Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GeForce 7800 GS AGP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
BOJKOTT!!!
-
Drizzt
nagyúr
Nahm, zuhany, Asus dvd megvesz, aztán ebéd, aztán come back.
-
Drizzt
nagyúr
Megyek aludni, aszem..

-
Drizzt
nagyúr
Honnan lehet megtudni, hogy a városban hol vannak Otp-bankjegy automaták?
-
Drizzt
nagyúr
Lehet égő, de nem tudom, mit jelent az eminens, valaki felvilágosítana?

-
Drizzt
nagyúr
Ez jó vicces játék:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Arra gondoltam, meg kéne tudni, van-e valahol egy nagy multi-játékostárs kereső topic itt a ph-n. Ha nincs, kellene csinálni egyet, ahová éppen mindig az írhatna be, aki valamivel akar játszani. Van ilyen, vagy nincs?
-
Drizzt
nagyúr
Nálatok is szarakszik a ph ma?
-
Drizzt
nagyúr
Nem lehetne rögtön képként beszúrni a dolgokat? Raknék én is képeket magamról, de egyiken se egyedül vagyok, az meg nem az igazi... Másokat nem akarok a beleegyezésük nélkül berani. Bár, ha publikus weblapról linkelek, akkor végülis nem gáz, nem?
-
Drizzt
nagyúr
Nah, meg kéne találni az eredeti topicot, s újraéleszteni...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ne csináljunk egy ilyen topicot, ahova aki akarja, berakhat magáról akármilyen képet? Tök izgi lenne... Lehetne röhgni egymás fején...
pl.: ha be tudnám scannelni a jó kis ballagásos képemet. Mindenki megszakadna a röhögéstől... -
Drizzt
nagyúr
Embörz! Van valahol olyan topic, ahol ph!-s tagokank van fent képe?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Cardinella
üzenetére
Engem miért nem ront meg egy ilyen nő? Bár már az életkorom miatt nem teheti, de zsir lenne... Amúgy mi amikor a képét mutatták, s mondták, hogy egy 14 éves gyereket rontottak meg, még azt hittük, hogy a csaj a 14 éves diák...

-
Drizzt
nagyúr
> ennek a fordtottjának mi az ascii(alt) kódja?
-
Drizzt
nagyúr
Samsung TCCC-s ramok azok mennyire jók? Hol van valami nagy ramos topic? Amit korábban kerestem, s találtam, azt egy ideje sehogy se lelem...
-
Drizzt
nagyúr
Alvinnal mi van manapság? Sehol nem látom a nevét..
-
Drizzt
nagyúr
Picit megőrültem...

Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Van egy ''kis'' gond. A bátyám gépéről van megosztva a net. Kerio tűzfal, átjáró mód engedélyezve. Viszont: ez ment is idáig szépen, de tesóm felrakta a VPN kliensét magának. Ezóta nálam nem megy a net, viszont a háló működik. Mit kéne tenni, hogy megint menjen?
-
Drizzt
nagyúr
Te jó ég, láttátok az indexen az e-bayen árult keresztbe trakott szardarabot?
Ja, látom igen... Bocs.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
A kékhalban nem tudja valaki, hogy a ''brand'' nevű 512-es memó mit takar?
-
Drizzt
nagyúr
Valaki! A ph! a látogatás összesítésekben milyen néven fut? Arra gondolok, hogy van pl.: a népszabadságban néha honlap-népszerűségi-táblázat. Ott szerepelhetne ilyen, hogy ph, vagy valami más nagyobb oldal alá tartozik? Mert pl.: az sg mintha szerepelne? Hogy keressem a ph!-t?
-
Drizzt
nagyúr
Jujj, vihar van(volt).
-
Drizzt
nagyúr
Bővebben: link
Erre tudja valaki a választ? -
Drizzt
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy a ramiris nagyker listáin milyen árak vannak? netto, vagy bruttó?
-
Drizzt
nagyúr
Áááá, tegnap annyira, de annyira jót buliztam!
-
Drizzt
nagyúr
Jujj, kaptam egy mp3 lejátszót most a szülinapomra, de marha lassan másol. Vajon miért? Elvileg Usb2-es.
-
Drizzt
nagyúr
Basszus! Most volt itt a gázos...
Megcsinálta a <ilyen barna doboz a falon, amiben 10 fokozaton állíthatod az erősséget> kicseélt benn vagy 4 ilyen gázvezetéket, s 2 kiszállás, meg anyagköltség miatt elkért 6,4K-t.
Szörnyű, mibe kerülnek a szolgáltatások. Sebaj, bevasalom a tesómon. -
Drizzt
nagyúr
Na, nincs valami szórakozóhely, ahol egész este o-zone-t adnak???
-
Drizzt
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy miért nem nyomtat a nyomtatóm???
A tesztoldalt kinyomja, de ha pdf-eet akarok nyomtatni, akkor nem csinál semmit, s egy idő után kiírja a win, hogy nyomtzatási hiba... ???
A típus: HP Deskjet 610C -
Drizzt
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Megtenném, de nem tudok most sehogy adatokat mozgatni az itteni két gép között...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ájszíkjú is out of order!
Egyéb wéj?
Magyarul miről kén írnom, s mit?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Juteszembe...
-Mit tesz a matektanár, ha székrekedése van????
- ???
- Kidolgozza ceruzával... -
Drizzt
nagyúr
Nem, nem hódoló. Igazából azzal van a bajom, hogy mára a srác nagyon egy náci őrült lett. zíghájjozik összevissza. Én meg mindig is utáltam a nácikat. Így én őt nem tudom elfogadni. Egy ideig reméltem, hogy majd ''kinővi'', de egyre csak rosszabb lett.
Legutóbb, amivel már nagyon felhúzott: ivott egy csoporttársával egyik nap az egyetemen, akkor még jól elvolt vele, a másik nap már utálta, mert megtudta, hogy zsidó vallású. Éppeszű az ilyen?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Az lenne a kéárdésem, hogyha már egyik volt osztálytársamat nagyon unom, sőt egy ideje kifejezetten utálom, akkor mit tegfyek, hogy végre ne keressen többet?
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)