Hirdetés
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Valahogy úgy, hogy a lakosság számaránya alapján minden államnak van x db elektori szavazata. Na most, ha valamelyik oldal nyer az adott államban, akkor az övé az összes elektori szavazat onnan. Az általad leírt eredmények szerintem úgy jöttek ki, hogy az első esetében még kérdéses volt pár állam, de a másodiknál már ha jól sejtem Kerry elvitt min 1-et, amit már nem tud visszahozni az elnök. (gondolom én
) -
Wildmage
senior tag
Ez így van. Valahol itt volt is egy hír erről> Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Tegnap nem vette fel valaki a megasztár válogatást? Tudom, hogy gáz a műsor, de az előválogatás haláli. Azért kérdezem, mert az éjjel közepén jutott az eszembe a Pacha-ban, hogy fel kellett volna venni egy jót röhögni.

-
Wildmage
senior tag
Nah mindjárt indulok Párkányba, búcsúba, inni, dodgemezni(vagy a rák tudja hogy írják magyarosítva
), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét
Legyetek jók és szobatiszták addig is ! -
Wildmage
senior tag
Na ki lesz a playmate?
Én a Bódy Szilvire vagy a Horváth Évára szavazok annak ellenére, hogy az előbbi perpill műsorvezető, a másik meg zsűritag
-
-
Wildmage
senior tag
Istenem.... Apám az autószerelő végzettségével éppen próbálja nekem megmagyarázni az internetes visszaélési lehetőségeket.
Ilyen a fejem már. Annak ellenére, hogy ez az én szakmám nem tudok neki semmit megmagyarázni, hogy el is higgye. Ha valaki ismeri a különböző tvcsatornáknál azokat, akik berakják a híradókba a különböző rémhíreket a béna userek milliós telefonszámláiról (betárcsázós csalások stb), akkor az rúgja őket páros lábbal mellbe helyettem is! Köszönöm! Unom már, hogy 2 havonta végig kell hallgatnom egy ilyen kiselőadást arról, amiről gőze sincs apámnak. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét

Ettől is nő az olvasottság, hogy itt reklámozol