Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bandus #66295 üzenetére
Igen, szerződés módosítást indukál és újra kalkulálják a biztosítási díjad. Bejelentési kötelezettséged van, tehát el sem tudod mis-másolni (már csak azért sem mert rálátnak a belügyi nyilvántartóra és úgyis kibukik hogy más a címed).
De mivel a forgalmiban is benne van a lakcímed azt is cserélni kell ilyenkor.
mod:
Ha teheted maradj papíron vidéken.
-
válasz
BigBlackDog #66294 üzenetére
Nem vészes szerintem.
-
mi tortenik abban az esetben a biztositassal, ha nekem most valtozna a lakcimem videkrol bp-re? szamitanak valami extra koltseget amit utolag be kell fizetnem?
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #66255 üzenetére
Ritka, mert jobbost például az vesz, aki utálja az anyóst, de a legtöbben szeretik.
-
BBD, Jaffa, Szent: jöttök ma délután a tali helyszínére?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Skillet #66283 üzenetére
de a rend éber őrei minden igazoltatásnál először anyós oldalhoz mennek
előzékenyen le is szoktam nekik húzni az ablakot
Majd az iratok átnyújtására használod a megfelelő céleszközt.EQMontoya: ilyenek ezek.
-
Skillet
addikt
válasz
tomcsi23 #66253 üzenetére
Ilyen nem, de a rend éber őrei minden igazoltatásnál először anyós oldalhoz mennek
előzékenyen le is szoktam nekik húzni az ablakot
bekönyököl... vág egy olyan arcot, mintha sz@rízű rágót rágna, aztán kelletlenül átcammog hozzám
Ja, és a valami amerikáról jut eszembe. Margit hídnál, budai oldalon a rakpartra lekanyarodó sávban álltam, mellém gurult valami okos, aztán az autóról kérdezett... és persze az volt a nagy kérdés : ez amerikai, vagy miért jobb kormányos?
Úgy látszik ő is túl sok valami amerikát nézett
Mondtam is neki, hogy amerikában leginkább balos vasak vannak. -
tomcsi23
veterán
válasz
szőröscica #66278 üzenetére
Csak a jégen pörgette, nem ment annyival nyilván.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #66278 üzenetére
Ott, a német M3-ason.
-
tomcsi23
veterán
válasz
szőröscica #66273 üzenetére
Szerintem arra a fotóra gondolt, amit belinkelt.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Erről az oldalról mi a véleményetek? Elég jó áron vannak az üléshuzatok! -
Integrale
veterán
Valakinek egy csicsa W140-et?
-
norrberth
addikt
(#66230) EQMontoya
(#66235) lancerboyKöszönöm
(#66238) Mágus2 (#66244) brumi1024
Ennek is fordítva van [link]Moliton teleszkóp gyártó cég ezt írta: Célszerű mindig rúddal lefele beépíteni, nyitási véghelyzetben működik az olajos fékezés, ill a rúd kenése megoldott.
De vajon akkor az autógyárak miért rakják máshogy? Biztonság miatt?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #66259 üzenetére
Jaa, persze öreg autók amik ráadásul különösen hajlamosak a rohadásra, már rég kivérzett az állomány kb 99%-a.
-
smallmer
őstag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
ma reggel történ egy kis baleset aminek következtében az autó jobb hátsó ajtaját meghúztam. szerencsére egy régi tipusu autó lökhárítójána akadtam bele ami műanyag volt. Az autón eléggé látszanak a fekete csíkok, de nyomódás nincsen. Tudtok valamit javasolni hogy mive szedhetném le úgy hogy ne nagyon sérüljön a fényezés?
köszi -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #66255 üzenetére
VR4-ből csak JDM készült ha jól tudom szóval nem a jobbos a ritka hanem a balos(ból nincs egyáltalán).
-
mdani01
aktív tag
válasz
z123456789 #66254 üzenetére
Kikölcsönzöd a netről?😃
-
Skillet
addikt
válasz
Speeedfire #66181 üzenetére
A nagy araszolgatásban kihagytalak.
Igen, az elvetemült japóknál is balra tartás van.
Volt, hogy unokatesóm mellettem elaludt... kikerekedett szemekkel gurult mellém valami kisteher sofőr, melósokat vitt... szóval lámpánál mellém ért, szemei majd kiugranak, lesi az unokabátyámat anyósoldalon. akkor nézett át hozzám, meglátta a mancsomban a kormányt...
És látszott, hogy megkönnyebbül, amikor azt mondja, Vazeg, azt hittem elaludt a sofőr -
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #66243 üzenetére
márhogyneérdekelne!
Jó emberekkel jó helyen!
Néha nem árt kidugni a fejünket abszurdisztánból, mert bele-belefásulunk abba ami itt folyik!
-
kisza25
félisten
válasz
mohabá 007 #66241 üzenetére
emlékezetből írtam a 28-at, nem ma volt, 1999-ben hondát vett fater, előtte volt 3 stift és az előtt volt 3 trabi, mindet újonnan vette, kb 30 éve volt trabink és igen volt, hogy elfelejtette fater a takarékról visszaállítani és igen volt, hogy elfogyott a nafta és tolni kellett
gratula hozzá -
brumi1024
veterán
válasz
#03969024 #66242 üzenetére
Három darab egyszerű oknál fogva:
1. Az összes PQ35 alapú hatchback kialakítású modell (G6, A3 8P, Q3, Leon 1P, stb.) gyárilag fordítva van bekötve, és nehezen hinném, hogy egy ekkora, profitorientált cég módosítaná a gyártósori utasításokat néhány A3 8P miatt.
2. Ez így, ebben a formában nem ergonomikus, ami pedig az Audi elveivel teljes mértékben szembemegy. Az a rész, amihez támaszkodáskor véletlenül hozzáérhetsz összekoszolhatja a kezed.
3. Minek emelje a saját súlyát a teleszkóp?
(3+1. Ha nekem nem hiszel nézd meg Mágus hsz-ét. Ő megeshet, hogy ért hozzá.
)
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Jaffa75 #66197 üzenetére
Hóember most épp azon filózik, hogy mely páros szerveitől szabaduljon meg a feketepiacon, melyek árából meg tudja venni majd az új Yaris GRMN-t.
Svédország amúgy nagyszerű hely alapból. 4-5 éve voltam kint nagynénémnél Nyköping-ben, aki gyermek kora óta él ott. Karácsonyt és Szilvesztert töltöttem ott. Volt hó szépen, este csomó szór kimentünk sétálni faterral tiszta mesebeli táj volt a környék. Az emberek nyugodtak, nem rohannék, kedvesek a vad idegenekkel/turistákkal is. Tudnék mesélni. Illetve, ha jössz a következő talira (holnapi sajnos nekem nem jó) akkor nagyon szívesen mesélek, ha érdekel. Tudnék ott élni minden probléma nélkül.
-
törölt tag
válasz
brumi1024 #66240 üzenetére
Miért? Becsukott állapotban kell lefelé néznie. Kétféleképpen van kialakítva a teleszkóp bekötése: A képen látható módon, vagy, ha lecsukott állapotban a karosszérián van feljebb a bekötési pont. Akkor kinyitva tényleg fordítva áll.
De, mint tudjuk, ehhez (sem) értek... -
-
válasz
BigBlackDog #66223 üzenetére
Gyerekek, Glámúr napok vannak, asszonnyal kell menni soppingolni
-
tboldi
nagyúr
válasz
szentkuti11 #66236 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmi áll a háttérben.
-
szentkuti11
addikt
válasz
tboldi #66227 üzenetére
Amikor autót kerestem, rá voltam kattanva erre az oldalra, és eleinte engem is foglalkoztatott ez a kérdés, ám ahogy hasonló évjáratú/típusú verdákat kerestem alvázszám alapján, erős lett bennem a gyanú, hogy flottaátlag alapján feltételez kilometeróra-állást, nem a konkrét példányét tudja valahonnan.
-
törölt tag
-
válasz
BigBlackDog #66232 üzenetére
Köszönöm az időjárás jelentést
Reggel vagy délután lehet én is leöblítem foltmentes vízzel. -
válasz
Nekem a holnapi nap jó, igazából jobb is, mint a 20.-a.
-
kisza25
félisten
válasz
mohabá 007 #66184 üzenetére
ez szerint a tank 27 és a teljesítmény 26 ló, de nem veszünk ezen össze, azért régen nem volt annyi benzinkút, mint most és fater szerette kiautózni teljesen (most is), szóval tele pakkal 4 személlyel a hegyekben az a 4 lityi nem volt olyan sok mindenre elég
-
tboldi
nagyúr
Ez vajon miből számítja a kilométereket? És mennyire lehet megbízható?
Per pillanat ~119500 km-t mutat az óra, és igazából nem érdekelne, ha tényleg 180k lenne benne, csak kíváncsi lennék, hogy hogy működik ez az oldal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem de a 20-a nekem jó.
mod:
Már mint én nem, a többieket nem tudom.
-
aero.
veterán
Jovohet csutortok lesz tali? En is mennek szerintem.
-
Buster17
addikt
Fóliás kocsit mivel szabad lemosni?
-
Skillet
addikt
válasz
EQMontoya #66189 üzenetére
Sok a majom! És mi lesz még itt, ha tényleg jön az ígért vihar, széllökésekkel meg mindennel...
Az onlájn térképes navigációs appok nagyon jók.
Múltkor veresegyházáról jöttünk haza vasárnap késő délután. A maps csajszi mindenképpen a nulláson akart volna vinni, mert az gyorsabb. (Nagyon erősködött, én meg nem néztem meg, miért...)
Persze. Meg vagy 20-25km-rel hosszabb. Szóval mentem a saját fejem után és M3 be a hungária körútra.
Állt az egész. Horror lett belőle.
Gyerek már hátul sírt, minden baja volt. Már én is majdnem rohamot kaptam.
Jók ezek a cuccok, használni kell őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest