Új hozzászólás Aktív témák

• tomi5244

őstag

- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
    Film, sorozatok
    - mire szeretnél vetíteni,
    Fehér fal
    - mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
    Akár 3m-re is tudom tenni a projektor, minél nagyobb kép lenne a cél, legyen mondjuk 60-65" vagy nagyobb :)
    - mekkora a szoba,
    6x4m. A 4m-es oldal a vetithető felület.
    - van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
    Mennyezetre nem tudom tenni, de egy magas állványra, bárszék jellegű eszköz megoldható
    - mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
    Alsó közép kategória lenne a cél, max 100e Ft. Tudom, ennyiért komoly kompromisszumokat kell kötnöm.
    - mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
    Világos, de be tudom sötétíteni, inkább este lenne használva úgyis.

Sziasztok!

Üressé vált egy viszonylag nagy helyiség. Volna egy nagy falfelület is. Gyakran nézek filmeket és sorozatokat is, TV-t most nem áll módomba vásárolni, afféle ideiglenes megoldásként jött ötletként a projektor.

FullHD elég lenne, de ha tudtok ajánlani 720p-s kivitelt amit érdemes megvenni az is érdekel. Ami még számomra fontos szempont, hogy lehetőleg halk legyen. Tudom, egy projektor esetében ez nehéz, de ha mondjuk nem kell magas fényerőt produkálni, akkor vállalható lehet a dolog(?)

Képminőség nem kell annyira acélos, nekem most a nagy képátló lenne a mérvadó, de azért pixelhalmazt se szeretnék. Média szolgáltatás, és egyéb okosfunkciók nem érdekelnek. HDMI legyen, amit a gépre kötök. Használt is szóbajöhet akár.

Köszönöm!
    T

Új hozzászólás Aktív témák