Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Szombaton én is tekertem egy király karikát!
A célom az volt, hogy picit ismerkedjek a vassal könnyű terepen, így nem is öltöztem be rendes endurós cuccba, hanem túracsizma, farmer, kabát (mind motoros persze) cucban indultam neki, az utcai sisakomban. Pécs-Abaliget-Orfű betonos szakasz után akartam nekivágni a régi kedvenc erdei szakaszaimnak, úgysem jártam arra 2 éve címszóval.Abaliget-Orfű között állt egy EXC egy repcés mellett. Mondom megállok, beszólok neki, hogy "itt készülnek a repcés fotók facebookra?" Ezen jót röhögtünk mindketten, és beszélgettünk picit.
Elmentem AZ orfűi kanyarhoz a kötelező fotót megcsinálni!
Megbeszéltük, hogy megyünk picit együtt, ès mutassam az utat, mert Ő nem helyi. Persze a fránya nyomvonalrögzítőt nem indítottam el - ezért haragszom is nagyon magamra!Mászkáltunk a szokásos urakon Abaligettől északra, csak úgy össze-vissza.
Kisbesztercénél egyszer elhagytam a kerék-tengely csavarom még a Pegaso-ról. Mondtam is neki, hogy eddig ismerem az utat, mert így jártam anno! 600m múlva:Itt megállunk, és akkor látjuk, hogy Ő meg elhagyta a rendszámát!
Szóval elindultunk visszafelé megkeresni, közben persze 3x "eltévedtünk", de végül meglett!
Szóval kib@ jó volt, végig élveztem a gurulást!
A tempót én diktáltam - az EXC nyilván jobban ment volna - de így is bevállalósabb voltam, mint ahogy délelőtt még elképzeltem a napom. A 790 meg egyszerűen zseniális! Az elektronika is rohadt jó, próbálgattam ismerkedni vele, néha szándékosan, néha nem!Két pereceléstől mentett meg a kanyar-ABS, igaz, ha nem lett volna benne, egész másképp bánok az első fékkel, de akkor is!
Eddig csak a Ride mode-ot állítottam Off Road-ra, meg az ABS-t. Ilyenkor a hátsó blokkolhat, az első nem, és így rohadt gyorsan meg tud állni! A Rally móddal még nem kezdtem el ismerkedni, ahhoz jobban össze kell hangolódnom a motorral, szóval az még várat magára...
De ez a "bármikor bárhol" képessége a 790-nek nagyon hiányzott nekem a 1190-ből, eddig nem is tudtam, hogy mennyire!
Miután meglett a rendszám - és már kezdett késő lenni, elválltunk, és én még beugrottam Orfűre meglesni idén mely büfék hogy állnak, és örömmel láttam, hogy több büfé is jelentős fejlesztéseket csinált/csinál!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Ülőgarnitúra 3-2
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest