Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
válasz
Marseille199 #92455 üzenetére
Köszi! Lehet, egyik kollégámtól tudok kölcsönkérni. Ha mégsem, akkor élnék a felajánlott lehetőséggel!
Mercutio_: Lehet, hogy még most is kicsi a választék? Alin vszínű ezért nem találtam 46 mm-nél kisebb Hoya polárszűrőt...?
Polaroid milyen minőségnek számít? -
Ubulhun
tag
válasz
Marseille199 #92435 üzenetére
Nem védelem a szempont, igazából kicsit a kíváncsiság mozgat. Mit tud ténylegesen vízfelülettel, kék éggel, ilyesmi. Eddig abszolút nem foglalkoztam szűrőkkel, csak mivel eszembe jutott, hogy a 37mm-es biztosan nem drága, talán megérne egy próbát. Köszi!
MrChris: Azért köszi! Mint fentebb írtam, igazából csak a kíváncsiság mozgat engem is.És lehet, hogy nem is érdemes foglalkozni vele? Nem tudom, másoknak esetleg mik a tapasztalatai.
asdf_: Igen, meggondolva a dolgot, én is attól tartok, nem nagyon használnám ki. Igazad van, megpróbálok kölcsönkérni, kipróbálni. Köszi!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #92295 üzenetére
G3-ba DMW-BLD10E, GX80-ba DMW-BLG10E való, nem kompatibilis.
-
totálkezdő
tag
válasz
Marseille199 #92023 üzenetére
Szóval az egész kép kásás, sötét, és alig látszik, hogy mit akarok fotózni. A gépnek semmi baja, rendszer objektívekkel tökéletesen működik, és pl. vintage 50mm-esekkel F1.4-től f16-ig is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #92013 üzenetére
Pana 12-32-t próbálj lőni, játékobi kinézetű, de meglepően jó a rajza, és aprón kitből 35-45 között ki lehet fogni, vázzal véve talán még olcsóbb, vagy ha kell a nagyobb átfogás 12-60, de az már duplája.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #91999 üzenetére
Van, de mostanság nem használom, ha gondolod 1 hétre oda tudom adni.
Egyébként, kicsi, könnyű, jó a rajza, occó, AF gyors és csendes, színvilága kicsit hidegebb mint az M.Zuiko 25/1.8-nak. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Marseille199 #91999 üzenetére
Szerintem nagyon sokan használják a 25mm f/1.7-et, többek közt én is.
Mire vagy kíváncsi?
-
Oly-Service
tag
válasz
Marseille199 #91995 üzenetére
-
peppe79
senior tag
válasz
Marseille199 #91992 üzenetére
Én pont a héten vettem egy GX80-at, akkor alig volt kínálat. Pár napra rá aztán felbukkant vagy 3-4 eladó darab, némelyik egész kedvező áron. Az index mikro 4/3 adok-veszekben van egy jövő év decemberig garis GX80 váz, 100 expoval, 83 ezerért. Azt szerintem nagyon jó áron adják.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ahoj májsztró!
Még mindig a sajtónál?Márkaboltot kérdezd meg (bár, ha átalánydíjas , akkor közel használtpiaci ár) esetleg a fotóparadicsomot, de ha beázott, akkor ennyi idő után már sok minden oxidalódhatott, elég oroszrulett a cucc, sose lehet tudni mikor mi adja meg magát.
Index adok-veszeken és itteni hardverapró fotós részén is nézz szét, GX80 most is van gombokért, talán 45/1.8 is az árak 3+5 évvel korábbiakhoz képest még barátibbak -
bigsee
addikt
válasz
Olympusmintabolt? Ponthu?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #64580 üzenetére
Miért van az hogy ezeken és általában a sajtóban megjelenő kőrözési fotókon a színek el vannak cseszve? Legjobb mikor keresnek valakit és olyan WB-vel van ról akép, hogy az anyja se ismerne rá. Egyszer egyik profilképet letöltöttem egy híroldalról és korrigáltam (az elvileg fehér fal segített), máris sokat javított a felismerhetőségben.
-
Oly-Service
tag
válasz
Marseille199 #63753 üzenetére
Olympus Teddpróbára
-
válasz
20/1.7-tel szolgálhatok, de vázam csak pl1 van.
-
törölt tag
válasz
írj RBalint-nak.
-
válasz
Marseille199 #63385 üzenetére
A G3 és a E-M1 mechanikája köszönőviszonyban sincs egymással.
-
törölt tag
válasz
Marseille199 #63338 üzenetére
A legutóbbi Sajtófotó Pályázat nagydíját elnyerő Béli Balázs felszerelése 18 kiló, Balázs kb. 70.
Elég durva lehet állandóan mozgásban lenni egy ekkora pakkal... Strapabírás szempontjából tényleg megalapozott lehet a profik erős ragaszkodása a tükrösökhöz, a srác például kis túlzással olyan gyakran cseréli az obikat, ahogy én levegőt veszek.
Gyakorlatilag oda sem néz, már lesi a következő alkalmas pillanatot. És el is kapja. Ez tényleg nagyüzem.
-
MrChris
nagyúr
válasz
amit munkaeszközként használok 10 és 15 éve arról nehéz leszokni, főképp ha bevált. Éles helyzetben amikor minden perc számít akkor biztosra kell menni. Nekem ez elsősorban koncert előtt a zongi ellenőrzése, 10perces szünetben a hiba elhárítása. Gondolom hírfotózásnál is ha megjelenik egy fontos ember 10-20 másodpercre akkor a bevált tutira kell hajtani.
-
válasz
szerintem nálam már meghalt volna
Kerestem panaszokat erre vonatkozóan neten, de sehol semmi. Szóval ez csak félelem az ismeretlentől. -
Bozsana
tag
válasz
Marseille199 #62260 üzenetére
Egerben semmi sincs....egy euronics van ahol Elvileg talan tartanak...
-
Bozsana
tag
válasz
Marseille199 #62258 üzenetére
Jó lenne, de itten nem igen van bárkinek is. Egyszerűbb lenne ha még mindig pesten laknék
de ha csak közületek vk nem eger környéki....
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Marseille199 #61874 üzenetére
Emelj ISO-t meg állíts WB-t a filmen ha épp úgy kívánja a helyzet.
Pont egy ilyen projektnél kell egy kicsi, USB-n keresztül gyaloglás közben akár napenergiával is tölthető kamera. Ha elég jó ami benne van a telefonban, akkor az.
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #61874 üzenetére
Samung NX-ek meg töltik az akkut USB-ről, így egy kis napelemes töltőről is. Amire mehet a mobiltelefon is, meg más, USB-vel tölthető apróságok.
-
sideburns
aktív tag
válasz
Marseille199 #61868 üzenetére
"Jó kis XA."
És ha elromlik? Kifogy a film? Vagy ilyesmi?
-
sideburns
aktív tag
válasz
Marseille199 #61866 üzenetére
Kirándulásnak hívni az El Caminot egy kicsit erős, nem?
Amúgy töltőt nyilván visz magával a telefonhoz, akkor ehhez is lehet akár gépet választani, valami gépben tölthetőt, pl. Samsung NX Mini.
-
rbalint88
addikt
válasz
Marseille199 #59823 üzenetére
nem feltétlenül csak képminőséggel vanak fenntartásaim vele szemben - valószínűleg te a 14-42-ből egy jót, a 12-32-ből egy rosszat fogtál ki- , de a működési minőség, a szorulósság, nagyon műanyagság sem tetszett benne főleg, annyira nem vagyok pixelkukkoló.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #59823 üzenetére
mákod volt.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #59664 üzenetére
kösz!
OFF: street oláhiából
-
mano42
aktív tag
válasz
Marseille199 #59215 üzenetére
Kiindulópontnak egy G3 konverzió lépésről lépésre.
Én nem pont így csináltam, az ir filtert az objektíven használom, előszök és hátrányok.
Előny az, hogy így van egy full spetrum kamerám (amit amúgy soha nem használok ki), és cserélhető infra filterek objektíven.
A hátrány az, hogy íly módon minden használni kívánt obihoz be kell szerezzek ir filtert, és egyesekhez (7-14) eléggé maceráns.És egy fontos figyelmeztetés a lifepixeltől:
"Attention: Please understand that these tutorials are designed for informational/educational purposes only. DO NOT attempt this process yourself, there are just too many things that can go wrong and can result in a broken camera or worse, injury/death from electrocution due to the high voltage flash capacitor."
Szóval, csak csínján, gumiszőnyegen, gumicsizmával, gumikesztyűvel, gumióvszerrel és villámhárítóval szabad csak nekifogni. én figyelmeztettelek
-
mano42
aktív tag
válasz
Marseille199 #59215 üzenetére
Azt olvastam, hogy a fókuszban a szenzor beleszámolja az infra filter üveg vastagságát, torzítását is, és ennek hiányában nem tud rendesen fókuszálni, ezt kell helyettesíteni egy semleges üveggel. A tehnikai hátterét nálam okosabbak biztos el tudják magyarázni, mindenesetre tényleg így van és az ablaküveg megoldotta a problámát. Lehet nem 100% -ban, egyes képeken még mindig látok (főleg a távoli fókusznál) hibákat annak ellenére, hogy a gép fókuszt jelez, de elhanyagolható, olyankor a kézi fókusz sokat segít. Ja, és eléggé objektív függő, például a 14-140-el elég sokszor jelennek meg különböző foltok, "flérek" amiket elég nehezen lehet utómunkázni. Arra is gondoltam, hogy kivágom az egyik infra filtert és azzal helyettesítem a szenzoron az üveget, ezáltal bármelyik objektívvel lehet majd infrázni, persze így lekorlátozom magam egy bizonyos szűrésre. (valszeg a 750nm filtert fogom feláldozni.)
-
mano42
aktív tag
válasz
Marseille199 #59170 üzenetére
Én a G1-t infrásítottam telejesen házi komponensekkel.
Eleinte el akartam adni, de amilyen pofátlan árakat kínáltak érte inkább megtartottam és infrásítottam.
Az eljárás egyszerű volt: Szétszedtem, lehámoztam az ultra filtert, kivettem az infra blokkoló filtert, összeszereltem, az üvegre feltettem egy 750mm infra filtert és már csak meleget láttamNem fókuszált rendesen, még manuál módban sem, káromkodtam hármat, elmentem egy üvegeshez, vékony ablaküvegből vágattam egy szenzornyit, a szélet lecsíszoltattam- pontos méretre vágattam az optikusnál, megint szétszedtem a gépet és az elöbbiekben kiszedett infra blokkoló (kék) üveg helyébe raktam. Azóta rendesen fókuszál. Tisztában vagyok vele, hogy az ablaküveg optikailag nagyon gyatra, viszont ingyért volt, elfogadható, és nem került 250$-ba + szállítási költségbe. Az infra fotókat amúgy sem illik pixelpeepelni, hobby szórakozásra meg tökéletes.
Pár próba:
-
hibavissza
veterán
válasz
Marseille199 #59158 üzenetére
A tudjukki X100T iso tesztjében érdemes megnézni a rawokat is. Szép görög mintát tesz bele a Lightroom. A csúcsfényes résznél is ez a hiba látható szúnyogháló minta képében reinkarnálódva. Úgy tudom ez valami Adobe feature.
-
jmakk
őstag
válasz
Ez az ún. highlight-harisnyásító szűrő.
Milyen fotós vagy még ezt sem ismered? -
madgie
titán
válasz
Pixinfo, haggyadmá, lehet valami trial verziós szutyokkal méretezték le.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #59099 üzenetére
hát én csak mobilról nézem, de mint a harisnya.
-
Ear001
addikt
válasz
27-es Dell és nini, ott van!
-
rinpocse
aktív tag
válasz
Nálam is "raszteros" a 24"-os EIZO-n!
-
Monya78
veterán
válasz
Becsillanás és környékén ott a milliméter papír (Dell, Ips)
-
totálkezdő
tag
válasz
Marseille199 #58599 üzenetére
Ha elég sok van belőle, akkor én is szívesen beszállnék.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #57546 üzenetére
Nem kell hozzá
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #57365 üzenetére
& Schanyee & MrChris: ez gáz, akkor 15k expó előtt valahogy be kell szereznem egy 45-öst, mert manuálozni nem lehet a tárcsa nélkül
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #57270 üzenetére
Download this pohoto ikonra kattintasz aztán ott a listában View All sizes
schawo: Ez Málta?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #57136 üzenetére
oké, rámozdulok a témára picit, mit is tudnak ezek
mondjuk tegnap még lehetetlen volt finoman deríteni vázról rendszervakuval, ma meg már jönnek a softbox meg beépített vakus ötletek
(#57138) madgie: hogy on is legyen ne csak fuji
panasonicon is megcsinálom ugyanezt a kis metz-el és az nagyobbat is villan
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #57137 üzenetére
"de felfele döntve meg kb mindig jó "
Előtör megint belőlem a troll: az X-E1-en csak a kisujjával kellene hátrafogni a kisvakut, beltéren az is elég indirektbe szórni egy fényerős fix-szel
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #57127 üzenetére
gondoltam erre, de ez már megint nagy... akkor ezek szerint segéd nélkül, egy vakuval vázról ennyit sem lehet megoldani, hogy picit derítsem az arcot, hogy "szintbe" kerüljön a világos háttérrel, vagy szemek, orr alol az árnyékot eltűntetni, esetleg aranyórában, kékórában ellenfényben deríteni? na jó...egyáltalán van értelme rendszervakut vázon használni?
a vakupapucs jó valamire azon kívül, hogy beletolsz egy triggert pl?
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #56924 üzenetére
"Valami olyasmi. Szívom a fogam, hogy bármennyire tetszik a sony, öveg nincs rá. No meg keresni sem tudok annyit, hogy megtehessem"
Dehogyisnem, csak AF nem lesz
Viszont ha pár mp-re áll a téma, ez a 3.14159-király (ezdeszarvolt, énkérekelnézést, mit ki nem hoz az emberből egy hét 3-4 óra alvások) egész jól műxik, belenagyítással kombinálva meg főleg zsír.
Esnek az A7 árak. Úgy hallom az A7 (csakateste) már 360-ból is kifogható boltban bruttó. Az A7-m2 megvásárolható válásával pedig gondolom még tovább csökken.Az a Fotosnaiper aranyos. Ez a Wayne's World jelenet ugrott be, crowd controlra ez is elég hatásos.
Studi: "Na jó, de ezzel nem tudsz képet csinálni.
"
Amerikaiaknak van GoPro-hoz gun mount.... Meg a lövéseknek is van szórásképe...
Misály: "Most mondjam, hogy van egy ilyen a polcomon?"
AK?
Najó'van, lehet, hogy a mai napot nem kéne tovább erőltetnem.
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #56934 üzenetére
Mindig gondolkoztam, hogy magára a fotópuskára más obi/váz párost nem lehet-e ráeszkábálni.
Nem tudom, tegnapi talin Freddy még csak mondta, hogy ha iszom akkor legalább jó fej vagyok (ha iszom, akkor ő is jobb arcnak tűnik
).
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #56929 üzenetére
Mondjuk ezt a hatást is lehet még fokozni.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Marseille199 #56924 üzenetére
De neked nem összegyűjteni kell rá, hanem meggyőzni a céget, hogy az adott feladatra vegyenek neked egy E-M1 12-40 + 40-150 f2.8 párost vagy GH3 (4) 7-14 + 12-35 + 35-100 f2.8 rendszert illetve a fentiek tetszőleges kombinációját. Mindig nálad lévő gépnek meg beéred egy kompakttal (RX-1) is
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #56846 üzenetére
Lajkatapi fél vese, A7s másik fele?
Ejj öregem, valamikor pedig már tényleg benézhetnél...
Különben amikor hazaértél, még tartott. F11 után jöttünk el.Jó volt a tali, és hogy új arcokkal is találkoztunk
Jjeahh: ej, de nagyvonalúak, fődíjként kölcsönadnak egy hónapra egy gépet
Parci: gyere el egyszer, nem harapnak. Annál kifinomultabban teszik, késsel-villával, lassú tűzön.
Eperkutyus: ezüst 45-ös, napellenző nélkül. EPL5 lenne az ideális, de ha nem csak ezért veszed, akkor egy EM10. S ahogy mondták, szigorúan csak kijelzővel
Igen, hadd mutassuk be a fórumközösséget. A fele nepper, Juszttal az élen. A nála megfordult gépek, obik száma talán eléri a százat, s tényleg csak megfordultak, egyik sem maradt két hétnél tovább
Alg: na ja, nálam is a 12-32, 17, 45, géppel övtáskában a szokásos felszerelés, kb ebben látom a m4/3 lényegét.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #56856 üzenetére
nem lenne mit olvassak unalmamban
de amúgy ez a sok techbuzulás az olvasóknak tényleg hasznos is tud lenni néha, többet tanultam ebben a topikban az mft gépekről mintha a létező összes tesztet meg jutubvidit átnézném
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #56846 üzenetére
Épp megy a tapi, beszabehu
-
Muerte68
addikt
válasz
Marseille199 #56601 üzenetére
Jó sörözést!
Majd iszok az egészségetekre az ünnepi Whiskymből
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #56615 üzenetére
Ez a képsor nekem is sok(k) volt, de egyetértek, a képek mindig jó helyen vannak itt, még ha rázósabb is a téma.
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #55743 üzenetére
Azért akad kivétel, mikor letojja az ember a diffrakciót: fényforrást szépen csillagozni szűk rekesszel lehet.
-
válasz
Marseille199 #55741 üzenetére
Én is lejjebb tolnám, pont azért írtam, hogy FF-en f/22-n már beköszön a diffrakció. Az azt jelenti, hogy ott már nem használható normálisan.
-
Fandango
veterán
válasz
Marseille199 #55364 üzenetére
Az utolso kepen az a fej es tekintet, gyilkos!
-
MLaca
őstag
válasz
Marseille199 #54670 üzenetére
ajánlom a x@na@ot
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #54548 üzenetére
Ha nem lenne úgy lepattanva, akkor mostanság volt, van kereslet erre a típusra és akkor megérné megcsináltatni és eladni, persze csak akkor, ha már abszolút nem kell.
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #54252 üzenetére
Misály, soxeretettel
(és tonnás dinoszaurusz nélkül)
/ van obligát szelfizz tüntető tömeggel is
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #54241 üzenetére
"olyan fotókat, amiket melóban kell készítenem."
Gondolom nagyon nehéz volt rábírni, hogy most is kimenj
Nosztalgia-faktor volt? -
TayRol
nagyúr
válasz
Jók!
-
törölt tag
válasz
Marseille199 #54243 üzenetére
Mondjuk csoda hogy ilyen tömegben és fény mellett kézből 1/20 at is meg tudtál fogni rendesen
-
törölt tag
válasz
tyűha. Nem csoda hogy elég nehéz ilyenkor fotózni. Iso4000, f2.8, 1/40. Elég határon volt már a gép gondolom?!
-
|AP|
veterán
válasz
Marseille199 #53775 üzenetére
hopp, ez pm akart lenni
-
|AP|
veterán
válasz
Marseille199 #53773 üzenetére
Nádor u. 13.
Megoldható a bejutás, de szervezni kell. Nekem egy hét volt, mire összehoztam, bár én tudtam arra hivatkozni, hogy én voltam az egyik tervező
Privátban tudok küldeni esetleg kontaktot, ahol érdemes próbálkozni. -
|AP|
veterán
válasz
Marseille199 #53770 üzenetére
a színes csigalépcső dupla büszkeség, mert annak a tervezésében is részt vettem
Szállodának készült egy épületfelújítás a Nádor utcában, most a CEU használja az épületet (be van egyébként jelölve a térképen)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #53755 üzenetére
sztem tartsd meg, ha egyszer magnumos leszel, eladod egy vagyonért
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #53749 üzenetére
újszerű állapotban van?
madgie masinájának a kijelzője elég kopott volt, olyan példányokat láttam ebayen is olcsóért néha, tökéletes állapotban lévőt viszont 150 font alatt nem igazán..
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #53740 üzenetére
Keresd a kórházat, ott vagyunk mellette
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #53740 üzenetére
Az idős hölgyeket kellett volna kérdezned, hogy merre van a fiatalember, aki minden igényüket kielégíti!
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #53738 üzenetére
Köszi! A bódét az autó elakadásjelzőjével világítottam, a kékes fényeket hátulról zseblámpával csináltam, szóval elszórakoztattam magam
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #53674 üzenetére
nálunk biztosan vannak, csak nem figyeltem, sokan normál melóként űzik, ebből élnek, mitöbb néhány mercivel jár és palotája van... tudom, hogy hihetetlen, de nem vicc
nemrég olvastam egy csövivel egy interjút is, akinek spec "jelmezei" vannak, púpos öreganyónak öltözik stb...szerinte nem éri meg melózni neki, mert ezzel a "szakmával" sokkal jobban keres...nálunk ha mész maros fele az állad leesik mekkora bazinagy kastélyokban élnek ott, és ahogy kinéznek meg nem mondanád...
-
ROBOTER
addikt
válasz
Vagy a monoklit nézni, amit az apjok ajándékozott neki reggel.
-
arn
félisten
válasz
eloszor azt hittem okosteloval nyomja
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #53663 üzenetére
Tegnap Photoexpon láttam egy fockónál akkora, vagy még egy kicsit nagyobb táskát, mint amiben Te a Nikont hoztad a Pivoba. Sokkolóan néz ez így ki, sose hordanék ennyit vállon. Mondjuk én vézna vagyok, de akkor sem, ez sehogy nem egészséges.
-
jmakk
őstag
válasz
Marseille199 #53200 üzenetére
Részvétem!
-
gorgo
őstag
válasz
Marseille199 #53191 üzenetére
Életemben nem használtam még Expó sorozaton kívül semmit, azt is párszor, próbaképpen. Mai szenzorokkal annak is kevés helyen van értelme...
Makrózni meg nem szoktam, és nem is fogok! -
Lassú Víz
addikt
válasz
Marseille199 #53191 üzenetére
Tudnék trollkodni erre válaszolva
Egy olyan kényelmi szolgáltatás lenne amit nem kötelező használni. Meg tudod csinálni te magad is ahogy gorgo írta, csak nem 0,15s lesz két kép között, hanem 1. A fejlesztőknek semmiből sem tartana megvalósítani, ha akarnák. Akkor meg miért is ne? Sőt kicsit keresve a neten, Canonon a Magic Lantern elég pöpec képi hatást hozott össze egy ugyanarról a tárgyról f1.8 és egy f5.6 blendével készült kép összeolvasztásából.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Marseille199 #53175 üzenetére
Ilyenkor jön az a roppant életszerű jelenet, hogy "légy szíves állj fel, széket előrébb hozzuk, ülj vissza és most nézzél úgy mint az előbb"
Ennek kapcsán felmerült bennem egy kérdés. Létezik olyan beállítás vagy váz, ahol az automata sorozatokban nem az expo értéket buzerálják el, hanem automata program shift történik? Pl. egy ilyen sorozat: 1/100 f5.6, 1/200 f4, 1/400 f2.8. Persze megadott lépésközzel (1, 1/2, 1/3) készülő 3-5-(7) képes sorozatra gondolok. Több értelmét látnám mint a csillió art filteres bracketingnek. -
n.andras74
aktív tag
válasz
Marseille199 #53177 üzenetére
Kell ilyen is ...meg olyan is..Én magamnak fotózok ill mert élvezem, ha nem is olyan jó a minősége :-) ,de jó egyet sétálni csak úgy kattintgatni... Persze van amit megosztok...de sajnos nem hibátlan egyik se...tanulgatok...Vannak rosszabb hobbik is:-) Pl.: a hifi :-D
-
gorgo
őstag
válasz
Marseille199 #53119 üzenetére
Szerintem meg a 2. kép lett ász!
. Bár akárkiről nem lehet ilyet lőni, de ez nem csökkenti a kép értéket!
Read-onlyban nem szeretünk!
Tessék legalább képelni
Lehetne sörike, csak ne okt15-23 között, mert nem tudok elmenni. -
Mercutio_
félisten
válasz
Jó kis karakteres....... pálinka.
-
válasz
Ízlett az a pálinka nagyon.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199 #53112 üzenetére
Ő nem kis vágást, hanem 75%-os csonkolást látott szükségesnek, továbbá lényegében azt írta, hogy szerinte jjeahh minden tudatosság nélkül "csak úgy lőtt" aztán utólag lett hozzá egy ideológia, hogy "mit akart a művész ábrázolni".
Persze kell a kritika, csak valszeg ez a magaslóról megmondom a frankót stílus verte a biztosítákot másnál is. A pozitív hozzáállás nekem nem jön át, de biztos bennem a hiba. -
válasz
Nekem ebben a helyzetben nem a kritikával volt bajom, hanem a stílussal és az önellentmondásokkal.
Csak egy halvány sejtés, hogy más is volt ezzel így... -
Lassú Víz
addikt
válasz
"elvették tőlem a D800-at - és ugyan sokkal teljesebb szettet kaptam, de lelakottabb- kaptam helyette egy egydémárknégyet. "
Mindenkinek megvan a maga keresztje. Lehetne megint egy sörözés, ahol
jót röhögünkszörnyülködhetünk rajta, hogy mekkora cuccot kell magaddal vinned.
Szerk:
jjeahh, flicker-en nézd meg Bokor István képeit. Előszeretettel használja még ma is az E1-et. -
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #52794 üzenetére
elég brutális az a brazil bánya, már régebben is láttam most újra megnézve is az.
Mondhatnám jó annak az országnak amit minden 100 évben kétszer nem rombolnak le 2-3szor nem fosztanak ki...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #52780 üzenetére
aszittem azt a völgyes képet te lőtted!
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #52780 üzenetére
Na, csak sikerült
Remélem jól éreztétek magatokat.
Biztos gyönyörű lehetett a táj. Képest útibeszámolót majd postold este -
Studi
veterán
válasz
Marseille199 #51240 üzenetére
Igen, ezt a Megaparkos Media Marktos mondta is nekem. Náluk 240-ért van listán az E-M10 kit, de mivel a Mammutban 173, így azt mondta annyiért oda tudja adni. Kérdeztem pofátlanul, hogy akkor a budaörsi 119-ért nem? De azt mondta, hogy az az ár már nem él, mert nincs belőle Budaörsön.
-
Oly-Service
tag
válasz
Marseille199 #50845 üzenetére
Nálunk megoldható 1 hétre, 40.000.-Ft kaució ellenében:
[link] -
törölt tag
válasz
Marseille199 #50639 üzenetére
Köszönöm, egy kört mindenképpen megér. Amúgy is jók az ilyen helyek
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #50356 üzenetére
ha egy ekkora obival 3,5-en lehet rajzolni fullframe méretben, akkor ne mondja senki, hogy m4/3-ra már nem megy. Sőt vannak hasonló méretben fényerős gépek is.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Marseille199 #49661 üzenetére
Az lenne még az érdekes, ha közreadnák a folyamatot, hogy az eredeti képből hogyan született a promóciós változat.
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #49661 üzenetére
Panából aztán meg végképp nem
-
HollyBoni
veterán
válasz
Marseille199 #47859 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
A G3-at szvsz nem éri meg eladni.
Mondjuk mást se nagyon
-
Schanyee
senior tag
válasz
Most nagyon nem érdemes eladni, kb 1 hónap alatt 10-20 ezret esett minden ára. Hirtelen mindenki most árulja a cuccait. Omd em5 most épp 130k, 2 hete még 155 volt az átlagos hirdetési ár.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199 #47835 üzenetére
g3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest