, más mennyire tud keresni a levelekben. Hivatalos dolgokra biztosan nem fogom használni, de egyéb célokra jól jöhet. -
PeliScan
addikt
Lithiumos, régi, '97es laptopnak az a jó, ha álladóan be van dugva az akksitöltő és standy-by, vagy húzzam ki és kapcsoljam le?
Thx -
anaqer
veterán
válasz
Tithian
üzenetére
Heh... gmail... haver ma villantott hogy van nekije acc, de mondta is hogy biztos egy nagy Echelon-szerű (vagy Magic Lantern, nem tudom most hogy hívják) susmus az egész... még direkt bíztatják is a júzert, hogy ne töröljön, tartson csak meg mindent (hagy turkáljanak benne
). -
Loretto
veterán
sziasztok. a borland nevű cégnek uj neve van?
-
Tithian
őstag
Kicsit elképedtem, mikor megláttam, hogy még mindig árulják (és meg is veszik) az ebay-en a gmail meghívókat...
Simán lehet máshonnan ingyen szerezni gigás postafiókot, mégis van, aki veszi. -
hungeek
senior tag
Bush nyert

Bővebben: link -
QuarK
senior tag
Azért, hogy kicsit lelombozzalak, ez nem teljesen az amire mindenki gondol, ez ilyen plátói ragaszkodás, amolyan lelki társ, ezért is fontos, hogy ne verje át senki...
Ha mostanában jártál volna a Nők, nőügyek totyikba (#1483 és köv. tsai), tudnád, megvan a magam gondja... 
-
Trak
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Szerintem túlbonyolítjátok
Nekem 3 mailcímem van amit használok is.
Egyiket azért, mert az a legrégebbi, mindenki azt ismeri, és ha esetleg vlami régi ismerős fel akarja venni velem a kapcsolatot, akkor tudjon írni+már megszoktam.
Van egy majdnem ugyanolyan régi címem is, azt sosem használtam nyilvánosan, ''csak'' egy régi barátnőmmel levelezünk ott. És van egy újabb, amit kb fél éve regeltem, mert megtetszett a szolgáltatás. Ez utóbbit használom mostanában.
A password mindegyikhez más. A 2. címen már több, mint 3-4 éve vannak levelek az említett lánytól. A mostani barátnőmmel 2.5 éve vagyunk együtt, de erről nem tud. Akkor most gerinctelen vagyok? Ti megmutatjátok a jelenlegi b.nőnek a régi szerelmetekhez írt leveleket
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére

Egyik sem kell, semmi sem kell... Épp most hívott a lány, s áttereltem a beszélgetést, óvatosan puhatolóztam, de ő egyből rávezetett...
A lényeg: bizalmasabb levelezését más e-mail címen végzi kezdetektől fogva, a freemail-esre csak az ilyen körlevelek, barátnők csacsogásai, stb. megy. És ott a jelszava is egész más... És tudja nagyon jól, hogy a barátja nézi, már 1 hónapja lassan...
A többi már az ő dolguk, a turpisság kiderült...
De azért meg lett köszönve nekem, hogy figyelmes vagyok...
-
VladimirR
nagyúr
nem jo megoldas, ha torolteted a leveleket, mert igy csak a srac fogja megkapni
mas: a freemail-ra vebes feluleten torteno belepeskor van vamai olyan, hogy ip-cim ellenorzese nelkul - ez mire jo? nem lehet valahogy elerni, hogy csak adott helyekrol lehessen a fiokhoz ferni? -
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
:_________V
Ennyire láma én sem lehetek... Ez van ha az indulat beszél az emberből... Csak ezt meg valahova burkolni kéne, mert mindenhol ugyanaz a jelszava, és mi oka lenne megváltoztatni... Mindegy, ezt majd kifundálom, most már nyugodtabb vagyok, köszi minden hozzászólást
szerk: közben én is letöltöttem a progit, és van ott olyan, hogy automata letöltés és törlés... igaz vmiért a fejlesztő a registrybe rejtette, de rajtam nem tudott kifogni... most már felfegyverkeztem a probléma ellen, még 1x köszi.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szinte minden levelezo kliens igy mukodik: ket lehetoseg van, az egyik, hogy torli a levelet a kiszolgalotol, a masik, hogy nem nyul hozza
1. lehetoseg: szvsz hivd fel az illeto levelet a gyenge jelszo veszelyeire, illetve a jelszo titkossaganak fontossagara - peldeknt emlitsd meg, hogy eszre sem venne, ha valaki minden levelet olvasna, s az sem kizart, hogy olvassa is, majd javasold neki, hogy valtoztassa meg a jelszavait, s azokat senkinek ne mondja el
2. lehetoseg: mondd el neki, hogy milyen goreny a baratja (mar elnezest)
3. lehetoseg: mondd el az ismerosodnek, hogy amit csinal, az gorenyseg -
Loretto
veterán
ma mennyi 2. topic lett. pholitika, a64 meg még mitomén.
-
QuarK
senior tag
Ezt tényleg elég OFF lesz de valamilyen szinten csak idevág, mert köze van a számítástechnikához...
Mi a véleményetek az ismerősömről: Fríméles fiókja van. Barátnőjének is. Van egy program: POP Peeper. Értesít, ha e-mail érkezett, letölti a számítógépre, satöbbi. Csak van egy érdekessége: bár letölti az üzenetet, a fiókkal nem kezd semmit. Tehát kapsz egy e-mailt, a gépeden megjelenik, elolvasod, tárolod. Felmész a frímélre, és ott mintha mi se történt volna, új üzenetként, olvasatlanként jelenik meg. A srác pedig mire használja? A barátnője fiókját is ellenőrzi, és a nő még csak meg se sejtheti, hogy minden levelét valaki hamarabb elolvassa a megkapás pillanatában!
Engem kissé felbosszantott, őszintén megmondva... Nem lehetne valamit a kis progiban megbütykölni, hogy mindenképp meglátszódjon tette?
-
Loretto
veterán
ma vettem fel előszőr a szülinapomra kapott ingemet (09.03)
de jó nagyon. -
válasz
Panther
üzenetére
Nézd,
persze minden ország magánügye, hogy kit választ vezetőjének.
De Amerika esetében ez nem feltétlenül van így, ugyanis Amerika irányítja a világot, a világpolitikát, ergo az egész világra kihat, hogy ki lesz az elnöke. Ilyen értelemben tehát több jogunk van belekotyogni ebbe, mint pl. az amerikás magyarnak a magyar közéletbe (amiről valószínűleg tényleg semmit sem tud).
A legszomorúbb az egészben az, hogy Bush ebből valószínűleg azt a következtetést fogja levonni, hogy jó, amit csinál, és ezentúl még nagyon arccal, vehemenciával és arroganciával fogja csinálni, mint eddig. esetleg lerohan még egy-két országot a következő években, hiszen megteheti. Az egész népszerűségét a terrortámadásoknak, és az azt követő rettegésnek köszönheti; de azért érdekes, hogy ahol voltak ezek a támadások (New York, Washington, keleti part etc.) ott nem dábljú volt a nyerő.
Továbbá a választási térképen (http://news.yahoo.com/electionresults)
teljesen jól látszik, hogy hol él Amerikában az étrelmiség...
ahol piros, az a vidék.
Na mindegy, megint látszik, hogy Amerika immáron tényleg sokkal konzervatívabb, mint Európa. Mind a vallásban, mind a világnézetben, a szociális kérdésekben, a fegyvertartásban, mindenben sokkal konzervatívabb, mint mi. Ez van. (a HVG-ben volt erről egy jó hosszú cikk)
Ahogy Winkler Róbert, a Totalcar egyik nemnormális műsorvezetője olyan jól megfogalmazta az egyik műsorban : ''Amerika régen a lehetőségek hazája volt, de ma már inkább a hülyék paradicsoma'' - és tényleg.
Egyébként meg hogy ekkora mázlija legyen valakinek, mint ennek a Dáblöjúnak, hogy egymás után kétszer is hajszállal nyeri meg a választást... -
Gergello
addikt
nah hallota már vki, a mell nagyobbító csengőhangról?- ez nagyon kész

a pöcs nagyobbító egy hónap múlva várható? -
Iowa: 7 elektor, NM:5, de mindkettőben Bush áll jobban.
-
hungeek
senior tag
nah már 254:252
Új-Mexico-ban sztem Bush fog nyerni, Iowa-ban meg Kerry. Nem tudja melyik államnak mennyi elektora van? Iowa-nak gondolom több, de mennyivel? mert ha 3-al több mint Új-mexico-nak akkor Kerry a befutó
-
-
Wildmage
senior tag
Valahogy úgy, hogy a lakosság számaránya alapján minden államnak van x db elektori szavazata. Na most, ha valamelyik oldal nyer az adott államban, akkor az övé az összes elektori szavazat onnan. Az általad leírt eredmények szerintem úgy jöttek ki, hogy az első esetében még kérdéses volt pár állam, de a másodiknál már ha jól sejtem Kerry elvitt min 1-et, amit már nem tud visszahozni az elnök. (gondolom én
) -
lesaux
veterán
Hogy a hóhérba működik az amerikai elnökválasztás? Az előbb 254:152 volt az eredmény, most 254:211.
-
divot
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mér' nem tudok rendelni a Pixmániától?

-
Wildmage
senior tag
Ez így van. Valahol itt volt is egy hír erről> Bővebben: link
-
Bash
őstag
VladimirR!
Ha erre jársz, lenne egy request-em ''A lista''-ra:
Milyen alaplapot vegyek xy procihoz?
Előre is köszönöm!
-
Drizzt
nagyúr
Jujj, kaptam egy mp3 lejátszót most a szülinapomra, de marha lassan másol. Vajon miért? Elvileg Usb2-es.
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Szeretném megérdeklődni, hogy domain regisztráció hol lenne a legolcsóbb?
Ami a lényeg:
* www.teneved.hu regisztráció
* MySQL, 20MB az úgy elég lenne
* PHP támogatás
Igazából más nem is nagyon kellene, hogy legyen. Ha valaki jártas ezügyben, jelentkezzen kérem
Üdv: bazsi -
Loretto
veterán
ma séte kötben a követkető cég hirdetését pillantottam meg:
F ingatlan kft (olvasd egybe)
lassú a ph nagyon -
crab
senior tag
másnál is lassú a prohardver? nálam igencsak döcög, van amikor be sem hozza a kért oldalt..
-
Cathfaern
nagyúr
Xnview kell neked Bővebben: link. Alapvetően egy képnézegető, de nagyon jó a képlopó része is.
-
[amne]
senior tag
Nem tudtok véletlenül olyany progit, ami elindítás után futna folyamatosan a háttérben, és adott billentyű kombinációra elmentené az akkor látható képet. Egy inteligensebb Print Scrn kellenne nekem, mert elkapni a pillanatot aztán kilépni mondjuk egy játékból és elmenteni a képet elég macerás. Köszi.
-
lesaux
veterán
Bővebben: link
átirányítós -
Cathfaern
nagyúr
Képekkel kapcsolatban: igazából egyik se ronda (
), de ha választani kéne, akkor a Peli által belinkelt. -
Vki
tag
Tudtok vmi olyan helyet,ahol INGYEN tudok DOMAIN-t REGISZTRÁLNI?

Aktív témák
- Napelem
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- Lexus, Toyota topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).