Hirdetés
Aktív témák
-
marcee
addikt
Ilyen nincs! Két hete nem aludtam egy jót, de konkrétan az elmúlt héten 3 éjszakán szemhunyást se. Majd meggebedtem, hogy olvasgathassak egy kis ph!-t. (otthonról, modemmel azért le-le húztam egy-egy cikket a nagy melózás közben). Kegyetlen nagy bárd lebegett a nyakam fölött, és most egy hét kínszenvedés után elfogadták a feladatom (minden határidőn túl), kivagyok mint a bárcáskurva, itt ülök a 10Mbit elött és nincs kedvem se ph!-zni, se tőteni!? A franc se érti.

-
marcee
addikt
Ugye nincs autód?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én egyébként nem sokat örjöngenék, ha a budapesti tömegközlekedés rendesen működne. Mostanában már hétvégén sem lehet közlekedni a városban. Mellesleg tömegiszonyom van, én úgy szervezem az életem, hogy a lehető legkisebb eséllyel záródjak össze sok emberrel, na ez bkv-n egy kicsit bajos, de ez persze magánprobléma.
Én igazából az ellen a felfogás ellen ágálok, hogy azzal tartsuk távol az autóst a várostól, hogy ellehetetlenítjük a közlekedést. Ezt a módszert semmijen észérv nem támasztja alá (dugóban álló autó környezetszennyezése stb), de az még a kisebbik baj, merthogy nem is működik. Alternatíva meg egyelőre nincs és nem is arra mutat a dolgok alakulása, hogy a közeljövőben lesz.
Mindegy, ne menjünk nagyon bele. -
marcee
addikt
''...tudományosan alátámogatva, mert ha ugye leszűkítik az utat, kevesebb autós fog arra járni....''
Ez sajnos teljesen komoly. Építőmérnök hallgató vagyok, nekünk ezt tanítani probálják! Azthittem felállok előadáson és elkezdek veszekedni a tanárral.
Tegnapi hírben a P+R (park and ride) rendszer szükségességéről volt szó, ami jelenleg nics kiépítve Budapesten és persze marha sok pénz és idő. Ez eddig oké is, de az volt az utolsó mondat, hogy ''addigis marad a parkolási díjak emelése, hogy távoltartsák az autósokat a belvárostól!'' Hogy abba a deszkánb*sz*tt jó tetves nénikéjébe menne el az össze... ááá, na mindegy. -
marcee
addikt
-
marcee
addikt
Megvágtam a fülem számítógép házzal!

Ez kész csak én lehetek ilyen béna. Leszedtem az oldallapot, az asztal lábának támasztottam a gép mellett és pár perc múlva lehajoltam, hogy benézzek a gépbe, erre beleállt a fülkagylómba az oldallap alja.
Alig tudtam elállítani a vérzést. Veszélyes hobby ez. -
marcee
addikt
Láttam tegnap a hardwired-en, hogy szerinted nem a hl1 mindenidők legjobb efpése, de nem fejtetted ki, hogy te mire szavaznál.
(bocsánat, hogy itt kérdezem, de nem találtam alkalmasabb ''fórumot'')
Szerk: PeliScan: ez mégis mire volt jó bazger? Én a gép elött szoktam enni is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alig tudtam elállítani a vérzést. Veszélyes hobby ez.