Hirdetés
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Feltűnt már nektek, hogy behavazódott a PH! logó a bal felső sarokban? Mer nekem csak most.... lehet, le vagyok maradva.
-
Agyasima
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Na, akkor egy cipőben járunk. A kocsink elektronikája pont ma reggel mondta, az első piros lámpánál, hogy akkor ő most nem hajlandó dolgozni többet... vészvillogó ki, kocsi letol oldalra (anyázás hallgatás) , gyalog caplatás melóba... asszem szegényes karácsonyunk lesz nekünk is...

-
Agyasima
őstag
bocsesz, tesztelek...

de mér nem vált át, ilyen kattingatós kézre a kurzor? -
Agyasima
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Upsz, elfelejtettem megkérdezni:
Honnan van az aláírásod, és mit jelent? -
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Azt hiszem jó estém volt tegnap.
És a ma reggel sem volt rossz.
Azt hiszem szerelmes vagyok. Jól mutatja ezt, hogy hülyeségeket írogatok az OFF TOPICba... -
Agyasima
őstag
Bash, VladimiR: köszi
-
Agyasima
őstag
Nálatok műxik a terkepek.hu rendesen? Bővebben: link
Mert én ha keresni kezdenék vele, csak sárga (néha fehér) képernyőt kapok válaszul, és lövésem sincs hogy mér. -
Agyasima
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ecsém, kóstolgatsz rendesen... most nincs energiám Tibicsokizni, de csak a kedvedér' megteszem. Holnap. Cserébe viszont a listát egészíccsed ki a ''Mér búg a hifim''-mel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg VladimiR Utálók Klubja... csak mert azért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[szerk] ha nem bírnám ennyire azt a hülye zacsi fejedet, meg is nyitnám...
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Nah, ideért a vihar (Szeged). Lehet, hogy rövidesen levág a netről. Jobb esetben. Rosszabb esetben mástól is...

Brutális. -
Agyasima
őstag
PH! óra teszt...
Nálam 7:30:30 van -
Agyasima
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Link? pls...
-
Agyasima
őstag
Azmegmá mekkora gizdázás, hogy idejön bejelenteni, hogy:
''Mentem dugni egy gerincropogtatót?!''
Jó volt?
-
Agyasima
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ez az aláírás szimplán a suttyó-koromra emlékeztet. Azért van. Ti nem járkáltatok legynel/KGST piacra a haverokkal?
Mekkora menő dolog volt, amikor kigyűjtötted az összes török Turbórágóból a kocsiképeket!!! Én be is ragasztottam őket 1 füzetbe, talán megvan még a padláson...
''benjir gücü...''
Volt hogy 8 turbórágót (ami nem kicsi) rágtam 1xre, volt vagy 3 centi átmérője, ha kvázi gömböt rágtam belőle. Természetesen már akkor is alkudtunk az árusokkal, és hétvégenként a 10 forintosokba mérhető zsebpénzünket Turborágókra és ''Náltrádőr''ökre költöttük (Knight Rider, csak akkoriban még oroszt tanultuk, így nem tudhattuk.).
Suli előtt cserélgettük, és dicsekedtünk vele, ha volt olyan, ami a másiknak nem.
Persze aztán ezek az idők is elmúltak.
Vándámmpólóról és Tibicsokiról majd később... Márha érdekel valakit!
-
Agyasima
őstag
Tudtok ingyenes videostream-letöltő progit? A flashget nem igazán boldogul a forrásból kivett URL-lel... Nos? Valaki?
-
Agyasima
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Bővebben: link
a lábszáramat jól összerugdosták... de megérte! -
Agyasima
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én szívesen kitakarítanám a politikai elit javarészét pátrállástól függetlenül, de sajnos legális megoldást még nem találtam rá, az illegálisra meg még nem vitt rá a lélek!

egy rap muzsika-részlet ugrott be:
''mikor a harmadik politikus fejét is lapáttal szétverem''
Csurkát asszem má kitették a MIÉP-ből, vagy mi. De hogy jóideje nem szerepel az tuti. -
Agyasima
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
So don't blame us, just blame our goverment!
Az igaz, hogy az átlag amerikait messze nem érdekelheti a Bush-féle arrogáns külpolitika, nekünk meg ez az elsődleges szempont... bár, ha jobban belegondolok, amikor kiszáll a Sevijéből, és meghallja, hogy egy magyar lehülyézte, nem hiszem, hogy akár csak 1-el is feljebb menne a vérnyomása...
Küldjünk neked magyar billentyűzetet, meg Kindózt?
-
Agyasima
őstag
válasz
Integra
üzenetére
évekkel ezelőtt olvastam egy elemzést az olaly(!)árakról. És elgondolkodtatott. A leggázosabb szibériai és tengeri fúrások esetén se több 1 hordó kitermelési költsége, mint 9 dollár. Az ideálisabb - pl sivatagi - körülmények közt a termelői ár 2 dollár alatt van. Ehhez képest most 40 körül ugrál? Hát kaszálnak rajta rendesen...
-
-
Agyasima
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt a kívánság:
A gépemet össze akartam kötni a HIFI-vel, de:
bődületes búgásba kezdett. A hifire rá van kötve a videjóm, annak a hangját szépen, tisztán adja vissza. Fülesen keresztül is tökéletesen muzsikál az alaplapi hang, de ha az alaplapi kimenetet rátolom a HIF aux bemenetére, búúúúúg, mint a galambok tavasszal. Ha a videó AV2-es bemenetén keresztül tolom a hangot a hifire, akkor már kevésbé, de még mindig érezhetően búúúg. És ez nagyon nem jó, mert én ezeket így egybe szeretném használni.
Ezt blogold be, a ''Mit csináljak, ha a HIFIre kötött hang vacakol'' című topikodba...
)
lopott, mert már egy mozis topicba valaki felsorolta, amiket te is, és nem írtad oda a forrást!

-
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mittudomén, van rá törvényük, ami védi a fogyasztót, azér... a mi törvényeink pedig a szolgáltatót védik, főként.
-
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Modemesek kedvence. Külföldi behívószámokat tárcsáz és azon keresztul ''szolgáltatja'' a netet, így adott esetben pl. egy amerikai hívás percdíjáért is lehet internetezni... volt már csóka 100+os telefonszámlával, és Mo-on ki is kell fizetni. (Dajcslandban már nem, de hát az nyugat ugye...
) -
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
akkor javaslom neki, hogy kapjon be egy jófajta dialert.. a következő havi telefonszámla után, (ha még marad miből) az első dolga lesz tűzfalat feltenni, és 1 órára állítani az autómatikus frissítést a víruskeresőjében!
-
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Twollah fénykorában nagyon sokat lógott a fórumon, és nagyon osztotta az észt. Akkoriban sokan nem kedvelték, mert nyers stílusával soxor és sokat magyarázott, néha - megítélésem szerint - feleslegesen.
Ha ismernéd, nem mondanál neki ilyet, hogy ''anyámasszony katonája'' meg ''get a girlfriend'' sokkal inkább olyat, hogy ''hit da monkey''
Twollah egy kétséges PH! legenda és egy ős-RGB keveréke.
Tényleg. Nehéz elmagyarázni...
[szerk]talán így menni fog: ismerős pl. az a szitu, hogy látod havert fenn ICQ-n, ráköszönsz, majd egyből, a válaszából tudod, hogy a huga ül ott, mert a haverod még életében nem mondta neked azt, hogy ''szia'', és most mégis így köszönt.
Na hát most te mondtál ''sziát'' twollahnak... asszem ebből jöttem rá!
így remélem érthetőbb...
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
kezdek éhes lenni... ez már a vég. Halálra unom magam a munkahelyemen, de dolgozni akkor se fogok már..

-
Agyasima
őstag
Egy klasszikus topiccím az lx.hu fórimáról:
Péntek van, ne dolgozzatok!
én ma már nem akarok dógozni...
-
Agyasima
őstag
Megkérnék minden angolul gagyarászó kollegát, hogy reagáljon egyet az alábbi topic 115-ös hozzászólására, pls! (Bash előnyben
)
Bővebben: link -
Agyasima
őstag
Reggelt!
Irány a meló! jujj, de vidám Agyasima!
Aktív témák
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mingyá itt a karácsony...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)