Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Valahogy úgy, hogy a lakosság számaránya alapján minden államnak van x db elektori szavazata. Na most, ha valamelyik oldal nyer az adott államban, akkor az övé az összes elektori szavazat onnan. Az általad leírt eredmények szerintem úgy jöttek ki, hogy az első esetében még kérdéses volt pár állam, de a másodiknál már ha jól sejtem Kerry elvitt min 1-et, amit már nem tud visszahozni az elnök. (gondolom én
) -
Wildmage
senior tag
Ez így van. Valahol itt volt is egy hír erről> Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Tegnap nem vette fel valaki a megasztár válogatást? Tudom, hogy gáz a műsor, de az előválogatás haláli. Azért kérdezem, mert az éjjel közepén jutott az eszembe a Pacha-ban, hogy fel kellett volna venni egy jót röhögni.

-
Wildmage
senior tag
Nah mindjárt indulok Párkányba, búcsúba, inni, dodgemezni(vagy a rák tudja hogy írják magyarosítva
), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét
Legyetek jók és szobatiszták addig is ! -
Wildmage
senior tag
Na ki lesz a playmate?
Én a Bódy Szilvire vagy a Horváth Évára szavazok annak ellenére, hogy az előbbi perpill műsorvezető, a másik meg zsűritag
-
-
Wildmage
senior tag
Istenem.... Apám az autószerelő végzettségével éppen próbálja nekem megmagyarázni az internetes visszaélési lehetőségeket.
Ilyen a fejem már. Annak ellenére, hogy ez az én szakmám nem tudok neki semmit megmagyarázni, hogy el is higgye. Ha valaki ismeri a különböző tvcsatornáknál azokat, akik berakják a híradókba a különböző rémhíreket a béna userek milliós telefonszámláiról (betárcsázós csalások stb), akkor az rúgja őket páros lábbal mellbe helyettem is! Köszönöm! Unom már, hogy 2 havonta végig kell hallgatnom egy ilyen kiselőadást arról, amiről gőze sincs apámnak. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét

Ettől is nő az olvasottság, hogy itt reklámozol