Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Iwnél voltam üfsz-n.
Nos amikor egy ember azért küld el melegebb éghajlatra, mert azt hiszi egy nő nem tud neki hálózati dologban segíteni, nos az nagyon kedves.AZ hogy lehülye kurvázott oké még elfogadom.Azt is hogy nem fogja fel , hogy nem tudok kapcsolni senki mást, csak én segíthetek neki, azt is.
De hogy emiatt még lecsapja a telefont? Hát kész....
Igen elfogadtam amit aláírtam, csak azon csodálkozom, hogy némely primítiv egyed hogy tud még életben lenni. lásd ezt a példát is.
De komoylan mondom nem bírod felfogni , hoyg akár a vodánál, akár a matávnál egyéb tényezők miatt is kerülhet porszema gépezetbe? -
Qorthral
őstag
...
Figyuzz kicsit: Fogd fel hogy nem arról van itt szó hogy baromarcúztál, kurvaanyáztál szó szerint, DE valami ilyesmi történt... Ebbe ne kössél már bele bazz
Amúgy szerintem sem normális a számla ami jött, biztos meglepődtél, de nem kell rögtön így felkapni a vizet és azt gondolni hogy így akarnak belőled pénzt kihúzni, szépen értelmesen el lehet magyarázni hogy mi a bajod velük, tudniillik lezárult a történet. Ha ezt nem értik meg és követelőznek, na az más helyzet.
De hidd el, így is megértik. -
Tithian
őstag
Trial/Shareware, de akárhányszor feltehető
.
Az XP driverét helyettesíti, amolyan csomagütemező (''traffic shaper'') szerűség is egyben.
Ha nincs szükséged mindenféle extrára, a CfosSpeedet ajánlanám, nekem gyorsabbnak tűnik. Ha nem DSL-ed van, akkor egyetlen lehetőség a sima Cfos.
Bővebben: link -
aesir
veterán
Emberi tényező miatt nem a számítógép csinálja a hülyeséget, hanem az ember.
A hibát ők követték el, ergo nem ordibálhat le engem.
Mellesleg én sem ordibáltam, hanem leküldtem a CÉGET, nem az ügyintézőt a pi***ba.
Baromarcúról sem volt szó.
Bizony szoktam reklamálni, mert nem vagyok saját magam ellensége.
Hozzáteszem, mindezt teszem kb 10 évvel több ideje mint Te.
Hónapokig tart egy adatátvitel a Pannonnál? Örülök hogy eljöttem onnan, ez egy vicc a 21. században.
Mikor beléptél helpdeskesnek, akkor elfogadtad azt hogy jó pofát kell vágni a dolgokhoz. Egyébként mint helpdeskes te is a ''mélen tisztel ügyfelektől'' kapod a fizetésed. -
tildy
nagyúr
Csak inteligens módon elküldted a francba.
Lord zero: szeretem a helyzeteket lehetőleg konfliktusmentesen megoldani.
Ebből eredően csak akkor ''küldök valakit a francba'' , ha nagy valószínűség szerint nekem van igazam, és az illető már sokadik alkalommal is még az ellenkezőjét bizonygatja. Tehát nem ''asztalborogatással'' állítok rögtön oda.
Ráadásul ha nem így áll hozzá az ember, ahogyan aisir tette, akkor a ''Tévedő '' fél, jelen esetben a szolgáltató is szívesebben segít(Egyébként is segítene, mert muszáj neki, de így esetleg gyorsabban....
Még valami:nem keresném a miérteket, az említett hozzászólásban csupán példát mutattam abból, hogy miért nincs igaza aisirnek akkor mikor azt mondja a számítógép tévedhetetlen. Mert ez NEM IGAZ!!!
Mindent amit emberek alkottak igenis hibázhat. A probléma ami miatt a számla kiment, nem rám tartozik nem érdekel, de ha hibáztak ismerjék be. De ezért nem fogok rötön nagyszájjal odaállítani!!!
Kész.pont.vége.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nem tudom h kurvaanyázott-e vagy sem, nem voltam ott
mellesleg: sokféleképpen el lehet küldeni vkit a picsába, ha pl okosan és igazán diplomatikusan teszed, akkor az illető alig várja, h indulhasson
csak a lerohanó kritika volt olyan ésszerűtlenül tildy-s, beláthatod, erre reagáltam -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem a miérteket keresgélném, de nem ordibálnám le őket.
Különben is, szerintem a pannon, de minden más szolgáltató is beismeri hasonló esetben, hogy tévedés történt.Egy számla még nema világ, egyébként is az ilyesmit szeretem -én legalábbis -személyesen intézni: bemegyek , bemutatom hogy megszűnt előfizu, és részemről az az ügy ilyenkor lezárva.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
tildy, ne csak a kritika kedvéért kritizálj (a l'art pour l'art itt nem áll)
ha elolvasod a szóbanforgó hsz-t, láthatod, h lezárták az előfizetést, béke poraira, fátlyat rá
ez csak úgy történhet, h mindegyik fél tiszta
ha ezek után kapnál egy x összegű számlát, szerintem te sem a miérteket keresgélnéd -
tildy
nagyúr
Számítógép nagyon sok okból csinálhat hülyeséget. Többnyire emberi tényezők miatt.
Példának okáért valamely ügyfélszolgos elfelejtettte/rosszul vitte fel az előfizu lemondásodat. Ilyenkor nem ordibálni kell, hogy baromarcú, meg elmehetsz a francba, hanem megkérni őket a probléma orvoslására.
Vagy mi van ha a kapott adat átvitele során hiba történik?
de most képzeld bele magad
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
De látom te még sosem reklamáltál, és számodra ismeretlen fogaloma jogos reklamáció.(Gondolom szépen stornózták a kiküldőtt számlát. )
Komolyan le vagyok döbbenve azon, hogy azt hiszed , hogy a nagy cégeknél is midnen tökéletesen működik.Mint írtad, 10 évig nem votl bajod velük, akkor ellened csak egyszer követtek el hibát!Ezzel a számlával.
(Mellesleg átváltottam djuicera, jött sms 20 ingyen mmsem van, frankó, el is küldtem 1-t, 2-t, erre látom csökken a pénzem.Ügfsz. felhív, elnézést kérnek a hibáért, és aktiválják.Ennyi.)
Elnézést a személyeskedésért, de mivel voltam helpdeskes és ügyfélszolgs, nagyon tudom imádni az ilyen ''mélyen tisztelt ügyfeleket''.És ugye ilyenkor még jó pofát , vdám arcot és kedvességet is kell sugároznia az embernek magából
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
Nem kicsit illettél kritikával.
Nem gondolok arra hogy valamelyik gépük hülyeséget csinál több okból.
1. számítógép tudomásom szerint a programot hajtja végre a kapott adattal, cáfold meg ha nem így van.
2. nem értem hogy lenne képes egy számítógép hülyeséget csinálni, persze attól hogy én nem értem, még lehet.
Ha lezárok egy előfizetést és MÉGIS fenn állna valamiféle tartozás (amiről nyilatkoztak hogy nem áll fenn), akkor arról nem hónapok múlva várok értesítést.
NEM érdekel ennyi idő ÉS a nyilatkozatuk után hogy MIÉRT kaptam ezt a számlát. -
tildy
nagyúr
Gratulálok.Ügyes vagy, hogy elküldted melegebb éghajlatra öket...Ahelyett , hogy rákérdeztél volna vajon miért kaptad.
Arra véletlenül sem gondoltál, hogy esetleg valamelyik gépük hülyeséget csinált?
Te még sosem láttál olyat hogy valakinek 5 millás gázszámla meg hasonló ment ki VÉLETLENÜL?
Ja és te mindig tökéletesen csinálsz mindent.
Bocsi ha kicsit kriitikával illettelek, de nagyon nem komálom azoakt , akik csak hőbörögnek, meg leugatják az embert, miközben elég lenne egy kérdés is: Miért kaptam ezt a számlát?!Hm? -
aesir
veterán
Nagyon az elején vettem Pannon előfizetést, kb 10 éve nem tudom pontosan. Sohasem volt semmi problémám, kiemelt ügyfél, stb.
Márciusban megszüntettem, befizettem mindent, nincs tartozásom.
Erre augusztusban jön egy számla 30.000 körüli összegről. Gyorsan fel is hívtam őket, hogy elmehetnek a pi***ba. -
Loretto
veterán
násztek
Loretto
veterán
banyek zizzenjetek má le a szolgáltatók szapulásáról irgum-burgum.
mind kihasznál, nagy nyereséggel melozik usw. 
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Qorthral
üzenetére
ha pannonnál lenne előfizetésem azt szídnám jobban, ha a vodánál akkor meg azt...

most épp a westelt szidom mint a bokrot mert 6 éve ugyanaz az előfizetésem van és semmi értelmét nem látom a máshova menetelnek mert ugyanolyan szar és ugyanolyan szopatás a többi szolgáltató is..
és amikor a sugár andrást meglátom hogy mosolyog meg európa minőségi díj meg kutyafaszatoronylánccal, na ilyenkor felmegy a pumpa rendesen... -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Kalandor
üzenetére
Erről jut eszembe. Tegnap voltam csocsóversenyen, vége lett, elindultunk haza hajnali 1kor. Kimegyek a kocsihoz, erre ronggyá-tele van fagyva az összes ablak, mondom na neeeeee... Ja és belülről meg 10 mp után full pára. Alig mertem elindulni (persze némi takarítás után, de még akkor sem igazán láttam ki).
-
tildy
nagyúr
Bash ha erre jársz, akkor küld már el a mobilos csengőhangsite nevét mailben.
-
Qorthral
őstag
ha szerinted köcsög, ne válaszd
Ennyi, kódold ki a telód és Pannon, Vodafone.
Egyértelmű hogy nem kell jópofizni a T-mobilez koppintott nevű oldalhoz, ahol illegális kódok szerepelnek.
A Microsoft sem támogatna egy céget amely azta honlapot tartja fent ahol a microsoft termékek serial-numberei forognak közkézen, azt hiszem ez érthető. -
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
a trémobil egy köcsög cég, de hát ez van, rohadjon meg szerintem is.
ennek ellenére azt gondolom hogy megilleti az a jog hogy a neve tiszta maradjon és ne próbálják meg mások kínai piacos stílusban meg rombolni..
tudod, sony - somy
panasonic - panaphone -
Qorthral
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hm, pedig itt speciel teljesen igazuk van szvsz. Ami illegális az illegális. Szerinted mit kéne csinálniuk, jópofizzanak hogy jajjdejó menjen oda az ember és legyen 3 simje és jól csökkentse a T-mobile nyereségét
? -
Loretto
veterán
ezt láttátok?
Panther
HÁZIGAZDA
Hogy is van egész pontosan ez a cFOS? (Remélem ez nem lenne jó példa a ''beszélő nevek''-re...
) Nem hangzik túl rosszul...
MOD: PeliScan: Szintén ajánlom a BCDC++-t, ott a programon belül be tudod állítani a fel- és letöltési limiteket. Bár mostanában igen szar, nekem a Win98-amon a legújabb verzió azzal jön hogy rakjam fel a Common Controls 5.80-at, közbe' már rég fennvan. Ja és az összes 0.4xx-es verzió full 100%-ra terheli a gépem. De mér?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Naná, elegem lett...
Felléptem itt: Bővebben: link #359
Meg itt is: Bővebben: link #2105
Ketten gatyába rázzuk ezt a bandát!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hát ez az, sajnos nem. Tökmind1 h korlátozom-e vagy sem, mindenképp ban.
De hogy honnan tudja a kliens..?!
Más: kellene egy kép A Légy című oszkárdíjas magyar animről. Beírtam gúglebe, nézztek a második találatot. Bővebben: link

-
Integra
titán
nézem a fridi műsort, éppen jön az esterházy péterrel az interjú, erre csörög a kaputelefon.
rendőrség, menjek ki....
na mi a franc
kiderült hogy valami kórházból egy szúrt sebbel letartóztatott roma férfi (mittém hogy hívták) megszökött. vagyis a családja megszöktette a kórházból....
és valmailyen oknál fogva a rendőrök a mi ház címünket kapták meg hogy itt keressék, hogy miért fogalmam sincse, csak pislogtam...
aztán mondtam hogy azért nézzenek körül ha akarnak meg menjenek hátra a kertbe is, de megköszönték, felírták a nevem meg a szomszéd nevét és elmentek.
tök jó bazzzzzzz, hogy jutott a mi címünk hozzájuk ez ügyben????? -
PeliScan
addikt
(mit kell csinálni egy csíkozós epszon tintasugara nyomtatóval? leeht vele vmi kezdeni otthon, v csak szervíz? patroncsere nem segített)
-
atus
senior tag
Holnap mennék vonattal Pestre igen fontos dolgokat intézni, viszont a diákomra nem kértem még idei matricát. Meddig érvényesek a régi matricás diákok? Okt 31.?
Tényleg nagyon fontos lenne. -
zsoltee10
addikt
ismeri valaki ezt a srácot? ő tudna új biost írni a 7NJL1 alaplapi bios chipjébe.
burgatshow
veterán
Nálunk ki sem sütött a Nap! :'(
-
zsoltee10
addikt
akkor nálunk volt a rekord, kb 10 percig sütött a nap, és még most is látszanak itt-ott a fénysugarak.

-
gyerekek, nálunk az előbb 15 másodpercre kisütött a Nap!

el sem hiszem...
a f.sz kivan már ezzel az idővel.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Használj BSDC++-t, vagy StrongDC++-t, s akkor be tudod állítani DC-ben a korlátozást (persze ha olyan hub-on vagy, ahol ezt tiltva van, akkor ez nem jó). De a legjobb megoldás tényleg a cfos/cfosspeed (cfos ha ADSL-ed van, cfos speed ha router mögött vagy, vagy kábeled van)
-
PeliScan
addikt
tudom h picit pofátlanság ilyet csinálni, ám tudtok olyan DC verzót mondani ami nem figyeli a NetLimitert, vagy, olyan szávszélkorlátozó programot, amit nem figyel az új DC kliens?
akár mailba is jöhet, nagyon köszönöm.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
a feleség levágta a férj fülét,mert az elaludt szeretkezés közben
-
Tithian
őstag
Romániában megadják a módját:
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt Tagtarsak rgb-t ijejn mejjre astatokhogy mar napok ot anem lattam a projektet, vagy csak sikerutl felforralni a benzint????:- ))))
udv
neduddki
p.s. csak nehogy neve melgetesere elo kerujjon:- (((( -
zsoltee10
addikt
Meghalt az alaplapom.
valszeg a bios szállt el....
Nem tudja valaki, hogy melyik nagyker forgalmazza az Epox lapokat? Vennék egy 8RDA3+ lapot. -
TexT-BoY
addikt
höh ki ez a srác? Bővebben: link ugytünik a babéraimra tör... 95hsz 3nap...
ja amugy az uj inteles no 4ghz topicba láttam egy értelmes benyögését:
'Bővebben: link
jeee
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nah, megmutatom mit alkottam életemben az első photoshop használatakor:
Lada Matrix Wallpapaer: Bővebben: link (1024*768) [103kB]
Lada Matrix a telómra: Bővebben: link (320*240) [72kB] (ezt utólag átméreteztem, és áttömörítettem, mielőtt felraktam a telőra)
Nem valami nagy durranások, de valahol mindenki elkezdi. Jól fog jönni a PHP-hez a photoshop
Üdv: balu
Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

) meg lehet beszélni, intelligens, emberi módon is... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
mind kihasznál, nagy nyereséggel melozik usw.

ez nem szép dolog...