Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Köszi a tippet! Ugyan én se nagyon hdrezek, de ez jórészt az Oly elcseszett auto-bracketelése miatt is van: bekapcsolása elásva a menüben, és mondjuk hiába állítok be 3db +- 1 EV-t, egyesével lövi a képeket, vagy sorozatra állítom és lenyomva kell tartani... nem értem, miért nem csinálják rendesen meg.
Nemrég akadtam rá is; döntően hdr, szerencsére nem Csernobil, de néha kicsit sok a szín és hiányzik a természetes világosabb-sötétebb részek; pont az első oldalon van pár tulzóan hdr-csicsás, de a többség egész visszafogott. Másfelől viszont hozzám közel állónak érzem a képeket: tájképek (jó érzés volt jópárat felismerni -- néhány helyen már jártam, pár pedig rajta van a listán; úgy tűnik hasonló helyeket szeretünk), döntően szélesen, lerekeszelve, gyakran a napkelte-napnyugta körüli égi fényjátékkal. Meg a jegyzetek... jó látni másban is azt az elvetemültséget, hogy napkeltés képekhez korán kelni, egyedül bejárni gyönyörű de elhagyatott helyeket, majd a napnyugtás képek után sötétben hazabotorkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest