- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
hegegabi80 #47499 üzenetére
Megfordítod fejjel lefelé a hdd-t az nem segít?
-
hegegabi80
addikt
Nos megint van egy kis gondom.
Metis aljába használ valaki hdd-t ssd-t? Mert hála a jó istennek az sfx tápnak (chieftec csn-450c) pont olyan a nyamvadt sata táp csatija, hogy megemeli kicsit a hdd-t, félek eltörik a hdd csati. Most vagy kivágom a metis alján a csatinak a helyét, vagy megemelem a hdd-t, csak akkor a csavar lesz rövid, vagy pedig a molex kábelt használom sata átalakítóval (ezt azért vetem el, mert akkor megint sok lesz a kábel). Én az első kettőre tippelek, leginkább az emelésre.Jah és még tudtok nekem kapcsolót ajánlani minél kisebbet? A metisbe akarok egy is ledszalagot, de kapcsolósra. Én ilyesmi billenős kapcsolóra gondoltam, minél kisebb kellene.
-
lela
aktív tag
Nem teljesen idevágó, de ha felkenek hővezető pasztát hőcsövekre, illetve bordára, majd szétszedem, meddig hagyhatom rajta és nem kell újra kenni? Picit gyurmásabb/ keményebb lett, de azért az ujjamon ugyan úgy maszatot hagy Gondolom valamilyen oldószere van ami kipárolog a szabad levegőn, visszaszerelhetem így, vagy le kell takarítani és újrapasztázni?
-
HookR
addikt
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Leírom a tapasztalataim a Raijintek Metis gariztatásával kapcsolatban.
Írtam a hazai forgalmazónak, aki válaszolt nem egészen 6 nap alatt, hogy küldjem vissza az egészet, majd jól bevizsgálják, aztán lesz belőle valami.
Írtam a Raijintek-nek, aki válaszolt 14 órán belül, majd miután válaszoltam neki és elküldtem a számára szükséges információkat 4 órán belül feladta a hibás alkatrészt. -
törölt tag
válasz
kisza25 #47480 üzenetére
ha rajtam mulik, lesz
1.) szeretem cserelgetni a hardvereket benne, marpedig ahhoz kellenek (egyelore) a pcie csatlakozok.
2.) szeretem ha eros _es_ csendes a gepem, marpedig egyelore ehhez sok hely kell, 120-150W-ot lehuteni levegovel es vizzel is helyigenyes egyelore (vizes gepem most van tervben eloszor, de csak egy asetek 645lt jatekvizzel)
3.) tipikusan kell nekem egy jo videokartya (furge legyen a desktop, eleg nagy legyen a felbontasa es kezeljen tobb monitort, nem mellesleg hardveresen tamogassa a videoszerkesztest) es egy vagy tobb halokartya (minimum 2x10G, de inkabb 4x10G, idealis esetben 2 db 2x40G)
egyelore ezek nem konnyen zsufolhatoak notebook meretbe. elismerem, nem altalanos jatszos netezos gep, de mar hosszu evek ota ilyesmi igenyek menten keszulnek a gepeim. mindig megnezem mit lehetne kivaltani pl eros notebook+kulso gpu komboval, de aztan mindig elvetem. a kulso halokartyaval elkepzelheto problemakrol nem is beszelve.
ha meg lenne az asztalomon egy notebook, amibol ezerfele lognak a mukodesehez szukseges csovek es madzagok (vizhutes, kulso gpu, kulso halokartya, stb), az mar asztali gep. persze nem kizart h a mai szemmel nezett asztali gepek eltunnek es akkor be kell koltoznom egy szerverbe, raadasul rack-be epithetobe.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, az SST-SG13B-Q oldalába tettem egy 70-es ventit, ami termel kifelé a vrm oldaláról. A táp ugye bentről szív, mert í]y jobb lett.
Szerintetek volna értelme a 70-es ventit megfordítani, hogy befelé, a vga felé fújjon, kicsit megtolva a bent lévő meleget, amit a táp pedig ki tudna szívni?
Azért 70-es, mert az fér el.
-
hegegabi80
addikt
válasz
kisza25 #47480 üzenetére
Nekem biztosan.
Ne viccelj már, amikor ilyen jól fut az RGB-s szekér, minden féle csillámpónival effekttel? Áhhh lesz az még, főleg a hiper-szuper számítógépeknek biztosan, amikor még nagy gépházban is alig lehet lehűteni, megnézném mit produkálna laptop-ba zsúfolva.(#47482) HookR: Ne viccelj, nekem szinte már kompletten kicserélődött a gép belső, mire egyáltalán a metisbe bekerült volna. Egyedül az ssd és hdd maradt.
-
HookR
addikt
válasz
hegegabi80 #47478 üzenetére
"Csak nem a hajlított kis fémdarabos házhoz kell? Én most kb olyan 5 évet adok magamnak, mire elkészül az elképzelt ház.
"
ITX-Box v17 3D képek - dropbox (39-től fölfele tükrözik az aktuális állapotot)
Most decemberben volt az egy éves évfordulója, hogy megszellőztettem itt a topikban, lehet ideje lenne hozzákezdeni.Időközben változott egy s más, ám néhány részlettel még most sem vagyok maradéktalanul elégedett.
Nálam ugyan a belevaló alkatrészek már megvannak, de lehet hamarabb lesz eladva a dVGA, minthogy lenne mibe normálisan belerakni.
(#47480) kisza25: Temetik azt már régóta, de köszöni szépen jól van. Nem hiszem, hogy a koncepció belátható időn belül megszűnne, mert munkára és az igények rugalmas kielégítésére továbbra is az asztali PC a legalkalmasabb. Legfeljebb az arányok tolódnak el a médiafogyasztásra és játékra specializált hardverek irányába. -
Archttila
veterán
Nagy nehezen sikerult elokotorni
link (google drive megosztas)
Mellesleg pont az altalad ajanlott Giga b450 laprol olvasok egy build logot. Louqe hazba epit a srac es hozzam hasonloan Black Ridge hutest tervezett a procira, es azt kell mondjam eleg kellemes ki build lett. De ami ennel is szimpatikusabb az az, hogy ha en is ezt valasztanam, akkor nem kellene talalgatni melyik lappal kompatibils a cooler, (mert vannak am gondok) illetve ahogy elnezem a Guru3D ide vonatkozo thermal kepeit, akkor en azt mondanam, h semmi gond a VRM homersekletevel, es a 4+2 phase is eleg ha nem tervez az ember durca OC-t.Kieg:
Mas lapokkal ellentetben itt Intel Gigabit lan van, illetve ALC1220 audio -
kisza25
félisten
válasz
5 év múlva lesz még asztali pc?
-
kisza25
félisten
válasz
Na várjál már, azasszonynak külön gép kell nem tudtad?
Az övét most szedtem szét először teljesen, mert 20+ csavar tartotta, na meg körben patent, kitakarítottam, újra pasztáztam, most mehet még 6 évet kopkopkop
A mennyezeten kívül mindent elér egy 3 éves gyerekkis szék, nagy szék, a polc az meg létra
Külön bejáratú játszós szobám van a borospince felett -
hegegabi80
addikt
válasz
kisza25 #47473 üzenetére
Rakd össze az asztalon a falhoz közel, hogy a gyerek ne érje el és kész is.
Egyébként hihetetlen, mennyire függővé tudja tenni az embert ez a sok szar ketyere.
Sokszor hazamegyünk melóból, benyomom a gépet. Kis idő múlva ránézek pl. prohardver, asszony is ránéz. Közben jöhet tanulás/játék gyerekkel vacsora stb, közben meg párszor ránéz az ember. Aztán rájövök, hogy csak fölöslegesen nézegetem, pl. a gyerektől veszem el az időt. Na mondom majd este elalszik gyerek és akkor jövök én. Aha persze, elalszok a gyerekkel együtt és arra ébredek 1-2-3 körül, hogy fáj mindenem.
Tehát gyerek mellett azért nem igazán lehet unatkozni, de azért hiányzik na a technika is.
Arról nem is beszélve, már annyi program van téli szünetre, hogy a végén megint nem jut idő metisre. Este meg nem akarok nekifogni, mert ha másnapra nem lesz gép asszony kinyír.
Ha már bejelentem neki gépet fogok szerelni, telepíteni már fogja is a fejét.Azért téged is csak visszahúz a mitx és a metis.
(#47477) HookR : Csak nem a hajlított kis fémdarabos házhoz kell? Én most kb olyan 5 évet adok magamnak, mire elkészül az elképzelt ház.
Csak apránként elkezdem majd beszerezni hozzá cuccokat. A belseje már megvan (alaplap, sfx táp stb.), ami addigra már elavult lesz.
-
HookR
addikt
válasz
Archttila #47471 üzenetére
"harom kulnbozo gyarto raiser kabelet teszteltek"
Tudsz linket adni ahhoz a teszthez?
(#47472) hegegabi80: Nekem sem annyira sürgős a gomb beszerzése, amíg nincs megvarrva a kabát.
(#47474) sati: Beraktam a kosárba, amit szeretnék és hozzáadta szállítási költségnek a US $3.52-t. Noha adott mellé egy friss reges US $3 kedvezményt is, de az csak egyszeri és ettől független. -
kisza25
félisten
válasz
hegegabi80 #47454 üzenetére
Egy napja nincs gépem már most végem van
Teljesen alkatrészekre van szedve, alaplap már úton van, a házat majdnem eladtam (csak rájött, hogy matx nem jó neki) így teljesen kibontottam a gépet, a ház bedobozolva szállításra, abba már tuti nem költözik vissza, van egy tartalék házam lehet abba rakom amíg lesz metis plusz -
hegegabi80
addikt
Oks, köszi az infókat.
Igen az ADT-Linket én is néztem, valamelyik másik házhoz is azt adják, csak már nem tudom melyiknél.
Egyébként egy Geeek A40 klón-t szeretnék majd készíteni, és ahhoz kell majd. Úgy hogy ezt a rendelést majd megbótolhatjuk, bár nekem annyira nem sürgős. -
Archttila
veterán
A Louqe-s sracok (vagy Dan-ek mar nem emlekszem) harom kulnbozo gyarto raiser kabelet teszteltek, es a teszt vegen az jott ki, hogy hibahataron belul teljesitett mindharom kabel. :L
Lehet hogy felhobe meg is van valahol, mindjart megnezem.Es igen, az egyik ebbol a jelenleg is hasznalt stock cable.
-
HookR
addikt
válasz
hegegabi80 #47469 üzenetére
Személyes tapasztalatról egyelőre nem nyilatkozhatok, de amikor néhány hónapja PCI-E x16 flexibilis risert keresgéltem, akkor az ADT-Link termékei kerültek a célkeresztbe. Ezek tűnnek jó minőségűnek kedvező áron. Bónusz, hogy többféle csatlakozóorientáció és kábelhossz közül lehet választani. Újabb DAN A4-SFX-ekhez is ilyet adnak.
- ADT-Link
- Chinahao.com
- AliexpressAz árakat elnézve lehet, hogy közvetlen az ADT-Link-től érdemes rendelni. Bár nem minden esetben egyértelmű, hogy kell-e plusz szállítási költséggel számolni.
Én is beszállnék a rendelésbe 1-2 db 185mm-es ADT-Link R33UF-TU-val.
-
Archttila
veterán
Ez nagyon tetszik, koszi! Ha mas nem akkor ez lesz (vagy egy hasonlo Alirol) egy Asrock B450 tarsasagaban. (foleg ha a B550 vrm/chipset is aktiv hutes kap)
Apropo mi a velemenyetek (esetleg ha van szemelyes tapasztalat) a Seasonic Focus SGX tapcsaladjarol? link
Ujonnan ezek az opciok lennenek most:
- Corsair sf450 (Platinum) 7 ev gar 35k
- Seasonic Focus SGX 450 (Gold) 10 ev gar 30-31k -
Archttila
veterán
Koszonom HookR de masodik ipari hulladek utan inkabb kihagynam. A bosszusagon kivul mast nem nagyon kaptam ettol a markatol.
(nah jo a 90's evek vegen az Abit utan Asus lapot es VGA-at vettem, na azokkal nem volt gond. Szep emlekek fuznek hozza... (Foleg az Asus Riva 3400 TNT1-hez)
-
Archttila
veterán
válasz
hegegabi80 #47454 üzenetére
En 2 ora es 13 perce megkezdtem a karacsonyi szabit.
Nem volt mas helyette. Mellesleg most gondban vagyok, mert nincs megfelelo alaplap a kovetkezo projecthez.mindenkeppen olyan deszkat szeretnek ahol elol van az m.2 foglalat, kozvetlen a cpu cooler alatt, es ilyen nincs csak Giganak az meg nem kell, illetve x570 all de az meg kv@ draga es egy vicc a tower vrm+hangos fan komboja.
Attol felek, hogy b550-ig várnom kellesz a szerelgetessel
-
Archttila
veterán
Eddig birtam gep nelkul, hamarosan jelentkezem.
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz
hegegabi80 #47427 üzenetére
jonsbo hp400 elerheto? esetleg van mas neven otthon klonja? nem tunik rossznak ennyiert...
-
dugo_
veterán
-
lela
aktív tag
válasz
#16939776 #47439 üzenetére
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett:
1. Hátoldal nincs semmilyen távtartó. Alacsony csatlakozó.
2.Felső oldal kettő darab magas távtartó és ha a hosszabb oldalra rögzítek még pluszban betekerek egy 2,5mm es távtartót a már beforrasztottba.
Ez a két megoldás nekem egyszerre van jelen, illetve a felső az eléggé magas és ez MINI ITX.
Köszönöm a linkeket! -
törölt tag
Az atx lapon magasabban van az m.2 slot és az utolsó 2280-as távtartó fix, rövidebb ssd-hez meg jár 5mm magas vándoroltatható távtartó.
Az itx lapon szerényebb magasságú m.2 slot került és neked kell betekerni a 2,5mm-es távtartót, mindegy milyen hosszú SSD-t installálsz.
Ez a magyarázat: [link]
Igen, kellene hogy egy közép árfekvésű lapon alapfelszereltség legyen, de a termékek pozicionálása asusnál úgy van alakítva
, hogy, ha nem szeretnél ilyen apró kellemetlenségeket elszenvedni, akkor full kategóriás lapot akarjál vásárolni. Ez elsőre nem egyértelmű, jó pár terméket meg kell ismerni
hozzá hogy körvonalazódjon az "üzenetük".Ebben a topikban : [link]
-
lela
aktív tag
válasz
#16939776 #47435 üzenetére
Nekem is meg van a beforrasztott két csavar, de amit képet belinkeltem azon van még egy kb 2-3 mm vastag kis távtartó csavar amit a beforrasztott távtartóba még pluszba beletettem, azért hogy a másik(az M.2 csatlakozóhoz közelebb lévő csavarba) ne érjen bele a panel, illetve a hővezető gyurmához jól hozzányomódjon. A pcx-es videóban pontosan látszik, hogy ezt nem csavarja bele.
Nem értem miért nincs minden lapon ez az USB flash funkció, akkor megoldottam volna itthon.
Pontosan melyik fórumra gondolsz, mert találtam többet. -
Rövid tápkábelt keresek.
Honnan érdemes venni? Kína is jöhet. -
törölt tag
A videón, abból a nézőpontból nem látszik belőle szinte semmi, de azon a lapon van a 2280-nak előre beinstallált, beforrasztott távtartó:
A bios frissítést rendes bolt megoldja 1-2 ezerért.
Az asus ökoszisztémát én ugyan nem ismerem, de a processzor tuningos fórumban 100%-ék, hogy meg tudják mondani, hogyan kellene a státusz visszajelző ledeknek reagálniuk. -
lela
aktív tag
válasz
Archttila #47432 üzenetére
Eddig gigabyte lapjaim voltak meg MSI, ez utóbbi elhalálozott, de a gibabyteból volt több is sosem volt velük gondom. Az Asust külső nyomásra vettem, mert hogy az a f@sza. Remélem ha visszakapom nem bánom meg. Igazából nem B370 et akartam, hanem AMD X570 et, de eltántorított az alaplapi chipset venti. Korábbi tapasztalataimból mindig az adta a leghangosabb/ kellemetlenebb hangot.
-
lela
aktív tag
válasz
#16939776 #47388 üzenetére
Érdekes itt sem tesz semmit az SSD rögzítő csavar alá, pedig ez is ASUS lap.
A lapot most vettem, de visszaküldtem, mert úgy sem tudnám frissíteni 8gen proci hiányában.
Érdekes hogy a négy diagnosztikai Led közül egyik sem világított (pedig van benne proci hiba /hiány esetére is visszajelzés), nem tudom, hogy ilyen esetben ha a bios nem ismeri a procit kellene e világítania. -
hegegabi80
addikt
válasz
vmatyko #47428 üzenetére
Én se teljes áron vettem, annyit én se adnék érte az én 25 ezres cpu-mra. 7000+posta volt.
Esetleg még IS-50, az volt nekem korábban, aprón szokott lenni 5K körül.
A silvretta se rossz, de azért maxon megjön annak a hangja is.
Esetleg még Alpenföhn Panorama, az is volt nekem korábban, aprón néha előfordul.
Vagy merlinéknél szokott használt, próba, teszt darab lenni jó áron, nekem is onnan volt.
Vagy aprón van 1-2 eladó, akik alpenföhn hűtőket árulnak. -
vmatyko
tag
i3-9100F-hez milyen hűtőt ajánlotok, ami kis helyen elfér, de szupercsendessé varázsolja a gépet?
Be Quiet Shadow Rock LP nem fért be és most a gyárit tettem fel rá, de reptér csendesebb.
-
flashpointer
őstag
válasz
hegegabi80 #47423 üzenetére
nekem egy ilyet hozott tegnap a jezuska
-
hegegabi80
addikt
Nos időközben sikerült apróról jó áron szert tenni egy Alpenföhn Black Ridge topflow cpu hűtőre.
Egyenlőre még nincs hadrendbe állítva, csak megnéztem mit rejt a doboz.Brutál minőségi cucc, még Alpenföhn hűtőben nem csalódtam. Igaz én nem a gyári 92-es ventijével akarom használni, hanem a kilyukasztott IS-50 ventijével.
Eszméletlen mennyire komplett cucc. Igaz a bolti ára is borsos, de azért sok minden is van benne. Használható gyári ventivel, slim 120-as és normál 25-ös 120-assal is. Mivel minden típusból van itthon tartalék nem lesz gond. -
imibogyo
veterán
válasz
Pete55555 #47414 üzenetére
Bocsi félre érthető volt a hozzászólásom a bedobott képpel. Ez most kivételesen nem saját gépem, csak szemléltetésnek szántam. Van egy új fa-ITX-em kibontakozóban, csak nincs most vele időm foglalkozni.
(#47415) AxBattler: az újabb munkáim már mind csapolással, vagy ahol az nem megoldható, akkor rejtett csavarozással készülnek.
És igen, a konyha is frankó, csak épp nem a sajátom. Azzal jelenleg is csak félkész állapotban vagyok. Múlt héten fejeztem be a páraelszívó dobozolását. Tavasszal pedig jöhetnek az új burkolatok és a mennyezeti dobozolás, LED-esítés. Szóval nálam messze nem olyanok még az állapotok, mint a képen...
-
válasz
Qkackca #47393 üzenetére
No, hogy teljes legyen a kép, itt a Guru+D teszt is:
Zotac Gaming GTX 1650 Super 4G review
Valahogy eddig nem tűnt fel, hogy arányaiban milyen sok shader-t kapott a 1650 Super, eddig csak a GDDR6-ra figyeltem fel. Mindenesetre ez a Zotac hűtés nem lesz a kedvencem, kár hogy nem hozták tovább a 1060/3GB 1 ventis, vagy AMP! hűtését, utóbbinál is nézhetne hátrafelé a PCIE 6pin csati. -
shteer
titán
Vótmá? Én pl ki nem állhatom az eredeti barnát
Be is rendeltem ma egy fekete A9x14-et
Noctua presents new chromax line fans and accessories
-
Mondom, aprón az 1TB-os M.2 SSD-k mennek 30k HUF körül, azt már simán, erőlködés nélkül osztani lehet W10 + GÁMA partíciókra, és kész.
-
hegegabi80
addikt
válasz
kisza25 #47406 üzenetére
Rövid ATX táppal biztos elfér hosszabb vga is.
Fentre elfér vga felett a normál vastag venti is, meg szerintem a hdd tartóban is az ssd.
Ha sok ha nem a metisnek egyszerűen nincs alternatívája. A metis az metis.
Ahhoz képest, hogy volt amikor 21-22K körül volt, nem sok.
De amúgy meg sok, szerintem olyan 15K érne újonnan.
Igen ezen az m.2 ssd-n én is agyalok, igaz van egy 256-os meg egy másik 256 ssd, de a kettőt ki lehetne váltani egy 512-es m.2-re.Jah ás most van beszerzés alatt az Alpenföhn Black Ride cpu hűtő. A szétmarcangolt IS-50 ventije fog majd menni rá. Úgy hogy most már majdnem minden megvan, téli szünetben jöhet a költözés végre.
-
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
3, Szerintem akkor csak 3db fér be biztosan: kettő a ház aljába, egy pedig az alaplapi tálcára, a tápegység mögé. A negyediknek a HDD tartó lemezt nem tudom, hogy fel lehet-e szerelni a ház tetejébe, és elfér-e alatta a HDD+VGA?
(#47406) kisza25
Ja, aprón elég jó áron dobálják az M.2-es SSD-ket, érdemes rámenni!
18k HUF-ért ajándék, nincs alternatívája. -
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #47402 üzenetére
A táptól is függ, mert sfx táppal befér nagyobb vga
Ami belemenne:
egy Gigabyte Aorus B450 I Pro Wifi
Ryzen 5 1600 (65W)
arctic alpine 64 plus
2*8GB adata 2400
Sapphire rx 570 ITX
4db ssd
12 cm ventik Bequiet
Ugye nekem volt sima metis, de már 3 éve, nem emlékszem a méretekre pontosan -
Seep
senior tag
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
1. ha hosszabb tapod van 170 - 180mm akkor csak 170mm hosszu VGA fer be. ha csak valami rovid tap akkor befer hosszabb is a kabelektol fuggoen.
2. ha normalis 2 szlot magas a vga akkor igen befer a normal venti
3. nem tudom biztosan, tobbi metises megmondja. A metis plusba 1 ssd befer az oldalfal es a mervitolemez koze, 2 meg a padlolemezre. 1 lehet meg mehetne a tap oldalara allitva. -
Grave_444
nagyúr
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
1. Nem, a táptól függ. 190mm szerintem sima ügy, talán hosszabb is. Táp ugye lehet 140-160mm magas is.
2. A felső nyílás igen, én tettem egy fix 5V-os ventit, amit ki is tudtam kapcsolni és meghálálta a kártya, szerintem érdemes egyet beszerelni. Befele fújt. (A hátsó pedig szívott kifele azt hiszem)
3. Igen. Kivéve ha akkora hűtőt raksz bele, mint én és alulra egy se fér.
Egyébként megfordítható az alaplap is benne minimális moddal vagy talán az se kell.
-
kisza25
félisten
sziasztok!
több kérdésem lenne: 1., A metis plusba, ha normál méretű táb van (atx) akkor 170 mm a max VGA ami befér?
2., ha van benne VGA, akkor a normál magas 12cm-es venti befér fölé, vagy az a nyílás azért van, hogy a VGA ott tudjon beszívni?
3., Normál méretű táp és 170 mm VGA esetén is befér a 4db 2,5" hdd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged