- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Lenovo IdeaPad notebookok
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
lesaux
veterán
-
Viktor77
titán
-
Gambit
őstag
-
divot
veterán
-
m-bazsi
tag
Szemlédy András riport a Tv2-n nézzétek!!!!!!!!!!!
-
Bash
őstag
-
SuBeR53_
tag
-
Integra
titán
ennyi polírozás mindig kell

az a csillogó szemű vidéki srác naiv volt, de idézhetném morpheust is:
welcome to the real world
-
m-bazsi
tag
aláírásba lehet smily-t berakni?
-
divot
veterán
Remélem. Csak ilyenkor én is egy picit rosszabb ember leszek... Hol van már az a csillogó szemű, vidéki srác, aki mindig, mindent optimistán szemlélt, és megbízott az emberekben...

(Kicsit giccsesre sikeredett a hozzászólásom.
) -
Integra
titán
na akkor most tessék naplót nézni, SZEMLÉDI ANDRÁS riport...
-
Integra
titán
A hócipőm tele van az emberekkel, de nagyon.

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
Kurvára nincs már semmi értéke az adott szónak.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot.ne búsulj, fogsz még jobbat találni majd!!!
addig is javaslom hogy inkább szerezz be egy homokzsákot és egy pár kesztyűt hozzá, jót tesz a testnek, de legfőképpen a léleknek
-
m-bazsi
tag
Bazsesz, m-bazsi, fokukac!
A fagyival kapcsolatban: csak simán kivettem a fagyasztóból, és elkezdtem szedni belőle. A fagyiskanál pedig elég erős, vastag rozsdamentes acél, de nem bírta.
Egyébként a legfinomabb fagyi, amit valaha ettem: Bővebben: link, így készül: Bővebben: link. Nem mindegyik íz ilyen kemény, az epres például egész kezelhető, most a homemade vanilla-ban hajolt el a kanál.szerintem ki kell neked fejleszteni fagyizásra valamien fagyiskanál ötvözetet

-
SuBeR53_
tag

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot.
-
divot
veterán

És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot. -
SuBeR53_
tag
-
Bash
őstag
Bazsesz, m-bazsi, fokukac!
A fagyival kapcsolatban: csak simán kivettem a fagyasztóból, és elkezdtem szedni belőle. A fagyiskanál pedig elég erős, vastag rozsdamentes acél, de nem bírta.
Egyébként a legfinomabb fagyi, amit valaha ettem: Bővebben: link, így készül: Bővebben: link. Nem mindegyik íz ilyen kemény, az epres például egész kezelhető, most a homemade vanilla-ban hajolt el a kanál. -
Integra
titán
-
m-bazsi
tag
csak untam az eddigit
Akkor ez jobb?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mik ezek az arcváltozások?
suber, m-bazsi, valami imidzs váláts van folyamatban?
m-bazsi arcképe kifejezetten mókás, még a végén tényleg vén motorosnak képzeli valaki
-
SuBeR53_
tag
Voltatok már a Zoom-ban?
-
Bencom
senior tag
-
divot
veterán
Divot! Írj ide légy szives!!!
Bővebben: link
Könyvírók Topicja
Már a sokadik új verziót dolgoztam ki a kedvedért, te meg meg sem nézted
Már néztem, csak iszonyúan másnapos vagyok, és még a gondolkodás gondolatára is megfájdul a fejem, szóval holnap, ígérem leírom a véleményemet.
-
Bencom
senior tag
-
divot
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Pedig milyen állat lett volna, ha a keletiek a monitoron is függölegesen írnának

Tiszta mátrix lenne
Szvsz ez japán, s a japánok mindig is írtak vízszintesen is.
-
fokukac
nagyúr
-
TrollBalint
addikt
-
PeliScan
addikt
A kinaiak vagy japánok, mióta irnak vízszintesen?

Nem függölegesen kellene lennie a soroknak?Azért szeritnem a számgépes nyelveben kötöttek kompromisszumokat. De nem tudom, csak saccra.
-
TrollBalint
addikt
-
PeliScan
addikt
Te elolvas és kügyed tovab 300 barat - lesz nágy szerence!

(De arra nagyon figyel, hogy betart szórol szoba amit nágy szerence level ir, mert különbben nem lesz szerence!!) -
Panther
HÁZIGAZDA
Eddigi tapasztalataim szerint ritkán kérdezek (inkább a vonal tulsó végén ücsörgök - aki válaszol), csak akkor ha már tényleg nem tudom mi tévő legyek. Ha megnézted most is megvolt a kötelező előélet (safe mode, trójai keresők, google utánaolvasás), de most a hijackthis és a másik autorun-os progi kellett, különben a hajam bánta volna.
(amugy hosszú hajam van copfba fogva 11 éve szal eléggé szokatlan lett volna helyzet.
)
szerk: és még totyikot sem nyitottam a problémámnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]És most azt hiszed helyesen cselekedtél?
Így meg azzal lehet téged b@sztatni, hogy:
''Miért ezt a topikot kell szétOFF-olni?''
Mindig van valami baj
Ezen hsz teljes mértékben az olvasók jobb kedvre derítése végett született, nem célja senkivel szívózni, és tartósítószert sem tartalmaz. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. -
TrollBalint
addikt
Eddigi tapasztalataim szerint ritkán kérdezek (inkább a vonal tulsó végén ücsörgök - aki válaszol), csak akkor ha már tényleg nem tudom mi tévő legyek. Ha megnézted most is megvolt a kötelező előélet (safe mode, trójai keresők, google utánaolvasás), de most a hijackthis és a másik autorun-os progi kellett, különben a hajam bánta volna.
(amugy hosszú hajam van copfba fogva 11 éve szal eléggé szokatlan lett volna helyzet.
)
szerk: és még totyikot sem nyitottam a problémámnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]nem is azért mondtam...

-
I_Am
veterán
Aztán csak óvatosan, mert rászoksz annyira a fórumozásra, hogy már akkor is kérdezel, ha tudod a választ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
TrollBalint
addikt
Nem futott. Mondtam megvolt a hiba oka, csak az eltávolítás mikéntje nem.
VladimirR: hijackthis fogott vmit, de nem tudta azonosítani
, meg az utolsó linkeden lévő progival kikaptam 6 felesleges bejegyzést a registry-ből és most úgy néz ki megoldódtt a probléma. (kopp-kopp-kopp)
Köszönöm szépen.
ezért jó a fórum, mert ha valamit nem tudsz vagy nem jut eszedbe, akkor másnak igen
Aztán csak óvatosan, mert rászoksz annyira a fórumozásra, hogy már akkor is kérdezel, ha tudod a választ
-
I_Am
veterán
Véletlenül nem fut két iexplorer , ha megnézed a futó folyamatokat? mert ha igen, akkor tudom a megoldást

Nem futott. Mondtam megvolt a hiba oka, csak az eltávolítás mikéntje nem.
VladimirR: hijackthis fogott vmit, de nem tudta azonosítani
, meg az utolsó linkeden lévő progival kikaptam 6 felesleges bejegyzést a registry-ből és most úgy néz ki megoldódtt a probléma. (kopp-kopp-kopp)
Köszönöm szépen.
ezért jó a fórum, mert ha valamit nem tudsz vagy nem jut eszedbe, akkor másnak igen
-
TrollBalint
addikt
Megőrülök. Valaki ha tud segítsen. Valami trójai szórakozik velem, de semmi sem tudja eltávolítani. NAV megatlálta, de nem tudja törölni, Trojan Hunter nem látja, pedig NAV szerint trójai. (safe mode, full system scan, win98-as bootlemez és file törlés sem segít valahonnan visszajön)
Most már szeretnék elmenni és alvadni, de addig nem tudok lefeküdni amig ez a kis ''Paris'' itt van a gépemen.
A fertőzött file-nak a ct1dll.dll -t találja meg. (kerestem guglival is, de érdemi dolgot nem találtam, a többi meg szó szerint kínaiul van.
)
szerk: ja amugy nem zavarna a dolog, ha nem okozna 100%-os processzorhasználatot és nem ragadna a képernyőre a NAV figyelmeztetése és nem tiltaná le a NAV update és egyéb funkcióit.
[Szerkesztve]Véletlenül nem fut két iexplorer , ha megnézed a futó folyamatokat? mert ha igen, akkor tudom a megoldást

-
I_Am
veterán
ezek allitolag minden ilyet lezuznak (csokkentett modban futtasd)
ad-aware: Bővebben: link
spybot - s&d: Bővebben: link
cwshredder: Bővebben: link
hijackthis: Bővebben: link
meg nezd meg ezt is, kiir mindent, ami automatikusan indul a geppel: Bővebben: link - na ezaz
[Szerkesztve]Na pont ez az, hogy ezek már megvoltak.

hijackthisnek adok egy esélyt, meg megnézem az utolsó linkedet. -
VladimirR
nagyúr
Megőrülök. Valaki ha tud segítsen. Valami trójai szórakozik velem, de semmi sem tudja eltávolítani. NAV megatlálta, de nem tudja törölni, Trojan Hunter nem látja, pedig NAV szerint trójai. (safe mode, full system scan, win98-as bootlemez és file törlés sem segít valahonnan visszajön)
Most már szeretnék elmenni és alvadni, de addig nem tudok lefeküdni amig ez a kis ''Paris'' itt van a gépemen.
A fertőzött file-nak a ct1dll.dll -t találja meg. (kerestem guglival is, de érdemi dolgot nem találtam, a többi meg szó szerint kínaiul van.
)
szerk: ja amugy nem zavarna a dolog, ha nem okozna 100%-os processzorhasználatot és nem ragadna a képernyőre a NAV figyelmeztetése és nem tiltaná le a NAV update és egyéb funkcióit.
[Szerkesztve]ezek allitolag minden ilyet lezuznak (csokkentett modban futtasd)
ad-aware: Bővebben: link
spybot - s&d: Bővebben: link
cwshredder: Bővebben: link
hijackthis: Bővebben: link
meg nezd meg ezt is, kiir mindent, ami automatikusan indul a geppel: Bővebben: link - na ezaz
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Parancsoljatok.

Kávét, teát, esetleg aprósüteményt?
-
lesaux
veterán
)
[Szerkesztve]Ehhez hasonló volt nekem is. Keress a ct1dll.dll-vel megegyező méretű fájlokat, és töröld le mindet (a józan ész határain belül).

-
I_Am
veterán
Hmm...valaki nem tudna egy linket adni ahhoz a - poén - szöveghez, ami állítólagosan a c++ kitalálójával készített interjú, s amiben elmondja, hogy a c++-t szándékosan sz@rra csinálta csak azért, hogy a (sima) c programozók többet keressenek? Egyszer olvastam, de most nem találom
(remélem érthető voltam
)Én is olvastam és ráadásul itt a fórumon. Valaki bemásolta az egyik totyikba. (talán viccrovatban volt?)
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm...valaki nem tudna egy linket adni ahhoz a - poén - szöveghez, ami állítólagosan a c++ kitalálójával készített interjú, s amiben elmondja, hogy a c++-t szándékosan sz@rra csinálta csak azért, hogy a (sima) c programozók többet keressenek? Egyszer olvastam, de most nem találom
(remélem érthető voltam
) -
I_Am
veterán
)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nemá. Télleg? Francba, most sem lottóztam, pedig terveztem.
Nem is az ötösre gyúrok, de ha ilyen sok píz az ötös, akkor ugye több a néyes, hármas, kettes pénze is, szóval... de hát így, magamra vessek.
(amúgy nem is akarom megnyerni. (több) nyár óta dolgozok és spórolok h lehessen egy kocsim, erre ha megnyerném a 1.7milliárdot, baromira nem volt értelme, hisz +/- párszáze. még szerencse h nem én nyertem.
) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
fokukac
nagyúr
hmm....
akárhogy is nézem, nem én nyertem az 1,7 milliárdot....

d emajd holnap a hatoson!
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
hmm, de nem most lépett ki, hanem vagy egy hete.
--------------------------------
egyébként így átérezheted, hogy milyen szar lehet a rockzenét kedvelő emberkék élete,
ugyanis, 1-2 kivételt leszámítva, majdnem az összes nagy rockzenekar az enyészeté... 
-
neduddki
nagyúr
HI!
Le vagyok en maradva, aszt se tuttam, hogy kvimbi szetment, de nem is sokat hallhattamoket:- )))
udv
neduddki -
PeliScan
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
A legvegere ha mnden igaz idorendben az eneym is!!!
Amugy szretnelek kinevezni a ph hivatalos rgb kronikasanak,a Te lotelesseged lesz szmontartani oket, amibenmi hathatos segicseget nyujtunk, de semmijen joggal es kivalcsaggal nem jar csak kotelezetcseggel:- ))))))))
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt

Kilépett Juci az Animából. A Quimby szétesése után ez végleg végettvetett fiatalkorom zenei részének... azok az Almássy-téri Quimby+Animák 800ért..!

-
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
proba
eeeeeeessss igeeennn!! ostag lettem
neduddki: ezek idoben hova illeszthetok az en felsorolasomba (en probaltam idorendbe szedni oket)? es hol lehet megtalalni oket?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
bannoltak is mar azota szegenyt
egyebkent visszatero vendeg es nem meglepo, hogy a sok nick-je kozul egyet-egyet nem ismernek fel
rgb, cmy, realtime, lower, diskett, schrodinger, dvavi, aaaaa, jetengine
rgb es cmy szamozva is volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LOTR: mivel bannoltak o mar sosem lesz lelkes ujonc, mivel a rang hozzaszolaskor valtozik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]HI!
Kifelejtetted a carbonilt, az alex/a/18-t meg az alex24-et, ha kihagyatam vmit figyelmeztessetek:- ))) aszem ove a legnagyobb gyjtemeny, ami meg raadsul banolva is lett:- ((((
udv
neduddki
p.s. vmit meg akrtam de elfelejtettem...
ja a H -betus alalapot vennek totyikjat toroltek???
Eszembe gyutt!!!:- ))) Ha minel nagyobb szamokat ir oda akkor ertelmesebb is lesz vagy hogy????:- ))) -
LOTR
addikt
-
VladimirR
nagyúr
en kb egy ev alatt lettem tag (200hsz)

[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
m-bazsi
tag
-
LOTR
addikt
-
VladimirR
nagyúr
nem irtam ketszer
az elso (rgb, cmy, realtime, lower, diskett, schrodinger, dvavi, aaaaa, jetengine) egy felsorolas, aztan megemlitem, hogy ezekbol nemelyik tobbszor is feltunt (rgb es cmy szamozva is volt) -
m-bazsi
tag
egyebkent visszatero vendeg es nem meglepo, hogy a sok nick-je kozul egyet-egyet nem ismernek fel
LOTR: mivel bannoltak o mar sosem lesz lelkes ujonc, mivel a rang hozzaszolaskor valtozik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]a cmy-t 2x írtad le. De ki lehet ez a bolond? Nem látja hogy nem szívesen látott vendég? Gondolom a felhasználóneveinek összesaen van 2000 hsz-e és 30 napja

-
m-bazsi
tag
arra gondoltam, hogy eléggé szorgos lehet pár nap alatt 195 hszt összegyülytött
-
VladimirR
nagyúr
Csak mondani szeretnék valamit:
#56 os hsz
hozzáfűzés: nekem a csávó adatlapjában sántít a hsz/nap aránya...
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
#56 os hsz
sztem arra gondolsz, hogy túl sok hsz-e van és még mindig újonc, ez azért van mert nem csak a hsz-ek száma határozza meg a rangot, hanem az itt töltött idő is
ha nem erre gondoltál akkkor nemtudom, hogy mire
-
m-bazsi
tag
#56 os hsz
-
Bazsesz
őstag
-
m-bazsi
tag
-
fokukac
nagyúr
-
Bash
őstag
Az imént szedtem magamnak egy kis fagyit, és mi történt: elhajlott az acél fagyiskanál!
Egy jókora fogóval még sikerült megmentenem, de már sosem lesz az igazi. 
-
Bencom
senior tag
Csend van. Mondhatni megsüketülök ebben a csendben

-
Bencom
senior tag
ennek ellenere megis mindenki uj off topicot akart nyitni (Tildy (#2373), TexT-BoY (#3199), m-bazsi (#3951, #3953) vagy epp twollah (#3954) - bar m-bazsi es TexT-BoY volt a fokalompos) - Bash szvsz a tovabbi nyafogas es vitatkozas elkerulesenek es a bekesseg fenntartasanak erdekeben nyitotta meg a 15. (17.) OFF TOPIC-ot
Jó, jó, de egyszerűen ki is jelenthette volna, hogy NEM KELL ÚJ! KOPJATOK LE! és minden el lett volna intézve. (ez kisbetűs kiabálás...)
-
VladimirR
nagyúr
ennek ellenere megis mindenki uj off topicot akart nyitni (Tildy (#2373), TexT-BoY (#3199), m-bazsi (#3951, #3953) vagy epp twollah (#3954) - bar m-bazsi es TexT-BoY volt a fokalompos) - Bash szvsz a tovabbi nyafogas es vitatkozas elkerulesenek es a bekesseg fenntartasanak erdekeben nyitotta meg a 15. (17.) OFF TOPIC-ot
-
Bencom
senior tag
-
divot
veterán
-
Wolverine
félisten
Az egyik bolt árlistáján találtam: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB TV / DVI dobozos 32800 Ft + ÁFA. Ugyanez 256 mega rammal 35200 + ÁFA. Asszem, kicsit idejekorán vettem meg áprilisban a 9800pro-mat. Pedig hányszor megfogadtam már, hogy megvárom az aktuális újdonság áresését. Persze, most a 6800/X800 mániából ügyesen kimaradtam, mivel kb. egy hónapja már nem is játszom a gépen. Átszoktam a Hi-fi vonalra, és most abban élem ki magam. Hétfőn meg is rendelem a hangfalakat.
Ezt hol láttad, divot? Csak kíváncsiságból kérdezem

-
Bazsesz
őstag
-
Vki
tag
-
Bazsesz
őstag
-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
Leszámítva, hogy én is beperelhetnélek a rólam ENGEDÉLY NÉLKÜL felrakott fotókról... vigyázzá, az egyik unokatesóm ügyvéd lesz lassacskán, a napokban nyer is 1 ügyet, fel is hívom...
De kétlem ,hogy bárki is vacakolna vele... Mákost meg szvsz pláne nem fogja zavarni, pláne hogy ő sztár, úgyse kerüli el az ilyesmit...Muhahaha

-
Bencom
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
_az
senior tag
Leszámítva, hogy én is beperelhetnélek a rólam ENGEDÉLY NÉLKÜL felrakott fotókról... vigyázzá, az egyik unokatesóm ügyvéd lesz lassacskán, a napokban nyer is 1 ügyet, fel is hívom...
De kétlem ,hogy bárki is vacakolna vele... Mákost meg szvsz pláne nem fogja zavarni, pláne hogy ő sztár, úgyse kerüli el az ilyesmit... -
Bazsesz
őstag
Bencom: Az általam írt fórumban.
Esmein: Döntöttem. Lesz lakat, és át lesz húzva. ha meg belemennek, akkor meg nem lesz ott új hozzászólás menüpont.
Üdv: balu -
Esmein
nagyúr
-
Bencom
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Bencom
senior tag
Divot, vagy bárki más, írjon ide!!!! (plíz) -
Bencom
senior tag
-
Bazsesz
őstag
-
Bencom
senior tag
Miért lenne törölve? Csak nem szeretek mindent ezerszer leírni, és van egy rossz szokásom. Azt feltételezem, hogy a többség olvassa is a fórumot, de ez sokszor nem így van, sokaknak még 10-20 hsz-t visszaolvasni is nehezére esik. Rosszmájú vélemény meg nem nagyon volt szerintem, nem az a lényeg, hogy ki nyitotta a topic-ot, hanem, hogy van.

Hát, nekem külön mondták, hogy a motor újítása miatt már nem kell új topicot nyitni, hanem hadd fusson a régi.
Mellesleg meg visszaolvastam... -
Esmein
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Szerintetek a zárt topikokat hogy jelöljem? Más színnel, vagy áthúzottan, vagy mindkettővel?
Üdv: balu -
Bash
őstag
Miért lenne törölve? Csak nem szeretek mindent ezerszer leírni, és van egy rossz szokásom. Azt feltételezem, hogy a többség olvassa is a fórumot, de ez sokszor nem így van, sokaknak még 10-20 hsz-t visszaolvasni is nehezére esik. Rosszmájú vélemény meg nem nagyon volt szerintem, nem az a lényeg, hogy ki nyitotta a topic-ot, hanem, hogy van.

-
Bencom
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Azon gondolkodtam, honnan állapítja meg az ember magáról, ha őrült ? Csak gondolj bele, annyira el van valakinek borulva az agya, hogy emulálja magának amit látni/hallani akar, akkor semmi esélye arra hogy erre rájöjjön...
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 15
- (téma lezárva)
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Starlink
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB Starlight Karcmentes állapotban 88% akkumulátorral
- Ryzen 7 9800X3D + RX 9070 XT Gamer PC///Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Egy jókora fogóval még sikerült megmentenem, de már sosem lesz az igazi.