Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Sziasztok!
Marha nagy szüxségem lenne gyors segítségre!
Remélem sokan használjátok a bpterkep.index.hu címen elérhető online térképet. Általában kitölti a térkép a rendelkezésre álló képernyőterületet, de néha, nem tudom miért, marad eredeti kicsiben, hiába F11, és lenne hely. Neketek csinál ilyet? Mit kell tennem h szép nagy legyen?
Fontos lenne, mert térképen kéne keresgélnem címeket, majd kicsomtatni, de ez csak úgy lehetséges ha jó nagy és olvasható! -
PeliScan
addikt
Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már
lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy
kicsit.
- MIII??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytol fél minden férj a bolygón:
- Te egyszeruen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van
mint nonek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet. A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azért amit az
ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következo nap felhívtam a fonököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész
nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy
bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi noi ruha üzlet volt. Körbe ntem
vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy
melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipot is
akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához
valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy
a csod szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a
tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütot. Biztos
gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre
mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a
ruhákat..... Te egyszeruen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel
meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat,
mint nonek.
És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azokért a
ruhákért amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás.....
ha már úgyis szóbakerült
-
PeliScan
addikt
Tisztelt kollégák és kolleginák!
Az informatikus csoporttal, felbuzdulva a SEGGEM sikerén,kiegészítő
szoftvert fejlesztettünk hozzá. Nagy örömmel jelenthetem be a SEGGEM legújabb tartozékát a Fájl Szortírozó Modult, azaz a FASZOM-at. Ezzel lesz csak igazán kielégítő minőségű a SEGGEM. A különböző adatközlési hibáknál, a sérült fájlokat nyugodtan küldjétek csak a FASZOM-ba. Nincs még egy olyan alkalmazás ami olyan gyorsan futna a SEGGEM- ben, mint a FASZOM. Ebből is látszik, hogy fejlesztésünk főleg arra irányult, hogy a FASZOM pontosan illeszkedjen a SEGGEM-be.
Kedves titkárok és titkárnők szeretnénk, ha a FASZOM-at, pont ugyan olyan
lelkesedéssel fogadnátok, mint a SEGGEM-et. Kérlek benneteket ugyan olyan intenzitással használjátok a FASZOM-at is. Ha valami probléma merülne fel a FASZOM-mal, küldjetek nyugodtan üzenetet a SEGGEM-en, keresztül és mi azonnal orvosoljuk a hibát. Használjátok egészséggel és vidáman a FASZOM-at.
Üdvözlettel a fejlesztők!
Szolgálati közlemény!
Tisztelt felhasználók!
Megkérjük Önöket, hogy a SEGGEM modult a FASZOM-on keresztül csak a
VAZELIN-nel használják (VAZELIN: Vállalatilag Zároltan Ellenőrzött Információk). Így elérhető a biztonságos működés és a rugalmas, sikamlós ügymenet. Bármely kérdésükkel forduljanak nyugodtan a rendszergazdához:
Coitus Analis analcoit@hot.mail.cum -
PeliScan
addikt
XP alatt hogy a trágyában lehet rendszerlemezt létrehozni?
már nincs olyan opxió, h /s
plz vki gyors help! -
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Bővebben: link
aztán a címhez ''népszámlálás'' és csemegéz
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
[emléxel h kb nyár elején beszélgettünk róla, hogy akik moderátorok lesznek, azok mind szépen lassan elhagyják a fórumot, vagy minimalizálódik a hozzászólásaik száma (kivéve Bash-t aki a legkitartóbb ilyen szempontból)? aztán Te is az lettél, és hónapszámra nem látni.
] -
PeliScan
addikt
kéne vmi statisztika, hogy a bannolt userek közül hány százaléknak vana neve előtt ''dj'' előtag.

a kicsiknek mindig ez az álmuk, h dj-k leszenk majd nagykorukba' gondolom. aztán belőlük lesznek a báffálóban wesztendet takarítók népes tábora
-
PeliScan
addikt
Nektek is úgy tűnik, ott alul kéne lennie egy drivernek..?
Bővebben: link -
PeliScan
addikt
érdemes 
PeliScan
addikt
Lithiumos, régi, '97es laptopnak az a jó, ha álladóan be van dugva az akksitöltő és standy-by, vagy húzzam ki és kapcsoljam le?
Thx -
PeliScan
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
jó, de az nem ér mert az szerinte is szép. szóval ki is vettem. egyedül a linken szereplő nénit véleményezd plz .

-
PeliScan
addikt
Ha Panther offtopic elé vitt egy ügyet, hát én is.

Bővebben: link Párduc szerint ez egy helyes lány. Nem a fiú, aki meleltte ül.
Szerintetek..? 
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Viszonyítva, Panther, viszonytva!
Pl ehhez. ugye.
PeliScan
addikt

-
PeliScan
addikt
-- Tudod-e, hogy az uszodában miért visel mindenki úszósapkát?
-- ???
-- Hát azért, hogy ha elcsúszik a csempén, ne fröccsenjen szerteszét az agya! -
PeliScan
addikt
Nem tudtok eseteg külföldi, ''hagyományos'' autókat tesztelő oldalt? Tehát amiket ma lehet kapni pár millióért itthon.

-
PeliScan
addikt
Kedves idősebb forumtársaim!
Elképzelhető az, h 1980ban 2000 forint volt a létminimum? Reális adat ez? Sajnos én nem tudom megállapítani. Sürgős lenne nagyon.
Köszi! -
PeliScan
addikt
Röntgenlátása van a 17 éves ukrán lánynak - ha télleg, akkor már rég az Area51ben nézegetik szvsz.

PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Hát figyelj; amire egy 55LE és 4es váltó elég, arra ott a Warbi. Igaz h 12őt eszik, de van, és fajlagosan olcsóbb, sokkal, mintha vennék egy hasonló kategóriás kocsit.
Ha mán veszek, szeretnék 120 környéki utazósebességgel horvátországba menni vele, mert erre a varbi NEM jó.
-
PeliScan
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Hát, tekintve h megrögzött Minolta rajongó vagyok, ezt a márkát javasolnám, előző gépem is az volt, és februárban a következő is az lesz.
Nagyon jó kis gép a Z2 Bővebben: link -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Főleg azért, mert amíg nem lesz állandó mnkám vmennyi keresettel, addig nem veszek kocsit, mert nem tudnám miből fenttartani. Illetve pont annyi lenne, de amásra már nem nagyon jutna, mérlegelni kell.

Jah, ez olcsóbb, de a motor+váltócsere alapból 100e meglenne, aztán h a tiédhez hasonló mókákról ne is beszéljünk. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Megszakad a szívem... Bővebben: link
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Neeem, nem, ha autó akkor biztos Skoda. Vagy s100, vagy s136, vagy Felícia, de arra nincs pénzem.

Nekem az a fő bajom vele h meghalok, meg h nem lehet bele mélynyomót pakolni.
De múgy nagyon gondolkodom rajta, mert nagyon jó lenne a fővárosban azzal közlekedni, és ott még nem is annyira halálos, az inkább országúton van szerintem. Bár biztos h veszélyesebb mindenkép. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Baze, hazafelé jövet épp ezen gondolkoztam én is, amin te most.

Lassan be kell fizetni az egész tandíjat, meg kapok belőle vissza némi kompenzációt, tehát tudni fogom hogy állok pénzileg, tehát ha valóban skodázni akarok... szóval dönteni köll lassan.
Most nézdd meg ezt. Bővebben: link
Egyetelen, ám számomra nagyon fontos visszatartó erő; amit ajándékba adnak hozzá.
Mármint h szüxség van ilyesmire. 
-
PeliScan
addikt
Holnap matekZH, elégg parázok, és mgé ez is, kérlek nézztek el nekem az offot.

Tehát, most féljek? mennyire higgyek neki? Ha nagyon, akkor nagy a baja?

pedig még alig egy éves, és nagyon kímélve, hűtve volt mindig -
PeliScan
addikt
Hát ez az, sajnos nem. Tökmind1 h korlátozom-e vagy sem, mindenképp ban.
De hogy honnan tudja a kliens..?!
Más: kellene egy kép A Légy című oszkárdíjas magyar animről. Beírtam gúglebe, nézztek a második találatot. Bővebben: link

-
PeliScan
addikt
(mit kell csinálni egy csíkozós epszon tintasugara nyomtatóval? leeht vele vmi kezdeni otthon, v csak szervíz? patroncsere nem segített)
-
PeliScan
addikt
tudom h picit pofátlanság ilyet csinálni, ám tudtok olyan DC verzót mondani ami nem figyeli a NetLimitert, vagy, olyan szávszélkorlátozó programot, amit nem figyel az új DC kliens?
akár mailba is jöhet, nagyon köszönöm.
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
No igen, de attól még, ha pl a generátorrol szedi az áramot, akkor nem kéne h megnőjön a fogyasztás, hisz a generátor ugyanakkor sűrlódásu tudtommal akármennyire van terhelve az elekromos hálózat..!

(bár az is egy érdekes kérdés, h miér esik a fordulatszám, ha felkapcsolom a refelektorokat..!) -
PeliScan
addikt
Vajon ha bekapcsolom a fűtést a kocsiba, nő a fogyasztás? Észrevehetően..?
Mivel nőtt, de én úgy gondoltam h a hidegtől pusztán. Erre barátaim mondják, h nem, a fűtéstől, és válig állítják h bizony így van.
Vki tud erre egy empirikus, ésszerő magyarázatot, h függ össz a fogyasztás és a meleg levegő befújása..? (csak nem azért mert ennyivel hidegebb lesz a hűtővíz? nem hinném) -
PeliScan
addikt
örülök h teccik

-
PeliScan
addikt
szénné röhögtem az agyam
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Azért szeritnem a számgépes nyelveben kötöttek kompromisszumokat. De nem tudom, csak saccra.
-
PeliScan
addikt
Te elolvas és kügyed tovab 300 barat - lesz nágy szerence!

(De arra nagyon figyel, hogy betart szórol szoba amit nágy szerence level ir, mert különbben nem lesz szerence!!) -
PeliScan
addikt
Parancsoljatok.

Kávét, teát, esetleg aprósüteményt?
-
PeliScan
addikt
Nemá. Télleg? Francba, most sem lottóztam, pedig terveztem.
Nem is az ötösre gyúrok, de ha ilyen sok píz az ötös, akkor ugye több a néyes, hármas, kettes pénze is, szóval... de hát így, magamra vessek.
(amúgy nem is akarom megnyerni. (több) nyár óta dolgozok és spórolok h lehessen egy kocsim, erre ha megnyerném a 1.7milliárdot, baromira nem volt értelme, hisz +/- párszáze. még szerencse h nem én nyertem.
) -
PeliScan
addikt

Kilépett Juci az Animából. A Quimby szétesése után ez végleg végettvetett fiatalkorom zenei részének... azok az Almássy-téri Quimby+Animák 800ért..!

-
PeliScan
addikt
Egy picit furcsa címe vagy egy Index-cikknek; Ember termékenyítette meg a budapesti orrszarvút
értem én h mesterséges beavatkozás, de szerintem nem ez ugrik be először
-
PeliScan
addikt
Azért kellett, h ne csak én szenvedjek.
illetve reagáltam anaqer kollegának, h nem a legjobb postot választotta. 
de direkt nem link volt
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Gyors segítség kellene!
mi az a MIME kódolás? és hogy hangzik ilyen kódban az [nt2004] karaktersor?
léccilécci
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Régebben az volt a szabály h csak fényszóróval éghet együtt, de néhány éve ezt a megszorítást is eltörölték.
-
PeliScan
addikt
Két ébrenlevő fórumtársaim, Panther és fokukac, küldjek nektek SkyEurope levelet, és mindhárman nyerünk ezért egy egy repjegyet? Hm?
Komolyan!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
mocsokság

skodás fórumon olvastam, egyik őstag felszerelt több mint 800 wattnyi pusz fényerőt előre (tehát ha bekapcsolná, működő generátorral is leszívná egy órán belül az akksit) és kifejezertten a bevágós, előzgetős embik fenyítésére, rávillantásra használja őket. nagy móka lehet h esős időben elpárologtatja az vizet az útról a nika fény.
-
PeliScan
addikt
Ugye-ugye? Csak belátjátok!

Panther, igen, ettől már most félek, pedig még hónapoknak kell eltelniük h egyáltalán meglegyen a kocsim.
Nem élném túl. 
Amúgy, mielőtt vki lelelkiszegényezne, h nehogymá egy skodán múljon a boldogság; szerintem a boldogság trükkje igenis abban van, h az ember észrevesz a korlátait. ma mo.n többnyire boldog lehet az, akinek van kocsija és lakása, persze 20 évig törleszti, de azért van. tehát az anyagi körülményak adottak a boldogsághoz. uez pl Svájcban? semmi, ez egy utolsó takarító jussa. és úgy érzi mindne megvan? nem.
-
PeliScan
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ma este 10től SC! Gyertek!
PeliScan
addikt
Belenéztem picit az elejébe. Nagyon furcsán magasak az szereplők hangjai, mintha gyorsítva lenne, de nincs, mert szinkronban van a szájukkal. Ez vajh természetes, v szarok a kodekjeim, vagy hibás a film kódolása vajh?
-
PeliScan
addikt
Igen, erre voltam kíváncsi.

I_Am; alig négy éves a film, és máris eladták a hivatalos(!) holnapját.
PeliScan
addikt
A film címe Trend. Ennyi infóból meg a google-ből hozz ki nekem lécci vmit; kíváncsi leszek.

(persze nem lehetetlen, de pl erre jó az OffTopic, I_Am szívesen segített, neki alig 1 percébe került, és sok időt megspórolt nekem, és term. fordított helyzetben én is segítenék. ha el tudod sajátítani ezt a stílust, hidd el senki nem lesz veled lekezelő. ha viszont folytatod, számíts erre.
) -
PeliScan
addikt
Még ez előző topikban érdeklődtem ''drogos'' filmek után, vki ajánlotta a Trend-et.
Szeretnék picit többet megtudni a filmről, de sajnos annyira általános szó a címe, h nem sikerült megtudni az angol címét, ha meg ez az akkor meg pláne nem tom h miféle múvi lehet ez. Vmi támpontot vki? Szereplők ,eredti cím, megjelenés, DVD cover, bármi? -
PeliScan
addikt
Fél óra múlva aki szeretne, gyüjjön bévézni, ketten már vagyunk, VladimirR-rel!

Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Napelem
- BestBuy topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

]

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)