- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
-
1500 - 1401
4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
-
Drizzt
nagyúr
-
nofene
aktív tag
-
Drizzt
nagyúr
Nem, nem hódoló. Igazából azzal van a bajom, hogy mára a srác nagyon egy náci őrült lett. zíghájjozik összevissza. Én meg mindig is utáltam a nácikat. Így én őt nem tudom elfogadni. Egy ideig reméltem, hogy majd ''kinővi'', de egyre csak rosszabb lett.
Legutóbb, amivel már nagyon felhúzott: ivott egy csoporttársával egyik nap az egyetemen, akkor még jól elvolt vele, a másik nap már utálta, mert megtudta, hogy zsidó vallású. Éppeszű az ilyen?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
I_Am
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Loretto
veterán
hajrá. nem megyek ph talira

-
I_Am
veterán
-
Drizzt
nagyúr
Az lenne a kéárdésem, hogyha már egyik volt osztálytársamat nagyon unom, sőt egy ideje kifejezetten utálom, akkor mit tegfyek, hogy végre ne keressen többet?
-
TrollBalint
addikt
-
Glottis
senior tag
Ukrajnában jártam
200W-os Tesla tápot láttam
1200-ért megvettem
Szabad-e használni?
-
Loretto
veterán
vki összeszámolni vangelis fórumtárs az elmult 1 hétben hány topicot nyitott?

vangelis: nem bunkóságként irtam
-
Loretto
veterán
-
TrollBalint
addikt
-
PeliScan
addikt
Röntgenlátása van a 17 éves ukrán lánynak - ha télleg, akkor már rég az Area51ben nézegetik szvsz.

Bővebben: link -
Qorthral
őstag
na azért nem volt gyenge az arc...
Másfél milla fölé jutott 
-
Bash
őstag
Valaki mondja meg, hogy lehet beállítani az ACDSee 7-ben, hogy az átlátszó hátterű gif-eknek a hátterét átlátszónak is mutassa, ne pedig fehérnek. Ezt az 5-s alapból tudja.

-
TrollBalint
addikt
-
fokukac
nagyúr
ma régi nagy vágyam teljesült azzal, hogy láttam Vágó Istvánt a
milliomos játékosi székében, és a Rózsa egész jól kiszekálta...
s megizzadt ő is...
nem komálom a kereskedelmi egészestés sóműsorokat, de ez most jó
volt...
-
fokukac
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Na, vangelis ma is beizzított egy pár új topicot.

-
emvy
félisten
-
Qorthral
őstag
OFF of OFFTOPIC, lassan 1500hsz kevesebb mint 20 nap alatt, nem semmi...

-
VladimirR
nagyúr
pedig en is epp javasolni akartam, hogy varrass anyaddal, mert 15k-t kiadni egy darab szivacsra (mag a markanevre) szerintem hulyeseg
egyebkent ennek van funkcioja is, vagy csak szep? mert szerintem ha utkozol igyis-ugyis szettori a bordad, mitobb szvsz meg kenyelmetlen is, mert igy meg szelesebb lesz az a szutyok
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
-
norbiphu
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
Bazsesz
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
-
Bazsesz
őstag
Hát akkor neonok nem lesznek
Nem baj. 20k-val többet költhetek valamire 
Amit eddig beterveztem:
-Sparco S1 övpárna (Bővebben: link) 2 pár (12000 HUF) KÉK színben!
-Sparco Smart pedálszett (Bővebben: link) (15000 HUF)
-MOMO F-16 Evo Silver váltógomb (Bővebben: link) (13000 HUF)
-dísz szelepsapka (max 2000HUF).
Alufelnit anyámék vételezik tavasszal, arra nem lesz gond, és én választhatom ki
És még töröm a fejem, hogy mi kellene. Lehet, hogy meg kéne lassan venni bele az autórádiót is 
Javítgatva.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
pweisz
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
-
pweisz
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hát, tekintve h megrögzött Minolta rajongó vagyok, ezt a márkát javasolnám, előző gépem is az volt, és februárban a következő is az lesz.
Nagyon jó kis gép a Z2 Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
Főleg azért, mert amíg nem lesz állandó mnkám vmennyi keresettel, addig nem veszek kocsit, mert nem tudnám miből fenttartani. Illetve pont annyi lenne, de amásra már nem nagyon jutna, mérlegelni kell.

Jah, ez olcsóbb, de a motor+váltócsere alapból 100e meglenne, aztán h a tiédhez hasonló mókákról ne is beszéljünk. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bazsesz
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
TexT-BoY
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
Megszakad a szívem... Bővebben: link
-
Bazsesz
őstag
Lenne egy gyors kérdésem:
A rendőrök hogy vannak az autókra szerelt neonokkal?
Üdv: balu -
PeliScan
addikt
Neeem, nem, ha autó akkor biztos Skoda. Vagy s100, vagy s136, vagy Felícia, de arra nincs pénzem.

Nekem az a fő bajom vele h meghalok, meg h nem lehet bele mélynyomót pakolni.
De múgy nagyon gondolkodom rajta, mert nagyon jó lenne a fővárosban azzal közlekedni, és ott még nem is annyira halálos, az inkább országúton van szerintem. Bár biztos h veszélyesebb mindenkép. -
Panther
HÁZIGAZDA
Na ez az... balesetben elég valószínű hogy fűbe harapsz. Meg a hideg és az eső. Még ablaktörlő sincs, főleg nem a sisakon. 210e-ért én nem vennék motort semmiképp. Tényleg, Skoda Rapid helyett nem jó Fiat Sport 850 vagymi? Elég hasonlóan néz ki, és van egy a Móricztól nem messze. Olyan sárgás. Láttad már?

(Érdekes volt a hsz-ed eleje annak tudatában hogy #1433-ra válaszoltál
)
Gyere BW topikba. Épp az előbb kerestelek ott.
MOD: Ja, ha én BP-n lennék, tuti nem is gondolkodnék ezen. Egyértelműen BKV. Tudom hogy nem a legjobb, de nekem már elég lenne az hogy bárhova el lehet jutni, éjjel is. És ha lekések egy buszt másfél órával a ZH előtt, akkor az nem vonja magával azonnal hogy a ZH-ról is kések egy csomót, mert a következő buszhoz már nincs vonat.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Baze, hazafelé jövet épp ezen gondolkoztam én is, amin te most.

Lassan be kell fizetni az egész tandíjat, meg kapok belőle vissza némi kompenzációt, tehát tudni fogom hogy állok pénzileg, tehát ha valóban skodázni akarok... szóval dönteni köll lassan.
Most nézdd meg ezt. Bővebben: link
Egyetelen, ám számomra nagyon fontos visszatartó erő; amit ajándékba adnak hozzá.
Mármint h szüxség van ilyesmire. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Qorthral
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
lesaux
veterán
Elvileg ma 11-ig vagyok, de szerintem mindjárt megyünk haza.
És jövök holnap is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
Ráadásul ünnepnapon

-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
vége a malonak megyek haza. sztem 7főn jövök.
jó hétvégét. -
Loretto
veterán
vki pesti megy a józsefvárosi piacra? esetleg megnézhetné milyen árban vannak a férfi szövetkabik.

Cathfaern: télleg
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Azt azért egy kicsit nehezebben.
Panther: írjál még valamit, legyen meg a 10ezer
-
TrollBalint
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igazából mehetnék akkor már bicajjal is, elvégre elázáson, megfagyáson a motor sem segít, azzal meg nincs gondom hogy tekernem kell... jót tesz. Bár már most sem találok olyan nadrágot, ami combban és derékban is jó --> túl vastag a combom. Szerencsére nem a zsírtól.

Csak nincs lekötésre kialakított hely az állomásnál. A közleben van egy lottózó mellett meg a Ritmus áruháznál, de nem tudom mennyire komálnák ha én ott minden nap lefoglalnék egy helyet.
9999. hsz 
-
m-bazsi
tag
-
Sick Boy
őstag
hubazz nézitek ezt a Vágó-műsort? Volt szerencsém hozzá kaja közben, ki is fordult a kaja a számból, mikor láttam ezt a Pokovkrzsgdfzivcsák Mónit basszus még ilyen hülyét baszki, hihetetlen, mondjuk a Dévényi Tibi bácsit is elég nehéz überelni...

-
TexT-BoY
addikt
és mit ér a lánc?
lesavazzák ha egy kicsit jó a gép...
szal... nem jó -
TrollBalint
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mert nem tudom hova tenni az állomásnál. Hagyjam kint az esőn, minden védelem nélkül? Bárki ellophatja.

-
Loretto
veterán
ehhh. nem nyilatkozom. de vmiből tankolni is kell

-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
-
TrollBalint
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Motorral napi 45 km szerintem még drágábban jönne ki, mint autóval napi 5 km + havi 750 Ft vonatbérlet. (Ugyanis kocsival csak a vonatig megyek, onnantól tömegközlekedés. Kivétel ha lekésem a vonatot és nagyon fontos beérni, akkor végig autó.)
Autóra miért nincs diákjegy? (67,5%-os kedvezmény a benzinre, biztosításra, stb.)
MOD: Ja, és autóban nem fagyok meg télen sem, nem ázok szarrá esőben, sokkal nagyobb a túlélési esélyem balesetkor... Sőt, tudok vinni magammal embereket ha épp az kell.
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Loretto
veterán
hát igen. piros volt eredetileg. most a tető a motorh.tető + a csomagtartó feketés a többi rikítőzöld.
volt hogy a8 audival ment a verseny de az 220-nál elkezdett távolodni.
aztán mire hazaértek szombathelyről pécsre szétégett a kipufi.
apu hugáéké a kocsi.rengeteget mennek is vele az tény.volt hogy heti 3000-5000km.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nincs darabokban, még menni is lehet vele... kívülről szinte nem is látszik semmi. Annyi van, hogy az autó bal hátsó részét szinte nem is tartja a bal hátsó kerék. Kiszakadt a lengéscsillapító vagymi, meg a dob is ketté van repedve, ha jól láttam.
Apám egyébként ma megnézte, azt mondta szerinte 20-25k. Sajnos szerintem azonban ennél sokkal-sokkal jobban le fognak húzni
Nincs itt valaki karosszéria-lakatos? -
Panther
HÁZIGAZDA
BP-re vonattal járok, de a vonatig is el kell jutni valahogy... na arra viszont nincs sok lehetőség. Busz, autó, bicikli, motor -- vagy gyalog.
Autó: Legjobb, csak drága mint állat. Viszont be lehet vele vágódni a csajoknál hogy hazaviszed őket a hidegben, lehet vele jönni BP-re ha sietni kell, haza is lehet vele jönni onnan éjjel utolsó vonat után (buli végén), stb.
Motor, bicikli: Nem rossz, olcsó is, csak nincs hova tenni a központban, a vonat megállóhelyénél.
Busz: Ritkán jár, akkor se úgy ahogy ki van írva. Lekésem, a busz késik el, kimarad, 11kor jön hazafele az utolsó... szóval elég gázos. Ha reggel nem sikerül elcsípni, azonnal késem a vonatot is, azaz el is késtem pl ZH-ról.
Gyalog: Ehh. A baj az, hogy 20 perc gyors tempóban a vonat. Tehát gyaloglással minden nap kb +1 órám menne el az utazásra. És már így is túl sok veszik el emiatt. -
Qorthral
őstag
-
Bazsesz
őstag
-
Qorthral
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
A Wartburgot már eladtam egy ideje (kb fél éve), most Mazda 626-osom van. És az a baj hogy a tört alkatrész nem alkatrész, hanem valószínűleg a karosszéria... egyszerűen kettévált, de azon kívül is van még baj ha jól vettem észre. Szóval ez már tényleg elég durva, de látnod kéne.
Haver szerelő sajnos nincs, az egész társaságom 19-20 éves (én is). -
Bazsesz
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Qorthral
őstag
Aktív témák
-
1500 - 1401
4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nagyon helyes csak így tovább fizikától nem félni mikor odajártam (igaz villanymérnök szakra 4esem lett belőle Füstössnél). Én meg megvagyok most pénteken szintén anal zh készülök is rá ezerrel csak néha felnézek ide 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mármint h szüxség van ilyesmire.