Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Sza_Sa
üzenetére
Most megnéztem a hétvégén készült képeimet (A mód, auto ISO, 3200 maximális értékkel; eső miatt beltér, magas iso), rájöttem, hogy csodák nincsenek, és visszavettem a max iso-t 2000-re. Megnéztem a képek exifjeit, és szinte mindet a maxra beállított 3200-as ison készítette. Ez még használható "otthoni" célra, de azért itt már előnyben van a d5100. És rájöttem persze arra is, hogy hiába tartható ki rövid záridő, egy gyerek vagy egy macska 1/20 alatt is rengeteg dolgot tud csinálni
. Bezzeg a kutyát lőhettem volna álványról, öt perces záridővel sem lett volna bemozdulás... Szóval kell a fény.Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: milyen vakut ajánlotok az omd-re? Rádiós vezérlés nem szükséges, csak a gépről menjen, nem kellenek extrém szituációkra villámok, lakásban tegye a dolgát. A másik: a Nikonnál (d5100+SB600) szinte semmit nem kellett tennem: vaku fel, fejet beállítottam, és a vaku 10 esetből 9-szer okosan tette a dolgát. Ez itt is így van? Bocs az esetleg hülye kérdésért, de nem értek a halakhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Bezzeg a kutyát lőhettem volna álványról, öt perces záridővel sem lett volna bemozdulás... Szóval kell a fény.