Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
máyköl #87285 üzenetére
Én visszaküldeném, nem ilyen kell legyen ez
Most hétvégén dolgozok sajnos este 22.00-ig mindkét nap, de holnap csinálok képet amit pénteken vettem tévét, hogy milyennek kellene lennie!
De amit korábban tettem fel képet a régi tévémről azon is tisztán látszik, hogy miről beszélek😁
Amit ír felettem a kolléga neki is teljesen igaza van, nem véletlenül váltottam én sem!
KS7000-et sikerült vennem ég és föld a különbség! -
stemplar07
őstag
válasz
máyköl #87285 üzenetére
A tv t szemből nézed , tehát zavaró ...csinálj egy pár 4k felbontású szürkét is, és nézd meg mennyire foltos pl.
(50-60-70% grey ) sajnos azt kell mondjam , egy 7-es 8 as szériás Samsungnál ( vagy egy LG UH- UJ esetén ) ilyen szarvas hibák nincsenek ..minden full homogén ..
Sorry de LG SJ szériára nem kérnék cserét ..moneyback
És olvass utána az Rtings oldalon mielőtt másik tv t választasz , bár én is így tettem volna ..mielőtt ezt a kálváriát végig járom ..
( Samsung Ks,mu,7-8 széria , Sony 850 feletti , de ha még hozzájutsz , a Samsung KS különösen kiemelkedő vétel ) -
asr27
tag
válasz
Drótszamár #87276 üzenetére
Illetve nem találom, de kérlek írd le pontosan milyen menüpontok alatt keressem, hátha csak én nem látom.
-
asr27
tag
válasz
Drótszamár #87276 üzenetére
Nincs ilyen a műholdvevőnél, hogy csatorna lista frissítés.
-
máyköl
veterán
válasz
N.YCityBoy #87259 üzenetére
Nem igazán tudom eldönteni én sem, hogy normális keretek között van még az enyém, vagy visszaküldős. Írtam hogy extrémre sikerültek az előző képek, most csináltam újakat. Egyiket világosban, másikat sötétben. Egyébként pont abból a szögből látszódik, ahonnan én nézem, balra megyek 1 métert, és már semmit nem látok a fehér foltokból. Attól tartok, hiába cseréltetnén ki másikra, ugyanilyen lenne...
Vélemény?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Megrendeltem az LG 43 UJ7507 tv-t a fórumon olvasottak miatt, remélem beválik, mint a jelenlegi 32"-os LG, ami 6 éves de semmi baja. Kár, hogy ebben nincs 3D, tudom már kiment a divatból, meg mi se nagyon néztünk 3D-s filmeket. Amúgy az MM-ben most 156000 Ft, de lehet egy hónapot is várni kell rá, de ennyi baja legyen
Ehhez ugye adják a magic remote-t? Másik kérdés, a fejhallgató kimenet kapcsolható ki-be? Ha nem kellene ki-be húzni a fejhallgató csatlakozót az jó lenne.
-
pw12345
aktív tag
válasz
DeFranco #87281 üzenetére
Céget nem, írnék, a Tescoban
jártam karácsony előtt egy nappal. Én mindig végignézem a TV kínálatot, amerre betérek. Egy szem szerencsétlen kantáros gatyás feltöltő?, raktáros? épp heves szentségelés közepette keresett egy bizonyos készüléket, hát repkedett ott minden márka dobozában, mondjuk élükre érkeztek.
Nézd, az űrhajókon is ki kell bírni a TFT-knek a kilövést, igaz, azok talán max. 19"-osak és elég, ha a MALFUNCTION, meg a FATAL ERROR szöveg olvasható rajta, bevilágításon nem nyöszörög a személyzet, örül, hogy kap oxigént.
Magánvéleményem, hogy a kontár összeszerelés és a gány konstrukció a legludasabb ezekben a dolgokban, főleg, ha, amúgy nem érte közvetlen hatás a kijelzőt. A káva keskenyítési trend miatti hely hiány sem biztos, hogy jót tesz a stabilitásnak. Az érdekes lenne, hogy a szegély "mentes" (ragasztott?) típusokkal mi a helyzet,
gondolom, azokban nem csörgedezik a panel.(#87269) DeFranco
Erre én azt a megoldást választottam, hogy olyan típust vettem, amin van előtét üveglap. Kotyog, mint az állat: nem borogatom.
Tükröződik, de lex-om, nem rakok elé fényforrást, viszont olyan ultrás vizes ronggyal törlöm, amilyennel nem szégyellem, hogy belefolyik alul a trutymó -
DeFranco
nagyúr
válasz
pw12345 #87280 üzenetére
nagyon halkan írom de én fektetve is vittem haza. egyszerűen zavaromban elfelejtettem, hogy nem kellene, valahogy nem jutott eszembe csak út közben.
igaz tojáshéjon mentem végig, de ettől még tény a tény. szerencsére nem lett baja.
a magánvéleményem az, hogy bizonyos méret alatt ebből nem lesz baj, elővigyázatosságból írják bele az állítva szállítást, mert jöhet egy komoly kátyú vagy rátehetik ferdén alátámasztva, de gyári csomagolásban kipárnázva ennyit ezek megbírnak, ha csak nem valami batár méret ahol már a súly csinál olyan belső feszültséget hogy kis erőhatásra is roppanhat.
-
-
-
djculture
félisten
válasz
N.YCityBoy #87270 üzenetére
Ja én is ablaktisztitó löttyel nyomom, a tízszeres áron forgalmazott direkt képernyő tisztitóba is az van...
-
máyköl
veterán
válasz
Drótszamár #87264 üzenetére
Sajnos ez nem a kurzor... film kozben keszitettem a fotokat...
-
padzso
tag
Miért hat vakítóan, amúgy tökéletesen beállított képernyőn, ha a fehér színű tartalom kerül túlsúlyba? Mert ha "kevés" fehér van, másféle színekkel, úgy ok, hozza az egységes világosságot. Viszont a fehér háttér esetén mintha magasabbra szintre kerülne.
Remélem, érthető voltam. -
-
DeFranco
nagyúr
srácok, tv paneljét hogyan és mivel lehet a legkímélőbben és a leghatékonyabban takarítani?
találtam rajta pár ujjlenyomatot, letörölném de véletlenül sem szeretném összekarcolni, port is kell majd törölgetni nyilván, de gondolom a panel meg kifejezetten nem karcálló.
milyen csodaszereket érdemes használni és hogyan?
-
asr27
tag
Üdv!
Adott egy LG 32LJ500V televízió. Kb egy hónapos. A műholdvevő funkciójával használom, eddig minden rendben volt vele, ma pedig olyat produkált, hogy a csatorna listát visszaállította arra, ahogy a keresés után volt alapban. Tehát amit én majdnem egy napig raktam sorba, az a lista eltünt, és minden az eredeti helyére került vissza, ahogyan a tp-röl letöltötte. Ez mitől van, van e erre valami megoldás, hogy ne csináljon többet ilyet a tv? -
tévelygő
aktív tag
válasz
westcoastog #87266 üzenetére
Regisztráld be a LG oldalán a TV-t és ezt követően már ott tudod intézni a garanciát. Én az EMAG-on vásároltam, de én is az LG honlapján intéztem a garanciális ügyintézést.
LG REG -
westcoastog
veterán
Telekom helyett én is hívjam inkább egyből a supportot egyébként? Szarik a t a fejemre garanciaügyben.
Küld az LG helyszínre embert? -
-
Drótszamár
őstag
válasz
máyköl #87263 üzenetére
Ha ki van, akkor tényleg hibás lehet a tv. Olyan, mintha a jobb oldalon mégsem kapcsolódott volna ki. Gáz
Ha mozgatod a kurzort, akkor nem követi a fényesedés? Nálam követi, ha be van kapcsolva. (UJ7507 edge led)szerk:
(#87261) stemplar07 Hát igen. Ez sajnos így van. A HDR mód sem az igazi. Próbáltam XBOX Forza Horizon 3 játékkal, de HDR módban túl sokat késik a kép. Tök suta lett a kocsi irányítása.
Játék módban meg sötétebb, és fakóbb a kép. -
máyköl
veterán
válasz
Drótszamár #87260 üzenetére
Ki van kapcsolva.
Voltam a media markt -ban, megmutattam a képeket egy Lg -s eladónak, azt mondta hívjam az online ügyfélszolgálatot, ez azonnali csere, gyári hibás. Ráadásul egy felsőkategóriás típusról beszélünk, tetszik a rendszere, a magic remote, meg az egész, de ez kicsit gáz az Lg -re nézve, nem egy 50.000Forintos tv ez... -
stemplar07
őstag
válasz
N.YCityBoy #87259 üzenetére
Hát igen ,erről beszéltem, az LG az UH/UF sorozat után az SJ sorozatnál több dolgot is elrontott,
..sávos háttér, kontraszt/fényerő hiány (fele) local dimming hiba..de még a betekintési szög is romlott az Elődhöz képest .
Egyedül a válaszidő jó .. De .. Az meg már mire jó ..fenti hibák után .. -
stemplar07
őstag
válasz
Drótszamár #87260 üzenetére
Pontosabban a ,,helyi sötétítést,,kell kikapcs ..(az egyéb beállítások menüben ,ekkor valóban kisebb lesz a ,,csóva,, ) De akkor meg a ,,szürke 50 árnyalata ,, lesz az amúgy sem combos .. feketék helyett..
-
-
-
máyköl
veterán
válasz
N.YCityBoy #87254 üzenetére
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Az LG 32LF5610 tévém bekrepált. Szerencsére még a 2 évet nem érte meg, most március-április környékén lesz 2 éves, viszont az LG honlapjára nem hiszem, hogy regisztráltam a TV-t, csak a pincében van meg a doboza és a számlája. (Remélhetőleg, ha senki nem vitte el a társasházból.) MM-ből vettem.
A probléma az, hogy a tv egyik oldala jól meg van világítva, a másik oldalán (jobb oldal) viszont elég sötét a kép, valószínűleg ott kiégett, vagy mi történhetett?
Na mindegy is, valakinek van valamilyen tanácsa esetleg?
Előre is köszi,
Hunreeth -
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Vásároltam egy 60SJ850 -es tv -t. Minden tetszik, kivéve mikor fekete háttérnél a képernyő jobb oldalán fehér foltokat látok. Ez mennyire normális jelenség? Kissé furcsállom egy fél milliós tv -től... -
válasz
stemplar07 #87240 üzenetére
Igen ez sajnos nagyon szomorú de mind amellett pofátlanság, hogy ennyit elkérnek érte
Imádom az LG-t a Flatron óta ami nem ma volt, de én is sajnos tegnap leváltottam Samsungra
Pedig az enyém nem is volt ilyen, de egy KS szériás Samuval szemben ezeknek esélyük sincs sajnos! Mondom ezt úgy, hogy eddig fanatikusan LG párti voltam, mielőtt nekem esne valaki😁
Na majd ha lejebb megy az ára akkor az LG Signature, talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest