Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem tudja véletlen valaki a legújabb luxor nyerőszámokat ? Asszem 45. hét van, de csak a 44. van kirakva. Vagy hogy mikor rakják ki ?
-
rdi
veterán
20 T forró csokoládé folyt ki amcsiban egy autópályára, amit emiatt le kellett zárni...
biztos a nyalógató emberek védelmében
-
Jár valaki Németo-ban mostanság? Pontosabban el tudna valaki hozni egy hangfalat?
-
Integra
titán
#@&đĐŁł$ a jó édes anyucikájábe ennek az SP2-nek.........
persze hogy nem akarja felinstallálni magát.....
-
tiv83us
veterán
Ok, koszi a valaszokat.

Kiprobalom a konvertalot is! -
hungeek
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
képkonvertálásra inkább használd ezt: Bővebben: link
haverom írta a progit -
tiv83us
veterán
Sziasztok sracok! Valaki megtudna nekem mondani, hogy az ACDSee tud-e .BMP-t .JPG-be konvertalni? Koszontem!
-
Trak
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Igen mindenhol ezt mondják, nehogy jól használd az aksit
Elvileg ezeket az új aksikat akármikor lehet tölteni... de én mindig lemerítem teljesen, hogy már be se tudjon kapcsolni, és így sokkal tovább bírja, és sokkal tartósabb is. A régi 3330-asommal is így csináltam, és a 2 éves aksija, majdnem olyan jó volt, mint amikor vettem. -
lesaux
veterán
Nem értek ezekhez a hülye telefonokhoz. Vettem egy dominós 3100-st, de a régi, előfizetéses kártyámat használom. Ha megnyomom azt a gombot, amivel felmenne a t-zonesra, akkor kiírja, hogy ''Nem érhető el a GPRS-kapcsolat.'' Visszapakoltam a dominós kártyát, azon működik a dolog. Létezik, hogy egy SIM-kártya olyan régi, hogy nem lehet vele GPRS-ezni? Vagy a havidíjas előfizetők hátrányos megkülönböztetésben részesülnek a dominósokkal szemben? (Ezt azért nem hinném.) Vagy X-akta.
-
amargo
addikt
hát eztért most bocsánat, de legszívesebben kiüvölteném!!!!
a tehetettlenségememet.. áááááá
iszonyat milyen durva balhé volt a szomszédunkba..
az egyik leakarta szuri, a másik meg monta neki.. bunyó.. megáááááááá
és a legdurvább ebben, hogy becsöngetett a 12-14éves lány, hogy segítsek!!!
az apja egyből elrángatta! ésáááá mi a faszt?
vagy 120kilóóóóóó, most mit hogy?
épp 1-2perce ment el a rendörség.. egy másik szomszéd kihívta rájuk.. és semmi!!!
hááááá
na kezdek lehígaddni.. de mégis?
ezt nem vágom, most azért kicsit megilyedtem, és ha leölik itt egymást? -
Tithian
őstag
Bocsánatkérés:
Bővebben: link
A youforgotpoland.com-hoz hasonlóan gyorsan reagált valaki a napi eseményekre. -
Integra
titán
paprika botrány után jön a tojáspánik!!!
mit fogunk enni?
és szegény spanyolok?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hello. emberek. azt szeretném kérdezni hogy a ma egy hete vettem egy SE f500i.
tehát egy hét.ezalatt 2x kellett már töltenem---> szarnak tünik az akksi. ezt cserélik nekem? gyár 300 órát ír.érdemes vele próbálkoznom? amugy a töltés max 90percig tart. li-polymer 770mah es akku van benne. ennyit birna?
köszi -
Trak
addikt
Hát basszus, azonnal veszek egy alaplapot amire 4 SATA winyó köthető, és minden winyómat kicserélem

Eddig csak egy SATA-s winyóm volt, most vettem egy másikat az egyik PATA helyett, és megvan az állandó 47-50MB-sec gyorsaságú másolás köztük.
Eddig a PATA-k nem bírták ennyire jól
-
törölt tag
MOCSKOS BKV SA LA LA LA, MOCSKOS BKV SAa LAA LA LA LA LA
ki volt fradi meccsen az tudja mire gondolok.
Meccs után amikor elindult több 10ezer ember nem áll benn 5villamos hogy elvigye a tömeget, dehogy is, 15percet kell várni egy kicseszett vonatra úgy hogy azt is egy hülye picsa vezeti aki nem mer a tömjegbe behajtani.
SHIT.
( -
Tithian
őstag
Hivatalosan is meghalt Arafat.
Egyébként:
Azaz egy F-16 pilóta megsorozott egy iskolát Vulcan-nal.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Egy cég mérést végzett P2P ügyben:
Egész jó írás, megéri végignézni, bár vannak benne ostobaságok (pl. egyszerre 10 PB adat van megoszva a világon...). -
Loretto
veterán
most értem haza meloból erre mit látok: vezet a fradi.mik vanak?
arcnövekedés folyamatban. -
pweisz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hát pont ezt mondom hogy nem helyes, akár egy ártatlan embert is megölni. Ja egyébbként épp mostanában micsinál amerika Irakban, illetve Afganisztánban?
Szerinted a segélyeket mért adják Észak koreaiaknak?(másrészt elsejut az emberekig, de mindegy) Én ugygondolom hogy nem a jószivüségük miatt adják, hanem azért nem rossz olyan országgal jóban lenni aminek atomrakétái vannak
Egyébbként általánosan nagy gond hogy kevés segélyt add Amerika, illetve a többi ország, illetve tulajdonképp nem is segély kéne hanem a gazdaságot kéne felfutatni a szegény országokban pl Afrika.
[Szerkesztve] -
Kőbánya városközpont ott van, ahol a Kőbányai út keresztezi a ceglédi-szegedi vasútvonalat, Kőbánya alsó vasúti megállóhelyet keresd a térképen, ott van. Van ott egy nagy lakótelep, nagy buszvégállomás, plusz ugye ott mennek a villamosok : 3-as, 62-es, 28-as.
Plusz ott a 9-es busz (Deák tér-Kálvin tér felől) végállomása, v. az Örs felől a piros 132-es végállomása. -
joe69
senior tag
kobanya varoskozpont az hol van??(kobanyan belul, milyen ter vagy mi)
-
tiv83us
veterán
Ne haragudj, ilyet semmilyen arrogans kulpolitikaert nem erdemel egy orszag sem. Ezt az arrogans kulpolitkat is firtathatnank meg egy kicst, mert szerintem nem sok fogalmad van arrol, hogy az Allamok hany milliard dollart koltenek segelyekre /pl csak hogy Eszak-Koreat emlitsem/.
Arrogans kulpolitikara 4000 ember meggyilkolasaval valaszolni...Ha szerinted helyes akkor nagyot csalodtam. -
Ezt a marhaságot!
mi az, hogy megérdemelte???? Az, amit Te próbálsz magyarázni, az megindokolhatatlan. Arra nincs mentség.
Az ilyen Csurka-Kövér , stb. nemnormálisokat meg felejtsük el, és most különben sem róluk volt szó.
--------------
tiv83us : én nem akartalak megsérteni az említett véleményemmel, de Bush kihozza belőlem az állatot.
egyébként tudtommal csak 280 millió usa-polgár van... -
pweisz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Arrogáns külpolitikáért, a mivagyunk az egyedüli jók, stb. De ez inkább a politikisok miatt van. De egyébbként az emberek is így jönnek le a tv-ben, de a tv-nek nem biztos sok köze van a valósághoz, eről te biztos többet tudsz mondani hogy a közemberekben mennyire van benn ez a mindeknél jobbak, igazságosabbak, stb vagyunk dolog.
-
pweisz
senior tag
Na most sikerült telepolitizálnom az offtopicot, elnézést

-
pweisz
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A fenéket Csurka megvan még
Multkor láttam tv-ben. Egyébbként Csurka nélkül simán elsülyedne a MIÉP a semmibe, kellenek az ilyen bohocok hogy valaki figyeljen rájuk. Ott van a Kisgazda párt kiebrudalták belőle a nagydarab humorzságot, aztán most hol tart? sehol, mert már nem figyel rájuk senki, a negatív reklám is reklám! -
pweisz
senior tag
-
Agyasima
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én szívesen kitakarítanám a politikai elit javarészét pátrállástól függetlenül, de sajnos legális megoldást még nem találtam rá, az illegálisra meg még nem vitt rá a lélek!

egy rap muzsika-részlet ugrott be:
''mikor a harmadik politikus fejét is lapáttal szétverem''
Csurkát asszem má kitették a MIÉP-ből, vagy mi. De hogy jóideje nem szerepel az tuti. -
tiv83us
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Amig ilyen emberek ugatnak a tv-ben mint Csurka meg Kover Lacko, addig nincs ertelme Bush-t basztatni az arrogans kulpolitikaval, elobb az ilyen szemetet kellene eltakaritani. Sosem felejtem el amikor Csurka nyilatkozott 2001 szept. 11 estejen, valami ilyesmit dobott: ''Amerika mar megerdemelte, most legalabb megtudtak, hogy ok is sebezhetoek''. Azthittem belelepek az arcaba a tv-n keresztul. Amig ilyen sopredekek ilyeneket nyilatkoznak, addig a magyarok foglalkozzanak ennek az eltakaritasaval es ne varjon csodat Bush-tol /megha egy majom is.../.
Egyebkent tudok feltelepiteni magyar bill-t, de yo ez
-
Agyasima
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
So don't blame us, just blame our goverment!
Az igaz, hogy az átlag amerikait messze nem érdekelheti a Bush-féle arrogáns külpolitika, nekünk meg ez az elsődleges szempont... bár, ha jobban belegondolok, amikor kiszáll a Sevijéből, és meghallja, hogy egy magyar lehülyézte, nem hiszem, hogy akár csak 1-el is feljebb menne a vérnyomása...
Küldjünk neked magyar billentyűzetet, meg Kindózt?
-
Legolas
senior tag
Úgy emlékszem volt nem is olyan régen egy vinyó összehasonlító, de nem találom. Nem tudja valaki milyen néven futott?
Igazából Samsung vs WD viszonylatban érdekelne a megbízhatóság, zajszint, melegedés! -
tiv83us
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Bush-rol megvan a velemenyem, ruhellem mint a sz@rt...
Hiaba, nem tul okos az amerikaiak nagy szazaleka ez igaz. De nem szep akkor sem lehulyezni egy egesz nepet azert mert a kicsit tobb mint a fele megvalasztott megint egy majmot. Itt korulbelul le is zarult a szavazas, nem lesznek tomegtuntetesek, hogy ''marpedig a mocsok hazaarulo republikanosok csaltak!!'' stb, most 4 evig megint kuss lesz a valasztasokig, mert szegeny buta-hulye amerikaiak annyira hulyek, hogy nem halnak bele a politika irant erzett szenvedelyukbe...
Amugy halottatok? En csak most olvasom: Jaszer Arafat komaban van
-
Agyasima
őstag
válasz
Integra
üzenetére
évekkel ezelőtt olvastam egy elemzést az olaly(!)árakról. És elgondolkodtatott. A leggázosabb szibériai és tengeri fúrások esetén se több 1 hordó kitermelési költsége, mint 9 dollár. Az ideálisabb - pl sivatagi - körülmények közt a termelői ár 2 dollár alatt van. Ehhez képest most 40 körül ugrál? Hát kaszálnak rajta rendesen...
-
Integra
titán
válasz
Agyasima
üzenetére
én speciel teszek arra hogy az usa-ban mi lesz, bár most már ez a fasz bush fogja a legfelsőbb bíróságra is az embereit ültetni, tehát könnyen lehet hogy mondjuk az olyan kérdésekben is megvonják a jogot a nőktől mint az abortusz...
engem sokkal inkább zavar hogy nekünk milyen kárunk származik, hogy kapásból csak egy dolgot említsek: olajárak.. -
Integra
titán
vetkőztessétek britni szpírszt

Bővebben: link -
TexT-BoY
addikt
Abit ST6 +160gigás vinyó...menni fog?
gyors heélp ha kérrhetem!
8mb-os PATA-sat akarunk venni belöle most gyorrsan -
Vki
tag
LokoSim-et ismeri valaki?
most szedtem le,mindjárt megyek telepíteni. 
-
-
Tithian
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy a KV-CL11 modell miben tér el a többi 29''-es VVEGA-tól (nem különbözhet túl sokban), nekünk KV-FX30K van, meg vagyunk vele elégedve.
Szép képe van, szoktam rajta gépről filmet nézni, de digit. műholdról is kellemes a látvány. 90-ért szerintem megéri. -
TexT-BoY
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
GL HF!

előőre maj szurkolunk (vagynem)
-
TrollBalint
addikt
kb. 1 óra múlva megint zh-t írok, megint villanytanból és még mindig utálom

-
Vki
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
JeszOké!
(Csak keményen) -
pweisz
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Coke coke Chery Coke
-
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
im lovin 'it?

-
burgatshow
veterán
Mi a Cherry Coke szlogenje?
-
TexT-BoY
addikt
Skaccok jóez nekünk:
Sony Wega : KV-29 CL11
most venénk mink megfele 90.000Ft-ért Euronicsba de az ujság ennyit ir:
-FD Trinitron képcső
-Automatikus zajcsökentés
-RGB bemenet
-Dinamikus képvezérlés
-16:9 üzemmod
-100prigi hely
-Program index
-Kikapcs idözitő
-Smart Link +2Scart
-50Hz
ja és most adnak mellé egy ilyet:
Sony DVP NS355:dvdjátékos:
-Lejácható lemezek: DVD/CD/VCD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/CD-R/CD-RW/MP3
-gyors keresés
-Gyerekzár
föbb felhasználási terület:
-PStwo powah
-Barátok közt
-Hirado
-meg lehet belenézek fater 80DVD-s gyüjteményébe
na megéri a TV+játékos az árát? nem fogja kiszedni a szemünket a cucc? amugy egy Daewoo 72es masint váltunk le vele.
Amugy bocs hogy offolok az offba de ma elkéne menni és megkéne venni..

a ti érdeketek is (ha PS2-zök nem ph!-zok
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Napelem
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- Lexus, Toyota topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)