Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
-
divot
veterán
-
Bash
őstag
-
anaqer
veterán
-
Sirpi
senior tag
Kénytelen volt máshová menni, mivel itt már nem tudott regisztrálni se.

Egyébként nem ez az első topic-ja ott: Bővebben: link. És itt még RGB néven volt, kíváncsi lennék, hogy miért lett belőle CMY? Talán bannolták?
Szerencsétlen idióta (bocsássanak meg, akik szimpatizálnak vele).Utánanéztem, RGB él és virul, nem lett bannolva. Nem tudom, minek nyitott új nicket. Majd figyelek, és beszámolok a fejleményekrõl, ha lesznek.
-
divot
veterán
Kénytelen volt máshová menni, mivel itt már nem tudott regisztrálni se.

Egyébként nem ez az első topic-ja ott: Bővebben: link. És itt még RGB néven volt, kíváncsi lennék, hogy miért lett belőle CMY? Talán bannolták?
Szerencsétlen idióta (bocsássanak meg, akik szimpatizálnak vele).Ez biztosan nem tetszett RGB-nek, mert hasznos tanácsokat kapott, azokra meg nincs szüksége...

-
aesir
veterán
Na végre ez a rohadt chello otthon is megemelte a sávszélt. Éppen ideje volt. Kezdtem nagyon Kelet-Európainak érezni magam.
-
Bash
őstag
RGB újra támad: Bővebben: link
Már nem volt neki elég a PH! nyilvánossága, úgy döntött, nagyobb néptömegeket próbál megmozgatni. Ha esetleg úgy elszállna, mint itt szokott néha, abban a fórumban van jogom a fejére koppintani
(Eddig csak figyelõ üzemmódba tettem magam).
[Szerkesztve]Kénytelen volt máshová menni, mivel itt már nem tudott regisztrálni se.

Szerencsétlen idióta (bocsássanak meg, akik szimpatizálnak vele). -
Sirpi
senior tag
-
divot
veterán
-
fokukac
nagyúr
Asszem jön a tél.

Ma reggel 8-kor legurultam reggelizni, meg elugrottam a bankba berakni a csekkeimet, amik felhalmozódtak itt a fiókomban. Beültem a kocsiba, és párás volt az ablak!
Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás. 
szegény Bash, de rossz Neked...

szerintem költözz délebbre, mint a vadlibák.
pl. ott van Kuba nem is olyan messze...
ott biztos nem olyan hűvösek a reggelek...
-------------------
ui. hétvégén szeretnék sielni, úgyhogy remélem, addig esik hó is!
mármint ausztriában.
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
-
divot
veterán
Már nem volt neki elég a PH! nyilvánossága, úgy döntött, nagyobb néptömegeket próbál megmozgatni. Ha esetleg úgy elszállna, mint itt szokott néha, abban a fórumban van jogom a fejére koppintani
[Szerkesztve]Most azonban leleplezte magát, immár az utcán is meg fogjuk ismerni.

Ez a rettegett RGB...
-
Sirpi
senior tag
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Asszem jön a tél.

Ma reggel 8-kor legurultam reggelizni, meg elugrottam a bankba berakni a csekkeimet, amik felhalmozódtak itt a fiókomban. Beültem a kocsiba, és párás volt az ablak!
Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás. 
-
escie
őstag
-
anaqer
veterán
-
fokukac
nagyúr
Jézusom, hogy nézel ki??

felcsaptál Arany Jánosnak?
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
-
anaqer
veterán
The Abandoned Base, aka ''déemháromtélennyáron''.
Egy haverom meg volt őrülve azért a pályáért, csinált is belőle egy floppys kvéket - minden monster, hang, pálya kirippelve, éppen csak annyi maradt benne, hogy a szám. tech. teremben lehessen dm3-at tolni.
-
Loretto
veterán
részvétem. áh nincs igazság....
-
escie
őstag
hehe, discharge, vagy hogy hívták...

amúgy a dm6-on nincs is víz, szerintem nem egyről beszélünk...
a dm6 közepén van egy teleport, meg a földön egy ''titkos'' elcsúszó ajtó, ami akkor nyílik, ha belelősz. ott van a hajszárító, meg a láthatatlanság-akármi... -
Integra
titán
-
escie
őstag
-
Agyasima
őstag
Na, akkor egy cipőben járunk. A kocsink elektronikája pont ma reggel mondta, az első piros lámpánál, hogy akkor ő most nem hajlandó dolgozni többet... vészvillogó ki, kocsi letol oldalra (anyázás hallgatás) , gyalog caplatás melóba... asszem szegényes karácsonyunk lesz nekünk is...

-
Pópa
senior tag
-
Loretto
veterán
titta ideg vagyok. most karácsony előtt pukkan le a kocsink ami 100k lesz. hihhetetlen.

-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
én meg ma megint rájöttem, hgoy oldtimer vagyok...

most kezdem megismerni a ''dark side'' előtti pink floyd-ot, és kurva jó!
[Szerkesztve] -
escie
őstag
megnyerem az első meccsemet ut2004-ben, neten, erre géj vagyok meg fakk.

meg még egy csomó minden, ami nem tudom milyen nyelven van.
nem baj. én akkor is örülök a nagy győzelmemnek.
-
Integra
titán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Old Death
senior tag
Hell skacok!
nem találtam mx510-es topicot, de nem akarok nyitni, mert lehet, h láma vok
szal a próblémám az említett egérrel, a régit lecseréltem, és a windóz letiltotta a dvd írom és a virtulás meghajtóim is... az alcoholos megy, de a vir. Daemon-os nem
vki tud vmi okosat mondani rá?
Köszi!
Szerk.: az mx 510-es topicot megtaláltam, de komolyan: beírtam keresőbe, h mx 510 erre nem talált csak 3-at és nekem egyik sem volt jó... no mindegy remélem itt kapok segítséget
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
-
Tithian
őstag
-
Integra
titán
működik a tűzhelyem!!!!
megjavítottam
tudok főzni
-
fokukac
nagyúr
-
Bencom
senior tag
Bővebb válasz a hol kérdésedre.

Egy savegame
Bővebben: linkJajh te! Nekem ehhez újra fel kellene rakni azt a játékot!!!
Miután végig lett játszva, le is töröltem egyből
Ne foglalja itt a helyet. Mert hozzászoktam a 4,5GB-s vinyóhoz, és arra tervergetek, pedig azóta van helyette két 80GB-s...
-
VladimirR
nagyúr
Nem is tudtam, hogy a számítástechnikában a teljesítményt ''litérben'' mérik:
''Is 2 times the volume of wine produced in the entire world in 1998, if converted to liters.''
Ez pedig szimpla hazugság:
125 000 000: ''More than the number of people in the entire world who speak French or German.''miert hazugsag? csak mert nvidia?
Bővebben: link imho sem a 92M, sem a 72M nem haladja meg a 125Milliot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tithian
őstag
LOLLLL

Bővebben: link
láttátok ezt már?
Nem is tudtam, hogy a számítástechnikában a teljesítményt ''litérben'' mérik:
''Is 2 times the volume of wine produced in the entire world in 1998, if converted to liters.''
Ez pedig szimpla hazugság:
125 000 000: ''More than the number of people in the entire world who speak French or German.'' -
MUŁĐER
addikt
LOLLLL

láttátok ezt már?
-
DragonR+
aktív tag
-
Bencom
senior tag
a kerdesed nem, az index kopirajtja annal inkabb hulyeseg, mert vannak ettol durvabb reszek is a kopirajtban a zindekponthun - nezd meg: lap alja, szerzoi jogok
egyebkent az otletet innen (Bővebben: link) meritettem, de ezentul beirom minden indexes hirt kommentalo fikazotopicba
(gondolom sokaknak mar feltunt, hogy mennyire kedvelem azokat)
tildy: az alapjan, amit bemasoltam, azt sem masolhattam volna be, amit bemasoltam - erted?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes megközelitésa a semmi és a hülyeség közötti űrnek...
(
) -
VladimirR
nagyúr
Kérdezek.
Lehet, hogy hülyeség.
Ezen az oldalacskán a cikkeknél van egy nyomtatóbarát verziót produkáló gomb.
Ha én ki akarom nyomtatni az egyik cikket, hogy megmutassam a baráti társaságomnak, akkor is engedélyt kell kérnem a index.hu-tól?
Nyugodtan szólj rám, ha baromság, de ezen most elgondolkodtam.
[Szerkesztve]a kerdesed nem, az index kopirajtja annal inkabb hulyeseg, mert vannak ettol durvabb reszek is a kopirajtban a zindekponthun - nezd meg: lap alja, szerzoi jogok
egyebkent az otletet innen (Bővebben: link) meritettem, de ezentul beirom minden indexes hirt kommentalo fikazotopicba
(gondolom sokaknak mar feltunt, hogy mennyire kedvelem azokat)
tildy: az alapjan, amit bemasoltam, azt sem masolhattam volna be, amit bemasoltam - erted?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencom
senior tag
''Az állatvédõk azért vannak a szõrmebundák és nem a bõrkabátok ellen, mert könnyebb idõs hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait''
Ez meg még LOL!-abb!
-
Bencom
senior tag
-
DragonR+
aktív tag
A csíkról nem tudok semmit.
Fordultam s ott termett.
Gondoltam, érdekesnek fogjátok találni.
Ez a szoba régi Ragnarock helyszínén van. (Vodka)
Ja, az élsimítást hanyagoltam, mert az fx5200-m nehezen viseli.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Ezt sasoljátok!

Előkaptam a Max Payne 2 demóm.
Visszaállítottam a dátumomat és el is indult is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nosza, mehet a lövöldözés.
Egy ilyet sikerült alkotnom:
A normál méretű kép:
Milyen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]És mi az a szép nagy fekete csík???
Na meg élsimítás luxus?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez hanyadik pályán készült, mert igaz hogy végigjátszottam (4nap!) de erre nem emléxem
-
DragonR+
aktív tag
-
anaqer
veterán
Kérdezek.
Lehet, hogy hülyeség.
Ha én ki akarom nyomtatni az egyik cikket, hogy megmutassam a baráti társaságomnak, akkor is engedélyt kell kérnem a index.hu-tól?
[Szerkesztve]Elméletileg nem elképzelhetetlen, de szerintem nyugodtan sz*rjál bele.
Még hogy index meg jogok... ne már hogy a kurzor rángassa az egeret... -
DragonR+
aktív tag
Bővebben: link - itt is leirtam mar, hogy szerintem ''ferditenek'' a sracok
egyebkent meg: ''az INDEX.HU Rt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.'' - (
)Kérdezek.
Lehet, hogy hülyeség.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Ez tényleg kemény.
Csak arra volnék kíváncsi, hogy mitől számít az ember kórosan függőnek.
Jut eszembe, mindent túlzásba lehet vinni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
egyebkent meg: ''az INDEX.HU Rt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.'' - (
)Ehh. dedurva az alsó rész.
Másmint az off.
Ezen meglepődtem.
Ez alapján akkor az index saját fórumán is tilos újrabeírni?
Esetleg forrásmegjelőléssel is? -
VladimirR
nagyúr
) -
tildy
nagyúr
Ez dedurva...Remélem velem ilyen nem történik majd meg

''Egy 33 éves lengyel nőtől jogerősen megvonta a gyámság jogát a bíróság. Az eljárás során bebizonyosodott, hogy a nő kórós internetfüggőségben szenved. Négy gyermekét elhanyagolta és minden idejét a PC előtt töltötte.'' -
DragonR+
aktív tag
-
escie
őstag
-
DragonR+
aktív tag
Ezt sasoljátok!

Előkaptam a Max Payne 2 demóm.
Visszaállítottam a dátumomat és el is indult is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nosza, mehet a lövöldözés.
Egy ilyet sikerült alkotnom:
A normál méretű kép:
Milyen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
I_Am
veterán
-
Wolverine
félisten
-
MarKoo
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
mr.geeZ
aktív tag
Igen, a Jókai utcában gyakran látni egy fekete példányt: méreténél fogva nem tud nyilván szabályosan megállni sehol, ráadásul ezt tetézi általában a járdával, sarokkal. De tény, hogy még nemláttam rajt bilincset, eddig azt gondoltam, hogy akinek ilyen kocsija van, az így vagy úgy el tudja intézni, hogy ne rakjanak fel semmit a kocsijára...
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
-
MarKoo
addikt
-
Integra
titán
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
a H2-re nem tudnak felrakni semmit, ezt már láttam

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Wolverine
félisten
A Gamestar friss nyereményjátékán egy Inno 6800GT-t lehet nyerni... Egy 300 Ft-os sms-t megér

-
marcee
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azt te csak hiszed

Panther: fertőzött fájlt nem tudok adni, illetve azt tudom csak odaadni, ami megfertőzte a gépem. Csak egy baj van: egy olyan .rar-ban van benne, ami 250MB-os, és érthető okokból nem akarom kitömöríteni. De megadhatom a weboldalt, ahonnan leszedtem. Ha megér neked 250MB-ot, akkor hajár
Nem, az sok lesz.

Miért nem tudsz küldeni? Mondjuk zipbe csomagolva? -
Cathfaern
nagyúr
Azt te csak hiszed

Panther: fertőzött fájlt nem tudok adni, illetve azt tudom csak odaadni, ami megfertőzte a gépem. Csak egy baj van: egy olyan .rar-ban van benne, ami 250MB-os, és érthető okokból nem akarom kitömöríteni. De megadhatom a weboldalt, ahonnan leszedtem. Ha megér neked 250MB-ot, akkor hajár
-
mr.geeZ
aktív tag
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
-
escie
őstag
05:53:09

aludni nemszoktatok?
de.
most teszik.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha valaki esetleg tud segíteni WinXP + fullscreen DOS progi = fagyás ügyben, kérem nézzen be hozzám: Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
nem feltetlen jo a clean, mert van olyan virus, ami nem elegszik meg azzal, hogy beirja magat az exe elejere (vagy vegere, mar nem tudom, hogy exe-ben hova), de el is rontja a file-t magat (nem tudom, hogy ez szandekos-e, vagy veletlen, de a terjedesnek nem tesz jot, szoval en hozzanemertesre gyanakszom)
Tudom hogy van ami nem visszaállítható... de olyan is volt már hogy egyik program csak deletézni tudott, a másik meg clean-elni is.
Cathfaern: ha lenne esetleg mégis még infested exe-d akkor küldj már egyet.
-
duracell89
senior tag
05:53:09

aludni nemszoktatok?
-
-Jackson-
őstag
Ja butaságot írtam....Volt 2.6, 3.0, 3.2, és jelenleg 3.4-es NW-om (mind 800-as) és terhelés mellett nem elég a minimum fordulat, főleg ha még tuningolsz is. Netezés közben persze lehet akár passzív is (én leállítom), de a legkissebb loadra nagyon megugrik a hőmérséklet. És nekem 7000 CU van a procin.
És azt kell mondjam, hogy a lapod (hiába Abit) alulméri a prochőt. Most fogom az enyémet is betesztelni egy spéci hitelesített hőmérővel a karácsonyi leállás alatt. (haverom hozza gyógyszerraktárból vmi 400E Ft-os kütyü)egy olyan hőmérőt énis betesztelnék.
terhelve még nemnéztem meg, mióta fentvan a legfrissebb bios, előtte gyári biossal 42/56 fok volt, igaz akkor bennevolt egy zm80d is fűtésnek. szóval marhára nemértem már ezeket az alulmér-felülmér dolgokat. mintha halottam volna, hogy itt kecskeméten az egyik üzletben van ilyen kütyü, utánajárok és leméretem. mondjuk nemtom hogy ott mennyire más a klíma, mint otthon a szobában...
és a 7700-es elvileg csakjobban hűt, mint a 7000-es. zalman oldalán prescottnál is all speed-re jónak írják alap fordulaton, míg a 7000-es szériánál prescottra már magasabb fordulatot preferálnak.
mind1, majd egyszer megkocsikáztatom a gépet, és kiderül
-
I_Am
veterán
Ja butaságot írtam....Volt 2.6, 3.0, 3.2, és jelenleg 3.4-es NW-om (mind 800-as) és terhelés mellett nem elég a minimum fordulat, főleg ha még tuningolsz is. Netezés közben persze lehet akár passzív is (én leállítom), de a legkissebb loadra nagyon megugrik a hőmérséklet. És nekem 7000 CU van a procin.
És azt kell mondjam, hogy a lapod (hiába Abit) alulméri a prochőt. Most fogom az enyémet is betesztelni egy spéci hitelesített hőmérővel a karácsonyi leállás alatt. (haverom hozza gyógyszerraktárból vmi 400E Ft-os kütyü) -
-Jackson-
őstag
Regisztráltam a cs.hu-ra és megkérdeztem pár dolgot, hogy honnan is vette őket, nem válaszolt azóta sem, viszont a hcgamer.hu-ra kikerült a cáfolat cikk és a fórumon is jól elbeszélgettünk Iglocska nick-ű sráccal, aki az ellencikket elkövette. Nekem ami a legjobban tetszett az 533/Mega/sec, mert 533 MHz-en jár a Ram, a gép terhelése meg az aktiv NB hűtés.
Az nem gond, hogy a procira nem feküdt fel a Zalman...ááá minek is. 
A cikkből pedig egy dolog maradt ki, hogy a 7700-as már nem a halk hűtők között van a maga 36dB-es zajszintjével.
Köszi a jókivánságot, remélem már neked sem fáj a fejed.
Jajj minnyá elolvadunk itt a jófejkedésben.
[Szerkesztve]7700-as zalmanra:
miért lenne 36dB? minek azt feltekerni maxra, amikor már egy 7000alcu minimál fordulaton (18dB) elég egy nw3.2 hűtésére
(nálam 2.8-as idle 34 fok 7000B alcu-val)
szerintem butaságot írtál -
VladimirR
nagyúr
Regisztráltam a cs.hu-ra és megkérdeztem pár dolgot, hogy honnan is vette őket, nem válaszolt azóta sem, viszont a hcgamer.hu-ra kikerült a cáfolat cikk és a fórumon is jól elbeszélgettünk Iglocska nick-ű sráccal, aki az ellencikket elkövette. Nekem ami a legjobban tetszett az 533/Mega/sec, mert 533 MHz-en jár a Ram, a gép terhelése meg az aktiv NB hűtés.
A cikkből pedig egy dolog maradt ki, hogy a 7700-as már nem a halk hűtők között van a maga 36dB-es zajszintjével.
[Szerkesztve]nekem laikuskent tetszett a cikk, s nem talaltam benne egetrengeto baromsagot, bar nem is vagyok benne mostansag ebben a processzoros temaban
a 36dB meg szubjektiv: nekem az a coolink 121 (aszem) huti a 2500+omat, amit anno meg a 800-as duronomra vettem - 4800-5000 kozott forog es meg a szomsed szobaban is hallani --- ezek utan mondd, hogy a zalman nem halk - na gyerunk, mondd megegyszer
(nembaj, jofejkedjunk, legalabb majd a fejemhezvaghatjak, hogy nem csak moderatoroknak, de ph-kedvenceknek is nyalok
) -
I_Am
veterán
nekem pl egesz nap fajt a fejem (neha van ilyen, ha szarul alszom), ezert ejfel korul ledoltem kicsit (ez nalam ujdonsag, mert altalaban del korul kelek es akkor fekszem, mikor mas kel), mondvan pihentetem a szemem - ketto korul felebredtem es most nem igazan tudok aludni --- es te?
I_Am: jobbulast
(azert a cikkben eleg durva a zalman huto jellemzese is)Regisztráltam a cs.hu-ra és megkérdeztem pár dolgot, hogy honnan is vette őket, nem válaszolt azóta sem, viszont a hcgamer.hu-ra kikerült a cáfolat cikk és a fórumon is jól elbeszélgettünk Iglocska nick-ű sráccal, aki az ellencikket elkövette. Nekem ami a legjobban tetszett az 533/Mega/sec, mert 533 MHz-en jár a Ram, a gép terhelése meg az aktiv NB hűtés.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem pl egesz nap fajt a fejem (neha van ilyen, ha szarul alszom), ezert ejfel korul ledoltem kicsit (ez nalam ujdonsag, mert altalaban del korul kelek es akkor fekszem, mikor mas kel), mondvan pihentetem a szemem - ketto korul felebredtem es most nem igazan tudok aludni --- es te?
I_Am: jobbulast
(azert a cikkben eleg durva a zalman huto jellemzese is) -
I_Am
veterán
-
fokukac
nagyúr
Huhh. Alvinnal msn-en közben dumáltunk. Én majdnem sírtam a röhögéstől, azóta derékfájásom van mert rosszul ültem a székben és a memóriás rész annyira megnevettetett, hogy meghúzodott valami.

Főkukac Én ma megláttam, hogy ujra lehet kapni jeszoké cserikókot és jótékony hatással van az insomnia kialakulása felé a rostos üditők után.
[Szerkesztve]mivan?

én lenni túl álmos ahhoz, hgoy felfogjam, mi az összefüggés a cserikók, meg a többi között...
-
Cathfaern
nagyúr
Jaja. Egyetlen személyes adatom meg ami sérült egy féligse kész ultra-gagyi C program próbálkozás lefordított .exe-je volt...valahogy nem sajnálom

Btw. én azért vagyok ébren, mert ha egyszer ma már nem tudtam L2-zni, akkor holnap tudjak...szóval mindent fel akarok rakni, ami ahhoz szükséges, hogy holnap már ne kelljen ezekkel szórakoznom.
Ami a legszörnyűbb az egész vírusosdiban, hogy már múlt héten is éreztem, hogy valami nem oké ezzel a géppel (ugyebár ezzel csak hétvégenként kerülök kapcsolatba). De meg se fordult a fejembe hogy vírus lenne...persze másnak ha valami baja van, akkor mindig az első kérdés: nem lehet hogy vírus? Ez a vírusosdi olyan modernkori ''Ez velem biztos nem történhet meg'' szindróma (lásd még: HDD tönkremenés, boltban újonnan vett gépalkatrész alapból garanciális levés, stb.)
-
I_Am
veterán
nem erre gondoltam, de ha igy erolteted
egyebkent a manapsag ''divatos'' ''emailben, ismeretlen cimrol erkezo leveben, csatolmanykent terjedo es azt minden ujzer azonnal megnyito'' fergekre gondoltam
de egy moderatorral nem ellenkezem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah es setup file-ok valoszinuleg nagyobbak lesznek tomorites utan (bar ez elhanyagolhato novekedes csak), mert tobbnyire mar van ''rajtuk'' valamilyen tomorites
I_Am: latom neked is tetszett a cshu-s cikk - van benne meg par aranykopes
[Szerkesztve]Huhh. Alvinnal msn-en közben dumáltunk. Én majdnem sírtam a röhögéstől, azóta derékfájásom van mert rosszul ültem a székben és a memóriás rész annyira megnevettetett, hogy meghúzodott valami.

Főkukac Én ma megláttam, hogy ujra lehet kapni jeszoké cserikókot és jótékony hatással van az insomnia kialakulása felé a rostos üditők után.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
Egyébként pont jókor lett a net sávszél meggyorsítva: most kétszer olyan gyorsan pótolhatom az elveszett dolgokat(...más szemszögből nézve: kétszer annyi vírust tölthetek le adott időegység alatt
). Mondjuk szerencsére az axelero-nál megtartották azt a jó szokásukat, a névleges feletti a tényleges sávszél (legalábbis nálam mindig ez volt). Most pl. 140kB/s-el töltök, ami azért több, mint 1 Mbit (ami a névleges)
Ha azt akartam volna, hogy ne röhögj rajta, akkor úgy írom meg
a szélessáv nagy előnye, hogy a személyes adatokon kívül szinte minden pótolható.
egyébként ti miért nem alszotok? vagy még fiatal az est?
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként pont jókor lett a net sávszél meggyorsítva: most kétszer olyan gyorsan pótolhatom az elveszett dolgokat(...más szemszögből nézve: kétszer annyi vírust tölthetek le adott időegység alatt
). Mondjuk szerencsére az axelero-nál megtartották azt a jó szokásukat, a névleges feletti a tényleges sávszél (legalábbis nálam mindig ez volt). Most pl. 140kB/s-el töltök, ami azért több, mint 1 Mbit (ami a névleges)
Ha azt akartam volna, hogy ne röhögj rajta, akkor úgy írom meg
-
VladimirR
nagyúr
Hajjaj, most jut eszembe, ugyebár van nekem egy laptopom szervízben jelenleg...a laptop erintkezésbe kerül a külső rack-el...a kérdés csak az, hogy akkor a külső rack már fertőzött volt? Ha nem: jó hír, egy csomó adatot vissza lehet állítani. Ha igen: hajjaj!. Akkor ott is rakhatom újra az XP-t...feltéve, hogy a szervízesek már ezt nem tették meg, látva hogy tiszta vírus az egész
(de bazz, ez kurva égés...beadni szervízbe egy full vírusos gépet...azt hiszem én is átváltok zacskófejre
)tudom, hogy nem illik, de ezen olyan jot rohogtem
-
Cathfaern
nagyúr
egyebkent a manapsag ''divatos'' ''emailben, ismeretlen cimrol erkezo leveben, csatolmanykent terjedo es azt minden ujzer azonnal megnyito'' fergekre gondoltam
jah es setup file-ok valoszinuleg nagyobbak lesznek tomorites utan (bar ez elhanyagolhato novekedes csak), mert tobbnyire mar van ''rajtuk'' valamilyen tomorites
[Szerkesztve]Hajjaj, most jut eszembe, ugyebár van nekem egy laptopom szervízben jelenleg...a laptop erintkezésbe kerül a külső rack-el...a kérdés csak az, hogy akkor a külső rack már fertőzött volt? Ha nem: jó hír, egy csomó adatot vissza lehet állítani. Ha igen: hajjaj!. Akkor ott is rakhatom újra az XP-t...feltéve, hogy a szervízesek már ezt nem tették meg, látva hogy tiszta vírus az egész
(de bazz, ez kurva égés...beadni szervízbe egy full vírusos gépet...azt hiszem én is átváltok zacskófejre
) -
VladimirR
nagyúr
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Eh...

Most nézem, már négy óra...mondjuk alapból sem terveztem korábban lefeküdni, de:
1. Mással terveztem eltölteni ezt az időt
2. Még messze nem végeztem
(pedig a program install-ok nagyrészét azt hiszem holnapra hagyom...)
Btw. levontam a kettes számú következtetést is:
A setup fájlokat mindig tartsd becsomagolva, mert:
1. Így kisebb helyet foglalnak el (még ha nem is sokkal)
2. Az ilyen b*sz*tt vírusok nem eszik bele magukat. -
I_Am
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Na várj, szóval én hülye user vagyok?

-
VladimirR
nagyúr
AVG azt mondta, hogy nem visszaállíthatóak. Btw. Win32/Parite néven emlegeti.
Mondjuk annak örülök, hogy csak .exe-ket fertőz...kicsit idegesebb lennék, ha mondjuk az mp3-aimat / képeimet tette volna tönkre...''kicsit''...Igazából nem is értem miért nincsenek mostanában ilyen vírusok. Na nem mintha hiányoznának, na de jóval nagyobb kárt okoznak (szvsz) és ugyebár a vírusíró célja ez, nem? (remélem nem adtam senkinek se ötletet
)mert most mar imho az uj generacio hodit, vagyis interneten terjed, trukkozni sem kell, meg uberprofin programozni, mert a hulye juzer mindent megnyit, s ezt legalabb el lehet adni, mert a zombi gepek jok spam-elni --- ezek utan ki akarna letorolni az mp3-aidat?
-
Cathfaern
nagyúr
elrontas alatt azt ertem, hogy oly modon ir at valamit az exe-ben, hogy az nem allithato vissza eredeti formajara (regi virusok ugye csak a file elejebe irtak be magukat, hogy ne okozzanak feltunest, s igy bekeben terjedhesseneke) - ugye ezesetben nem lehet virusirtoval ''fretotleniteni'' a file-okat (pl.: onehalf file-okbol maradektalanul kiszedheto, ha jol emlekszem)
particio betujelet at tudod allitani (sajatgepen jobbklikk - manage - disk management - particion jobbklikk - change drive letter and paths), kerdes, hogy mennyire verne szet a rendszered (rendszerparticiorol leven szo, valoszinuleg teljesen)
masik lehetoseg: azt hiszem a partition magic tud olyat, hogy atallitja a betujelet, s egyidoben minden hivatkozast a meghajtora is atir, de ebben nem vagyok biztosAVG azt mondta, hogy nem visszaállíthatóak. Btw. Win32/Parite néven emlegeti.
Mondjuk annak örülök, hogy csak .exe-ket fertőz...kicsit idegesebb lennék, ha mondjuk az mp3-aimat / képeimet tette volna tönkre...''kicsit''...Igazából nem is értem miért nincsenek mostanában ilyen vírusok. Na nem mintha hiányoznának, na de jóval nagyobb kárt okoznak (szvsz) és ugyebár a vírusíró célja ez, nem? (remélem nem adtam senkinek se ötletet
)
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iPhone 15 128GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5391
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Érdekes megközelitésa a semmi és a hülyeség közötti űrnek...