Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
...nem tom ez jelent e valamit , de egyutt erzek veled.most fejeztem be otthon a meszelest.kb 200 negyzetmeter javitgatas, festegetes,kb egy honap karomkodas, meg ilyenek,plafonmagassag szinten 3m.nem gaz csak jo letrad legyen.en annyira ketsegbe voltam esve hogy akartam egy ''vannak a ph!-n piktorok?'' c totyikot nyitni, aztan letettem rola....
-
bogingrol
aktív tag
arrol van szo hogy ezeket a cuccokat arulja egy haverom, de azt mondta nezzek en utana az araknak,en ezt talaltam ki kb.szerintetek nagyon atb@szom az embert ha azt mondom hogy ez kb ennyit er?
esetleg korrigaljatok ha valami szerintetek tul sok vagy tul keves erte.thx
kb ket eves memoria sd ram 128MB 10 orzse (euro)
alaplap doglott agp slottal integralt VGA val (valami soltec SIS chipsettes, kb harom evvel ezelotti eresztes,microatx ) 10 orzse
1200 thunderbird magos amd proccantyu szinten kb harom eves 20 orzse
gondoltam bedobom a temat ide is hatha mond mar ra valaki valami okosat.... -
Integra
titán
hűtőt a 7ker dob utca 52 alatti ABC Hűtőgépbolt értékesítő és szerelő cégnél adtam le.
a francia ágyat meg elvitték, úgyhogy nem kellett vele szenvednem.
most takarítás, meg teljes újrafestés, 3 méter a plafon magasság, szóval vicces lesz
és nem tudom hogy az internetet hogyan úszom meg a legoccsóbban.. ha tudom fogni a mikrohullámot, akkor király, ha nem akkor marad az adsl
-
I_Am
veterán
Egy szóval sem mondtam, hogy a belinkelt felhasználó azonos az ismerősöddel. Viszont az oldalnál van ismerősöm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hasonlítsd össze a két linket.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Srác megataláltad !

Esküszöm, ha megfogom rgb-t kezet rázok veled ! -
I_Am
veterán
Most kezdem elveszíteni a fonalat.

-
VladimirR
nagyúr
ebbol hol derul ki, hogy ajkan lakik?
Finwe:
ha a hozzaszolas irasa ablak alatt a kivant smiley-ra viszed az egeret, akkor kiirja tooltip-ben, hogy mi a kodja
ez a topic meg nem szol semmirol - pont ez a lenyeg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TrollBalint:
neked is ezt a cikket adnam, mert szvsz ebben van legszebben leirva a tuning mikentje lepesrol lepesre - eloszor ''kiiktatod: a ramot es a procit, hogy megnezd mit bir az alaplap - ha ezt mar tudod, akkor megnezed, hogy mit bir a ramod es csak ezutan kezded huznni a procit - jetway lapokat sajnos nem ismerem, de ez a cikk szerintem altalanos ervenyu -
Finwe
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
jjáááá mennyi, köszönöm!

ez nagyon üt

[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
nézd meg a Bővebben: link honlapot, ott van egy pár... jó pár...

remélem jól irtam a linket
-
Finwe
őstag
No mer akkó megkérdem! Ezeket ismerem:

a többi hogy van? főleg a tapsi meg a nagyszemű érdekelne!
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Ez atopic miről is szól???
(Nem régóta vagyok itt de ez látszik)
Például itt lehet megkérdezni, hogy azokat a smliéket hogyan kell pöttyögni? -
TrollBalint
addikt
Most jött meg a 160 gigás samsungom, odaadtam havernak, mert adatokat akart menteni, leparticiónálta, felmásolt rá 80 gigát, gép újraindit, windows telepít, és hello.
Elszálltak a particiók 
Ennyire rosszak a Samsung vinyok? mert ez nem az első eset 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
szerintem ez kell neked: Bővebben: link
ez az egyik kedven PH!-s cikkem -
Sick Boy
őstag
csokker!
tudom, hogy sok tuningos topic van, én nem nagyon tuningoltam még, de szeretnék, ám nem szeretnék átolvasni számomra közömbös 10 000 hsz-t, hogy a kívánt információkhoz jussak.
Segítenétek?
tipikus konfig...
NF7-S 2.0
Barton 2500+
2 X 256 MB Samsung ram
a fél PH-nak ilyen van!!!
1-2 linkkel megdobálnátok?
légysziii!
-
divot
veterán
Köszi mindkettőtöknek, rendesek vagytok.

-
divot
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Te úgy is élvezni fogod, mert tömény politika. Bővebben: link
A #469-es hozzászólás. -
ezek a románok tudnak valamit, náluk sosem unalmas az élet...

''Szombaton, a moldovai első osztályú labdarúgó bajnokság Roso Floreni-Politehnica Chisinau mérkőzésén a játékvezető büntetőt ítélt a vendégcsapat javára, majd annak értékesítése után a tizenegyessel sújtott gárda elnöke, Mihai Macovei kocsijával a gyepre hajtott, és megpróbálta elgázolni a bírót.
Valószínűleg korábban sosem látott esemény, autósüldözés zajlott meccs közben egy moldovai futballpályán.
Az AP hírügynökség beszámolója szerint szombaton, az első osztályú Roso Floreni-Politehnica Chisinau mérkőzésen 1-1-es állásnál Vitalie Onica játékvezető büntetőt ítélt a vendégcsapat javára. A lehetőséget az egyik játékos értékesítette, majd a Floreni elnöke, Mihai Macovei dühödten a kocsijába pattant, és a pályára hajtott.
A bíró ügyesen védte a támadásokat
A sportvezető annyira feldühödött a bíró döntésén, hogy üldözőbe vette, és többször megpróbálta elütni a bírót. Terve szerencsére nem sikerült, Onica rendkívül ügyesen rendre elugrott a kocsi elől.
Az elnök több sikertelen gázolási kísérlet után feladta a küzdelmet, és az egyik kijáraton kihajtott a stadionból.
''Miután letette az autót, vissza akart jönni, de a bejáratnál megállították a rendőrök, és elvezették'' - nyilatkozta később a Politechnica edzője, Ion Caras.
Hatósági eljárás indult az ügyben
Az ámokfutásban szerencsére senki nem sérült meg, de a találkozót a bíró felfüggesztette. Az elnök nem akarta kommentálni tettét, és senkinek nem nyilatkozott.
A moldovai labdarúgó-szövetség nagyjából négyszázezer forintnyi moldáv lejre bírságolta meg Macoveit, és a hatóságok is eljárást indítottak az ügyben. '' -
divot
veterán
Félretéve egy kicsit RGB molesztálását: Van köztetek jó angolos, aki egy ujjgyakorlattal tudna nekem segíteni? Három rövd emailt kellene magyarra fordítani, és én bizony még orosz tagozatos voltam.

-
divot
veterán
Ez a hülye RGB egész napra lefoglalja a moderátorokat. Tényleg nem lehet valakit valahogy végleg kitiltani?
-
Loretto
veterán
milyen uj szinek tüntek fel

-
Wolverine
félisten
Látszik, hogy kapható/aktiválható a HL2, nem pörög úgy a Fórum, mint szokott

-
Integra
titán
épp költözök és a lakásban van egy régi franciaágy, amit a macskák alaposan hazavágtak, ezen garantáltan nem aludna senki, ez szeméttelep hidd el

transportert már kerítettem, már csak ezt kell megoldanom valahogy, nincsen pofám az utcára hajigálni cuccokat
egyébként döbbenet hogy nincsen adatbázis vagy bármi ilyesmi, hogy milyen eletronikus vagy nem elektronikus egyéb holmikat hol lehet leadni, hogy tudod hogy nem a földben landol a mérgező anyag..
eu-ban a gyártók már kötelesek átvenni a terméket és szétszedni, ez az entsorgunug, ciki, de nemtom hogy van magyarul
de van nekik legalább telephelyük ahol bármit lelehet adni amit ők a megfelelő entsorgunug cégekhez továbbítnak... -
escie
őstag
válasz
Integra
üzenetére
múltkor a haveréknak volt ilyesmi ügy...
lehasznált, nagyon régi szekrényekkel.
persze nem darabokban lévőek voltak, csak épp rég divatjamúlt, eléggé csúnyák voltak.
egy bútorkereskedő vállalta, hogy ingyen elviszi...
ha néhányezerért el tudja adni, akkor már neki jó, megkereste rajta legalább a gázolaj árát...
konkrét tippem nincs sajna.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Úgy látom a miért moderáltuk topicból, hogy RGB barátunk itt settenkedik a fórum környékén, és bármelyik pillanatban lecsphat.

-
Integra
titán
hol tudok leadni tönkrement hűtőszekrényt ahol feldolgozzák?
illetve hol tudok leadni teljesen tönkrement leselejtezett bútorokat?
egyiket sem akarom utrácra kidobni
bp területén kellene, főleg budai oldalon ha lehet -
Sick Boy
őstag
lemaradtam RGB újabb ámokfutásáról, aki jelen volt, meséljen!

-
I_Am
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Jobb klikk, tulajdonságok....

Amugy Bővebben: link -
Agyasima
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Link? pls...
-
Lord Zero
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
LOL, jó kis szabály lenne.. 2 nap alatt kiürülne a ph
nem a ph rendszabályait kellene köszörülni, hanem az azokkal (vissza)élőket
missönimpásziböl -
Hellas
senior tag
Hali!Hány nap után lesz az ember ''tag''?Jól tudom,hogy időlimit is van?
-
duracell89
senior tag

hát lol (
) -
Lord Zero
addikt
mert a hely nincs hajszálpontosan definiálva..
mert a megtehetem/nem tehetem kritériumok csak definiálva vannak, gyakorlati korátozásuk nincs/nehézkes
mert a gyakorlati korlátozás kimerül a banban
mert a banon túl is van élet (lsd rgb)
hiába, nehéz a boszorkányégetés manapság, és az inkvizítorok keze sem ér a del gombon túl
-
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Meg lassan a fáradt gőzben.

Komolyan a fórum kezd egyre inkább az index-hez hasonlítani, mintsem egy szakmai fórumhoz. Egyre több a felesleges minden értelmet nélkülöző totyik. Gondol egyet valaki és nyit az afrikai sáskák nemi életével kapcsolatos totyikot, mert látta az Animal Planet-en. Néha az eszem megáll, hogy az emberek nem képesek több ablakban több helyen, a helyeknek megfelelően írni. -
Trak
addikt
Miért van az hogy mostanában nincs kedvem hardvert eladni a PH-n?

Már inkább nem is nyitok neki topikot, eladom máshol, mert itt 1 nap alatt 2 oldalnyi OFF-ot kapok, akik azt bizonygatják, hogy ők fele ennyiért megveszik nagykerből nettó ár alatt újonnan, vagy apronetről, vagy havertól stb.
Akkor miért nem megy és veszi meg ott, miért engem kell ezzel untatnia...
-
duracell89
senior tag
rég volt ilyen szar napom bakke...

valaki adjon pééénzt
-
atus
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Gumis Topic?
Bővebben: link -
Monya78
veterán
Áramszünet rulez...

Tegnap 15:00-tól áramszünet van otthon...korai lefekevés...na és mire ébredek...áramszünetre...
Remélem mire hazamegyek a munkából...lesz valami fejlődés.../ha nem akkor majd a hűtőben fog fejlődni valami zöld.../
-
Tök király. elaludtam este fél 7-kor, és egy fél órája ébredtem.
kicsit megviselt a családom...
-
MUŁĐER
addikt
áááááááááá,valaki magyarázza már el,mert hülye vagyok hogy itt Bővebben: link hogy kell beírni az expire date-et hogy el is fogadja?
-
atus
senior tag
Furán érzem magam.
Stop Bush.
Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest