Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
A g3 sajnos ilyen lassú, nem a kari a hibás, de amúgy a gh2 is gondolkozik picit, ha exponálás után vissza akarom nézni a képet
G3-nál engem inkább az zavart, hogy hamar feltelik a puffer sorozatnál vagy ha egymás után több képet lövök (pl. panoráma). Vannak ilyen apró hibái a gépnek, de én nem bántam meg, hogy megvettem, valszeg jobb ár/érték arányú milc máig nincs a használt piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Akciókamerák
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Goddess of Victory:Nikke
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
G3-nál engem inkább az zavart, hogy hamar feltelik a puffer sorozatnál vagy ha egymás után több képet lövök (pl. panoráma). Vannak ilyen apró hibái a gépnek, de én nem bántam meg, hogy megvettem, valszeg jobb ár/érték arányú milc máig nincs a használt piacon.