Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28065 üzenetére
Ez milyen Pisti?
Amugy a bmw is most kezdett el a safetyhez hasonlo oktatast valamivel olcsobban. Jokat hallottam rola, de en se a safetyn se a bmwn nem voltam. Helyette voltam a dodor fele ingyenesen meg elsokent amit kesobb beszuntettek mert gondolom nem volt rentabilis. Pedig amennyire tudom kb ugyanezt oktattak mint a hondan csak sajat motorral kellett menni. Oriasi kulombseg hogy a sajatra jobban vigyazol. Nem fogod ugy erezni a hatarokat. Egyebkent a mqgyar motoros rendor oktatok oktattak. Ok is sok tapasztalattal rendelkeznek. Aztan voltam egy fizetos ket napow kepzesen a hungaroringen. Sokat tanultam ott is. Adtak motort is ha kertel, de pl nekik van egyedul slider gepuk magyarorszagon es az allat. Azon megerzed mit tud kanyarban teligaz-telifek-lapon kanyarodas. Szoval ezert szinten csak ajanlani tudom es olcsóbb mint a safety. Akkor 45 volt. Utana tavaly voltam az ingyenes rendormotoros oktatason. 1 napos, sokan vagytok, de kurva sokat lehet itt is tanulni. En mar csak felelevenitettem a dodoros kepzesen tanultakat, mert gyanazt adtak le. Must have ha meg nem voltal semilyen kepzesen. A safetyben nagy vonzero hogy az ismetles csak 15k vagy ilyesmi.
Menjetek el kepzesre, minden penzt meger, vagy ha csoro vagy, akkor sok ingyenes is van. Meg kakucson is szokott lenni low budget kepzes palyazassal, elmeleti oktatassal. Pls aki iden pottyant be a topicba es nem volt ilyen kepzesen az menjen el Bármelyikre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest