Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Hát nem tudom hol tájékozódtál, de elég ha csak a fórumot visszaolvasod NX30 témában, vagy pár értelmesebb tesztet megnézel. Próbáltad egyébként? Nekem sajnos volt szerencsém.
Ultragagyi műanyag borítás, botrányos EVF (egyszerűen tényleg kritikán aluli, érdemes megkukkolni), Hybrid AF ellenére lassú, az objektív olyan mint ha két tejfölös poharat tologatnál egymásba, fakó színek, APS-C létére zajos képek. De hogy mondjak jót is: jó a fogása, és frankó a forgatható kijelző, mint funkció, és mint képminőség terén is. Egy fényképezőgéphez azért ez elég kevés, lássuk be. Ha valakinek volt már a kezében minőségi szerkezet, akkor hamar leteszi az NX30-ast. Őszintén mondom, hogy kár érte, mert lehetett volna egy ütős konstrukció is (papíron az is), én is azért szavaztam neki bizalmat egy próbára.
Szerk.: D5000 utódját kerestem, mikor hozzám került. Lehet emiatt volt olyan kiábrándító. Mikor mentem kipróbálni az E-M10-est, félve néztem bele az EVF-be az NX30 után (az volt az első találkozásom elektronikus keresővel), aztán csak pislogtam. Pedig az Olyban sem a kategória csúcsa van, de ég és föld a kettő. Persze senkinek nem kell elfogadni a véleményemet, azt viszont erősen javaslom, hogy vásárlás előtt ha van rá lehetősége, valahol próbálgassa kicsit. Na meg vegyen a kezébe pár készüléket, hogy legyen összehasonlítási alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest