Hirdetés
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
mi az a kolbi?
-
válasz
VladimirR
üzenetére
egyébknt én nem értem az embereket. Hogy azért mennek ki a szomszéd faluban épült gigamegaáruházba, mert ott 10 Ft-tal olcsóbb a tejföl? vagy 50 Ft-tal a sör?
és akkora, hogy órákba telik, mire megtalálod, ami kell, gyalogolsz odabenn kilométereket, aztán sorban állsz, tolakszol...
jó, van, amit megéri ott venni, ha nagyon akciós (valami értékesebb terméknél), de elektronikai cuccot százszor szívesebben veszek az elektronikai boltban, mint egy nagy áruházban...
kaját vásárolni meg sokkal kényelmesebb a tőlem 300 méterre lévő kisboltban.
komolyan, szvsz az emberek több benzint égetnek el, mint amennyit spórolnak azzal, hogy kimennek a plázába. az egész csak arra jó, hogy hétvégén is forgalmat generáljon.
én egy kis főút mellett lakom, és újabban a hétvége semmiben nem különbözik a hétköznaptól, annyira nőtt a hétvégi forgalom. kivéve az ünnepnapokat, amikor a plázák zárva vannak, és olyankor csak 5 percenként megy el egy autó... -
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
sajnos ez így igaz...
de azért elszomorít...
mindenki vakon megbízik benne, mert német...
bezzeg a kínai...
a fél családom hamisítvány Cactus Clone (amit Tesco-Auchan viszonylatban lehet kapni) cuccokból öltözködik és esküre, baromi jó minőségű cuccok, pedig hamisak és kinaiak.
de mégis.
Bazz ma láttam az Auchanban egy olyan CC síkabátot 5990 HUF-ért, hogy leszakadt a pofám... de komolyan.
A kínait sokan megvetik, pedig, ha tudnák hogy a márkás cuccaikat hol varrják...
persze vannak botrányosan gagyi chinese cuccok is...
-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
most voltunk a Lidlben valamelyik nap (itt nyilt Harasztin, ahol lakom
)
hát jó gagyi.
mindenféle német szart árulnak, amit Németországban nem lehet eladni...
azt a népek meg megveszik, mert németül van ráírva és rögtön arra gondolnak, hogy jó, pedig nem, mert mega-gagyi az egész... attól, hogy német, még lehet szar...
Az árukészlet 40%a édesség (nem is tudnák letagadni, hogy németek...
)
Kártyával nem lehet fizetni, botrány... bezzeg a parkolóban van vagy 10 biztonsági őr basszus, de kártyadokkra már nem jutott...
Állásinterju: aszonta a kolbi, hogy felhív jövő 7en!

-
válasz
Bazsesz
üzenetére
nyugi, ez mindenkinél így van...
nekünk anno előző nap volt a főpróba, és kajakra teljesen beégtünk az 5 perces skóttánc 1. percénél mindenki megállt, és kész volt...
lefeküdtünk a földre, és fetrengtünk a röhögéstől. de azért másnapra már jó volt.
tök jól néztünk ki kisszoknyában...
-
Bazsesz
őstag
Eszméletlen, hogy rohan az idő. Jövő héten szalagavató, és még szinte sehol sem vagyunk. mekkora nagy égés lesz ebből. Látom lelki szemeim előtt
De nem baj, utánna jól elleszünk, mint a befőtt
Legalábbis remélem, hogy nem lesz szar. -
lesaux
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Itt is tudom forgatni a képet, de akkor nem a teteje lejt jobbra, hanem az alja lejt balra. Érted. Na mindegy, van neki topicja, ne itt offoljunk.
Fel fogom hívni a szervizt, hogy mi van. -
Perjel
tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
A Metro elvileg nagyker, más kérdés hogy boldog-boldogtalan vásárol ott, aki valahogy szerzett/kapott kártyát... (elvileg nem kaphat bárki, de ha tudsz egy vállalkozói igazolványt felmutatni akkor adnak helyben), más nagykerek árlistáját is csak login megadásával nézheted meg általában (számtech nagykerek). Persze soknak közkézen forognak a loginjai...

Nem tudom mi előnyük van abból, hogy csak nagyker, és ''egyszerű'' vevőket nem szolgálnak ki (vagy legalábbis úgy tesznek, mintha), gondolom valami adózási oka lehet. -
most már legalább tudom, hogy mit látnak a moderátorok egy fórumban!

----------------------
a monitorban viszont nem tudok segíteni. engem 4 évig szolgált egy réges régi 15 colos MAG, és tökéletes volt, csak a 4. évre már elment a fényereje.
aztán vettem egy diamondtronos iiyamát. tök lapos, és elsőre tényleg homorúság-rzetet ad. és ezen sem párhuzamos az alja meg a teteje, de nekem kb. 1,5 mm az eltérés, az még azért belefér.
nade másfél centi az irtó sok, szerintem vidd vissza, és addig verd az asztalt, míg tökéletes nem lesz. -
VladimirR
nagyúr
nem tudja valaki, hogy hol lehetne drivert talalni philips (sagem) mf-jet 450 multifunkcios (fax, nyomtato, scanner, fenymasol) vacakhoz?
philips.com egy remalom
-
lesaux
veterán
Ma vettem monitort.
Bővebben: link
Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Dear sick face!
csak azer nem bantodok meg ezen mer szerintem jo arc vagy.amugy meg ne legyel nyominger baszod, nekem ez cirka semmibe se kerult asszem kozelitoleg olyan kb max 4-500 hu forintnyi osszeg volt az egesz amit csodak csodajara megengedhetek magamnak.nem akarom nyomatni a cukrosbacsiszoveget, de jo arcnak tuntel, es tunsz is es ennyit nekem egy fasza gyerek orome meger.szal hasznald egeszseggel es ne legyenek az anyagi helyzetem miatt almatlan ejszakaid.a tovabbiakban is barmiben ha tudok szivesen segitek (attol hogy szebiaban elek hihi) ha tudok, es hogy tovabb nyugtalanitsalak kuldom a karacsonyi ajcsit is, vagy vedd aminek akarod.honap megyek pestere ! rulez!!!!!!!!!!! -
Sick Boy
őstag
Deáktól semmi sincs messze, ne viccelj már

1. Metro -> Ferenc körút -> 4-6 vili -> Boráros -> 54-es busz -> Osánba besétál.
2. 47-es villamos -> Savoya Parknál leszáll -> Ósán buszra felszáll -> Osánba besétál.
3. Metro -> Batthyány tér -> HÉVre felszáll -> Aquincumnál leszáll -> Osánba besétál.
Ilyen 1Xű
-
Sick Boy
őstag
az a címer lehet!
Hát sajna, ilyen avilág, nálunk folyton beugrálnak és minden mozdíthatót elvisznek az udvarról... ---> Bővebben: link

-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
thanx 4 all!
megjött a DVD, nagyon bejövős, köszönöm!
Te ÁLLAT! nem mondtad, hogy szerbiában élsz bazmeg!
nem fogadtam volna el baszkikám! Én itt nyugodt szívvel elfogadtam a felajánlásodat, abban a tudatban, hogy há'bazz én Pécsre adok fel 80-100 HUF-ért tokostul CD-t, erre Te anyagi romlásba taszítod magadat, hogy Szerbiából küldözgetsz nekem dolgokat...?
Furcsa is volt, hogy már mikor feladtad és még mindíg nem érkezett meg... én meg a folyamatosan részeg postásra kentem...
Ejnye!
De azért csitt csatt itt élvezkedek a DVD-re 1000 X köszönet érte!
-
LJoE
senior tag
hi all!
kérdés: melyik típusú abc ill. bevásárló izékben adnak pénzt az üvegvisszaváltásnál és nem levásárolni kell???
(pl. sm@tch az milyen?) -
Integra
titán

-
acer_
aktív tag
Ma ismét feltörték a garázsunkat. Ez már tényleg az n+1. alkalom volt (évi 3-4-szer tisztelnek meg bennünket ezzel). Persze ismét csak szétbarmolták a zárat, a benn levő cuccokhoz nem nyultak. (illetve némi almát vittek). Az autohoz, a mellette levo gumikhoz, benzinhez, szerszamokhoz, a kocsiban levo dolgokhoz, es az egyeb elelmiszerekhez nem nyultak. Par szem kibaszott almaert felnyomtak a garazst. Most voltunk az obiban zárat és lakatot venni, majd beszereltük. Jó móka volt ebben a kellemes hidegben, zseblámpával szórakozni.
Rendőrséghez felesleges fordulni, még amikor ennél nagyobb kárt okoztak (benzin, szerszámok, etc), akkor is csak sajnálkoztak, és mondták, hogy nincs esély az elkövető elfogására.
Ami látszik, hogy nagyon könnyen el tudták törni a zárat és a lakatot. A zárral kapcsolatban viszont eszembe jutott valami. A kilincset körbevevő hosszú valamit (nem tudom mi a neve) le kellett csavarozni, és el kellett törni ahhoz, hogy ki tudja törni a zárat. Ettől nem fért hozzá. Ez a rész veszi körbe azt a kis izét, amibe a kulcs megy (látszik, mennyire értek az ilyesmikhez). Hogyan lehetne ezt valahogy úgy rögzíteni, vagy valami olyasmit felszerelni, ami mögül nem lóg ki a zár ''lelke'', amit egyszerűen kitörnek? Van valakinek ötlete? Jó lenne, ha nem kellene több időt és pénzt pazarolni erre.
A jövő héten hívunk valami jómunkásembert, hogy bevéssen még egy zárat az ajtóba. Nem tudom, így mennyivel lesz védettebb..
Hogyan tudnánk ettől megkímélni magunkat a jövőben? -
bogingrol
aktív tag
emberek! szurkoljatok man a gyerekenek! erezzem azokat a zenergijakat eeeee!
-
Sick Boy
őstag
valaki plese
-> Bővebben: link + már a zinformatikusos is megvolt
vaze, egy órácska múlva indulok állásinterjúra...
drukkoljatok vagy valami, had érezzem a támogatásotokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Nahát! most néztem a Metro áruház honlapját... kész!
Meg akartam nézni az akciós katalógot és csak akkor enged hozzáférni, ha beütöm a Metro-kátya kódját...
Szerintem ez tiszta hülyeség...
Pont az lenne a lényeg, hogy valaki megnézi, kinéz magának valamit és ezért vált Metro-kártyát és megy a Mteroba vásárolni, nem?
Nekem így lenne logikus...
Meg most kaparhattam elő a Metro-kártyámat, pedig csak a szakadék újságjukat akartam megnézni...
Végülis megnéztem, dehát, ugye azért, mert volt kártyaám... tiszta vicc!
-
válasz
kamikaze boci
üzenetére
neeem, azért ez nem ugyanaz...

----------------------
mash. az előbb volt egy pár másodperces áramszünet. egy pillanatra elment a fény, resetelt a modem, azóta villog a video és a hifi.....
de a gépemnek semmi baja, észre sem vette!
Antec táp rulez...!
(viszont a modem miatt megszakadt a letöltésem) -
Hani
aktív tag
Esetleg magyar anyagok valahonnan, Pszeudonymitás témakörben?
Ha valaki látott valamerre, ne fogja vissza magát
-
szia google-ba beírva rengeteg találat jön ebben a témában.
van egy srác, aki egykoron csoporttársam volt az egyetemen. jó fej volt, bár igen erősen szereplési mániás. pár napja találtam rá a neten - mondom, a szereplési mániája óriási - ezért saját gazdaságpolitikai portált indított. (az oldalt díszítő piros szegfűktől el kell vonatkoztatni, ez van, nem tudom, miért kell egy gazdpol oldalon feltétlenül hirdetni az ember polikai hovatartozását)
na mindegy, a lényeg, hogy a srác írt az egészségügy és a gyógyszertámogatás reformjáról is egy szösszenetet, hátha érdekel.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Sziasztok!
Az alábbi témában kellene nekem minél több fellelhető anyag:
egészségügy és gazdaságpolitika.
Előre is köszönöm!
-
Loretto
veterán
válasz
_Hunter_
üzenetére
igen. meg.
otthonról vagy már?
Bővebben: link ez a hangszórósod?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
már 2:0-ra tömi a schalke a fradit

-
Perjel
tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Photoshop

-
Bash
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Itt a módszer: Bővebben: link.

-
Tithian
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Megszállt kólásdobozt már adtak el.
Bash
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Fingot is eladtak már zacskóban légmentesen lezárva, azt hiszem olyan $120 körül ment el. Még az is hozzá volt téve, hogy ha nincs megelégedve a vásárló az ''illat''-tal, akkor az eladó visszatéríti a pénzt.

-
Sick Boy
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
kész...

-
Cardinella
aktív tag
Na, feldobok mostmár licitre egy üres befőttesüveget, abban meg benne lesz a Szentlélek...

Komolyan, ennyi barmot... -
Drizzt
nagyúr
Te jó ég, láttátok az indexen az e-bayen árult keresztbe trakott szardarabot?
Ja, látom igen... Bocs.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
XII ker, széchenyi hegy
szelektív van minden kerületben, de ez vegyes, úgyhogy nem egyszerű kidobálni
van itt ruhászsák tele ócska macskapisis ruhákkal amit ember nem venne fel
van itt olyan macskának játszóvár, tudod, az a rúd, meg doboz meg kötél meg bizbasz meg szőrös és jó nagy darab...
van régi tönkrement faliakasztó valami, jó nagy, fából
rakás szemét, papír, prosi, egy nagy ládányi cd tok, meg mindenféle és anyagú kütyü, ami lomtalanítás alatt a kezembe került és zsákban landolt..
ettől függetlenül lehet hogy bevállalom hátha kitudom dobálni egy ilyen szelektív lerakóban
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Ez de durva. Ennél már tényleg nem lehet lejebb menni. De jó csinálja az eladó, még a szarból is pénzt csinál, ez ám az üzlet.
-
Cardinella
aktív tag
A SzűzMáriás szendvicsre még legyintettem, poén; de ez már teljesen kész...; no comment, leteszem a lantot, elfáradtam...
b.bone
senior tag
pöcsöm tele kishazának összes szemét boltjával.
két hete vettem egy nyavajás logitech momo-t. soha nem vásároltam még überfasza hülye azért nem vagyok boltokban , de most igen. és persze a kormány szívózik.
több helyen olvastam is, hogy tipikus momo baj. az info szerint a pedálok oldalirányú játéka kaibrálja el a potikat. teháta a pedál a rossz.
a pólus ban lévő mm-ben vettem ami 20 percre van kocsival. hova kell vinnem a kormányt? a budafoki útra persze csak hétköznap és 17 óráig. nekem erre k*** de nincs időm hogy átmenjek az egész városon munkaidőben. de megoldottam. elvittem az egész pakkot. átvették a pedált (a többi nem kellett nekik) és közölték hogyha van valami gubanc telefonálnak. ezért el is kérték a számom. ha nem hívnak, akkor csütörtökön akár mehetek is érte. tehát ma. (oldjam meg másodszor munkaidőben 17h-ig)
valamennyire rutinos vagyok ezért inkább elösször telefonáltam. erre közli az idióta, hogy vigyem be a kormányt mert az lesz a rossz.(!!?) kérdem miről beszél? ''hát a szervíz mondta'' itt jött a szokásos szöveg: partner cég bla-bla. persze nem hívtak fel hétfőn vagy valami, hogy öcsi gáz van vagy akármi.
tehát mehetek el másodjára potyára. és lefogadom megint ülnek rajta majd egy hetet. utána visszaadják javítatlanul. az egészet el játszom még kétszer. és mikor már az összes időm, pénzem ami erre ment összeadva 4 uj momo-t fog érni. talán visszakaphatom a működőképes kormányom vagy a pénzem.
haljanak éhen rákban, rohadt reakciós balfékek
[Szerkesztve] -
Integra
titán
az érdi leágazásig ellehet menni autóval az M7-en autópálya matrica nélkül???
-
TrollBalint
addikt
Hála istennek nem abban a teremben irtuk a zh-t amiben mondták, persze én ezt csak később tudtam meg...

Sebaj, majd most órán megírom fél egykor
-
Monya78
veterán
Kezdek magamhoz térni...

Tegnap délután 5-kor kosáredzésre mentem, és hajnali kettőre értem haza /útba esett véletlenül egy disco/ reggel már 6 kor kellnem kellett, go munkahely...
-
TrollBalint
addikt
Holnap irok villamosságtanból zh-t. Megint... Most már kezd egy kicsit sok lenni...
ez már a 3. zh ebben a félévben 
Loretto: A széltől meg nem kell tartani, legrossszabb esetben épitünk egy bazi nagy bunkert, aminek saját erőmüve van, természetesen nettel
és bevonjuk az egész legalább fél méter vastag olommal arra az esetre, ha gamma sugarak jönnének és zavarnák a gépeket, mikor játszunk 
-
MUŁĐER
addikt
bazze,kaptam egy Kazaa promóciós e-mailt.Hát baze.Tudod kit érdekel.Download now.Na persze.
-
aesir
veterán
Hmm... senior lettem.
A franc sem akar ''öregedni''
-
Loretto
veterán
grrrrrrrrr.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
Lord Zero
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
a legnagyobb lol, h az okos szakértő hozzászólása alapján kijelentették, miszerint szőke-nős viccet mesélni törvénysértő dolog
jááááj
ha ezt továbbgondoljuk (amit ők nem tettek meg ugye), barna-nős viccet mesélni is az (ugyanazon algoritmus alapján)
egyáltalán, mindenféle-nős viccmesélés törvénysértő
és akkor a kismalacokról, aranyhalakról, pistikékről és társaikról nem is beszéltünk -
Loretto
veterán
néztem ezt a szőke tüntetést. hát ez a 20 fős úgy lejáratta magát hogy csak nyekk.pont azt mutatták amiért cikizték őket. normális ez? ez tüntetés 20 fővel?
-
PeliScan
addikt
Sziasztok!
Marha nagy szüxségem lenne gyors segítségre!
Remélem sokan használjátok a bpterkep.index.hu címen elérhető online térképet. Általában kitölti a térkép a rendelkezésre álló képernyőterületet, de néha, nem tudom miért, marad eredeti kicsiben, hiába F11, és lenne hely. Neketek csinál ilyet? Mit kell tennem h szép nagy legyen?
Fontos lenne, mert térképen kéne keresgélnem címeket, majd kicsomtatni, de ez csak úgy lehetséges ha jó nagy és olvasható! -
Trak
addikt
De rohadt beteg vagyok már vagy 3 napja... gépet sem láttam már egy ideje.
Kaptam injekciót is a lázamra, meg mindent ami szem szájnak ingere.
Én nem kértem ilyet, akkor meg minek kaptam el?
-
BOOSTER
aktív tag
Jubileum: 402. hozzászólás...
-
csudri
őstag
Nem tudom volt-e már, de nagyon jó, egy havernőm küldte!
Hogy milyen pasikat szeretek?
A jó pasikat szeretem
Utcán a tökét vakargatós
Kézen fogva sétálás közben minden nő után sunyin megfordulós
Ordenáré módon bebaszós utána nagyon fickósan dugniakarós
Terepjáró tulajdonosos
Sajnálom szívem, de ez most kanbuli lesz szöveges
Kocsmából hazafelé dülöngélős az utcán hugyozós
Minidig otthonülős könyvolvasós
Hónaljszagot férfiasnak gondolós
Fürdőkádat ki nem öblítős fanszőrhullatós
Vécéülőke felnemhajtós mindent lepisálós
Fürdőkádba belefingós buborékon jót röhögős
Mire hazaérek vacsora legyen az asztalon elvárós
Orgazmus után rőgtönelelvós
Neked is jó volt kérdezős
Előjáték átugrós rögtönbaszós
Mindenféle pózokat kipróbálni akarós akrobatikus mutatványos
Nem kell gumi, majd vigyázok, ne aggódj hajtogatós
Büdős zoknit és gatyát a lakásban mindenfelé elszóros
Piros lámpánál az orrát turkálós
Piros lámpánál két ujjal orrszőr kitépős
Piros lámpánál fogát piszkálós
Anyádér nem húzódsz le a másik sávba hüjjekurva kiabálós
Szőke viccet mesélős
Büdösszájjal nyakba lihegősen csajózós
Híradó közben lábkörmötvágós mindenfelé körömdarabokat röptetős
és ott is
hagyós
Érdekes, neked mindig fáj a fejed mondogatós
Választhatsz, vagy az anyád vagy én ultimátumos
Apóssal együtt bebaszós asszonyokat jól kibeszélős, egymásnak
panaszkodós
és közben az após savanyú borát dicsérős
Haveroknak mindig ráérős
Randira elhívós utolsó pillanatban visszamondós
Mindig elkésős
Sötét gatyához fehér zoknit hordós
Nyáron lyukacsos trikót hordós
Bokavillantós nadrágot hordós
Fosrészegen mindig éneklős, hú de szép hangom van hívős
Nekem tulajdonképpen semmi bajom az anyáddal hazudós
Piperkőcködős mindig tükör előtt állós
Bevásárláskor a legfontosabb dolgot mindig elfelejtős
Rövidnadrágot hónaljig felhúzós pólót betűrős
Fogmosáskor tükröt összefröcskölős
Zuhanyzáskor fürdőszobát eláztatós függönyt el nem húzós
Romantikus helyet beígérős mégis kocsmában kikötős haverokkal
meccset
nézősen randevúzós
Gyereket lelkesen bepelenkázós mégis az egész házat szarral
ősszekenősen
segítős
Na ilyen a jó pasi, SZERINTEM!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

(így is lesz pár forduló, pedig öcsivel együtt nyomjuk)
nem fogadtam volna el baszkikám! Én itt nyugodt szívvel elfogadtam a felajánlásodat, abban a tudatban, hogy há'bazz én Pécsre adok fel 80-100 HUF-ért tokostul CD-t, erre Te anyagi romlásba taszítod magadat, hogy Szerbiából küldözgetsz nekem dolgokat...?
-> ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha meglesz az uj karim megveheted olyan áron hogy jól járj. elég ennyi? a karit meg csak télleg kell a joe-nak jan. febr. körül tudnám adni. az ké már késő mi?