Hirdetés
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag

De szerinted ez segíteni fog?? Ha 3 napig nem nyúlt hozzá akkor most sem fog. Főleg hogy mindenki azt figyeli hogy ki fogja feltakarítani. Max este mikor nem látja senki. Az a baj hogy sok ember nem tud közösségben élni. Nem veszi észr hogy rajta kívűl még élnek ott mások is.
-
tildy
nagyúr
Folyik az orrom, és napi 20 hapci a minimum

-
-
Lord Zero
addikt
tegyük fel: a köcsög szomszédod a gyomorrák utolsó stádiumában leledzik, amikoris a vérzések oly mértékűek, h a bélrendszerbe már el sem akarnak jutni, megemésztődni sem akarnak, ezért hányás formájában távoznak a szervezetből
ez oly mértékű dehidratációval jár, melyet infúzióval szükséges pótolni, és folyamatos monitorozást tesz elengedhetetlenné
fentnevezett köcsög három napja fekszik az intenzíven, a maga mögött hagyott hányást mindenki nagy ívben kerüli, logikus
most akkor mi lenne?
szerk: (persze, ha saját szemeddel láttad ki volt, mikor és hogyan és satöbbi, vissza az egész)
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
nah végre volt időm magamnak fejkendőt venni (egy sima fekete nike-t és egy sima fehér nike-t). Már nagyon kellett mert a hosszú hajamat ami überbrutál erős szálú és szinte hihetetlenül sűrű nem lehetett már kordában tartani már akkor sem ha csak épphogy fújt a szellő. Most itt van rajtam és próbálom megszokni.... néha kicsit kényelmetlen, de legalább nem lóg a pofámba a hajam.
Az a király hogy nagyon megy a fekete-fehér nike sportcipőm mellé
-
divot
veterán
Valamelyik köcsög szomszéd három napja végighányta a lépcsőházat (három szintet érintett az akció), és a rohadék nem takarított föl maga után. Írtam neki egy levelet, és most ragasztottam ki a lépcsőház bejárati ajtajára:
„Tisztelt” gyomorforgató lakótárs!
Rettenetesen unom, hogy miattad szlalomoznom kell a lépcsőházban. Mindenki lehet rosszul, ihatja túl magát, és a többi, de ha már megtörtént a baj, legalább feltakarítanál magad után. Vagy téged nem zavar, hogy ilyen mocsokban kell jönnöd-menned? Persze, ha az otthonodban is hasonló disznóólban élsz, akkor vedd tárgytalannak a kérésemet, de amennyiben lehetséges, mosd már föl magad után az okádékodat!
A lépcsőház civilizált tagjai nevében előre is köszönöm!
''Üdvözlettel”: egy lakó az ötödikről, aki miattad napok óta undorodva jön haza.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ismertek bp-en valami netezdet, ahol lehet:
-q3-azni
-sajat egeret hasznalni
?
thx -
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
nálam teljesen némára van állítva és én továbbra is 2003b pro bulid:#3916-ot használok, reklám mentesítve természetesen

szerintem ott valami más akadhatott akkor meg a képeden, bár nem tartom kizártnak hogy az icq is megdögölhet, főleg ha valami nagyon új verziót használsz. -
TrollBalint
addikt
Már több mint egy éve használok icq-t, meg előtte is ismertem, de tegnap nagyon kiakasztott, mikor meghalta magát. Egyszerüen nem jelentkezett be. Ill. bejelntkezett, lejátszotta a hangot is, de kifagyott, mikor odaért, hogy az üzeneteket kellene betölteni, amiket akkor küldtek, amikor offline voltam, nem tudom már mi a neve, és remélem nincs sok vessző a mondatba

De ettől függetlenül szeretem, a szobatársam nem tudom mennyire szereti, hogy nálam be vannak kapcsolva a hangok
-
divot
veterán
-
divot
veterán
Köszi mindhármatoknak a sebességet.

Azért kérdeztem, mert reggel a feleségem küldött egy mélt, hogy érdemes-e megvenni bent a cégnél, mivel a régi cuccokat szétosztják. 3000 (háromezer) forintért. Csak mire hazaértem, és válaszoltam, már széthordták a népeket a készletet.
-
divot
veterán
Szerintetek mennyit ér egy ilyen cucc?
Számítógép típus: HP Vectra VEi7
Processzor sebesség: 400/466/500 típustól függően
Memória méret: 128 Mb SDRAM
Winchester méret: 4,3 GB ATA33
Videokártya: alaplapra integrált (SiS620, 4MB videó memória)
Hangkártya: alaplapra integrált ( mikrofon, LINE-IN, LINE-OUT, MIDI csatlakozó)
Hálózati csatoló: 3Com 10/100
Periféria csatlakozási lehetőségek: soros port (1db), párhuzamos port (1db), USB 1.1 (2db)
Bővítési lehetőség: PCI csatolósin (3db)
Perifériák: magyar billentyűzet és egér
Monitor: HP 17''
Szoftverek: Windows 2000 magyar, OpenOffice (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció készítő) ingyenes irodai szoftver -
m-bazsi
tag
Elnézést mindenkitől: hülye voltam, azt hittem csak a hsz körül forog a világ. Rájötem, hogy a PH! Fórum az idő elütésére, okulásra, és egymás megsegítésére van. Bocs mindenkitől!

[Szerkesztve] -
goldberg
csendes tag
Hat ezt elegge egyszerre irtuk

-
goldberg
csendes tag
Aligindahouse?

-
May Cream
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani egy filmnek a címét:
annyit tudok hogy van 2 banda benne: East side és West side
És arról szól. Mást nem nagyon tudok.
Előre is köszönöm: May Cream -
PeliScan
addikt
Azért kellett, h ne csak én szenvedjek.
illetve reagáltam anaqer kollegának, h nem a legjobb postot választotta. 
de direkt nem link volt
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Láttam tegnap a hardwired-en, hogy szerinted nem a hl1 mindenidők legjobb efpése, de nem fejtetted ki, hogy te mire szavaznál.
(bocsánat, hogy itt kérdezem, de nem találtam alkalmasabb ''fórumot'')
Szerk: PeliScan: ez mégis mire volt jó bazger? Én a gép elött szoktam enni is!
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Bővebben: link
Bővebben: link
//sponsored by szanalmas.hu -
goldberg
csendes tag
Mikor lehet venni ph-s polot?
-
goldberg
csendes tag
Mennyiert lehet venni jo kis webkamot?
-
goldberg
csendes tag
En egy harmast

-
MoP_FX 57
őstag
Kaptam egy kis kettest nemetbol
-es most szamtech orarol netelek -
PeliScan
addikt
Gyors segítség kellene!
mi az a MIME kódolás? és hogy hangzik ilyen kódban az [nt2004] karaktersor?
léccilécci
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Régebben az volt a szabály h csak fényszóróval éghet együtt, de néhány éve ezt a megszorítást is eltörölték.
-
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
elsőre lehet hogy furcsa, de hidd el, megszokod és rájössz hogy az icq a legjobb.
de javaslom hogy kapcsold át icq classic skin-re
finom hangolással bárhogy beállíthatod ahogy neked tetszik és roppant könnyen lehet használni.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
rohadt bulvár férgek miatt még ez is elképzelhető lenne, de ha csak egy icipicivel nagyobb baj történik, akkor a faszi az életével játszott volna, arról nem is beszélve hogy az állásába kerül, ezt pedig nem hiszem hogy bemerné bárki is vállalni.
ha az én cégem lett volna és ez a megtervezett balhé lehetett volna, már aki a gondolattal eljátszik lekaszáltam volna mindet, cégem imázsát teszik két pillanat alatt tönkre. -
csudri
őstag
Nem tudja valaki, hogy mikor van a BME-n félfogadás a Neptun ügyintézőknél? Mert a neten nem találtam meg és nem akarok potyára bemenni a városba. Ha valaki tudja az légyszi írja meg! Előre is köszi!
-
pweisz
senior tag
kék led az nagyon kemény, láttam egy platós ARO-ban egy éve kb, tiszta tuning lett tőle a gép
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó
-
TéKrys
senior tag
Új szokás mostanában: Kék led a lámpatestben. Vagy vakuégő és villogtatja.

-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
hűha, dio2 fanok, ez a progi az, ami mindig minden körülmények között fent van, belővésre élesítve

csak új karit kell csinálnom, mert nekem a bnet - gateway: europe serveren softcore ladder karijaim vannak. PH_HUN szobát hogy találom meg?
ez most hirtelen nem ugrik be, de mindjárt megpróbálom -
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
egyszerűen minimalra veszed, icq alapból mindig csak jobb alul figyel az ikonok között

a nevet meg ha a listádba van rakva egyszerűen drag and drop-pal kihúzod az asztalra és kész
-
aesir
veterán
Szerintem nem egy bevett szokás, hogy egy robbantómestert a művelet előtt azzal b*sztatnak az idióta TV-sek, ugyan rakja már össze azt a pár drótot. Az ember valószínűleg marha nagy zavarban volt a kamerától, ezért történt az egész.
Nyilván ha nincs ott a stáb, akkor időben, a munka rendes menete szerint végzik el a robbantást.
Csakis és kizárólag a szerkesztőt tudom okolni érte, de természetesen a robbantómestert fogják felelősségre vonni.
Az RTL meg úgy mutogatta egész este, mintha Pulitzer-díjat várna érte, eszükbe sem jutott hogy nagyrészt az ő felelősségük az egész. -
tildy
nagyúr
Valaki nem tudna hozzámvágni valami jelképes összegért cserébe egy 16 megás mmc-t?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem csak rosszul van beállítva a lámpájuk, és szarnak rá. Őket nem zavarja, a többiek meg kit érdekelnek... Pedig nekem pl 4 csavar tekergetésével megoldható az egész, szóval nem túl fárasztó. Mondjuk lehet hogy még olyan is van, amit írtál, hogy direkt feljebb állítják mint illene, elvégre úgy _ők_ sokkal jobban látnak...
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Há nem tudom. Annyira nem, de lassan és biztosan
Bárha ph -t olvasgatok közben az lehet picit gátólja a maximális teljesítményem elérését. Kérem kacsója ki
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na az éjjel lenne hasznos, amikor a szembe jövőnek felfele áll a fényszórója. Rávillantasz ugye reflektorral, hogy nyomja már vissza tompítottra. Ekkor visszavillant (jobb esetben, mert vannak akik még be is sértődnek, és reflektoron is hagyják), szóval ugye ekkor kiderül hogy eddig volt tompítotton. Ilyenkor jöhet a 800W.

Bevágós állatok ellen nem jó semmi más, csak a körfűrész. Ő bevág, te levág.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: PeliScan: Hogy micsoda?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Két ébrenlevő fórumtársaim, Panther és fokukac, küldjek nektek SkyEurope levelet, és mindhárman nyerünk ezért egy egy repjegyet? Hm?
Komolyan!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
mocsokság

skodás fórumon olvastam, egyik őstag felszerelt több mint 800 wattnyi pusz fényerőt előre (tehát ha bekapcsolná, működő generátorral is leszívná egy órán belül az akksit) és kifejezertten a bevágós, előzgetős embik fenyítésére, rávillantásra használja őket. nagy móka lehet h esős időben elpárologtatja az vizet az útról a nika fény.
-
válasz
PeliScan
üzenetére
a boldogság relatív. és nem feltétlenül az anyagiakon múlik.
engem pl az tenne boldoggá, ha a gondviselés távol tartaná tőlem a bunkókat, legalább az otthonomban...
de hát ez csak álom. ahova én megyek, oda mindig jön előbb-utóbb egy bunkó, aki zavarja az életem a fűrészelésével/ kopácsolásával/ ordítozásával / üvöltő tuc-tuc zenéjével, stb.
különösen az etnikai kisebbséget szeretem nagyon. persze az etnikai nagyobbság sem kutya...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''Szerencsére'' csak a kocsi orrát tolta el kicsit jobbra... szépen néz ki. Ja meg elszállt a bal első helyzetjelző (külön van a fényszórótól). Most a sérülésnél valszeg befolyik majd a víz, remélem azért nem lesz baja. A lámpát úgy-ahogy sikerült rögzítenem, persze kicsit azért érdekesen áll, elvégre a helye összement...
MOD: Fokukac: Tank, az jó lenne. Erre már én is gondoltam... csak drága. Régebben, amikor még a Wartburg volt, már akkor is volt egy olyan tervem, hogy végig az oldalát tele kéne rakni körfűrészekkel, aztán akkor jöhet a sok balfasz okoskodni, ütközni, bevágni elém, leszorítani, dudálni, stb stb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- További aktív témák...
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Néha az Opera csinál ilyet, de random szerüen. Végülis mindegy, most úgy néz ki jó 
) Legalább lesz kitől kérdezgetnem, ha nem tudom mi hol van 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó