- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Valahogy úgy, hogy a lakosság számaránya alapján minden államnak van x db elektori szavazata. Na most, ha valamelyik oldal nyer az adott államban, akkor az övé az összes elektori szavazat onnan. Az általad leírt eredmények szerintem úgy jöttek ki, hogy az első esetében még kérdéses volt pár állam, de a másodiknál már ha jól sejtem Kerry elvitt min 1-et, amit már nem tud visszahozni az elnök. (gondolom én
) -
Wildmage
senior tag
Ez így van. Valahol itt volt is egy hír erről> Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Tegnap nem vette fel valaki a megasztár válogatást? Tudom, hogy gáz a műsor, de az előválogatás haláli. Azért kérdezem, mert az éjjel közepén jutott az eszembe a Pacha-ban, hogy fel kellett volna venni egy jót röhögni.

-
Wildmage
senior tag
Nah mindjárt indulok Párkányba, búcsúba, inni, dodgemezni(vagy a rák tudja hogy írják magyarosítva
), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét
Legyetek jók és szobatiszták addig is ! -
Wildmage
senior tag
Na ki lesz a playmate?
Én a Bódy Szilvire vagy a Horváth Évára szavazok annak ellenére, hogy az előbbi perpill műsorvezető, a másik meg zsűritag
-
-
Wildmage
senior tag
Istenem.... Apám az autószerelő végzettségével éppen próbálja nekem megmagyarázni az internetes visszaélési lehetőségeket.
Ilyen a fejem már. Annak ellenére, hogy ez az én szakmám nem tudok neki semmit megmagyarázni, hogy el is higgye. Ha valaki ismeri a különböző tvcsatornáknál azokat, akik berakják a híradókba a különböző rémhíreket a béna userek milliós telefonszámláiról (betárcsázós csalások stb), akkor az rúgja őket páros lábbal mellbe helyettem is! Köszönöm! Unom már, hogy 2 havonta végig kell hallgatnom egy ilyen kiselőadást arról, amiről gőze sincs apámnak. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét

Ettől is nő az olvasottság, hogy itt reklámozol