Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - #14
-
lesaux
veterán
Nem hiszem. Ma voltunk megnézni egy éttermet a III. kerületben, illetve az Oktokonnál is vásároltunk. Ha a metrónál leraktuk volna a kocsit, ez személyenként 530 Ft lett volna, összesen 1590 Ft. Szerintem kocsival messze nem került ennyibe, amúgy mindenkinek volt ülőhelye, nyugiban hallgattuk a CD-t, és a gyerekülésben ott ült a gyerek. Arról nem is beszélve, hogy az Oktogontól ruhákat is szállítottunk, amiért egy újabb jegyet kellett volna venni.
Azt meg majdnem elfelejtettem, hogy ugye mivel a kocsi elvileg a Népligetnél lerakódott volna, plusz 6 villamosjegy, amíg átvillamosozunk az Árpád hídon. Az 3040 Ft összesen. -
Integra
titán
a köki végállomásnál csináltak pár éve egy p+r parkolót. gyaloghídon áttudsz gyalogolni a peronra a másik végéből. szóval cool.
mikor indult, üres volt, most minden reggel fullon van és bővítik hamarosan
szóval igenis van rá igény mindenhol, csak építsék már ezeket a parkolókat végre.
természetesen vannak akiknek ez nem érdekük, pl parkolási társaságok. mert vagy ingyenesek, vagy pedig egész munkaidó alatt 150ft-ot fizetsz egy napra. és elkerített kamerával őrzött parkolóban van a verda -
szerintem meg igen.
ugyanis a közlekedés (is) egy játékelméleti dolog.
Ha kocsival mész, az, hogy hogy tudsz majd haladni, az egyértelműen attól függ, hogy aznap reggel hány embertársadindultm ég kocsival. Ha kevés, akkor midnenkinek jó, tudnak haladni. Ha sok, akkor mindenki szív, és araszol.
Ez van, ezért kell(ene) tömegközlekedést használnia mindenkinek, aki a városba tart, ha nincs szüksége speciálisan a kocsira, nem cipel dolgokat, v. nem kell a másik irányba indulnia pár óra után...
tehát azt akartam mondani, hogy az egyéni érdek, és a közérdek itt más.
lehetne 6 sávos is a kerepesi befelé, akkor is dugó állna rajta...
egyébként meg eleink cseszték el a múlt századbna, hgoy erőltették ezt a sugaras-körutas rendszert.
De hát a franc gondolta volna itt 1870-ben, hogy egyszer itt még ennyi autó fog cikázni? -
szerencsére rövidlátó vagyok, úgyhogy nem nagyon botlok bele ilyesmibe...

de rémlik valami, mintha az Astoriánál a villamosmegállóban állva láttam volna egy vaszott nagy, kb. ház nagyságú ilyen gumicsirkét a Deák irányába... aha.
egyékbént kis hazánkban az igénytelenséget lehet a legkönnyebben eladni, mert erre van igény. ergo bármi, amibe egy kertévé kezd, annak gagyinak kell lennie. eltekintve egy-két kivételtől. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Orlando rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Durván egy órára van tőlünk, nem távolság.
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (Bővebben: link) mindenképp érdemes egy napot rászánni, és mellette van a világ legnagyobb Hard Rock Cafe-ja (Bővebben: link). Ezen kívül is rengeteg látnivaló van, felsorolni is hosszú lenne, kérdezd meg tiv83us-t is a topic-jában, biztos ő is tud ajánlani valamit: Bővebben: link.
Alkohol-ról lemondhattok, 21 év alatt sehol sem fognak kiszolgálni, sőt sok szórakozóhelyre be sem engednek 21 év alatt. Ahová beengednek ott pedig kaptok egy megfelelő színű karperecet, hogy még véletlenül se kapjatok alkohol-t. Nagyon szigorúan veszik. Dohányozni 18 éves kortól lehet, ha jól tudom, de nem árt figyelni a nem dohányzó jeleket. Én nem élek egyikkel sem, így tapasztalatokról nem nagyon tudok beszámolni, tiv83us erről is biztosan tud mondani bővebbet.
Még egy fontos dolog, autó nélkül nagyon meglesztek lőve, ha van rá lehetőségetek, akkor gondolkodjatok autóbérlésen, bár 25 év alatt annak is borsos ára van.
Esetleg összefuthatunk majd egy amerikai PH!-találkozóra is. 
-
Cathfaern
nagyúr
Xnview kell neked Bővebben: link. Alapvetően egy képnézegető, de nagyon jó a képlopó része is.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem fagy ki a Winamp, csak tölti be az ID3-akat. De abban igazad van hogy ugyanúgy néz ki közben mintha meghalt volna.
Egyszer várd végig amíg betölt. Mondjuk hagyd ott estére. 
Egyébként a Winamp-ban azt is be lehet álíltani hogy a playlistbe egy számhoz milyen infókat írjon ki. (Pl hogy ne ''Artist - Title'' formátum legyen, hanem mondjuk ''Artist - Album - Title'' vagy bármi más.)
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(
)

És jobbra fordulni piroson is lehet, kivéve ott, ahol ezt külön jelzik, de ez elég ritka.