Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
aesir
veterán
Napok óta nem láttam Integrát és fastert. Csak nem nyaralnak?
-
Drizzt
nagyúr
Megyek aludni, aszem..

-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot) -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki jön le Bp-ről mostanság? -
aesir
veterán
4 évig éltem Bécsben. Sokkal de sokkal olcsóbb mint Budapest.
-
nemtom, nem eszem diabetikus csokit...

a milkát tudom összehasonlítani, mondom 0,89 volt, (kb. 220 ft) nálunk nem tudom mennyi.
megjegyzem, nálunk is van Tibi csoki 139 Ft-ért (= kb. 56 cent)...
Boci csokit meg elvből nem veszek, mióta elvitték a gyártását a szlovákokhoz. -
Agyasima
őstag
Feltűnt már nektek, hogy behavazódott a PH! logó a bal felső sarokban? Mer nekem csak most.... lehet, le vagyok maradva.
-
figyelj, én nem az élelmiszerboltról beszéltem, hanem a büféről, kocsmáról, kávéházról, étteremről, mekkdonáldszról...
menj be, egyél egy sachertortát, rendelj egy heiße schokoladét, és megtudod!
6€-ból kijössz...
Ui. megjegyzem, én hétvégén voltam Burgenlandban és Stájerországban, és ott 90 cent volt a csoki... és 1 € a joghurt.
viszont, ahol sieltünk, még előszezon volt, és így csak 1,80 volt a 3 dl fanta, és csupán 2,80 € a glühwein... persze ez kis hely, az igazi helyeken ez 3-4,5€ körül van...
és kaptam 2 sült kolbászt is zsemlével és mustárral 4 €-ból...
Uui. ami tényleg olcsó Ausztriában és Németországban, az az elektronika.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
0.45 euróért olyan csokit vettem hogy ihajj.
voltam indiai boltban is, nekem nagyon tetszenek ezek a nagy arab vizipipák:50 euróért már nagyon szépek voltak, akkor vettem egy negyed pizzat(jo nagy szelet volt) 2.5ért, az üditő is tök olcsó volt, julius meinl kávé 2 euró 500g, akkor ruhák :4 euróért kardigán, igaz átlagban 10-20 között voltak.
szóval szerintem nem drága. 50 euróért volt frankó adidas cipő is
fél literes kóla 0.7 euró, de volt ilyen fél euró környékén is valami udito.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Gyerekek!
Kib...szott gyönyörű hely bécs.Na meg nem is drága.
két helyi lokál félnótás fiatal le akarta nyúlni a frissen vásárolt csokoládéimat.Aszongyák:munkanélküliek.
szemükbe röhögtem és mondtam, hogy én is.
Akkor én is kunyizzak csokit?
Na szóval, gyönyörű város, belé is szerelemsedtem. -
Bleib
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni abban, hogy mi lehet a baj? Van egy 17''-os compaq TFT7020 as nálam...Analóg kábeles (nincs DVI-m, nem is találtam a boltokban) valami miatt elveszíti a jelet használat közben és lekapcsol sleep módba, pl 3Dmark nál színte egyből keresi a inputokat...
-
pweisz
senior tag
tessék:Bővebben: link
-
DragonR+
aktív tag
Jótanács, Skacok!
Senki se igyon olajos halra gyümölcslevet.
Ezt úgy éreztem, hogy be kell pötyögnöm.
-
aesir
veterán
Könyörgöm, ajánljon valaki egy duálprocis alaplapot Intel platformra.
Köszi -
hát, ez meglepetésként ért, ennyire elüzletiesedik a ph! ?

szerk : ebben a topicban volt : Bővebben: link
de már eltűnt... lehet, hogy csak egy kísérlet volt?
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Ha már az egyetemekről van szó, megkérdezném: jár-e valaki politológia/szocpol. vagy hasonló szakra (tudtommal csak PeliScan)?
-
Loretto
veterán
Két nap alatt 2x néztem meg a Hidalgo c. filmet. Bejön

-
Gambit
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Nem én nem cs-ezem, valami utánzatot láttál.

VladimirR: Csak azért írtam azt a TSz elnök dumát, mert a múltkor az a láma azt mondta, hogy jó kádárista besúgó lettem volna. Remélem, nem haragudtál meg!
Amúgy nem csak jókedvemből stéberkedek, megéri anyagilag ez a kis időráfordítás.
-
aesir
veterán
Valaki ajánljon nekem egy duálprocis alaplapot Intel platformra.
Köszi
-
Gambit
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
A 26 megás az alapfilm. Ezen kívül van még olyan, hogy az átadás témája, a miskolci buli, meg ilyenek külön. Legalábbis én még egyben nem láttam.
-
Predator666
aktív tag
Szasztok, Tudja vki, hogy hol található a teljes Szalacsi(400-500 Mb) film?
Mert már egy csomó helyen néztem de vagy nem volt már fenn, vagy csak a 26 megás volt...
Légyszi segítsetek röhögni akarok
-
MarKoo
addikt
Nekem angolból 4 1-esem van úgy, hogy nem volt kész a többoldalas házi. Annyit ad házinak, hogy ersküszöm életemben összesen nem volt ennyi házim.
Jah, jó lenne, csak a sok betegeskedés mellett elmegy az ember kedve, főleg azért hogy ennyit kell pótolnom, no meg a lustaság, és ált. suliban 5.-ig kitűnő voltam.

Szerk.: De a szünetben tanulok egy kis kémiát.
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
Te kis stérber.
Én meg lusta vagyok mint a dög, pedig elég lenne keveset tanulnom. Látszik is, ha tanulok akkor 5-ös ha nem 2-es 3-as rosszabb esetben 1-es. Most hogy ennyit voltam beteg, kémiából januárban 20 nap alatt 4 jegyet kell összeszednem, mert annyi jegyemnek kell lennie mint a többieknek! 
Szerk.: Persze csak akkor vagyok lusta, ha tanulni kell.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ja, túlvagyok rajta. Szeptemberben kezdtem a spanyolt, erre volt egy olyan feladat, hogy egy párbeszédben az egyik fél mondatait kellett beírogatni fejből, meg egy 30 pontos feladat (100-ból), amiben min. 15 mondatban le kellett írni, hogy mit szeretek csinálni a szabadidőmben. Tisztára mintha egy nyelvizsga lett volna, dehát mi még sz@rt sem tudunk spanyolul...
-
DaSilva
senior tag
rogról ki tud valamit?
-
Gambit
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Hát ennyit sem tudsz?! A Berkeley Egyetem egyeduralmát a nagyenergiájú részecskegyorsítók építésében a Dubnai Szinkrofazotron törte meg 1957-ben. (Gugli rulez!
) Bővebben: link -
Wolverine
félisten
RGB szelleme kísért, avagy mi a szar az a szinkrofazotron???

mod: ez gyors munka volt
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Ilyen nincs! Két hete nem aludtam egy jót, de konkrétan az elmúlt héten 3 éjszakán szemhunyást se. Majd meggebedtem, hogy olvasgathassak egy kis ph!-t. (otthonról, modemmel azért le-le húztam egy-egy cikket a nagy melózás közben). Kegyetlen nagy bárd lebegett a nyakam fölött, és most egy hét kínszenvedés után elfogadták a feladatom (minden határidőn túl), kivagyok mint a bárcáskurva, itt ülök a 10Mbit elött és nincs kedvem se ph!-zni, se tőteni!? A franc se érti.

-
m-bazsi
tag
válasz
fokukac
üzenetére
szerintem sem jó az utakon a latyakos izé, mert nyugisan sétálsz és el megy melletted egy eszement autós, annyi a ruhádnak... A gyerekek viszont jól játszanak... De ami rossz, hogy néhány ember időzítője elromlott, és túl korán robbantgatnak, petárdáznak mint az eszement...
-
crab
senior tag
tetszik ez a behavazott ph! logo, kár hogy igazából nincs hó...
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Írd be ide: Bővebben: link
Persze előbb állítsd át spanyol-magyarra.
Szerk: Ha beírod a mondat elejét (que), akkor a kidobott listában ott lesz az egész mondat.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
A vonalzós meg a szekrényes a legjobb szerintem.

-
Sick Boy
őstag
mit tegyünk, ha a főnökünk b@szogat bennünket...? EZT -> Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
MarKoo
addikt
Persze, de ne emlegesd a cs-t mert utálom.
CoDozok ott meg megyek előre ezt Dura is tanusíthatja, jah és könyörtelenül.
Heh. Engem elvitt volna father de ott tartani nem biztos, hogy sikerült volna.
Sümegről hazaszáguldott Debrecen-be, akár külföldre, ha valamilyen orvosi műszer elromlott valahol és csak ő értett hozzá, szal. 
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem, csak Thom meg Text-Boy. De Thom és a faterja direkt 2 külön csapatba mentek, és szétszívatták egymást, szóval tényleg jó fejek voltak.
Mondjuk a végére azért mindenki kapott legalább egy-két találatot, és meglepően sok volt a fejes. Valszeg azért, mert annyi látszott ki a fedezékből.
Azért a kemp (mint cs-ben) itt sem sokat ér, ezt remélem, tudod!
-
Gambit
őstag
Hát igen, ráadásul az egyik a Text-Boy faterja volt. Egy kis faépületben kempelt, én meg behajoltam az ablakon, miközben az ajtót sasolta.

Egy másik srácot meg úgy kaptam el, hogy Wildmage tűz alatt tartotta, én meg a hátába kerültem. Feladattam vele, erre Popey azt hitte, hogy még mindig az ellenség van a fedezék mögött, és pofánlőtt...
(saját csapattársam, tisztára mint Irakban az amcsik...)
Majd nyáron meglátjuk, ha nem vállalja senki, akkor megcsinálom.
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Neked dum-dum golyót szánok, az pedig felmegy odáig lazán, de ha mégse megy, akkor aknavetőt kapsz. Ne fél megoldjuk, majd valaki tart nekem bakot. A fémdetektorok nem szólalnak meg? Nem volt még olyan hogy mentél ki egy boltól, és arra lettél figyelmes, hogy 2 hústorony oldalról nekeront és leterítenek mint egy zsák k@kit?

-
Gambit
őstag
Aktív témák
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OTP Bank topic
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban 
ez kimaradt