Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Bevallom nem találtam meg
. Olyat találtam hogy képpont feltérképezés/pixel mapping amit le is futtattam, lehet erre gondoltál. Azóta nem látok ilyen pöttyöt, de tűző napon most nem tudok fényképezni. A képet a képlejátszási menüben próbáltam csinosítani, de ott nem leltem ilyen opciót hogy utólag korrigálja.
Pc-re egyébként van olyan program ami amatőröknek való és pl ilyen képponthibákat lehet vele javítgatni? Vagy csak az adobe terméke említhető?Más, nagyon tetszik ez az epl1 +14-150 csak beltérben vagyok bajban, nincs összehasonlítási alapom, de nem egy fényerős obi már az adatai alapján sem. Pl akváriumot/benne halakat gőzöm nincs hogy kaphatnám le, hiszen azok még mozognak is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Olyat találtam hogy képpont feltérképezés/pixel mapping amit le is futtattam, lehet erre gondoltál. Azóta nem látok ilyen pöttyöt, de tűző napon most nem tudok fényképezni. A képet a képlejátszási menüben próbáltam csinosítani, de ott nem leltem ilyen opciót hogy utólag korrigálja.