Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Webkamera topic
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
A saját monitorom pont a másfél hete hálóparti előtt ment tönkre, úgyhogy a LAN partyt már egy munkahelyről kölcsönkért monitorral nyomtam...
A monitor eljutott a szerelőig, elvileg megcsinálta, gyakrolatilag szarabb lett, úgyhogy a melóhelyről elvittem egy 15''-at és ezt kínoztam egészen tegnapig, mivel jött egy új monitor ezért a régi 17''-at vittem inkább haza...
Gáz hogy egy 64Mb-os kari nem tudja kihasználni a 21'' monitor képességeit...
monitor elvileg tudja a 1600*1200 ben a 95 Hz-et, a videókari pedig 1600*1200-ban csak 75Hz-ig tud elmenni -
Som@
őstag
@
-
Monya78
veterán
Loretto : úgy látom már halkul a géped...

Nem szóltál semmit hogy a munkahelyemen egy 21''-os moncsit dobtak elém, /akkora mint egy 51cm-es TV/ ami pedig előtte volt 17''-ost, azt pedig hazavittem ''megőrzésre'', nyáron úgy is bedöglött a saját monitorom
-
(@12:03:00)
Czigus: máté most kel
Czigus: jaja
Ben: nem semmi...
Ben: honnan tudod?
Czigus: most felhívtam, hogy mi van vele
Ben: aha
Czigus: ha ő nem online, akkor vagy alszik, vagy valami baj van
Ben: igen
-
Loretto
veterán
Jajj valaki nem tud infot(tapasztalatot) hogy milyen lehet egy ''összegyürhető'' billentyüzettel jáccani? mert nagyon halk(ez teccik benne).
Qorthral: vettem.
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
-
PeliScan
addikt
Holnap matekZH, elégg parázok, és mgé ez is, kérlek nézztek el nekem az offot.

Tehát, most féljek? mennyire higgyek neki? Ha nagyon, akkor nagy a baja?

pedig még alig egy éves, és nagyon kímélve, hűtve volt mindig -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát igen.mondhatnám hogy addig örüljek amig ez az első reakció?

naggyon baba ez a sirtec táp.nem győzök betelni vele. -
Loretto
veterán
21''

vettem táápoooot.
most happy.
jaj megosztom veletek a mai nap mondatát. barátnőmhöz fűződik.
ugye mondtam hogy siessen kajával mert már igencsak huzott a szíve a tápvásárlásra. aztán kaja után kis pihi fekve.majd aztán jött az érzés hogy menjünk, de nem kaartam teljesen faragatlan lenni, és vhogy igy adtam elő:
-Szivem, tudod mi az ami most még egy menetnél nagyobb örömet okozna? (utalva hogy menjünk már sztech boltba).
Erre Ő: - Két szeretkezés?
á mondom ez már nem eccerű. -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát azért mégiscsak ismerősök

-
goldberg
csendes tag
Hat nem vennek ra merget

Bővebben: link -
goldberg
csendes tag
Ismeri valaki a Nefogazz egyuttest?
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
...amugy csak fazonbol,nem tudja veletlenul valaki hol lehet minimal dizajnos fekete drotnelkuli tasztaturat venni fekete drotnelkuli egerrel szinten minimaldizajnossal?es ha tuddja valaki akkor hol, mennyiert,mit,ha meg nem tuddja valaki miert nem tuddja?
-
Out
addikt
Lattatok Fidel mekkorat zakozott? A tv2 most mutatta...

-
Qorthral
őstag
Bazz... Vegyétek, vigyétek occsóé van...

-
Tithian
őstag
Eladó apróság, ajánlom a MAC őrültekenek, egyszer van ilyen alkalom az életben:
Bővebben: link -
Integra
titán
aszalt almakarika rulz

-
AND1
őstag
Épp ezen derültem az elöbb:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Tegnap nem vette fel valaki a megasztár válogatást? Tudom, hogy gáz a műsor, de az előválogatás haláli. Azért kérdezem, mert az éjjel közepén jutott az eszembe a Pacha-ban, hogy fel kellett volna venni egy jót röhögni.

-
Monya78
veterán
Tök jó

A munkahelyemen leváltották a jó őreg 17''-os monitoromat egy 21''-ra...
Király csak még nem tudom beállítani a képet... -
bogingrol
aktív tag
...hat jo reggelt offtotyik...marha egy bena csutortok ez a mai.`ssza meg...egesz bena vagyok.dobna valami errejaro jo arc egy lamanak valami linket, vagy akarmit hogy hogy a jo francba lehet kepeket feltolteni a totyikokba?de a-tol vzzs-ig mert marha bena vagyok ami ezt a temat illeti...koszi meg ilyenek.
-
I_Am
veterán
És még mindíg nem vagyok az ágyban.

VladimirR kérdezd meg szüleidet, hogy meddig bírja a duracell, nehogy egyszer csere hiányában leálljon a dobszóló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
en pl azert nem alszom, mert kicsit eltolodtak a napjaim - akkor fekszem, mikor mas felkel - ez anno meg a modemes, akciosinternetes idoszakban alakult ki nalam (kulon vicc, hogy kozepsuli mellett, szoval 3-4 korul fekudtem, 6-kor keltem), s azota ''igy'' maradtam

I_AM: vazze: 24 orat? en harom napos ebrenlet utan (na jo, egyszer 10-15 percre lefejeltem a billentyuzetet) nem alszudtam annyit
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hoppá már 4 óra van. Ajjaj 5 óra múlva indulni kell bevásárolni.
Na akkor további kellemes fórumozást és jó éjt mindenkinek, megyek kikényszeritek magamból valami pihenésszerűséget. (bár kétlem, hogy el fogok tudni aludni de próbálkozok)
Főkukac: azért mert hozzászoktam a kevés alváshoz. Viszont tudok Én aludni 24 órát is egyhuzamban. (most szombaton buli, vasárnap after, aztán vasárnap délutántól hétfő délig tuti alvás lesz
) -
törölt tag
Nálunk is diktatúra van, addig nem kapok nyelvest, míg fogat nem mosok

Persze én is okultam, de letenni én sem tudom, dettó helyzet
De szegénykém már megszokta, hogy amikor nem vagyok vele, akkor néha pippantok párat. Persze én sem a ház előtt szívom az utolsó slukkot, hanem mielőtt talizunk, előtte kb. 1 órával
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na majd Én erőltetem. Életem alatt annyi TB-t befizetek, hogy ha éveken keresztül a seggemet nyalatnám akkor is bőven telne rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem a Te pénzedből nyalatnám és szvsz Te sem az Én pénzemen támogatott antibiotikumot szeded be ha nagyon megfázol és gyógyszert kell szedned.
Ennyi.
[Szerkesztve] -
válasz
Sick Boy
üzenetére
lehet, hgoy nem ez volt a kérdés, de ezt írtad :
''mod: mellesleg a tüdőm darabkái mág a légcsövemben kúsznak-másznak felfelé úgy érzem basszus broáf!''
én meg azért kérdeztem, mert én is hasonlóképpen érzek, amikor a 10 méteres körzetemben tartózkodik egy kedves dohányos....
Egyébként meg azt döntesz el, amit akarsz.
(remélem, a tüdőműtéted előtt is döntesz majd, hogy inkább Te fizeted, és nem a TB, többek között az én járulékomból is...
)
de félre a tréfát, azért is vagyok ilyen vészmadár, mert a barátnőm apukájának éppen most vették ki a fél tüdejét, hasonló okból kifolyólag.
meg különben is a faszom kivan a dohányzással,
amikor az utcán, a házunk előtt lévő 1 méterszer 6 méter földdarabról többszáz csikket szoktam összeszedni 1-2 havonta. pedig nem is buszmegálló, vagy emberek gyülekezőhelye.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
írjátok már le légyszi fonetikusan, hogy kell ejteni az alábbi cigarettamárka nevét!
Ma vettem egyet próbaképp, naon szar, de nem tom kimondani!!!
Köszi!!!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na ma éjjel kiderül,hogy jó-e a kocsiban az ''üres a tank''-érzékelő. Már nulla alatt van a másik kijelző, de a piros figyelmeztető lámpa még mindig nem ég. Csak egy módon derülhet ki az igazság: addig megyek amíg vagy ki nem fogy a benzin, vagy égni nem kezd a lámpa.
Remélem müxik, különben nem lesz annyira vicces ez a teszt (nemsokára megyek be BP-re a haveromért --> a két esemény közül az egyik be fog következni). 
(Azért a kocsi hátulját a biztonság kedvéért jól teleraktam elemlámpákkal, szerszámokkal, és nem utolsó sorban 10 liter benzin is ott figyel egy kannában.
) -
Matr x
aktív tag
Én csak az árról tudok nyilatkozni - Most vettünk a faterral egyet 22e-ért. Hogy hogyan működik, még nem tapasztaltuk... amúgy ha működik, akkor rohadt hangosan csipog.
(valahol látott a fater egyet 17-ért is, de szerinte az nem nézett ki olyan jól - ja, és Nyíregyházán valami gáz műszaki boltban) -
F-ECT$
titán
Mivel elég sok olyan esetről hallani, hogy egy eldugult kémyény tragédiához vezet, ezért szeretnék venni olyan mérőműszert ami méri a levegő CO, CO2 és gáz (gázszivárgás esetén) tartalmát, és ha elér egy szintet, akkor csipog. Van valakinek ilyen eszközzel tapasztalata? Milyet érdemes venni? (Én max 25e-t szánnék rá.)
-
aesir
veterán
Pénteken meglesz a cserekormányom

Irdatlan nagy játszást csapok a hétvégén (van ilyen kielégült fejű szmájli?)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mi a story?

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sajna()