Hirdetés
Aktív témák
-
divot
veterán
Mi a legjobb magyar fordítása a Streatwear szónak?
-
I_Am
veterán
Csak halkan jegyezném meg: Bővebben: link google.
felülről az ötödik. -
PeliScan
addikt
A film címe Trend. Ennyi infóból meg a google-ből hozz ki nekem lécci vmit; kíváncsi leszek.

(persze nem lehetetlen, de pl erre jó az OffTopic, I_Am szívesen segített, neki alig 1 percébe került, és sok időt megspórolt nekem, és term. fordított helyzetben én is segítenék. ha el tudod sajátítani ezt a stílust, hidd el senki nem lesz veled lekezelő. ha viszont folytatod, számíts erre.
) -
I_Am
veterán
Khmmm, asszem az okosabb már régen válaszolt is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: mod gombot használd, nem chat, hanem fórum.
Szerk2: Olvasd el az alapelveket is. Bővebben: link
Mod gomb használata is benne van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Bővebben: link
Groove
és én ajánlottam, hidd el megéri megnézni
És ezt a kritikát kiemelném:
'' Groove is one of the best films depicting the underground rave scene; a simple, modest, unpretentious, but absolutely lively and fascinating saga. Vividly recreates the people, the music, the drugs, etc. Director Greg Harrison said that he intended the film to be ''an authentic document of a time in youth culture history''. This is exactly what Groove is. Exceptional electronic music features great songs such as Girls Like Us, Heaven Scent (by John Digweed), and Infinitely Gentle Blows. Perfect ending. ''
m-bazsy csitu van okés?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Még ez előző topikban érdeklődtem ''drogos'' filmek után, vki ajánlotta a Trend-et.
Szeretnék picit többet megtudni a filmről, de sajnos annyira általános szó a címe, h nem sikerült megtudni az angol címét, ha meg ez az akkor meg pláne nem tom h miféle múvi lehet ez. Vmi támpontot vki? Szereplők ,eredti cím, megjelenés, DVD cover, bármi? -
Wolverine
félisten
_Volkovy_, a tegnapi Digitalboy-féle integrálásos topic #13-ához annyit tennék hozzá: Tanulj tinó, 5.1-es hangrendszer lesz belőled
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Monya78
veterán
No Comment

Bővebben: link -
Integra
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
az

két magyar aranyérem a megszerezhető háromból a vb-n....
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán

-
Agyasima
őstag
Reggelt!
Irány a meló! jujj, de vidám Agyasima!
-
Smogus
őstag
Uhh már a 15.-nél tartotok nah akkor én is írok ide
most vagyok elsős a BME-ÉSZK-án és ma egész este csak szerkesztettem az első beadandó házimat ez embertelene megyek előadásra aludni
jah és nincsen kész már 10 órája rajzolok és közben nem volt csak pisi kaki tusi
Nah szóval szux abris -
atus
senior tag
Nem értem, hogy miért okoz ilyen extázist egy új OFF nyitása. Két óra alatt tele lett böfögve 60 hsz. Grr.

-
I_Am
veterán
UFF
-
Loretto
veterán
kezdek parázni a pénteki vizsga miatt.
mi lesz velem jááj.
tudtátok jethro tull egy angől mezőgazd.-i szakiró volt? -
-
Bash
őstag
m-bazsi!
Ha még egy topic-ban megkérdezed ugyanezt a kérdést, akkor ezzel a nick-kel már biztosan nem. Vegyél elő tollat, papírt, ülj le a gép elé, és nézz meg párezer adatlapot. Ezután nagy valószínűséggel rájössz magad is, de ha ez túl megerőltető, akkor olvasgasd a PH!-rangok topic-ot. -
m-bazsi
tag
TExt mentem bye holnap
-
PeliScan
addikt
Fél óra múlva aki szeretne, gyüjjön bévézni, ketten már vagyunk, VladimirR-rel!

-
hungeek
senior tag
tehát ezentúl 4000-enként lesz új topic...
most néztem meg az I, Robot-ot DVD-n, egész jó film. -
MoP_FX 57
őstag
Mikor leszek ismet fanatikus tag?

-
_Volkovy_
nagyúr
'csába,nem voltam résen.Sebaj,következőt én nyitom..

-
m-bazsi
tag
tiszta topic jeeee
-
Bash
őstag
Kedves fórumozók!
Miután az OFF TOPIC 14 (Bővebben: link) megtelt, időszerű volt megnyitni az OFF TOPIC 15-t. Tessék ésszel használni, akik chat-elni óhajtanak keressenek mást!
Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

csinált vkivel karöltve.1730 környékén.
mi lesz velem jááj.

szevassz szomszéd