Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Én azért szeretem a pici obikat, mert gyakran hordom bringán tekerés közben a nyakamban és zavar, amikor a hosszabb obik miatt előrebillen a gép. A kisebb táskákba is jobban elférnek a palacsinták.
Sigma: nem volt még a kezemben a 19-es, de most van nálam egy 30/2.8. Az építési minősége szerintem rendben van, a harmincasnak a képe is jó, kicsit nagy, kicsit keveslem a 2.8-as fényerőt egy fixnél, de az árához képest teljesen rendben van az obi. Gondolom a 19-es is hasonló ár/érték arányú.
Két furcsasága van. Több másodperccel visszafogja a gép indulását bekapcsoláskor és - nem tudom, hogy ez a 19-esre is igaz-e -, amíg nincs bekapcsolva, valami "kotyog" benne. Mintha valami lencse nem lenne rögzítve amíg nincs áram alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest