Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Köszi a tippet! Ugyan én se nagyon hdrezek, de ez jórészt az Oly elcseszett auto-bracketelése miatt is van: bekapcsolása elásva a menüben, és mondjuk hiába állítok be 3db +- 1 EV-t, egyesével lövi a képeket, vagy sorozatra állítom és lenyomva kell tartani... nem értem, miért nem csinálják rendesen meg.
Nemrég akadtam rá is; döntően hdr, szerencsére nem Csernobil, de néha kicsit sok a szín és hiányzik a természetes világosabb-sötétebb részek; pont az első oldalon van pár tulzóan hdr-csicsás, de a többség egész visszafogott. Másfelől viszont hozzám közel állónak érzem a képeket: tájképek (jó érzés volt jópárat felismerni -- néhány helyen már jártam, pár pedig rajta van a listán; úgy tűnik hasonló helyeket szeretünk), döntően szélesen, lerekeszelve, gyakran a napkelte-napnyugta körüli égi fényjátékkal. Meg a jegyzetek... jó látni másban is azt az elvetemültséget, hogy napkeltés képekhez korán kelni, egyedül bejárni gyönyörű de elhagyatott helyeket, majd a napnyugtás képek után sötétben hazabotorkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest