-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
3, Szerintem akkor csak 3db fér be biztosan: kettő a ház aljába, egy pedig az alaplapi tálcára, a tápegység mögé. A negyediknek a HDD tartó lemezt nem tudom, hogy fel lehet-e szerelni a ház tetejébe, és elfér-e alatta a HDD+VGA?
(#47406) kisza25
Ja, aprón elég jó áron dobálják az M.2-es SSD-ket, érdemes rámenni!
18k HUF-ért ajándék, nincs alternatívája. -
Seep
senior tag
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
1. ha hosszabb tapod van 170 - 180mm akkor csak 170mm hosszu VGA fer be. ha csak valami rovid tap akkor befer hosszabb is a kabelektol fuggoen.
2. ha normalis 2 szlot magas a vga akkor igen befer a normal venti
3. nem tudom biztosan, tobbi metises megmondja. A metis plusba 1 ssd befer az oldalfal es a mervitolemez koze, 2 meg a padlolemezre. 1 lehet meg mehetne a tap oldalara allitva. -
Grave_444
nagyúr
válasz
kisza25 #47401 üzenetére
1. Nem, a táptól függ. 190mm szerintem sima ügy, talán hosszabb is. Táp ugye lehet 140-160mm magas is.
2. A felső nyílás igen, én tettem egy fix 5V-os ventit, amit ki is tudtam kapcsolni és meghálálta a kártya, szerintem érdemes egyet beszerelni. Befele fújt. (A hátsó pedig szívott kifele azt hiszem)
3. Igen. Kivéve ha akkora hűtőt raksz bele, mint én és alulra egy se fér.
Egyébként megfordítható az alaplap is benne minimális moddal vagy talán az se kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged