Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-
MarKoo
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Neked dum-dum golyót szánok, az pedig felmegy odáig lazán, de ha mégse megy, akkor aknavetőt kapsz. Ne fél megoldjuk, majd valaki tart nekem bakot. A fémdetektorok nem szólalnak meg? Nem volt még olyan hogy mentél ki egy boltól, és arra lettél figyelmes, hogy 2 hústorony oldalról nekeront és leterítenek mint egy zsák k@kit?

-
-
Gambit
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Hát, lehet lilulni tőle rendesen. Nyáron tutira lesz, csak az nem tuti, hogy azt is én szervezem, mert most is beszólogattak egyesek, hogy drága helyre mentünk, persze segíteni nem segítettek más helyet keresni. De a többségnek tetszett, és szerintem Som@ is ott lesz a következőn is. Nagy terminátor volt most is, jól telibelőtte Text-Boy-t fél méterről...

-
Bash
őstag
-
válasz
Bazsesz
üzenetére
nyugi, ez mindenkinél így van...
nekünk anno előző nap volt a főpróba, és kajakra teljesen beégtünk az 5 perces skóttánc 1. percénél mindenki megállt, és kész volt...
lefeküdtünk a földre, és fetrengtünk a röhögéstől. de azért másnapra már jó volt.
tök jól néztünk ki kisszoknyában...
-
Bash
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Nem hiszem, hogy biztonsági repkedés lett volna. Már csak azért is nem, mert van itt nekünk rendes légibázisunk is, nem is akármilyen: Bővebben: link. Ráadásul elég nagy forgalmú bázis, ugyanis itt van az iraki hadműveleteknek a főhadiszállása is, úgy tudom, hogy minden Irakban állomásozó amerikai katona itt készül fel. Miért használnák a nemzetközi repteret, amikor a bázis legalább háromszor akkora, mint a nemzetközi reptér?

Ferihegy-en megfordultam én is egy párszor. Az irányítótoronytól kezdve az összes szervízműhelyen, hangárokon, a légiutas-kísérők kiképző csarnokán át a terminálokig mindent bejártam többször is.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
pedig en is epp javasolni akartam, hogy varrass anyaddal, mert 15k-t kiadni egy darab szivacsra (mag a markanevre) szerintem hulyeseg
egyebkent ennek van funkcioja is, vagy csak szep? mert szerintem ha utkozol igyis-ugyis szettori a bordad, mitobb szvsz meg kenyelmetlen is, mert igy meg szelesebb lesz az a szutyok
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Bazsesz
üzenetére
Nincs darabokban, még menni is lehet vele... kívülről szinte nem is látszik semmi. Annyi van, hogy az autó bal hátsó részét szinte nem is tartja a bal hátsó kerék. Kiszakadt a lengéscsillapító vagymi, meg a dob is ketté van repedve, ha jól láttam.
Apám egyébként ma megnézte, azt mondta szerinte 20-25k. Sajnos szerintem azonban ennél sokkal-sokkal jobban le fognak húzni
Nincs itt valaki karosszéria-lakatos? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Bazsesz
üzenetére
A Wartburgot már eladtam egy ideje (kb fél éve), most Mazda 626-osom van. És az a baj hogy a tört alkatrész nem alkatrész, hanem valószínűleg a karosszéria... egyszerűen kettévált, de azon kívül is van még baj ha jól vettem észre. Szóval ez már tényleg elég durva, de látnod kéne.
Haver szerelő sajnos nincs, az egész társaságom 19-20 éves (én is). -
Sam
csendes tag
Egyszer nékem is középállásban maradt a fejem, semerre nem volt hajlandó fordulni. Kellemetlen volt a nők után egész testtel fordulni, meg ilyenek, így aztán irány az orvos. Az közölte, hogy majd elmúlik. Egy, két nap, nem múlik. Kollégák hülye tanácsára irány a természetgyógyász. Az sumák módon különböző illóolajok kenceficélésével kezdte, majd mikor kellően nem figyeltem, kegyetlenül elfordította a fejem. Majd leestem a székről, bele is könnyeztem, épp véleményt akartam alkotni, mikor ugyanezt megcsinálta az ellenkező oldalra is. Nem sok híja volt hogy oda végezzem a kis illetve a nagy dolgomat, felállni nem volt erőm hogy megüssem, teljesen kész voltam. Mindezért fizettem is (jelképes összeget, talán 400 Ft-ot), és csodák csodája este már forgott a fejem, az általa adott mentholos löttyel még bekentem a nyakam, és másnap már gyönyörűen működött.
Tehát a sok dumának az a lényege, hogy Te döntöd el mit teszel... -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez esetben nagyon egyszerű. Forog a motor egy adott gázadás mellett adott sebességgel. Ekkor leválasztod a kerekeket a motorról, így az terhelés nélkül marad -> azonos gáz mellett felpörög. Magasabb fordulatszámon megnő a forgatónyomaték, így amikor visszaengeded, a motor mivel már gyorsabban, erősebben megy mint ami az adott sebességhez tartozik, ezért a futóműre visszakapcsolódva visszalassul (mert ugye innentől megint együtt kell forogjanak), és az emiatt a motortól elvett energia egy ''lökés'' formájában jelentkezik, megrántja előre az autót. Ugyanemiatt lehet induláskor kipörgetni a kerekeket: fenyomod a motort nagy fordulatszámra, majd egy pillanat alatt ráengeded a kuplungot: jönne a lökés, de mivel a kerekek nem bírják átadni a talajnak az erőt, megcsúsznak, kipörögnek. Ilyenkor végülis a kuplungnál levő motor-futőmű közti csúszás áttevődik a kerék-talaj közé.

Legalábbis nekem ez így tűnik logikusnak.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem megszervezhetnéd nem fognak leugatni. Én addig elkéreszkedek. 

Annyira nem üt, ha a pucér csajokat is lehet vele lőni. Az tuti hogy én fel fogok menni és olyan headshotot kapsz hogy leszakad a teminátor fejed.

amúgy meg Google biztosan dob erre linket, csak most én is lusta vagyok keresni 

- ez volt a feje

Nincs itt valaki karosszéria-lakatos?