Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marseille199
senior tag
Na látod, ezt nem tudom. Nem biztos. Végül is a fuji hozta Gábornak, de nem biztos, hogy frissített példány volt. Passz.
Amíg nem vagyok rendszeres fizetéssel rendelkező, kereső ember és nem tudok normálisan félrerakosgatni minden hónapban, addig nekem ez iszonyat sok pénz. Nem beszélve arról, hogy egy élhető minőségű és sebességű laptop most fontosabb mindennél. Utána bringaépítés, meg a többi hóbort, de ez lényegtelen is.
Ha tisztán csak hobbiznék, szinte garantálhatom, hogy már el lenne adva a G3 jó ideje és ilyesmivel mászkálnék, de amíg hébe-hóba van melóm is, addig nekem szükségem van nagylátóra is, no meg a portrégyútáv a legfontosabb. Szóval egy ilyen géppel meg lennék lőve

Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest