Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ALI_G

veterán

válasz Topiccsendőr #28065 üzenetére

Ez milyen Pisti? :)
    Amugy a bmw is most kezdett el a safetyhez hasonlo oktatast valamivel olcsobban. Jokat hallottam rola, de en se a safetyn se a bmwn nem voltam. Helyette voltam a dodor fele ingyenesen meg elsokent amit kesobb beszuntettek mert gondolom nem volt rentabilis. Pedig amennyire tudom kb ugyanezt oktattak mint a hondan csak sajat motorral kellett menni. Oriasi kulombseg hogy a sajatra jobban vigyazol. Nem fogod ugy erezni a hatarokat. Egyebkent a mqgyar motoros rendor oktatok oktattak. Ok is sok tapasztalattal rendelkeznek. Aztan voltam egy fizetos ket napow kepzesen a hungaroringen. Sokat tanultam ott is. Adtak motort is ha kertel, de pl nekik van egyedul slider gepuk magyarorszagon es az allat. Azon megerzed mit tud kanyarban teligaz-telifek-lapon kanyarodas. Szoval ezert szinten csak ajanlani tudom es olcsóbb mint a safety. Akkor 45 volt. Utana tavaly voltam az ingyenes rendormotoros oktatason. 1 napos, sokan vagytok, de kurva sokat lehet itt is tanulni. En mar csak felelevenitettem a dodoros kepzesen tanultakat, mert gyanazt adtak le. Must have ha meg nem voltal semilyen kepzesen. A safetyben nagy vonzero hogy az ismetles csak 15k vagy ilyesmi.
    Menjetek el kepzesre, minden penzt meger, vagy ha csoro vagy, akkor sok ingyenes is van. Meg kakucson is szokott lenni low budget kepzes palyazassal, elmeleti oktatassal. Pls aki iden pottyant be a topicba es nem volt ilyen kepzesen az menjen el Bármelyikre!!!

Új hozzászólás Aktív témák