Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
1 999 995
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Konkrétan mi érdekel?
Hogy mi alapján sorsolják össze a versenyzőket? A versennyel kapcsolatos szakszavak?
Sporttal kapcsolatban kérdezz bátran, kiderítem neked.
De amúgy nem fogod elhinni: Bővebben: link
-
Loretto
veterán
ÍÍÍÍÍ. na most megkérdema tisztelt nagyérdeműt hogy tud-e vki arról oldalt hogy mi alapján osztják be a szumo birkózókat. a multkor pont néztem az eurosporton és ott a magyar kommentátor dobálta a szavakat ugy mind: komoszugi mageasira(asszem) szóval érdekelne hogy mik a ''szakszavak''.
annyit tudok hogy miért sózzák a ...(küzdőteret). -
Panther
HÁZIGAZDA
Emberz, hol lehet autó tetőablakához tömítést szerezni? Vagy legrosszabb esetben akár egy tök új tetőablakot?
Google-el csak a Webasto meg a Net-Áruház oldalakat találtam, de azokon meg nincs ott hogy mennyibe kerül
(Miféle áruház az ilyen?
)
Mennyibe kerül egyébként egy tök alap tetőablak? Bár a leggyszerűbb egy új tömítés lenne, de pont az enyémbe valót kétlem hogy kapok. -
divot
veterán
Ha bizonyos oldalak sehogy sem akarnak menyílni, akkor mi a teendő? Pld. a freemail, a port.hu, a vatera, a Magyar Hírlap, csak hogy néhányat említsek.

-
Loretto
veterán
vki tudja mi az hogy Progrom? vmi történelmi vmi,de nem találok hozzá értelmeset magyarul.
-
burgatshow
veterán
Na most indultam el suliba!

-
Qorthral
őstag
A mindenit!!! És igazad van
!!!
Tudod én úgy fogtam fel hogy Kraminyik nyert, mert hát sajna övé maradt a vb-cím és hát az volt a tét. De úgy látszik ez speciális helyzet, ő ''nyerte'' a VB trófeát, azonban a pénzdíjak 50-50 alapon lesznek kiosztva, mert 7-7...
Oké, Szalma, jogos, mea culpa, mea maxima culpa... ! -
válasz
Qorthral
üzenetére
Minthogy a mérkőzés főszponzora egy svájci szivargyár, a partikat Svájcban játszották, és a pénzdíj 1 millió svájci frank. (olyan 160-170 az árfolyam)
----------------------------------
Egyébként a helyesírás-kommandó jöhet, egy ideig én is küzdöttem, de már feladtam...
mondjuk egy-két ''pontos lyére'' néha még bevadulok...
-
Szalma
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
(Legalább idáig nézzen el Bővebben: link..)
Szeretettel:
Szalma -
Qorthral
őstag
válasz
m-bazsi
üzenetére
Te jóisten......
Mondd meg nekem tényleg, tanultál te valaha helyesen írni ?
Ez kritikus... Mi az hogy megilyeszteni basszus ? És mi az hogy utsza ? Ráadásul kétszer is... Hány éves is vagy ? Ezt a nyelvtanszínvonalat maximum 8-9 éveseknél tudom elfogadni.
Ne csináljátok, mert rátok uszítjuk Gambittal a helyesírás kommandót aztán lesz nemulass ... -
DonLeo
senior tag
válasz
m-bazsi
üzenetére
Hát igen mákom volt 2 évig, hogy nem vették észre, meg most, hogy nem jelentett fel, de lehet, hogy legközelebb megvág, úgyhogy holnap már megyek is az okmányirodába

Meg amúgy is megcsináltattam volna már, ha tudtam volna, hogy lejárt.
4000 ft a meghosszabbításhoz az alkotmánybélyeg
Plusz az orvosi alkalmassági is asszem 1-2 ezer... Nem aprózzák el. -
60:40 arányban osztoznak egy nyerményalapon.
a 60 % az a 90 milliónak megfelelő összeg.
a 40 %-ot meg már ki lehet sázmolni...
Egyébként a 7:7-es döntetlen már igazán megérdemelne egyenlő osztozkodást is, legalább az anyagiakban legyenek igazságosak, hamár a cím Kramnyiké marad...
-
m-bazsi
tag
DonLeo: a mák az mák. A rendőr látta hogy nem megy sokra, mert nem tud megilyeszteni, és mindenre van kézzelfogható válaszod. Grat... Ja és ha eddig nem csináltak semmit, akkor 2 év után minek érvényesíteni?

-
szegény, vesztett...

ez azért van, mert drukkoltam, sőt, végig nyomonkövettem a meccset...
ilyen hatással vagyok a versenyzőinkre...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha nem foglalkozom vele, akkor tuti megynyeri!
na jó, önirónia off.
szép volt Péter !
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Sajnos kikapott

Nanembaj, majd legközelebb ! Szép volt PETI ! -
Qorthral
őstag
Srácok érdekes a sakkvilágbajnoki döntő DÖNTŐ mérkőzése, sajna nem állunk túl jól :
Bővebben: link -
DonLeo
senior tag
Valószínű, látta, hogy neki nem fog most befolyni zsé a zsebébe, a feljelentésből meg nem jár gondolom neki jutalék, gondolta jó fej lesz.

Szerencsém volt.
Egyébként amikor mondta, hogy feljelent, akkor kérdeztem (persze poénból), hogy akkor én is feljelenthetem azokat a rendőröket akik eddig igazoltattak és nem szóltak ill. nem vették észre és nem figyelmeztettek, hogy lejárt. Aztán mondta, hogy biztos fiatal, figyelmetlen rendőrök voltak bla-bla-bla, nem mintha ő több lett volna 30-34-nél.
-
Tithian
őstag
Pont ma láttam-hallottam hazafelé jövet két rendőrt ahogy ''igazoltattak'' egy német párt. Persze a rendőrök csak magyarul tudtak, a németek pedig ugyan miért beszélnének magyarul. Nem mentek sokra.
Miért állítja vajon meg a szabályosan hajtó külföldi járművet egy rendőr, ha nem tud, csak magyarul? -
DonLeo
senior tag
Képzeljétek mi történt velem:
Megállított szombaton egy fakabát, majd pár-perc jogsivizslatás után azt mondja:
Nem fogja elhinni, de lejárt a jososítványa.
Mondom: Nemá... komolyan? Mikor?
Rendőr: 2002-ben, kb pont 2 éve.
Hú mondom az igen.
Ugyanis 2005-ig érvényesítették (1995-ben) amikor leraktam az ''A'' kategóriát (eü: 1), majd 1996-ban letettem a ''B''-t (eü: 1), de az érvényesség ekkor még maradt a 2005.
Majd mikor 98-ban megcsináltam a PÁV II-t és a PÁV III-at + Eü: 2. kat. akkor leszűkítették 2002. 11-hóra.
A franc se figyelte mikor jár le.
De a poén az, hogy amióta már lejárt legalább 10-szer igazoltattak, ha nem többször, (még Ferihegy2-n is ahol azért eléggé ''átvilágítanak'') és egyik rendőrnek sem tűnt fel... No comment. Így hát nekem sem tűnt fel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végül amikor mondta az emberünk, hogy ''Tudja, hogy ez feljelentést von maga után?'' Mondom nem, de hát mit tudok tenni. Kérdem: Mennyire számíthatok? Azt mondja: 50.000-ig terjed, de a harmadára számítsak, mert figyelembe veszik, hogy nem vettem észre meg ilyenek. Mondom, mindegy hanyada, mert úgysem fizetek, mert nincs miből, mivel diák vagyok fősulin, gyakorlatomat töltöm. Kérdezi hol tanulok. Mondom XY Fősulin, gyak félév.
Erre kicsit gondolkodott, majd azt monta:
Tudja mit: MENJEN.
Erre én, köszönöm, viszlát... brrrrrr
Ja az autó nem az enyém, hanem fateré.
Egy kicsit utána sokkolt a tudat, hogy 2 évig lejárt jogsival vezettem.

-
most megy a sakkvilágbajnoki döntő utolsó meccse :
ha valakit érdekel :
Bővebben: link
tök király, lépésről lépésre lehet követni a meccset...
-------------------------------------------
egyébként meg nézem itt az álláshirdetéseket.
mindegyik úgy kezdődik, hogy ''legalább 3 / legalább 5 év gyakorlattal''
nekem meg csak egy van...
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, IGAZ-e hogy nálunk is be akarják vezetni jövőre, hogy az autók kötelező tartozéka (egészségügyi doboz meg a pótégők mellett) lesz a fényvisszaverő mellény. Aszem olaszban kötelező. Nálunk csak a teherautóknál kötelező eddig.
-
tildy
nagyúr
Aesir: még az lemaradt:
üzemeltetésen voltam a pannonál, feladatom a hívásfeldolgozás volt, ami annyuit jelentett, hogy tesztelni kellett a rendszert, megfelelően mennek-e fel a hívások, megfelelő tarifacsomaban, stb.Szóval, hogy jól megy-e a rendszer.És volt egyszer kétszer olyan, hogy nem, , főleg ha valami változás történt időközben ami rosszul lett felvezetve, mint mondtam előfordultak hibák, mait azon nyomban javítottak is az illetékesek, még mielőtt kiment volna az ügyfeleknek pl az adott tarifacsomagváltás..Tehát egy két hónnapal, vagy akár többel előre mentek a tesztelések..
Szóval én spec ismerem a másik oldalt is.Egyébként köszi az előbbi megjegyzésed, az spec jólesett.
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Az a baj, hogy mi magyarok elfelejtettünk mosolyogni...
Pedig egy mosoly többet ér ezer szónál. Tudom. Tapasztalom (ezt is) nap mint nap.
Visszaélsz fizikai adottságaiddal? Loller. Ez jó. Most akkor mit mondjak én?
Meg is lepődik mindenki, hogy mosollyal kezdem a beszélgetést...
Úgyhogy további szép napot!
-
lorcsi
veterán
Mondjuk a női számech alkalmazottakról csak annyit hogy bementem n már néhány boltba azt mondtam hogy pio 108 kellene ==> ránézett a polcokra bámulta kicsit majd ''Nekünk olyan nincs most ) szép mosoly & sluss . de szvsz. azt se tudta mit kérdeztem...
a vodánál a csajok 8 dekoratívnák kinéző szűk cuccosok) csak a feltöltőkartya eladására vannak hitelesaítve...
TISZTELET A KIVÉTELNEK

-
Som@
őstag
És mit segítsünk?
Install dolgok talán a gyártó weboldalán. (Internet rulz).
Vagy mondjuk Win2k/XP rendszerhez:Bővebben: link. Egyébként pedig gúgli a jóbarátod.
Bővebben: link
Festékpatront pedig venni kell.
-
Ottó
csendes tag
Elnézést hogy ide tolakodtam, csak sürgősen segítséget szeretnék kérni! Vettem egy leértékelt Canon i455 tipusú nyomtatót pénzhiány miatt meglehetösen olcsón,aminek az ára az volt hogy nincs meg hozzá többek között az install lemez, és festékpatront sem tartalmaz. Ha valaki segítene (pl. ilyen nyomtatója van) megköszönném! Ottó Kecskemétröl.
-
aesir
veterán
Teljes terjedelmemben látnál, valószínű nagyon meglepődnél

Ha mosollyal megyek problémát intézni, akkor meg azt kapom, hogy ''visszaélek a fizikai adottságaimmal''. Köszönöm erre nincs szükségem. Pont elég hogy természetes szőke vagyok.
Hibázom én is. Ritkán. Nagyon ritkán. Nem engedhetem meg magamnak sem, és a cégemnek sem. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Vigyétek nyugodtan.
aisir:akkor kérlek, ha a pénztárgép kevesebbet blokkol, mint amennyia termék valódi ára, akkor legyél olyna kedves, és akkor is kezdj el mondjuka pénztárossal ordibálni, hiszen jogtalanság ért, nem a kiírt áron kaptad meg a terméket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg egy számla miatt hülyeség dühösnek lenni, legalábbis szvsz, akkor kell annak lenni, ha be is akarják hajtani rajtam, miközben ők a hunyók
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
-
aesir
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Mindenki másképp reagál arra, ha jogtalanság éri.
Ezt ebben a helyzetben én így reagáltam le, más helyzetben meg LEHET hogy máshogy reagáltam volna. LEHET.
Sok esetben én felkapom a vizet, kiadom magamból a dühömet, és amennyiben megoldják a problémámat lecsillapodom. Közben rengeteget káromkodom, mert NEKEM ez segít levezetni a feszültséget. Nyugodtan lehet ezért engem bunkónak, vagy akárminek nevezni. De nem fogom magamba zárni azért, hogy adott esetben emberi hangot üssek meg, mert ilyen módon direkt nem fogok magamnak kárt okozni. -
tildy
nagyúr
Mivel nem ismer , madárlátta ember meg azt mond amit akar. Vagy valami ilyesmi...Ugyebár.

Egyébként igazad van, azt kellet volna írnom, oké erre még nem háborodok fel.
Mellesleg pár nappal utána bejött a főnök, mivel az illető megtalálta őt, és szépen előadta a maa kis történetét.Még én voltam a bűnös mert segíteni akartam neki. -
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Miféle áruház az ilyen?
)

(Gordonkát kis jóindulattal sem lehet annak nevezni) Miért nem ezzel kezdted?

Ez már LOL, magamon nevetek...