Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hábazz ez nem létezik, már MSN-en is Jelek házit magyarázok....

-
Panther
HÁZIGAZDA
Fel-le mozog a szárny ugye.
Amikor felfele megy, a madár úgy tartja hogy minél kisebb ellenállással menjen, így kis lefelé ható erőt fejt ki a közegellenállás a madárra.
Amikor lefele megy, a madár úgy tartja hogy minél nagyobb ellenállással menjen, így nagy felfelé ható erőt fejt ki a közegellenállás a madárra.
A madár tehát a szárny lenyomásakor többet emelkedik, mint amennyit süllyed annak felemelésekor, így összességében emelkedik. Tényleg mint a mellúszás szerintem is. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, gondolom attól hogy csapkod a szárnyaival, és ezáltal lefele hajtja a levegőt --> önmagát meg felfelé. Nem?
Ha nem csapkod akkor meg gondolom a szárnya hátsó fele lejjebb van mint az első fele, így lefele tereli a levegőt --> ha okosan csinálja, tartja a magasságot, némi sebességcsökkenés árán persze. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha valaki esetleg tud segíteni WinXP + fullscreen DOS progi = fagyás ügyben, kérem nézzen be hozzám: Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DragonR+
üzenetére
A Mikulást nem láthattad mert a Mikulás nem létezik. Erre kérem tudományos bizonyítás van. (Bővebben: link)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nemá, ez most komoly? Én gyakorlatilag semmit nem linkeltem be a főloldalra....
Bazz, ki ne nyírják az enyémet is, biztonsági mentésnek is használom, nincs rajta warez, neeeeeeee 
MOD: Na most meg gyorsan csinálok biztonsági mentést az UW-s tárhelyemről a gépre... komoly, mi?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintetek mit ér egy ilyen laptop? Az LCD-jén egy függőleges sáv nem működik, mindig fekete, de ez csak 1-2 cm széles, amúgy jó.
1024x768 LCD
Pentium II 300 MHz
64MB RAM
4.3GB
Floppy
2x PCMCIA
1x USB
VGA kimenet (monitorral jó a kép)
Hang
Fél órás aksi
Köcce
-
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadjon meg a világ!
Múlt hét szerdán rendeltem egy MP3-lejátszót a Pixmaniáról, volt is raktáron, ki is fizettem azonnal, aztán még mindig sehol. Expressz (24-48 órás) kiszállítás. És most még 5 napot csúsztattak (a holnaphoz képest!) a dolgon. Baromi ideges vagyok. Úgy látszik nekem tényleg sosem lesz már újra MP3-lejátszóm. 
MOD: Legalább a fülem kidugulhatna már... tegnap óta ilyen szar
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mér' nem tudok rendelni a Pixmániától?

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
duracell89
üzenetére
Na nem megmondtam? Tudtam hogy ez lesz. Nem kellett volna odaírni hogy inkább ki, mert nem az a kérdés hogy melyik a szebb, egyértelműen a második.
Viszont én az elsőre sem mondanám hogy csúnya, simán elmegy. -
Panther
HÁZIGAZDA
PeliScan-nal nem értünk egyet. Szeritetek ő inkább szép, vagy inkább ronda? Bővebben: link

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem most jöttem rá, csak eddig nem jutott eszembe semmi jó dolog hogy mit kezdjek ezzel. Vagy nem volt kedvem vele szórakozni, nem is tudom... mindenesetre már régebben észrevettem hogy így van. (Azt persze nem tudhatom hogy melyikünk fedezte fel előbb. De végülis mindegy.)
MOD: Bár most jövök rá, még akár azt is mondhattátok volna, hogy pl. Cathfaern-nel beszéltem meg hogy módosítsa a hsz-em vmikor reggel. Na nem baj.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus, bugos a PH motor. Összekeverte a hozzászólásokat.

Akkor már gyorsan fel is hekkelem a fórumot. Ebből a hozzászólásból ezennel jósló hsz-t csinálok. Voilá.
Na tehát sztem Neonoize fél 8 körül arról fog írni hogy micsoda szerencse hogy erre járt, különben elfelejtette volna átállítani az órát. Hm?
...Na jó, nézzünk valami komolyabbat, még azt hiszitek előre megbeszéltük Neonoize-el. Sztem 8:10-kor fogjék kiírni az Indexen, hogy egy Fiat lerepült az M7-ről. Na ez már talán meggyőzőbb lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hohó, akkor még én is beférek a kettővel ezelőtti hsz elé.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ugye-ugye! Én mondtam, jól emlékeztem! SOSEM voltam újonc!

MOD: Hát igen, akkor még csak ilyen képre tellett. De azért jó volt az.
Kár hogy nem tudom megnézni, hány hsz-em volt.
Azt ugye látjátok hogy akkor még fehér maszat volt az arcképek körül? Na azt én szedtem le még valamikor az Arckép request topik keretein belül
(Igen, most büszke vagyok magamra
)
Jéé, Emvy épp digit2 vizsgára készült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jó reggelt! (Úristen, idejét sem tudom már mikor keltem én ilyen korán legutóbb...
) -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem babazsúr, hanem ugyanúgy disco, csak tiniknek van meghirdetve az adott ''buli''. Legalábbis én így gondolom az alapján amit láttam egyszer az EKlub honlapján. Valami 17-21 óráig volt vagy hogy ez a Teenager Party, utána meg a ''szokásos''. Na de majd megmondja valaki aki már votl ilyenen.
(Biztos vagyok benne hogy mindjárt hemzsegni fognak az ilyen júzerek itt
)
Hát igen, ez is eljött már pár napja. Lassan-lassan mindenki észreveszi
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
''[...] életemben nem voltam még ''durvább'' szórakozó helyen mint a két említett disco. egyszer elkell menned és a saját szemeddel megkell hogy győződj erről.'' -- De mit értesz durva alatt? Péppé verik a képem?
(Mondjuk most úgyis el van kenve a múltkori korlátos eset miatt...)
''a lány öltözködéséből ítélve sanszos talán'' -- azt én értem, a gondom az hogy ott sztem még a saját nővéremet sem talánám meg a zúzdában.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Lehet. De én elolvastam a bemutatkozását is, nem csak a képet láttam, ezért érdekel ennyire... valahogy nagyon megfogott. Sajnos egy-két hete úgy döntöttem hogy ráér még, előbb megpróbálkozom itt Érden egy adott csajnál... ha már 2002 óta regisztrálva van, csak nem most törli magát. Hát de.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Sick Boy
üzenetére
Na a mindenféle winchesteren levő filemaradványokból, Temporary Internet Fileokból, és a törölt tagok után maradó információkból:
Tag ID: 167001
Név: Mariann
Kép: Bővebben: link
Ha valaki tudja hol találom, szóljon!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(A 20-adik volt egyébként.
)

)

(Ja, meg hogyan állapítják meg, az van-e?)
Múlt hét szerdán rendeltem egy MP3-lejátszót a Pixmaniáról, volt is raktáron, ki is fizettem azonnal, aztán még mindig sehol. Expressz (24-48 órás) kiszállítás. És most még 5 napot csúsztattak (a holnaphoz képest!) a dolgon. Baromi ideges vagyok. Úgy látszik nekem tényleg sosem lesz már újra MP3-lejátszóm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)