Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Webkamera topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Trak
addikt
De rohadt beteg vagyok már vagy 3 napja... gépet sem láttam már egy ideje.
Kaptam injekciót is a lázamra, meg mindent ami szem szájnak ingere.
Én nem kértem ilyet, akkor meg minek kaptam el?
-
Trak
addikt
Miért van az hogy mostanában nincs kedvem hardvert eladni a PH-n?

Már inkább nem is nyitok neki topikot, eladom máshol, mert itt 1 nap alatt 2 oldalnyi OFF-ot kapok, akik azt bizonygatják, hogy ők fele ennyiért megveszik nagykerből nettó ár alatt újonnan, vagy apronetről, vagy havertól stb.
Akkor miért nem megy és veszi meg ott, miért engem kell ezzel untatnia...
-
Trak
addikt
A játék, vagy film tényleg gyorsabb szórakozást nyújt, és több érzékszervre is hat, de nem olyan tartalmas, mint egy jó könyv. Még egyetlen filmtől sem volt olyan éményem, mint a kedvenc 10-20 könyvemtől. Arra gondolok mikor 1-2 nap alatt kiolvasod a 4-5-600 oldalas könyvet, mert annyira jó. És még utána 2-3 napig is a történettel, mondanivalóval vagy elfoglalva, annyira elgondolkodtatott.
Pont tegnap mentem a metrón, vittem magammal a könyvet amit épp olvasok. Szépen elő is vettem, elkezdtem olvasni. Szemben ült velem 6-7 17 év körüli srác, akik úgy néztek rám amikor elővettem a könyvet, mintha nem hinnének a szemüknek. Azután súgdolóztak vlamit, röhögcséltek, és beszélgettek tovább.
Ennyire különc dolog lenne az olvasás?
Végülis.... inkább nézzünk valóságshow-t.
LOL -
Trak
addikt
Szerintem nem most kellene elkezdeni gyomlálni a hardver piacot... lásd Basd
Bezárt vagy 3 nem hardver jellegű topikot, pedig pl étkezési utalványt már kb. egy éve adnak-vesznek itt. 1-1- ruha is elkelt már itt, nem beszélve a bútorokról.
Szerintem nem kellene hirtelen ennyire drasztikusan kezelni a dolgot... -
Trak
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Amikor már ennyire befutott, akkor elvileg van, különben nem érné meg csinálni

-
Trak
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Szerintem erre gondol:
Bővebben: link -
Trak
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Elég annyi?
Nem tudom, én az eggyel játszottam éveket, a kettő az gagyi, azzal nem sokat, azt hittem az is egérgyilkos
-
Trak
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Igen mindenhol ezt mondják, nehogy jól használd az aksit
Elvileg ezeket az új aksikat akármikor lehet tölteni... de én mindig lemerítem teljesen, hogy már be se tudjon kapcsolni, és így sokkal tovább bírja, és sokkal tartósabb is. A régi 3330-asommal is így csináltam, és a 2 éves aksija, majdnem olyan jó volt, mint amikor vettem. -
Trak
addikt
Hát basszus, azonnal veszek egy alaplapot amire 4 SATA winyó köthető, és minden winyómat kicserélem

Eddig csak egy SATA-s winyóm volt, most vettem egy másikat az egyik PATA helyett, és megvan az állandó 47-50MB-sec gyorsaságú másolás köztük.
Eddig a PATA-k nem bírták ennyire jól
-
Trak
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Szerintem túlbonyolítjátok
Nekem 3 mailcímem van amit használok is.
Egyiket azért, mert az a legrégebbi, mindenki azt ismeri, és ha esetleg vlami régi ismerős fel akarja venni velem a kapcsolatot, akkor tudjon írni+már megszoktam.
Van egy majdnem ugyanolyan régi címem is, azt sosem használtam nyilvánosan, ''csak'' egy régi barátnőmmel levelezünk ott. És van egy újabb, amit kb fél éve regeltem, mert megtetszett a szolgáltatás. Ez utóbbit használom mostanában.
A password mindegyikhez más. A 2. címen már több, mint 3-4 éve vannak levelek az említett lánytól. A mostani barátnőmmel 2.5 éve vagyunk együtt, de erről nem tud. Akkor most gerinctelen vagyok? Ti megmutatjátok a jelenlegi b.nőnek a régi szerelmetekhez írt leveleket
-
Trak
addikt
Nehéz ügy.... Én is már vagy 1 éve írogatok magamnak, hogy küldjek végre egy aláírást, de rá sem bagózok

Kitartónak kell lenni mindenképpen, és nem szabad feladni
Ha magyar az illető, akkor könnyebb dolgod lesz, hiszen akár meg is keresheted személyesen.
Ha külfölsi, akkor reménykedsz, hogy küldenek postán, vagy esetleg elmész egy fellépésére, és megpróbálsz ott szerezni vlahogyan. -
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tény, hogy az első volt a legjobb... De szvsz. a köv. kettő is jó volt. Sok embernek nem tetszett, de szerintem csak annyi volt a titka, hogy nem akkora húdenagy, hihetetlen meglepetést kellett várni, mint az első résznél, hanem a sztori folytatását. Szerintem nem is tudtak volna olyan jót alkotni 2.-3. résznek, mert az első annyira meglepő, új, és jó volt, hogy bármi lett volna a folytatás, mindenre azt mondták volna, hogy: ''áhhh az első jobb volt, meglepőbb, izgalmasabb...''
Ha egymás után megnézi vlaki, akkor azárt látni, hogy van egy egységes sztori, persze, hogy az eleje a jobb, mert akkor fellebben a világról a fátyol, megtudjuk mi is ez az egész. Utána is vlami hasonló extázist várunk, de ezek után már nehezebb előrukkolni hasonló meglepetésekkel (bár szerintem volt még azért pár
).
Szerintem... -
Trak
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nyár vágán 23 körül jöttem el a Bank mellett, alig lehetett átjutni a 12-16 évesekből álló gyerekgyűrűn
(Pedig 184 vagyok 90-95 kilóval
)
De megérte! Ennyit régen röhögtem/sírtam egyszerre. Ha a gyerekem ilyen lenne, akkor kapna 2 olyan pofont... Egyszerűen hihhetetlenek a 13 évesek (max 14), amint olyan öltözékben dobálják magukat cigivel a kezükben (hol vette??? ki adta el neki??? börtönbe vele...), aminek láttán a legnagyobb útszéli kurtizánok is sikítva rohannának gyónni
Pedig én nem vagyok egy konzervatív alkat, és öregnek egyáltalán nem mondanám magam, de ettől még engem is kiráz a hideg.
Ennyire nem foglalkoznak otthon a gyerekkel??? Szomorú...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de helyette is olvasok, csak fórumot