Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccczka
tag
válasz
vendingo #102980 üzenetére
Értem én, hogy neked ez így unalmas de hidd el nem azért írok, kérdezek itt mert amúgy a kutya sem szólna hozzám.
A 12 éves gépkönyv annyit ír, hogy 10w-30, JASO, MA. Ellenben meg sem említi a full vagy félszintetikus lehetőségeket. Megtehetném, hogy szervízbe viszem minden olajcserére de szeretném én csinálni a saját örömömre.
Nem facebokozok és ez itt tudtommal egy fórum ahol elképzelhető, hogy kapok egy-két értelmes választ is.Ahogy észrevettem egyes tagoknál elég komoly tudás, esetenként több évtizedes tapasztalat is összegyűlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest