Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Kipróbáltam én is (most már megy Opera alatt is
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.
Tetszik benne, hogy kereshető, de egy giga helyet lehet kapni Spymacen vagy Wallán is.
Arra azért kíváncsi lennék, más mennyire tud keresni a levelekben. Hivatalos dolgokra biztosan nem fogom használni, de egyéb célokra jól jöhet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.