Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
na, most indulok, bevásárolni a teszkóba. remélem, most nincs tömegnyomor...
(ma megpróbáltam bemenni egy MM-ba egy kábelért, de annyian voltak, hogy jobbnak láttam kint maradni. alig látszottak ki az emberek a bevásárlókocsin halmozódó dobozok mögül.... hihetetlen. sok majom, azt hiszi, hogy feltétlenül most kell elköltenie az összes pénzét... komolyan nem értem. miért nem lehet csak egy cetlit rakni a fa alá, hogy ez egy tévé lesz egy hét múlva.... stb.)
utálom a karácsonyt...
-
nemtom, nem eszem diabetikus csokit...

a milkát tudom összehasonlítani, mondom 0,89 volt, (kb. 220 ft) nálunk nem tudom mennyi.
megjegyzem, nálunk is van Tibi csoki 139 Ft-ért (= kb. 56 cent)...
Boci csokit meg elvből nem veszek, mióta elvitték a gyártását a szlovákokhoz. -
figyelj, én nem az élelmiszerboltról beszéltem, hanem a büféről, kocsmáról, kávéházról, étteremről, mekkdonáldszról...
menj be, egyél egy sachertortát, rendelj egy heiße schokoladét, és megtudod!
6€-ból kijössz...
Ui. megjegyzem, én hétvégén voltam Burgenlandban és Stájerországban, és ott 90 cent volt a csoki... és 1 € a joghurt.
viszont, ahol sieltünk, még előszezon volt, és így csak 1,80 volt a 3 dl fanta, és csupán 2,80 € a glühwein... persze ez kis hely, az igazi helyeken ez 3-4,5€ körül van...
és kaptam 2 sült kolbászt is zsemlével és mustárral 4 €-ból...
Uui. ami tényleg olcsó Ausztriában és Németországban, az az elektronika.
[Szerkesztve] -
-
hát, ez meglepetésként ért, ennyire elüzletiesedik a ph! ?

szerk : ebben a topicban volt : Bővebben: link
de már eltűnt... lehet, hogy csak egy kísérlet volt?
[Szerkesztve] -
válasz
Integra
üzenetére
én is, de ma az összes nő meghülyült körülöttem...

---------------------------------
más.
töltöttem mézga családot divx-ben.
rá volt íva, hogy DVD-rip, meg minden...
még nem jött le, de avipreview-val belenéztem.
hát, ismét megállapítottam, hgoy az emberi hülyeség határtalan.
valamely okos, aki kódolta, képes volt 16:9 képarányba betömöríteni az alapból 4:3 arányú TV-rajzfilmet...
mindenkinek sézp lófeje van...
és a legszebb, hogy ez az elterjedt verzió...
na mindegy, majd ráengedek egy virtualdub resize filtert. -
f@..om kivan a nőkkel.
de nagyon.
-
szegény Bash, de rossz Neked...

szerintem költözz délebbre, mint a vadlibák.
pl. ott van Kuba nem is olyan messze...
ott biztos nem olyan hűvösek a reggelek...
-------------------
ui. hétvégén szeretnék sielni, úgyhogy remélem, addig esik hó is!
mármint ausztriában.
[Szerkesztve] -
én meg ma megint rájöttem, hgoy oldtimer vagyok...

most kezdem megismerni a ''dark side'' előtti pink floyd-ot, és kurva jó!
[Szerkesztve] -
itt egy kabaré, meccsdumák : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
válasz
duracell89
üzenetére
azért a nagy öregeket sem kell félteni...
ha hülyeségről van szó.
a Csisztunak egyébként én már a hangjától is kiszaladok a szobából...
annyira idegesítő sipitozós hangja van.
-------------------------
egyébként a sportriporterek között Hajdú B. a kedvencem...
''igazi svéd kapus. beáll a kapuba, s véd''
Bővebben: link
A Palik meg annyira hülye, hogy még a döguncsi f-1 futamokat is feldobja...
nélküle nem is az igazi... -
válasz
Integra
üzenetére
figyelj.
én azt nem vitatom, hogy vki kocsival induljon el bárhova is.
viszont, azt logikusnak tartom, ha lerakja valahol a kocsit, és felszáll a metróra.
Ja, és még valami. nemtom, Szentimréről hogy jársz be, de felteszem, m5 - üllői. tapasztalatom szerint ez nagyságrenddekkel normálisabb útvonal, mint a Veres Péter út - Kerepesi út, Rákóczi út útvonal...
egyszer próbáld ki...!
-
pesten is lehet biciklizni, csak tudni kell, hogy merre érdemes menni...

-
szerintem meg igen.
ugyanis a közlekedés (is) egy játékelméleti dolog.
Ha kocsival mész, az, hogy hogy tudsz majd haladni, az egyértelműen attól függ, hogy aznap reggel hány embertársadindultm ég kocsival. Ha kevés, akkor midnenkinek jó, tudnak haladni. Ha sok, akkor mindenki szív, és araszol.
Ez van, ezért kell(ene) tömegközlekedést használnia mindenkinek, aki a városba tart, ha nincs szüksége speciálisan a kocsira, nem cipel dolgokat, v. nem kell a másik irányba indulnia pár óra után...
tehát azt akartam mondani, hogy az egyéni érdek, és a közérdek itt más.
lehetne 6 sávos is a kerepesi befelé, akkor is dugó állna rajta...
egyébként meg eleink cseszték el a múlt századbna, hgoy erőltették ezt a sugaras-körutas rendszert.
De hát a franc gondolta volna itt 1870-ben, hogy egyszer itt még ennyi autó fog cikázni? -
öröm nézni reggelente, ahogy az ember a metróval elszáguld a 3-4 km hosszú araszoló kocsisor mellett... merthogy a kerepesin minden reggel, meg este is minimum a RÓna utcáig áll a sor, a Népstadiontól. És az a sok barom ugyanúgy araszol, nap mint nap.
Mondjuk, láttam én már olyat is, hogy nyáron, mivel meg sem mozdult a sor, egy csomóan kiszálltak, és leültek az út közepén lévő fűsávra, piknikezni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
1. AKi autóval jár a belvárosba, az szerintem nem normális.
mert : a, dugó van b, nincs parkolóhely.
2. ezért lehet szidni sokmindenkinek az anyukáját, nade : dugó azért van, mert túl sok az autó.
Az elmúlt 4-5 évben szerintem megduplázódott az autóforgalom Pesten, és az országban, évente 100-130 ezerrel nő az autóállomány. Sok családban már nem is egy, hanem mindjárt 2, ill. 3 autó van. A fő baj, hgoy akinek egyszer már a seggéhez nőtt az autó, az már midnenhova kocsival megy...
tessék fölszállni a metróra, vagy bármilyen bkv-ra, és akkor mindenkinek jobb lesz.
sőt, nyáron lehet biciklizni is!
-
hoppá, most nézem, alázzuk az észteket fociban? hohó...

találtunk a térképen egy országot, amit még....
-
Mondjatok nekem jó német filmeket lécci!
azért németet, mert jövő héten nyelvvizsgázom, és hát a szövegértésem az nincs a topon...
könnyen beszerezhető német filmekre gondoltam...
a good bye Lenin és a Stalingrad már megvolt! -
-
szegény...
''Ittasan ült kocsiba Bubik
Komolyabb mennyiségű alkoholt fogyaszott Bubik István, mielőtt halálos autóbalesetet szenvedett, derült ki a rendőrségi boncolás során. Az igazságügyi szakértői vizsgálat 1,51-2,50 ezrelék közötti alkoholszintet mért a színész vérében. ''
ha be van kapcsolva az öve, túléli.
-
képzeljétek mit találtam ma : a Derrick német rajzfilm-változatát...
Nagyon ott van..
-
szerencsére rövidlátó vagyok, úgyhogy nem nagyon botlok bele ilyesmibe...

de rémlik valami, mintha az Astoriánál a villamosmegállóban állva láttam volna egy vaszott nagy, kb. ház nagyságú ilyen gumicsirkét a Deák irányába... aha.
egyékbént kis hazánkban az igénytelenséget lehet a legkönnyebben eladni, mert erre van igény. ergo bármi, amibe egy kertévé kezd, annak gagyinak kell lennie. eltekintve egy-két kivételtől. -
válasz
VladimirR
üzenetére
egyébknt én nem értem az embereket. Hogy azért mennek ki a szomszéd faluban épült gigamegaáruházba, mert ott 10 Ft-tal olcsóbb a tejföl? vagy 50 Ft-tal a sör?
és akkora, hogy órákba telik, mire megtalálod, ami kell, gyalogolsz odabenn kilométereket, aztán sorban állsz, tolakszol...
jó, van, amit megéri ott venni, ha nagyon akciós (valami értékesebb terméknél), de elektronikai cuccot százszor szívesebben veszek az elektronikai boltban, mint egy nagy áruházban...
kaját vásárolni meg sokkal kényelmesebb a tőlem 300 méterre lévő kisboltban.
komolyan, szvsz az emberek több benzint égetnek el, mint amennyit spórolnak azzal, hogy kimennek a plázába. az egész csak arra jó, hogy hétvégén is forgalmat generáljon.
én egy kis főút mellett lakom, és újabban a hétvége semmiben nem különbözik a hétköznaptól, annyira nőtt a hétvégi forgalom. kivéve az ünnepnapokat, amikor a plázák zárva vannak, és olyankor csak 5 percenként megy el egy autó... -
válasz
Bazsesz
üzenetére
nyugi, ez mindenkinél így van...
nekünk anno előző nap volt a főpróba, és kajakra teljesen beégtünk az 5 perces skóttánc 1. percénél mindenki megállt, és kész volt...
lefeküdtünk a földre, és fetrengtünk a röhögéstől. de azért másnapra már jó volt.
tök jól néztünk ki kisszoknyában...
-
most már legalább tudom, hogy mit látnak a moderátorok egy fórumban!

----------------------
a monitorban viszont nem tudok segíteni. engem 4 évig szolgált egy réges régi 15 colos MAG, és tökéletes volt, csak a 4. évre már elment a fényereje.
aztán vettem egy diamondtronos iiyamát. tök lapos, és elsőre tényleg homorúság-rzetet ad. és ezen sem párhuzamos az alja meg a teteje, de nekem kb. 1,5 mm az eltérés, az még azért belefér.
nade másfél centi az irtó sok, szerintem vidd vissza, és addig verd az asztalt, míg tökéletes nem lesz. -
válasz
kamikaze boci
üzenetére
neeem, azért ez nem ugyanaz...

----------------------
mash. az előbb volt egy pár másodperces áramszünet. egy pillanatra elment a fény, resetelt a modem, azóta villog a video és a hifi.....
de a gépemnek semmi baja, észre sem vette!
Antec táp rulez...!
(viszont a modem miatt megszakadt a letöltésem) -
szia google-ba beírva rengeteg találat jön ebben a témában.
van egy srác, aki egykoron csoporttársam volt az egyetemen. jó fej volt, bár igen erősen szereplési mániás. pár napja találtam rá a neten - mondom, a szereplési mániája óriási - ezért saját gazdaságpolitikai portált indított. (az oldalt díszítő piros szegfűktől el kell vonatkoztatni, ez van, nem tudom, miért kell egy gazdpol oldalon feltétlenül hirdetni az ember polikai hovatartozását)
na mindegy, a lényeg, hogy a srác írt az egészségügy és a gyógyszertámogatás reformjáról is egy szösszenetet, hátha érdekel.
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
egyrészt szőkenős viccek már évtizedekkel ezelőtt is voltak,
másrészt a butaság/nem butaság kérdése nm hajszín kérdése...
vannak barna, meg feket plázacicák is, és ismerek jónéhány szőke nőt is, akik mind hihetetlenül okosak.
-----------------------------
viszont okosságtól/nem okosságtól függetlenül a nőknek van egy hihetetlen nagy érzelmek /hormonok/hangulat által befolyásolt faktora, amit kiismerni, és kordában tartani egyszerűen nem lehet, na ez a női észjárás/fifika, vagy ha úgy tetszik, a női hülyeség.
én ez ellen szeretnék tüntetni...
néha a fejem verem a falba tőlük.
alapból rohadt irracionálisak, de amikor meg nem kéne, akkor meg rájuk jön a racionalizmus. ki érti ezt??
-
hát ez kész. így hajnal négykor...

''Adj esély a szőkének!
Az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal előtt tüntet ma a szőke nők húszfős csoportja, amelynek szóvivője, Tímár Krisztina logisztikai asszisztens szerint sorstársai naponta szembesülnek előítéletekkel a benzinkútnál, a zöldségesnél, vagy éppen a munkahelyükön, most pedig még egy szórakozóhely is a rovásukra viccelődik.''
VAn egy ismerősöm, aki ebben a hivatalban dolgozik. Remélem intézkedik...
egy szőke leányzó...
-
hát beszarok, ez alapján a táblázat alapján adják a hurrikánoknak a neveket...

Bővebben: link -
nem tud valaki egy német hublistát?
német dolgokra lenne szükségem.
Ui. remélem, nem vágnak ki varezolásért... -
válasz
Sick Boy
üzenetére
Válaszd az életet! Válaszd a munkát!
Válaszd a karriert! Válaszd a családot!
Válaszd a rohadt nagy tévét!
Válaszd mosógépeket, a kocsikat...
CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat!
- Gyere!
- Válaszd az egészséget...
- az alacsony koleszterinszintet, a fogászati ellátást.
Válaszd a fix kamatozású|jelzálogkölcsönt!
Válassz első otthont! Válaszd meg a barátaidat!
Válaszd a szabadidőruhát és a hozzá illő sporttáskát!
Válassz egy háromszobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban!
Válaszd ''csináld magad''-ot és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy.
Terülj el egy fotelban és nézd az lélekölő, agypusztító tévés kvízjátékokat...
tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel!
- Gól!
Válaszd a végén a rothadást!
Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként...
rohadék kölkeid számára akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd.
Válaszd a jövőt! Válaszd az életet!
- De miért akarnék ilyesmit csinálni?
- Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet.
Mást választottam.
Hogy mi az oka?
Nincs semmi oka.
Kinek van szüksége okokra,
ha a heroint választotta?
(inkább Jedi lovag leszek..
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hihetetlen, milyen undoríó vihar volt - van.
Minden irányból riasztók és tűzoltók hangja hallatszik...
novemberben ilyen villámlást dörgést és heves zivatart még nem pipáltam. -
válasz
Cardinella
üzenetére
és kolbászból lesz a kerítés?

-
ezek a románok tudnak valamit, náluk sosem unalmas az élet...

''Szombaton, a moldovai első osztályú labdarúgó bajnokság Roso Floreni-Politehnica Chisinau mérkőzésén a játékvezető büntetőt ítélt a vendégcsapat javára, majd annak értékesítése után a tizenegyessel sújtott gárda elnöke, Mihai Macovei kocsijával a gyepre hajtott, és megpróbálta elgázolni a bírót.
Valószínűleg korábban sosem látott esemény, autósüldözés zajlott meccs közben egy moldovai futballpályán.
Az AP hírügynökség beszámolója szerint szombaton, az első osztályú Roso Floreni-Politehnica Chisinau mérkőzésen 1-1-es állásnál Vitalie Onica játékvezető büntetőt ítélt a vendégcsapat javára. A lehetőséget az egyik játékos értékesítette, majd a Floreni elnöke, Mihai Macovei dühödten a kocsijába pattant, és a pályára hajtott.
A bíró ügyesen védte a támadásokat
A sportvezető annyira feldühödött a bíró döntésén, hogy üldözőbe vette, és többször megpróbálta elütni a bírót. Terve szerencsére nem sikerült, Onica rendkívül ügyesen rendre elugrott a kocsi elől.
Az elnök több sikertelen gázolási kísérlet után feladta a küzdelmet, és az egyik kijáraton kihajtott a stadionból.
''Miután letette az autót, vissza akart jönni, de a bejáratnál megállították a rendőrök, és elvezették'' - nyilatkozta később a Politechnica edzője, Ion Caras.
Hatósági eljárás indult az ügyben
Az ámokfutásban szerencsére senki nem sérült meg, de a találkozót a bíró felfüggesztette. Az elnök nem akarta kommentálni tettét, és senkinek nem nyilatkozott.
A moldovai labdarúgó-szövetség nagyjából négyszázezer forintnyi moldáv lejre bírságolta meg Macoveit, és a hatóságok is eljárást indítottak az ügyben. '' -
Tök király. elaludtam este fél 7-kor, és egy fél órája ébredtem.
kicsit megviselt a családom...
-
látom, felnőtt az első kertévés-valóságsós debil generáció...
illetve inkább 
''A 17-18 évesek több mint harmada egyáltalán nem vesz a kezébe újságot. Akik olvasnak, azok jelentős része csak a bulvársajtót részesíti előnyben - derül ki a Felvételi Információs Szolgálat felméréséből. A középiskolások jelentős részének szövegértési gondjai vannak, nem fogják fel a cikkek értelmét, és hamar elveszítik a türelmüket. A 18-19 évesek, akik már szavazhatnak, a barátaik, ismerőseik véleménye alapján döntenek, mert az alapvető tényekkel sincsenek tisztában.''
ez jó, és ők döntenek...
csak azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki annyira hülye, hogy olvas a saját anyanyelvén egy szöveget, és nem fogja fel?? de komolyan.
velem is volt ilyen, de az az egyetemi matekkönyvek szintjén lépett be, ami akár tök érthetetlen is lehet. nde egy publicisztika... ÁÁhh. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
nem volt könnyű, épp' öten ültünk benne. olyan 70 kg körüli emberkék.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
jó nem szó szerinti jég volt, hanem egy kis nedvesség, foltokban.
mások gond nélkül vették a kanyart, csak nekünk nem sikerült.
bár, aznap rajtunk kívül még 3 kocsi is beleállt a hófalba...
volt egy, ami kb. 50-nel szabályosan beépült a hófalba... -
én már törtem össze a kocsinkat a téli gumi hiánya miatt...
elindultunk a Tátrában a szállodától, hogy bemegyünk a városba, és az első kanyarban a Suzuki úgy döntött, hogy ő inkább egyenesen menne tovább, így hát beleszálltunk a hófalba. (amit oldalra dob a hókotró, és összefagy jéggé)
a kocsi eleje eléggé formatervezett lett, pedig mentem vagy 10-zel, maximum...
az út murvával felszórt volt, csak ráfolyt a hólé, ami este újra megfagyott.
----------------------------
Következő évben más kocsijával mentünk sielni. Egy pár hónapos Astrával., Olaszországba. És Déja vu-m volt.
Utolsó nap reggel indulunk haza. a srác berakta a kedvenc zenéjét, és a harmadik kanyarban beleszállt a korlátba. kb. 30-cal mentünk, teljesen letakarított úton, és a nyári gumi nem fogta meg. Szerencsénk volt, mert a korlát mögött legalább 50 m szakadék volt. hát, az anyósülésről is ugyanolyan rémisztő érzés volt, mint a volán mögül.
Szegény srác olyan parával vezetett tovább hazafelé...
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek a téli gumit.
Ui. azt az érzést mindenkinek át kéne élnie legalább egyszer, amikor az autó nem arra megy, amerre kéne, és nem tudsz mit csinálni... és bumm. És hiába tart csak 1 másodpercig az egész, rohadt hosszúnak tűnik...
rémisztő. ha egyszer átéled, hogy milyen az, onnantól kezdve százszor óvatosabb leszel az életben, és százszor jobban fogod tisztelni az elemeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
áááh,