Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz madgie #55458 üzenetére

Köszi a tippet! Ugyan én se nagyon hdrezek, de ez jórészt az Oly elcseszett auto-bracketelése miatt is van: bekapcsolása elásva a menüben, és mondjuk hiába állítok be 3db +- 1 EV-t, egyesével lövi a képeket, vagy sorozatra állítom és lenyomva kell tartani... nem értem, miért nem csinálják rendesen meg.
    Nemrég akadtam is; döntően hdr, szerencsére nem Csernobil, de néha kicsit sok a szín és hiányzik a természetes világosabb-sötétebb részek; pont az első oldalon van pár tulzóan hdr-csicsás, de a többség egész visszafogott. Másfelől viszont hozzám közel állónak érzem a képeket: tájképek (jó érzés volt jópárat felismerni -- néhány helyen már jártam, pár pedig rajta van a listán; úgy tűnik hasonló helyeket szeretünk), döntően szélesen, lerekeszelve, gyakran a napkelte-napnyugta körüli égi fényjátékkal. Meg a jegyzetek... jó látni másban is azt az elvetemültséget, hogy napkeltés képekhez korán kelni, egyedül bejárni gyönyörű de elhagyatott helyeket, majd a napnyugtás képek után sötétben hazabotorkálni...

Új hozzászólás Aktív témák