Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Vaku topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavicsvédő szélvédő fóliázásnak van értelme? Napi 100 km-t megyek minden nap az M0-on, ahol sok minden röpköd mindenfelé, így nagyjából 2-3 hetente kapok be kavicsot, szal pár hónap alatt olyan a szélvédő, mintha lőtéren parkoltam volna. Év eleje óta a patika szélvédőn már 3 kisebb (csak folt) és 3 nagyobb (el is indult csillag irányban a repedés) felverődés van. A kisebbeket megjavíttattam a nagyobbak csak kezelni lehetett. A két korábbi Passatomnál ugyanez volt, egy éven belül mindkettőn szélvédőt kellett cserélni. Szal, ha most már a Subarun is szélvédőt kell lassan cserélni, akkor esetleg le is fóliáznám egyből, hátha segít. Olvastam róla pozitív és negatív véleményeket is, szal nemtom, ez lenne-e a végső megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest