Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Hát én még mindig nem értem.
Igazából a két kép közül nekem a második, nagyobb látószögű a laposabb, az olyan, hogy van egy éles fél arc, ami akár lehetne papírból is kivágva és ráragasztva egy elmosott fotóra. Ez nekem kétdimenziósabb hatást kelt, mint a telés kép. És ne értsd félre, nem kötekedni szeretnék, csak pontosabban megérteni, mire gondolsz definíció szintjén a palacsintásodással, amit a tele okoz.Ezen a két képen is ott a palacsinta hatás, determinisztikusan azért, mert telével készültek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából a két kép közül nekem a második, nagyobb látószögű a laposabb, az olyan, hogy van egy éles fél arc, ami akár lehetne papírból is kivágva és ráragasztva egy elmosott fotóra. Ez nekem kétdimenziósabb hatást kelt, mint a telés kép. És ne értsd félre, nem kötekedni szeretnék, csak pontosabban megérteni, mire gondolsz definíció szintjén a palacsintásodással, amit a tele okoz.