Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mattheus

őstag

Sziasztok!

Ma sikeresen kvalifikáltam magamat B125-ről a királykategóriába.
    Viszonylag izgalmasabb környéket "húztam", mint pl. a Visegrádi utca, Tutaj utca, Kassák Lajos és Tüzér utca), de sikeresen abszolváltam az akadályokat.

Most persze beindult az agyam, hogy a CB125R helyett majd mi legyen a következő, de ha őszinte vagyok városban ez is elég, csak néha sokat kell váltani :), arról nem is beszélve, hogy még bőven van mit tanulnom. Ez utóbbit nagyon komolyan veszem, 1 év alatt összesen 4 vezetéstechnikai tanfolyamon voltam, amiből az utolsó kettőt, már 500 ccm-es motorokkal.

Ami egészséges továbblépés lenne az egy 500-as Hornet, de az az igazság, hogy a Trident 660 az ami izgatja a fantáziámat, de az meg erős a tudásomhoz és talán méretben kicsi is (189 cm vagyok). MOndjuk fojtani még mindig lehet vissza A2-re, de nem tudom.

Most kellene az, hogy kipróbálok sokféle motort, hogy érzetre mi lenne ideális. Tippeket azért szívesen fogadok.

Az az igazság, hogy nem tudom, hogy hová fut ki a dolog bennem, de bármi is legyen a motoros karrierem, egy Stelvio Pass-t egyszer szeretnék csinálni......

Új hozzászólás Aktív témák