Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Ugye-ugye? Csak belátjátok!

Panther, igen, ettől már most félek, pedig még hónapoknak kell eltelniük h egyáltalán meglegyen a kocsim.
Nem élném túl. 
Amúgy, mielőtt vki lelelkiszegényezne, h nehogymá egy skodán múljon a boldogság; szerintem a boldogság trükkje igenis abban van, h az ember észrevesz a korlátait. ma mo.n többnyire boldog lehet az, akinek van kocsija és lakása, persze 20 évig törleszti, de azért van. tehát az anyagi körülményak adottak a boldogsághoz. uez pl Svájcban? semmi, ez egy utolsó takarító jussa. és úgy érzi mindne megvan? nem.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Amíg bele nem tolat valaki, aztán elegánssan le nem lép.

MOD: Integra: Végre rájöttem milyen betétlapról beszélsz. Nem, volt olyan rendes hogy amíg megnéztem hogy mi lett a kocsival, egy óvatlan pillanatban lelépett a f*szba az ürge. Miközben beszéltük hogy ő a hibás!!
Kocsik húznak el mellettünk... aztán gyanús lett hogy meg se mukkan. Hát ő is elhúzott.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Utálom a számítógépeket

Főleg a hülye kis icq-t
-
Panther
HÁZIGAZDA
Köszi mindkettőtöknek a vígasztalást. Túlélem... aztán meg majd lesz valahogy! Éljen a jövő!

MP3-lejátszó cserén van, elvileg holnap talán már kapok újat (3 napon belül vittem vissza ehhehehe
).
MOD: Edzés, meló? Azok mik?
Igazából az is nagy bajom, hogy most jól szét fogom unni magam. De nemsokára újra járogatok majd úszni Zsuzsával, talán azzal jó lesz majd elütni az időt.
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Úristen itt is mennyi szöveg van már. Pedig csak a tegnapi olvasást hagytam ki.

Integra: Hát igen, erősebbé tesz... ez szép és jó, de ettől még egyedül vagyok újra. Full szar. Egyébként csak egy órát tévedtem: kedd 15-16h lett végül a szakítás időpontja. Elég szar volt odamenni, tudván mi jön. De megvagyok... csak ne érezném magam ilyen egyedül.
Pénzem nicns, mert elköltöttem MP3-lejátszóra, a lejátszó hibás, máris gariban van, a Mazdába beletolatott egy balfasz, a barátnőm elhagyott... az élet SZÉP?? Ehh.
PeliScan: Bocsi, tegnap nem néztem be ide, sokáig beszéltem Adriennel hogy végre talizzunk már ma, tudjuk le amit le kell, aztán meg volt oszttársammal játszottunk egyet... ezek után meg úgy bealudtam mint a tej. Ma nem jó? Holnap nincs első órám. -
-
twollah
nagyúr
A hetvegen lehet, hogy kimegyek a Pecsaba venni par darab CDt.
Lassan felgyult kb 6-7 giganyi anyag amit ki kene irni.
Ha igy megy tovabb akkor meg a vegen veszek egy DVDirot. -
-
twollah
nagyúr
Je, ez mar az OFF TOPIC 15?
-
Wildmage
senior tag
Istenem.... Apám az autószerelő végzettségével éppen próbálja nekem megmagyarázni az internetes visszaélési lehetőségeket.
Ilyen a fejem már. Annak ellenére, hogy ez az én szakmám nem tudok neki semmit megmagyarázni, hogy el is higgye. Ha valaki ismeri a különböző tvcsatornáknál azokat, akik berakják a híradókba a különböző rémhíreket a béna userek milliós telefonszámláiról (betárcsázós csalások stb), akkor az rúgja őket páros lábbal mellbe helyettem is! Köszönöm! Unom már, hogy 2 havonta végig kell hallgatnom egy ilyen kiselőadást arról, amiről gőze sincs apámnak. 
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
SuBeR53_
tag
csak most veszem észre, OFF TOPIC 15, mi lesz a 20.-nál?
-
anaqer
veterán
Lool, olyan emberek címéről jönnek vírusok hogy az kész... ma volt egy fiery@aida32.hu-rol, azelőtt valami stevenemtudomki@nsa.gov...

-
VladimirR
nagyúr
ilyennel - Bővebben: link?
-
m-bazsi
tag
Bocs 2x nyomtam megy
[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
Text-boy!!!!!!!!!!!Text-boy!!!!!!!!!!!Text-boy!!!!!!!!!!!
Nem leszek ott szerdán -
Loretto
veterán
nem tehet róla.perste elintézik emberi mulasztással.

-
m-bazsi
tag
RTL Club MOST
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Íme:
Bővebben: link
Olvass! -
m-bazsi
tag
én nem olvastam miröl szol?
-
Loretto
veterán
megpörlölődött egy blikk riporter mikor nem akkor robbana bomba mint kellett volna.
-
Integra
titán
.ape kiterjesztésű audiohoz hol találok codecet vagy programot?
mod: megoldottam kösz
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ma este 10től SC! Gyertek!
Bővebben: link -
Integra
titán
én meg kinyitottam az ablakomat mert süt a nap, u know, nice weather....
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁÁÁÁHÁÁÁÁ
nincs az a házigizda/moderátor aki rajtam kívül kinyithatja az ablakomat, na erre varrjatok gombot, háháháháháháháháháhááá
sőt, a hűtőszerkrény ajtaját sem. a garázsét sem, a fürdőét sem, a szekrényemét sem.....
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tagtarsak Alvint elastatok vhova, ma rszaz eve nem lattam... nem mintha nnyira hianyazna de hata nagyurak szam fogyoban:- )))))) vigyaz divot lehet, hogy Te kovetkezle:- ))))
udv
neduddki -
divot
veterán
Tényleg, miért olyan nagy dolog offtopikot nyitni

-
_Volkovy_
nagyúr
Itt nem egészen arról van szó,hogy érdeklődik,hanem hogy mi a fasznak kellett megint szétszednem az egész gépét(billentyűzetet monitort meg egeret húztam ki),meg hogy miért próbálok meg valamit,ami tegnap se ment(nem tud cd-ről bootolni a w98-am)..
Az a baj hogy minden számítógéppel kapcsolatos dolgon így össze tudunk veszni,mivel annyira azt hiszi,hogy attól hogy egy wördöt el tud indítani,mekkora nagy expert.
Azért az jó hogy nem szól bele,hogy mit vegyek a gépembe.
Ilyeneket mond(miután felbassza az agyam),hogy ha ennyire idegesít a számítógép,minek csinálom?
mindezt akkor,amikor hetvenhatodszor próbálok win-t telepíteni a fuckin' gépemre,amiben csomó pénzem van már.
áááááááááááááááááááááááááááááááááá -
tildy
nagyúr
Ki volt az aki ezt megnyitotta, mikor az előzőben kértem hadd én nyithassam meg??!

Ráadásul minap voltam negyed évszázados (istenem de szégyen ezt kimondani), lehetett volna szülinapi ajándék
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Édes istenem,miért kell anyámmal összezárva lennem egész kibaszott délután?

20 percig tartott mire felkelt a kibaszott pasziánsz elől,hogy ki tudjam próbálni az újonnan összerakott gépemet(még nincs hozzá monitor,egér,és bill,ezért az övét vagyok kénytelen rádugni)
természetesen nem ment fel a win98,ezért 10 perc után elvittem a gépet,és kész.azóta azt hallgatom hogy miért kellett most ezt csinálni,és elvárja hogy elmagyarázzam hogy miért kellett flopiról bootolni,és miért nem lehet cd-ről.szegény,arról sincs fogalma mi az a winchester,csak azt nem tudom minek pofáz bele a dolgomba. -
-
PeliScan
addikt
Belenéztem picit az elejébe. Nagyon furcsán magasak az szereplők hangjai, mintha gyorsítva lenne, de nincs, mert szinkronban van a szájukkal. Ez vajh természetes, v szarok a kodekjeim, vagy hibás a film kódolása vajh?
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem a duke of groove - siman ''Groove'' - ennyi, se tobb, se kevesebb
egyebkent megjegyeznem, hogy ez nem cset, s igy elofordul, hogy egyesek nem haromszavas hozzaszolasokat irnak - ilyenkor elofordul, hogy egyes elemek (pl Te) megallas nelkul gyartjak a tartalmat nagyban mellozo felsoros kommenteket - persze ez aztan jo hivatkozasi alap a ''magadfajtanak'' hogy lebasszon, mondvan: ''vazze, ezen mar tulleptunk''
javaslom gondolkozz el azon, hogy van-e helyed egy forumon, ahol nem mindenki azt lesi, hogy te mikor leszel mar tag, vagy hogy epp miert nem vagy kepes felfogni valamit elsore
es tudod sokan azt sem toleraljak, hogyha valami kis mitugrasz (akinek mellesleg az esetek tobbsegeben megcsak igaza sincs) kioktatja oket -
VladimirR
nagyúr
ez a cime vazz, de ha nem irtak le eddig hatszor, akkor egyszer sem -> hasznald a keresot
Peli: a filerol: (SPOILER ALERT!!!)
szvsz hatalmas jo film, a sztori nem tul bonyolult, de nem is ez a film erossege gyakorlatilag annyi, hogy egy underground techno-party napjat mutatja reggeltol, amsnap reggelig - ahogy osszeszedik az embereket, felmerik a helyszint (ugye ug partit mindig mashol csinalnak - jelen esetben egy kikotoi(?) raktarban) ezalatt kicsit megismerkedunk a partyarcokkal (nem, hiperg nincs ott
)
aztan ahogy eljon az este, van egy titkos talalkozo, ahol megkapjak az eligazitast, hogy hol lesz a party
a buliban vannak aztan erdekes emberek - pl lathatjuk, ahogy az egyik legnagyobb partyarc occse eloszor bogyozik be...
aztan egy kisebb zur miatt rajtuk ut a rendorseg es feloszlatja a bagazst
csak 1-2 ember marad, mikor beallit digweed, s felmerul, hogy ujrakezdik - ott, azonnal - ekkor hangzik el, a mar-mar klasszikus mondat: ''nincs vege, amig az utolso lemez porog''...
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Igen, erre voltam kíváncsi.

I_Am; alig négy éves a film, és máris eladták a hivatalos(!) holnapját.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem élném túl. 

W a jurop szerveren a PH_HUN szobaban
).

Ettől is nő az olvasottság, hogy itt reklámozol