Hirdetés
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
AGYHALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

-
Out
addikt
Nemtom mar hol hallottam, talan a tv-ben, hogy allitolag Cini megcsunyult a bortonben! Nem ertem ebbe mi a hir
Eddig se volt matyohimzes 
-
Integra
titán
tényleg klassz

akkor megmutatom én hol szeretnék eltűnni a világ szeme elől szívesen
Bővebben: link -
Bash
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Ezt kellene látnod: Bővebben: link. A legszebb hely, ahol valaha is jártam.

A nyáron meg itt laktam pár napot: Bővebben: link, az sem volt semmi.
-
szegény...
''Ittasan ült kocsiba Bubik
Komolyabb mennyiségű alkoholt fogyaszott Bubik István, mielőtt halálos autóbalesetet szenvedett, derült ki a rendőrségi boncolás során. Az igazságügyi szakértői vizsgálat 1,51-2,50 ezrelék közötti alkoholszintet mért a színész vérében. ''
ha be van kapcsolva az öve, túléli.
-
Integra
titán
juhuuuuu

találtam egy csókát aki bevállalja az analog stereo tunerem javításra!!!
jvc márkaszervíz meg elmehet a sunyiba.... -
Loretto
veterán
tegnap a national geogr.-on láttam ennek a hotelnak az építését a szám tátva maradt. csodálatos Bővebben: link
-
benyo
tag
#3065?
senki francia mágus nincsen?
lehet én tettem rossz helyen fel a kérdést... -
Bash
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Nálunk is beköszöntött a tél. Csodálatosan szép a város, hihetetlen fényekben pompázik.
És minden este 6-kor, 7-kor, 8-kor és 9-kor esik a hó a Bay Street-en. 
Egyébként a tél meghozta a hideget is: 68°F (20°C), 94% páratartalom, derült égbolt és szélcsend (este 10 óra 36 perc van). -
Sick Boy
őstag
''örömmel''
jelenthetem mindenkinek, hogy tél van...
-
kamikaze boci
őstag
Kaptam egy emailt egy amerikai cégtől, és válaszolnom kellene rá. Olvasgatok angolul, de az írás nem az erős oldalam. Tudna nekem valaki segíteni?
(Egy fotó adatbázishoz szeretnék hozzáférni, de csak alapos okkal engedik meg, ezért a regisztráció előtt 3 rövid kérdésre kell válaszolnom. Azt gondolom, hogy alapos az okom, viszont ezt meg is kellene fogalmaznom valahogy. Többnyire nem szoktam magam zavartatni, amikor az ''ékes'' angolságomat kell csillogtatni, de ez elég fontos
) -
Integra
titán
ojeeee:
Parse error: parse error, unexpected '<' in /srv/www/prohardver.hu/include/_fent_fejlec.php on line 298 -
tildy
nagyúr
Mostanában milyen filmet érdemes a mozikban megnézni?
kb 2 hónapra visszamőleg mondjatok olyan filmet ami tényleg jó -
Integra
titán
vazzeeeeeeee
itt volt a kristanna loken és én meg nem tudtam!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááá

n_gy_k
aktív tag
hali!
egy dual procis lap + dual procival(1600-as), 1 giga rammal mit lehet kezdeni? és milyen vga hozzá? létezik 9550xt 460/580-as órajellel?(Bővebben: link)
kössz!
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Alvinnal mi van manapság? Sehol nem látom a nevét..
-
djsunny
aktív tag

-
Integra
titán
hol van valami jó DVD szerívz?
valszeg piszkos az optikai feje, megkéne nézetnem, illetve egy profi elektronikai szerelő is kéne, aki megcsinálja nekem a hifim rádió deck-jét, hogy újra tudjon FM sávot fogni..
a JVC már nem vállalja be, mert 10 évnél idősebb dolgokkal nem foglalkoznak
-
benyo
tag
nem akartam új topikot nyitni, ezért megkérdezem itt, hátha tudtok segíteni.
az érdekelne,
h egy magyar kft. milyen feltételekkel végezhet munkát franciaországban.
gondolok itt milyen feltételekkel szerződhet francia céggel,
milyen engedélyeztetés szükséges,
úgy részletesen minden rész
a goggléban eddig csak olyat sikerült találni, ami általánosságban írja le a dolgot, de konkrétumokat nem tartalmaz.
ja és ez a fémiparban lenne, csőszerelés, hegesztés, fűtésszerelés,
lakatos munkák, ilyenek.
ha vki tud segíteni és/vagy ismeri a dolgok menetét légyszi írjon. -
Loretto
veterán
Vágó István nem volt ma egyszerű.Idézet: ''tökön szúrom magam!'' mindezt egy kozármislenyi hapek idézte elő aki a műsor alatt 3 kérdésre válaszolt.
-
Shim
őstag

-
n_gy_k
aktív tag
hali!
írtam tegnap, hogy kell az fx5200-am helyére egy új videókari! most találtam egy gyereket akinek van egy eladó: Inno3D GeForce Ti4800 128Mb 8xAGP-s karia kari+kábel+2év gari=25e beszéltem vele, szerintetek megvegyem? ha nem akkor mit helyette? max.30e
SŰRGŐS lenne(ti4800)! a második fele annyira nem!
kössz! -
Sick Boy
őstag
ismeri valaki a Gyomorkeserű nevű, amatőr komlói együttest? Itt fekszik mellettem egy CD-jük, de semmit nem találok róluk a neten...!
Help please!
Poppy révén jutott el hozzám a zanyag!
-
Sick Boy
őstag
-
anaqer
veterán
Evvótmán? Bővebben: link
-
_az
senior tag
ENVAGYOKAKIRAAAAAAAAALY SIKERALTAZEEEEEHAAAAAAAAAMMMMM
angol billentz[yet ruley$$$
-
Old Death
senior tag
Hell!
Vki tudna segíteni?
Szeretnék egy ilyet vásárolni: Bővebben: link kicsiny hazánkban ez lehetséges? Mert azt tudom, h lehetett kapni, de már nem... vagy esetleg ismét lehet?
A másik kérdésem az lenne, ha az Egyesült Államokból rendelem meg, akkor mennyi plusz költséggel jár? pk, vám(?)
Kerestem a Magyar Posta honlapján, az Armstrong Alapítvány honlapján, de nem találtam meg...
Válaszokat köszönöm!
-
Sick Boy
őstag
újabb állásinterjú ma 15:00-kor, ezúttal Bp. III. ker.

-
regisztrálva vagyok pentium napja...

-
Loretto
veterán
Munkára éhes kellemes hetet mindenkinek

-
n_gy_k
aktív tag
hali!
ezek a kártyák csak órajelben különböznek? 9500->9700, 9700->9800? szerintetek elég egy 9500@9700pro vagy inkább egy 9700pro@9800pro? persze ezeket ''csak'' szoftveresen! az első 24e(club3d), a második 37e(powermagic)! szerintetek?
kössz! -
Integra
titán
egy kis vasárnapi felüdülés:
Bővebben: link
tessék írogatni mindenféle dolgokat a popinak
-
képzeljétek mit találtam ma : a Derrick német rajzfilm-változatát...
Nagyon ott van..
-
Predator666
aktív tag
Most kötötték be a netet nálunk, de 3x lasabb mint kellene...
Nagyon idegesítő!!!
-
[amne]
senior tag
Bővebben: link - csak hogy könnyebb legyen
Mellesleg pont ilyenekre gondoltam mikor megírtam első hsz-t. -
szerencsére rövidlátó vagyok, úgyhogy nem nagyon botlok bele ilyesmibe...

de rémlik valami, mintha az Astoriánál a villamosmegállóban állva láttam volna egy vaszott nagy, kb. ház nagyságú ilyen gumicsirkét a Deák irányába... aha.
egyékbént kis hazánkban az igénytelenséget lehet a legkönnyebben eladni, mert erre van igény. ergo bármi, amibe egy kertévé kezd, annak gagyinak kell lennie. eltekintve egy-két kivételtől. -
[amne]
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
''Hogy milyen filmeket szeretek? Ilyenes, olyanos, amolyanos, szerintem. Szereti a jó filmeket? Akkor szereti az RTL Klubot, szerintünk.'' - valahogy így hangzik, és magát a csatornát reklámozza, mellesleg a reklám szerintem nem rossz. Mivel a köznyelvben, ha nem is a reklám stílusát akarjuk utánozni, akkor is gyakori szófordulat, és mivel nehéz manapság úgy közlekedni, hogy ha nem is a tvben, de plakátokon biztosan látjuk, tudjuk miről van szó. Ezért mondom, hogy a reklám tökéletes, mert kicsi vagy átlagos költségvetésből, nagyon hatékonyan elérték egy reklám célját. Csak egy idő után irritáló, ha már gyakran botlasz bele.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ezt most tudom, annak ellenere, hogy en sem nezek tv-t
csak mar nagyon idegesitos es szerintem eroltetett ez az egesz igy megkerdeztem havert ,aki elmondasa szerinte ily modon reklamozzak a filmeket az rtl-klubon egy fickoval es a gumuicsirkejevel
ez a milyen filmet szeretek vagy mi....
-
twollah
nagyúr
Bezartak a jo kis fizetos ftp keresek topicot.
Olyan jo kis flame logott a levegoben. -
[amne]
senior tag
Felkeltem félórája, biztos, hogy bal lábbal, egyrészt az ágy elrendezése miatt más elképzelhetetlen, másrészt érzi ezt az ember. Utána beleolvastam pár topicba, csak úgy rábökés szerűen, és 'szerintem'...'szerintem'....váá
Mindenhol, mindenki, minden mennyiségben. Kicsit disszonáns érzéseket kelt bennem, hogy míg mindenki fikázza az RTL Klubot, amit lehet is mert egy rakás szermét az egész műsor struktúrájuk, addig használja is az általuk elterjesztett bugyuta, de elismerem a reklámban jól csengő szlenget. Miért? -
Integra
titán
erről mi a véleményetek?
Bővebben: link
ICQ-ban olyan trágya smiley-k vannak.... -
Drizzt
nagyúr
Picit megőrültem...

Drizzt
nagyúr
Van egy ''kis'' gond. A bátyám gépéről van megosztva a net. Kerio tűzfal, átjáró mód engedélyezve. Viszont: ez ment is idáig szépen, de tesóm felrakta a VPN kliensét magának. Ezóta nálam nem megy a net, viszont a háló működik. Mit kéne tenni, hogy megint menjen?
-
Agyasima
őstag
Azt hiszem jó estém volt tegnap.
És a ma reggel sem volt rossz.
Azt hiszem szerelmes vagyok. Jól mutatja ezt, hogy hülyeségeket írogatok az OFF TOPICba... -
hungeek
senior tag
Na, megvolt pénteken éjjel a szalagavatóm
kegyetlen jó volt! Tegnap reggel fél10-kor értem haza. -
divot
veterán
Meghalt Bubik István.
Nagyon szerettem, mint művészt, és mint embert is. Egyszer hatalamsat buliztunk, két napig tartott a muri, asszem így fogok rá emlékezni.
Nyugodjék békében. -
_Hunter_
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
jobb. Ma jöttem vissza Kaposvárról azt ittunk egy üveg borovicskát. Voltam barátnővel Lind áruházba azt valami kaliforniai bort megittunk nagyon jó volt no meg jó áron. Megnéztünk egy dvdt még lecsúszott 3 üveg és most nyomunk még egyet szóval mindenkinek az egészségére.

-
_Hunter_
őstag
Hát haverral itt ülünk a gép előtt, félig be vagyunk b@szva, s még ilyenkor is Ph!-zunk! Komolyan kezdek megilyedni.

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig se volt matyohimzes 

)