Hirdetés
Aktív témák
-
aesir
veterán
Na végre ez a rohadt chello otthon is megemelte a sávszélt. Éppen ideje volt. Kezdtem nagyon Kelet-Európainak érezni magam.
-
Bash
őstag
Kénytelen volt máshová menni, mivel itt már nem tudott regisztrálni se.

Egyébként nem ez az első topic-ja ott: Bővebben: link. És itt még RGB néven volt, kíváncsi lennék, hogy miért lett belőle CMY? Talán bannolták?
Szerencsétlen idióta (bocsássanak meg, akik szimpatizálnak vele). -
szegény Bash, de rossz Neked...

szerintem költözz délebbre, mint a vadlibák.
pl. ott van Kuba nem is olyan messze...
ott biztos nem olyan hűvösek a reggelek...
-------------------
ui. hétvégén szeretnék sielni, úgyhogy remélem, addig esik hó is!
mármint ausztriában.
[Szerkesztve] -
RGB újra támad: Bővebben: link
Már nem volt neki elég a PH! nyilvánossága, úgy döntött, nagyobb néptömegeket próbál megmozgatni. Ha esetleg úgy elszállna, mint itt szokott néha, abban a fórumban van jogom a fejére koppintani
(Eddig csak figyelõ üzemmódba tettem magam).
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Asszem jön a tél.

Ma reggel 8-kor legurultam reggelizni, meg elugrottam a bankba berakni a csekkeimet, amik felhalmozódtak itt a fiókomban. Beültem a kocsiba, és párás volt az ablak!
Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás. 
-
anaqer
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem egészen... Bővebben: link + Yaye-féle zombifikáció.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
-
escie
őstag
-
Agyasima
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Na, akkor egy cipőben járunk. A kocsink elektronikája pont ma reggel mondta, az első piros lámpánál, hogy akkor ő most nem hajlandó dolgozni többet... vészvillogó ki, kocsi letol oldalra (anyázás hallgatás) , gyalog caplatás melóba... asszem szegényes karácsonyunk lesz nekünk is...

-
Loretto
veterán
titta ideg vagyok. most karácsony előtt pukkan le a kocsink ami 100k lesz. hihhetetlen.

-
én meg ma megint rájöttem, hgoy oldtimer vagyok...

most kezdem megismerni a ''dark side'' előtti pink floyd-ot, és kurva jó!
[Szerkesztve] -
escie
őstag
megnyerem az első meccsemet ut2004-ben, neten, erre géj vagyok meg fakk.

meg még egy csomó minden, ami nem tudom milyen nyelven van.
nem baj. én akkor is örülök a nagy győzelmemnek.
-
Old Death
senior tag
Hell skacok!
nem találtam mx510-es topicot, de nem akarok nyitni, mert lehet, h láma vok
szal a próblémám az említett egérrel, a régit lecseréltem, és a windóz letiltotta a dvd írom és a virtulás meghajtóim is... az alcoholos megy, de a vir. Daemon-os nem
vki tud vmi okosat mondani rá?
Köszi!
Szerk.: az mx 510-es topicot megtaláltam, de komolyan: beírtam keresőbe, h mx 510 erre nem talált csak 3-at és nekem egyik sem volt jó... no mindegy remélem itt kapok segítséget
[Szerkesztve] -
Integra
titán
működik a tűzhelyem!!!!
megjavítottam
tudok főzni
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
miert hazugsag? csak mert nvidia?
Bővebben: link imho sem a 92M, sem a 72M nem haladja meg a 125Milliot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tithian
őstag
Nem is tudtam, hogy a számítástechnikában a teljesítményt ''litérben'' mérik:
''Is 2 times the volume of wine produced in the entire world in 1998, if converted to liters.''
Ez pedig szimpla hazugság:
125 000 000: ''More than the number of people in the entire world who speak French or German.'' -
MUŁĐER
addikt
LOLLLL

Bővebben: link
láttátok ezt már?
-
DragonR+
aktív tag
Bővebb válasz a hol kérdésedre.

Egy savegame
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
DragonR+
üzenetére
a kerdesed nem, az index kopirajtja annal inkabb hulyeseg, mert vannak ettol durvabb reszek is a kopirajtban a zindekponthun - nezd meg: lap alja, szerzoi jogok
egyebkent az otletet innen (Bővebben: link) meritettem, de ezentul beirom minden indexes hirt kommentalo fikazotopicba
(gondolom sokaknak mar feltunt, hogy mennyire kedvelem azokat)
tildy: az alapjan, amit bemasoltam, azt sem masolhattam volna be, amit bemasoltam - erted?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencom
senior tag
''Az állatvédõk azért vannak a szõrmebundák és nem a bõrkabátok ellen, mert könnyebb idõs hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait''
Ez meg még LOL!-abb!
-
DragonR+
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kérdezek.
Lehet, hogy hülyeség.
Ezen az oldalacskán a cikkeknél van egy nyomtatóbarát verziót produkáló gomb.
Ha én ki akarom nyomtatni az egyik cikket, hogy megmutassam a baráti társaságomnak, akkor is engedélyt kell kérnem a index.hu-tól?
Nyugodtan szólj rám, ha baromság, de ezen most elgondolkodtam.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - itt is leirtam mar, hogy szerintem ''ferditenek'' a sracok
egyebkent meg: ''az INDEX.HU Rt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.'' - (
) -
tildy
nagyúr
Ez dedurva...Remélem velem ilyen nem történik majd meg

''Egy 33 éves lengyel nőtől jogerősen megvonta a gyámság jogát a bíróság. Az eljárás során bebizonyosodott, hogy a nő kórós internetfüggőségben szenved. Négy gyermekét elhanyagolta és minden idejét a PC előtt töltötte.'' -
DragonR+
aktív tag
Ezt sasoljátok!

Előkaptam a Max Payne 2 demóm.
Visszaállítottam a dátumomat és el is indult is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nosza, mehet a lövöldözés.
Egy ilyet sikerült alkotnom:
A normál méretű kép:
Bővebben: link
Milyen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, a Jókai utcában gyakran látni egy fekete példányt: méreténél fogva nem tud nyilván szabályosan megállni sehol, ráadásul ezt tetézi általában a járdával, sarokkal. De tény, hogy még nemláttam rajt bilincset, eddig azt gondoltam, hogy akinek ilyen kocsija van, az így vagy úgy el tudja intézni, hogy ne rakjanak fel semmit a kocsijára...
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
-
Wolverine
félisten
A Gamestar friss nyereményjátékán egy Inno 6800GT-t lehet nyerni... Egy 300 Ft-os sms-t megér

-
Cathfaern
nagyúr
Azt te csak hiszed

Panther: fertőzött fájlt nem tudok adni, illetve azt tudom csak odaadni, ami megfertőzte a gépem. Csak egy baj van: egy olyan .rar-ban van benne, ami 250MB-os, és érthető okokból nem akarom kitömöríteni. De megadhatom a weboldalt, ahonnan leszedtem. Ha megér neked 250MB-ot, akkor hajár
-
mr.geeZ
aktív tag
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
-
escie
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
de.
most teszik.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha valaki esetleg tud segíteni WinXP + fullscreen DOS progi = fagyás ügyben, kérem nézzen be hozzám: Bővebben: link
-
duracell89
senior tag
05:53:09

aludni nemszoktatok?
-
-Jackson-
őstag
egy olyan hőmérőt énis betesztelnék.
terhelve még nemnéztem meg, mióta fentvan a legfrissebb bios, előtte gyári biossal 42/56 fok volt, igaz akkor bennevolt egy zm80d is fűtésnek. szóval marhára nemértem már ezeket az alulmér-felülmér dolgokat. mintha halottam volna, hogy itt kecskeméten az egyik üzletben van ilyen kütyü, utánajárok és leméretem. mondjuk nemtom hogy ott mennyire más a klíma, mint otthon a szobában...
és a 7700-es elvileg csakjobban hűt, mint a 7000-es. zalman oldalán prescottnál is all speed-re jónak írják alap fordulaton, míg a 7000-es szériánál prescottra már magasabb fordulatot preferálnak.
mind1, majd egyszer megkocsikáztatom a gépet, és kiderül
-
I_Am
veterán
válasz
-Jackson-
üzenetére
Ja butaságot írtam....Volt 2.6, 3.0, 3.2, és jelenleg 3.4-es NW-om (mind 800-as) és terhelés mellett nem elég a minimum fordulat, főleg ha még tuningolsz is. Netezés közben persze lehet akár passzív is (én leállítom), de a legkissebb loadra nagyon megugrik a hőmérséklet. És nekem 7000 CU van a procin.
És azt kell mondjam, hogy a lapod (hiába Abit) alulméri a prochőt. Most fogom az enyémet is betesztelni egy spéci hitelesített hőmérővel a karácsonyi leállás alatt. (haverom hozza gyógyszerraktárból vmi 400E Ft-os kütyü) -
VladimirR
nagyúr
nekem laikuskent tetszett a cikk, s nem talaltam benne egetrengeto baromsagot, bar nem is vagyok benne mostansag ebben a processzoros temaban
a 36dB meg szubjektiv: nekem az a coolink 121 (aszem) huti a 2500+omat, amit anno meg a 800-as duronomra vettem - 4800-5000 kozott forog es meg a szomsed szobaban is hallani --- ezek utan mondd, hogy a zalman nem halk - na gyerunk, mondd megegyszer
(nembaj, jofejkedjunk, legalabb majd a fejemhezvaghatjak, hogy nem csak moderatoroknak, de ph-kedvenceknek is nyalok
) -
I_Am
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Regisztráltam a cs.hu-ra és megkérdeztem pár dolgot, hogy honnan is vette őket, nem válaszolt azóta sem, viszont a hcgamer.hu-ra kikerült a cáfolat cikk és a fórumon is jól elbeszélgettünk Iglocska nick-ű sráccal, aki az ellencikket elkövette. Nekem ami a legjobban tetszett az 533/Mega/sec, mert 533 MHz-en jár a Ram, a gép terhelése meg az aktiv NB hűtés.
Az nem gond, hogy a procira nem feküdt fel a Zalman...ááá minek is. 
A cikkből pedig egy dolog maradt ki, hogy a 7700-as már nem a halk hűtők között van a maga 36dB-es zajszintjével.
Köszi a jókivánságot, remélem már neked sem fáj a fejed.
Jajj minnyá elolvadunk itt a jófejkedésben.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
nekem pl egesz nap fajt a fejem (neha van ilyen, ha szarul alszom), ezert ejfel korul ledoltem kicsit (ez nalam ujdonsag, mert altalaban del korul kelek es akkor fekszem, mikor mas kel), mondvan pihentetem a szemem - ketto korul felebredtem es most nem igazan tudok aludni --- es te?
I_Am: jobbulast
(azert a cikkben eleg durva a zalman huto jellemzese is) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja. Egyetlen személyes adatom meg ami sérült egy féligse kész ultra-gagyi C program próbálkozás lefordított .exe-je volt...valahogy nem sajnálom

Btw. én azért vagyok ébren, mert ha egyszer ma már nem tudtam L2-zni, akkor holnap tudjak...szóval mindent fel akarok rakni, ami ahhoz szükséges, hogy holnap már ne kelljen ezekkel szórakoznom.
Ami a legszörnyűbb az egész vírusosdiban, hogy már múlt héten is éreztem, hogy valami nem oké ezzel a géppel (ugyebár ezzel csak hétvégenként kerülök kapcsolatba). De meg se fordult a fejembe hogy vírus lenne...persze másnak ha valami baja van, akkor mindig az első kérdés: nem lehet hogy vírus? Ez a vírusosdi olyan modernkori ''Ez velem biztos nem történhet meg'' szindróma (lásd még: HDD tönkremenés, boltban újonnan vett gépalkatrész alapból garanciális levés, stb.)
-
I_Am
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Huhh. Alvinnal msn-en közben dumáltunk. Én majdnem sírtam a röhögéstől, azóta derékfájásom van mert rosszul ültem a székben és a memóriás rész annyira megnevettetett, hogy meghúzodott valami.

Főkukac Én ma megláttam, hogy ujra lehet kapni jeszoké cserikókot és jótékony hatással van az insomnia kialakulása felé a rostos üditők után.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Egyébként pont jókor lett a net sávszél meggyorsítva: most kétszer olyan gyorsan pótolhatom az elveszett dolgokat(...más szemszögből nézve: kétszer annyi vírust tölthetek le adott időegység alatt
). Mondjuk szerencsére az axelero-nál megtartották azt a jó szokásukat, a névleges feletti a tényleges sávszél (legalábbis nálam mindig ez volt). Most pl. 140kB/s-el töltök, ami azért több, mint 1 Mbit (ami a névleges)
Ha azt akartam volna, hogy ne röhögj rajta, akkor úgy írom meg
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hajjaj, most jut eszembe, ugyebár van nekem egy laptopom szervízben jelenleg...a laptop erintkezésbe kerül a külső rack-el...a kérdés csak az, hogy akkor a külső rack már fertőzött volt? Ha nem: jó hír, egy csomó adatot vissza lehet állítani. Ha igen: hajjaj!. Akkor ott is rakhatom újra az XP-t...feltéve, hogy a szervízesek már ezt nem tették meg, látva hogy tiszta vírus az egész
(de bazz, ez kurva égés...beadni szervízbe egy full vírusos gépet...azt hiszem én is átváltok zacskófejre
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
nem erre gondoltam, de ha igy erolteted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent a manapsag ''divatos'' ''emailben, ismeretlen cimrol erkezo leveben, csatolmanykent terjedo es azt minden ujzer azonnal megnyito'' fergekre gondoltam
de egy moderatorral nem ellenkezem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah es setup file-ok valoszinuleg nagyobbak lesznek tomorites utan (bar ez elhanyagolhato novekedes csak), mert tobbnyire mar van ''rajtuk'' valamilyen tomorites
I_Am: latom neked is tetszett a cshu-s cikk - van benne meg par aranykopes
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Eh...

Most nézem, már négy óra...mondjuk alapból sem terveztem korábban lefeküdni, de:
1. Mással terveztem eltölteni ezt az időt
2. Még messze nem végeztem
(pedig a program install-ok nagyrészét azt hiszem holnapra hagyom...)
Btw. levontam a kettes számú következtetést is:
A setup fájlokat mindig tartsd becsomagolva, mert:
1. Így kisebb helyet foglalnak el (még ha nem is sokkal)
2. Az ilyen b*sz*tt vírusok nem eszik bele magukat. -
VladimirR
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
AVG azt mondta, hogy nem visszaállíthatóak. Btw. Win32/Parite néven emlegeti.
Mondjuk annak örülök, hogy csak .exe-ket fertőz...kicsit idegesebb lennék, ha mondjuk az mp3-aimat / képeimet tette volna tönkre...''kicsit''...Igazából nem is értem miért nincsenek mostanában ilyen vírusok. Na nem mintha hiányoznának, na de jóval nagyobb kárt okoznak (szvsz) és ugyebár a vírusíró célja ez, nem? (remélem nem adtam senkinek se ötletet
)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Eddig csak figyelõ üzemmódba tettem magam).
Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás.

)
Érdekes megközelitésa a semmi és a hülyeség közötti űrnek...