Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ok, koszi a valaszokat.

Kiprobalom a konvertalot is! -
tiv83us
veterán
Sziasztok sracok! Valaki megtudna nekem mondani, hogy az ACDSee tud-e .BMP-t .JPG-be konvertalni? Koszontem!
-
tiv83us
veterán
Ne haragudj, ilyet semmilyen arrogans kulpolitikaert nem erdemel egy orszag sem. Ezt az arrogans kulpolitkat is firtathatnank meg egy kicst, mert szerintem nem sok fogalmad van arrol, hogy az Allamok hany milliard dollart koltenek segelyekre /pl csak hogy Eszak-Koreat emlitsem/.
Arrogans kulpolitikara 4000 ember meggyilkolasaval valaszolni...Ha szerinted helyes akkor nagyot csalodtam. -
tiv83us
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Amig ilyen emberek ugatnak a tv-ben mint Csurka meg Kover Lacko, addig nincs ertelme Bush-t basztatni az arrogans kulpolitikaval, elobb az ilyen szemetet kellene eltakaritani. Sosem felejtem el amikor Csurka nyilatkozott 2001 szept. 11 estejen, valami ilyesmit dobott: ''Amerika mar megerdemelte, most legalabb megtudtak, hogy ok is sebezhetoek''. Azthittem belelepek az arcaba a tv-n keresztul. Amig ilyen sopredekek ilyeneket nyilatkoznak, addig a magyarok foglalkozzanak ennek az eltakaritasaval es ne varjon csodat Bush-tol /megha egy majom is.../.
Egyebkent tudok feltelepiteni magyar bill-t, de yo ez
-
tiv83us
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Bush-rol megvan a velemenyem, ruhellem mint a sz@rt...
Hiaba, nem tul okos az amerikaiak nagy szazaleka ez igaz. De nem szep akkor sem lehulyezni egy egesz nepet azert mert a kicsit tobb mint a fele megvalasztott megint egy majmot. Itt korulbelul le is zarult a szavazas, nem lesznek tomegtuntetesek, hogy ''marpedig a mocsok hazaarulo republikanosok csaltak!!'' stb, most 4 evig megint kuss lesz a valasztasokig, mert szegeny buta-hulye amerikaiak annyira hulyek, hogy nem halnak bele a politika irant erzett szenvedelyukbe...
Amugy halottatok? En csak most olvasom: Jaszer Arafat komaban van
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Miert hulyezi mindenki folyamatosan az amerikaiakat? Te hany amerikait ismersz szemelyesen? Busht en sem csipem es qrvara ellenzem a haborut, de nem ertem mit kell fikazni a nepet. Magyarorszagon mi volt a valasztasokon? Sosem felejtem el mennyire nevetsegesse tette magat mind a ket tabor...
Most alljak neki en is lehulyezni a magyar nepet, mit ossze nem bohockodtak a sok tuntetessel, ezzel-azzal? Itt egy hidat nem zartak le a demokratak/republikanusok pedig picit tobb van mint odaat.
A dollar ertekzuhanasa sajnos eleg gaz, de ebben sokminden kozrejatszik.
''Csak a vilag erdemelne valami mast''
Mire gondolsz?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
USB infram nincs /kolcsonbe
/ de egy jo kis topik van ex-RGB-tol
Bővebben: link
Egy ujabb vilagszenzacio keszulodik
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt is kerik a pin-kodot, de semmi dij nincs. Kb 5 masodperces. Az amerikai penztarosoktol pedig minden es mindenki gyorsabb, szoval ez nem gond

Egyebkent ez nagyon ganaly dolog, hogy azert levesz a bankod mert hasznalod a penzed...
Nem szemelyes, de mar mashol is irtam hogy nem szivesen szennyezem magammal ossze az osszes topikot ezert nyitottam erre egyet.
Egyebkent anyum reven jutottam ki es itt telepedtem le. Ha erdekel, akkor elegge ki van minden vesezve itt: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Esik a hóóó!!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)