Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz
#94529552 #68299 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat Helioport és Pumma! Az Edigital nálam ebben az esetben nem játszik, mert nem lehet náluk 5 évre hosszabbítani a garanciát, csak négyre. Nekem pedig most ez elsődleges. LM620S-emet váltom le vele, ( ami 3,5 évesen panelhibával megadta magát
) abban is van TruMotion, semmi különöset nem érzékeltem általa. Bár lehet én nem látom jól, nem tudom mit kell nézni. Amúgy tegnap már megvettem az Euronicsben a 43UF7727-et 195k-ért. Plusz természetesen a garancia kiterjesztés 5 évre 15k. Remélem nem döntöttem rosszul!
Üdv.:
Julot -
törölt tag
Ennek a kérdésnek semmi értelme a két topikban. Itt az LG-ről tudnak véleményt mondani, mert ezt ismerik, amott meg a Samsungról. Olvass utána inkább mindkét helyen az adott típusnak.
Julot Itt jobb áron adják a UF778V-t, és itt írták, hogy a V jelű változatban van TruMotion, bár az nem mindenkinek fontos.
-
urbi73
senior tag
Sziasztok . Vettem egy LG .43LF54 - Tévét . A problémám az lenne hogy miért nem játssza le a filmeket az USB -röl? Egy pendriveral próbáltam sima divx -es , mkv formátumú filmeket , de csak annyit ír ki hogy Hiba a külső adathordozóban " . Valamit át kellene állítani ? Külső HDD -röl is ugyan ez a helyzet .
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a 43UF7727 és a 43UF7787 között mi a különbség? Én külcsínre csak a talpban látok eltérést, belbecsben az LG honlapja szerint mintha ugyan az lenne a kettő. Ez valóban így van? Euronics honlapján egy árban ( 199990 Ft ) van mindkettő.
Köszönöm!
Üdv.:
Julo -
belan
addikt
hello kis infó tudtok adni tv vásár előtt álok és,egy lg uf850v és samsung ju6800 között . őrlődöm melyik a lenne a jobb választás ?
-
direwolf
őstag
-
törölt tag
válasz
Wilk919 #68283 üzenetére
Az 580V-ről nem találok ilyen infót. Van ilyened, vagy most vennéd? Mert a szintén idei szériás LF630V Teszt-ben azt írják, hogy lejátssza.
krisz74 Ajánlott tv, és ott jóval olcsóbb is, mint a boltokban. -
válasz
direwolf #68279 üzenetére
720x3=2160, azaz ugyanaz a megoldás mint az FHD felskálázásánál, csak 2x2 helyett 3x3 pixel felel meg egyetlen eredeti pixelnek. (Persze nem hinném, hogy bármelyik tv ennyire primitív algoritmust használna, de mutatja, hogy UHD-n elvileg kevesebb képi információ veszik felskálázásnál, mint FHD-n.)
-
eurolacko
csendes tag
Sziasztok!
LG 47LA660s tv-t használok már másfél éve.Eddig nem volt vele semmi gond de most olyat csinált,hogy bekapcsolás után függőleges csíkok jelentek meg a képernyőn és nem volt hajlandó távira reagálni.Az előzménye ennek az volt ,hogy feltűnt,hogy kikapcsolás után világít az LG logó pedig azt kikapcsoltam,hogy soha ne világítson
Pár perc múlva ki tudtam kapcsolni a készüléket majd kihúztam az áramból vártam egy kicsit majd vissza és jó lett .
Valaki járt már így ,normális dolog ez amit csinált?...vagy el kéne vigyem szervizbe,hogy nézzék át?Mi lehetett vele,hogy ilyen hibát produkált? -
Flowtation
őstag
válasz
krisz74 #68281 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van a telekomtól. Minden szép és jó vele, gyorsan ki is hozták. Én ilyen árban nem találtam ekkora méretűt, a 3d és a smart nem volt fontos. Ráadásul kamatmentes részletre van (nekem), ami máshol nem volt vagy nem voltam figyelmes. De mivel Ts voltam és leszek ezért kézenfekvő és kényelmes volt.bibi9: nekem egyáltalán nem akadozik. Az első bekapcsolásnál nem megy rögtön pl a quick menü, de ez kábé 5 másodperc. Nem akadozik. Most hogy netre van dugva mindig kiirja h van frissités, de csak ennyi.
szerk: kiváncsiságból ki is próbáltam a youtubeot a tvn, nagyon szépen mentek a hd előzetesek és lassúnak sem mondanám. A gépelés viszont rossz a sima távval, de ez legyen a legnagyobb baj.
-
Wilk919
csendes tag
Üdv! LG LB580V-n van arra valamilyen lehetőség, hogy külső hdd-ről flac tartalmat hallgassak? Köszi.
-
krisz74
tag
Üdv!
49LF632V készülék ajánlott?
150000 - ért Telekomnál megéri? -
válasz
headhunter #68278 üzenetére
Nincs mit.
Nem próbáltam, nincs műholdvevőm, upc kábeltévét használok. -
direwolf
őstag
Hát nem. Mitől lenne triviális a 720p-t uhdre felskálázni? Az van, hogy az LCD technológia sajátossága, hogy a natív felbontástól eltérő bármi más ugrásszerű minőségromlást okoz. Írtam már korábban erről, hadd ne ismételjem magam. Ha meg át kell méretezni, akkor az egész többszörösökre (pl. fhd->uhd 2x2) lesz a legjobb minőségű. Így a 720p pl. 2560 képpont szélességen mutatna jól, ha nem interpolál a resample algoritmus. Tehát a fullhd-t uhd-re is a 2x2 mappingel lenne triviális skálázni, és így nem veszítene a minőségből, de ezt eddig még senki sem tudta egyértelműen "bizonyítani", hogy a csillivilli uhd tvje tudja is.
-
-
Teaway
veterán
UHD tartalom lejátszása SmartShare-n keresztül:
„H.264 4096x2160@30P BP/MP/HP@L5.1 50 Mbit/s
HEVC 4096x2160@60P MP@L5.1, Main10 Profile@L5.1 50 Mbit/sFIGYELEM: Lehetséges, hogy az ULTRA HD TV nem támogatja az olyan HEVC kódolású tartalmat, melyet nem hivatalosan az LG bocsátott rendelkezésre.
A nem támogatott kodekek csak szoftverfrissítést követően érhetők el.”(#68276) bibi9: így igaz, akadozik. Nekem még így is megfelel.
-
marton.m
tag
LF630V - LF632V tulajok, olvastam olyan véleményeket a tv-ről, hogy a rendszer darabos, akadozik a menüben. Ebből mi az igazság, mennyire zavaró? Esetleg azóta jött frissítés, ami megoldotta a helyzetet?
Egy 49"-os vásárlásán gondolkodok, de ez kicsit elbizonytalanít. -
Corolla
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy LG UB850V smart tv. Az lenne a kérdésem hogy miért nem játssza le az uhd felvételeket DLNA-n keresztül pc-ről ? (lejátszáskor azt írja ki "ismeretlen fájl") Ha ugyan ezt a fájlt rámásolom sd kártyára és usb-n keresztül adom neki a filmet akkor gond nélkül lejátssza.
Hasonló a szitu ha telefonnal készítek uhd felvételt. (galaxy s6 edge) Ha a telefont a tv-hez csatlakoztatom és smartshare-al megnyitom a telefon belső memóriáját, kikeresve a videót meg akarom nyitni azt ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg, hogy ismeretlen fájl. De ha ezt a videót szintén sd-re kimásolom és usb-n betolom neki akkor simán kezeli. A fájl kiterjesztése mp4 (pc-ről az uhd-s mkv sem viszi)
Ha van megoldás írjátok le légyszi! Köszi. -
muranyig
tag
Sziasztok. Van egy Lg 43uf680v uhd tv-m, és nasról (Synology ds213j) a beépített médialejátszója nem játsza le az uhd tartalmakat sem wifin, sem lanon. (Valami olyasmit ír ki, hogy ismeretlen fájlformátum, DE akkor miért játsza le ugyanazt a fájlt pendriveról hibátlanul?) Fhd-t lejátszik. Pendriveról lejátsza...
Tudtok segíteni, hogy mi lehet a megoldás?
Köszi előre is! -
masterg
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segitségetek kérni a következőkben:
2 tipus között hezitálok 55UB850V és 55UF850V. A kérdés mit javasoltok. Tudom hogy az UB 2014-es modell de van valami nagyobb egyéb különbség, ami esetleg megéri az 55 ezer különbséget (az UB ennyivel olcsóbban találtam).
köszönöm a segitséget.
Üdv. -
MrBazsi
senior tag
válasz
brown26 #68266 üzenetére
5: Hdmi kábel, vagy downgrade,
Pont ezért csináltam én is az új tv-n , mert az újabb szoftokból elvették ezt a lehetőséget csomó tv-nél.
keress rá a downgrade kulcsszóra itt az oldalon, nem egy nehéz művelet.Viszont nekem is lenne egy kérdésem. a tv-be ha dugok egy pendrive-ot, mindig hozzáad a tv- egy apps mappát a pen tartalmához. rákerestem itt, látom is miért, csak nem értem, hogy tudom ezt kikapcsolni?
thx! -
dik
őstag
LG 55LF652V tulajok...
A szolgáltató megoldotta így mostmár jó a jel de a képminőség beállítására kellne valami pontos beállítás amivel tökéletes lenne(szín, kontraszt, stb.). Esetleg valakinek ha van ilyen TV megosztaná velem a tuti beállításokat? Áligattam rajta szép ez szép, de valahogy nem az igazi.
A következő kérdésem az lenne esetleg a wifi-vel kapcsolatban valami titkos beállítás is kell neki? Megtalálja kiírja, de beírom a jelszót, de nem csatlakozik valamiért. Esetleg erre valami ötlet mitől javulna meg!?Köszönöm előre is a válaszokat segítségeket!
-
brown26
tag
Sziasztok!
Segítségetekek szeretném a kővetkezőben:
Van egy LG LM620s típusú tv-m, ami optikán csatlakozik egy Yamaha házimozi erősítőhöz filmet pedig plexen keresztül nézem.
A gondom ezzel annyi, hogy nem tudok hangsávot választani elég zavaró ha pl van DTS magyar hang, de alapból csak a dd 5.1-el indítja el. Az erősítőn nincs HDMI.
Szóval amin agyalok:1. Külső vinyó nem tudom így a hangsáv választás műkődne.
2.média lejátszó nincs saját tapasztalat ( csak ötlet)
3. Blu Ray ??
4. Valami okos megoldás hogy egyszerűen, olcsón műköjön a mozizásBármilyen tippet, ötletet szívesen fogadok
-
rongylab
tag
ez most szerver topik lett? 100ból jó ha 1 ami a tv-vel kapcsolatos
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogyan tudnám telepíteni a Plex-t az LG 40LF630V-123 TV-re??
-
huncutka1029
addikt
válasz
tigrici #68253 üzenetére
gyárilag a smart shere van a tv-n.
ennek pc oldali verzióját is le lehet tölteni innen pl..
Egyszerű, jól kezelhető alkalmazás.De én azt mondom, az UMS tökéletes választás. Összefoglalóban beállítási útmutató is van hozzá!
-
z123456789
addikt
(#68239) TRob1
Ah! Jól van, már ezt is tudom. Ez nagyon király. Köszönöm.
Működik a léptetés is. Bár inaktív a léptetés ikon, de ha jobbra nyomom a kurzor gombot, akkor "tekeri".
Esetleg még annyit elárulhatnál hogy hogyan tudok kedvencek közé rakni egy hálózati mappát, hogy ne kelljen mindig keresgélni. Illetve hogy ezt pár gombnyomással hogyan is érhetem el? Csak mert használatit nem találok hozzá, csak ilyen interaktív tájékoztatót hogy mi micsodát jelent.Biztos velem van a hiba.
De ha linkeltek egyet, akkor utána olvasok.
(#68240) mobilizmo
Köszi, a kolléga tanácsai elégnek bizonyultak. -
TRob1
veterán
válasz
Fornax #68254 üzenetére
Nem egyszerűbb ha maradsz a Nas-on alapból rajta lévő Twonky-nál, a tv-n meg csak katt a SmartShare-re és ott van minden?
Én így használom (próbáltam miniDLNA-val is a Nas-t, de nekem nem jött be. Sokszor nem frissítette le amit letöltöttem, tehát nem láttam tv-n) Meg jobban is tetszik a tv-n a Nas ikonja (a Nas képével), mint egy pingvin. -
olasz69
senior tag
válasz
ponocli63 #68255 üzenetére
Akkor legalább tedd off topikba!
Hozzászólásom O témába vág O off topic OK
de van samu topik ahová fel tetted ezt Látom!
És ott is elnézést kérsz! -
ponocli63
újonc
Sziasztok!
Ilyen "csodát" még sajnos nem láttam...
Vagy én kergültem meg vagy a TV-m...Van egy Samsung UE55H6400-asom, ami eddig eddig simán lejátszotta az 1TB-s külső
vinyómról a filmjeimet..Most meg gondolt egyet és (még a mappa nyitási szándékra is) azt írja ki, hogy " A kérés nem teljesíthető.."
Mi változhatott meg?Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Plíz, valaki Help!Bocsánat! A Samu-készülék - tudom - nem illik ide...
-
tigrici
tag
Üdv.
Érdeklődnék az újabb tipusokban is létezik előre ,gyárilag telepitett MÉDIA HIVATKOZÁS azaz plex?és most nem arra gondolok amit app-ból lehet feltenni.Előre is köszi az infót -
<NewL>
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok a tv-mhez egy fali konzolt ami nem túl drága? Olyan kellene ami fel-le és jobbra balra is dönthető picit.
55LF630vKülső tárolót (iOmega Prestige Compact) el lehet valahol dugni ezeken a fali konzolokon? Van valami féle tartó mód, trükk, tipp?
-
tigrici
tag
válasz
Fornax #68247 üzenetére
jaaa,mint DLNA kérded?és nem mint hivatkozás?Ez egy tipikus Lg probléma az Lv5590-es nél is mint hivatkozás felirat rendben.viszont mint DLNA se plex se twonky nincs felirat.serviioval viszont rendben.De van még a NÉRÓ MEDIA HOME amit maga az Lg preferál,de én nem próbáltam sose.
-
Fornax
tag
válasz
Diamond500 #68242 üzenetére
Ott van a videó file mellett az srt, ugyan olyan névvel.
-
Fornax
tag
Sziasztok! Lassan másfél napja szórakozok azzal hogy a TV -n feliratot csiholjak. MiniDLNA, Serviio szerverekkel simán van felirat, viszont Plex valamiért nagyon nem akarja vinni (webes felületen kijelzi h ott a felirat), és sehol nem találok rá értelmes megoldást. Ha mondjuk XPlay -el próbálom, akkor van felirat, viszont valami perverz oknál fogva én Plex szerver és SmartShare kliensel szeretném szóra bírni. Valaki találkozott már ilyennel?
-
válasz
z123456789 #68217 üzenetére
A SAMBA nem DLNA szerver/kliens, hanem egy hálózati protokoll.
Az NSA325v2-ben gyanítom ugyanúgy Twonky van, mint nekem a 320-ben. Telepíts egy miniDLNA-t, ami egy rendkívül igénytelen szerver program, kicsi az erőforrás igénye, viszont nincs is semmi csicsa előkép meg nemtudommi hozzá. De tökéletesen működik a hangsáv váltás és a külső/belső feliratok kezelése. -
TRob1
veterán
válasz
z123456789 #68236 üzenetére
Hát nem.
Film nézés közben nyomj egy ok-t, jobb oldalt (a Lejátszás, léptetés...stb melllett) ott lesz egy nyíl ikon. Arra katt... És onnantól meglesz. Itt lehet feliratot és hangot is váltani. -
roomi
tag
Hi. A VisualTrend o.shop. ról van tapastalat?
-
gulyasa
őstag
válasz
gulyasa #68088 üzenetére
Ismét köszönöm a tippet.
Azóta én is ránéztem az LG oldalára és keresgélés közben én is az LF630V szériát találtam a legmegfelelőbbnek.
A típusok között találatként még ott volt az LB580V és az LB650V, de azok úgy látom már annyira kifutottak, hogy webáruházakban sem lehet rájuk találni, nem kaphatók már.32" alatt egyik típus sem tudja a DVB-S2-őt, így a konkrét jelölt nálam is a 32LF630V (vagy 32LF632V).
Tudom, hogy az ajánlások nagyobb méretet indokolnának, de azt arra találták ki, hogy az ember kiélvezhesse igazán a FullHD előnyeit. Nagyanyámat meg nem az fogja érdekelni.És most pedig egy kis Samsung gyalázás, ha már megszóltatok a Samu-s kérdés miatt.
Ott is rákerestem a feltételeknek megfelelő típusra, de náluk az új 200+ ezer forintos csillivilli hajlított UHD tévéken kívül egyikben sincs DVB-S2 tuner és képátlóban is a 40" a legkisebb (ami már nem férne be a régi tévé helyére).
Meg nehogy már nagyanyámnak előbb legyen UHD tévéje, amit ki sem tud használni... -
olasz69
senior tag
-
Snoky21
tag
Sziasztok!
5.1 hangfalnál tapasztaltatok olyat, hogy szinte minden hangszóró egyszerre szól, csak aminek szólni kéne, kicsit hangosabban? Valószínű beállítás gondjaim lesznek a tv-n.
TV: LG 50LB650V
5.1: Logitech Z906
Optikai kábellel vannak összekötve, a tartalom tuti 5.1es "hangkeverésű" és DLNA-n keresztül játszom le. -
törölt tag
Ne fogadd el, ha nem akarják megoldani, mert úgy néz ki, hogy ők okozhatták a szerelés közben. Vagy nem így volt?
direwolf: Ej, de nagyon fel vagy pörögve.Nem lehetne priviben meg beszélgetni ezt?
SziVi79 A YT-ról továbbra is nézhetitek, vagy HDMI-vel a gépedről is. [link] -
direwolf
őstag
-
TBMC
addikt
válasz
huncutka1029 #68216 üzenetére
2db zold, 1db kek, 1db piros ...
vicc basszus. de ez mitol lehet, hogy infra vevo csere utan jott ki? valamit megnyomhatot aszerelo? vagy mitol tortenhetett ez?
holnap hivom oket, akkor valoszinuleg nem fogjak cserelni? ez 1 vicc basszus, 2 honapos tv..
-
olasz69
senior tag
válasz
headhunter #68207 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_68159-68159.html
Akkor ezek milyenek voltak?
Mert a HEVC-T tudják,azt írtam is!De látom is a Barátom,le is játssza!
-
SziVi79
újonc
válasz
honda23 #68158 üzenetére
Üdv mindenkinek! van egy LG 42LB650V (LG WEBOS SMART+ CINEMA 3D TV) a problémám, amióta frissítette magát ha bemegyek az LG store-ba már nincs ott a 3D ahol demokat tudtunk nézni. Ezt, hogy tudom visszarakni? Miért tűnt el? A másik gond, ha megnyomom az info gombot akkor ha hosszabb leírás van egy adott műsorrol, nem tudom végig olvasni, mert nem lehet lejebb görgetni, csak fel-le=csatorna, jobbra=következő műsor. Valaki akinél ugyanez a jelenség, tudta orvosolni?
-
TRob1
veterán
válasz
Ugyanez a Nas van nekem is, alap gyári Twonkyval, és simán tudik váltani feliratot és hangsávot is lb650-en.
Tehát a Nas tuti nem akadály ebben. -
tigrici
tag
válasz
szia,
Az a samba nem véletlenül a gyári Twonky médiaserver?Mert ha samba lenne akkor file listát látnál és az kb ugyanolyan lenne mintha usb-én játszanál le médiát.amugy a nasra telepíthető mint DLNA szerver a "serviio,minidlna,plex" de serviió nem ismeri az ékezetes file neveket,plexnél pedig az a bibi hogy az alkalmazásból telepitett lejátszó nem szinkronizál a szerverrel,De ha előre telepitett azaz nem app-ból ,Média link "plex" van a tévén azzal tökéletes. -
-
huncutka1029
addikt
pixel hiba kényes kérdés,
Mérettől függő, és előfordulási helytől.
Ha jól emléxem, 5 cm belül van 3 csak akkor cserélik.kivévem, ha úgy mint monitor esetében vettél pixel garit... de ez nem jellemző :-(
Ha csak subpixel akkor a szerelő /szervíz jóindulata......
De ez nem csak az LG esetében igaz. -
törölt tag
Köszi, ezek hasznos infók.
Raz3r A 4k-t nem kell felskálázni, hanem csak az annál gyengébb minőségű anyagot. A HD adásokat igen, és ezek megjelenítésénél jól teljesít a skálázás, de majd ír akinek ilyen UHD tévéje van.
tigrici, Pros Sztem nem nyerő a játék a Widi-vel, mert nem ad túl jó képminőséget, és átviteli, késlekedési problémáktól is kell tartani. A HDMI vezeték a tuti. -
laja80
tag
Szevasztok!
Jó dolog ez a Plex,beregisztráltam és hozzáadtam a torrent mappámat ,és így az LG 42LF652V tvn keresztül tudom nézni amiket leszedtem torrenten,nem kell külső vinyóra másolgatni
Köszi az ötletet!!! -
tigrici
tag
Szia.Amit Te keresel az a Widi ami processzor és persze wifi eszköz függő is,azaz először ezt kell lecsekkolni.Az Amd-ét nem ismerem de intelből is minimum harmadik generációs I3-as proci szükségeltetik + megfelelő wifi kártya is vagy adapter ami képes a képet átküldeni.Természetesen ezt az opciót a Tv-nek is tudnia kell.
-
Raz3r
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni, kiszemeltem egy LG 43UF778V. Érdemes szerintetek 43" 4K TV-t vásárolni? A jelenlegi, 40" plazmám cserélném le, s nem 1-2 évre szeretnék TV-t vásárolni.
Szívesen halgatok mellette/ellen érveket.
Illetve, a 4K felskálázással, ugyan olyan minőségű képet fogok kapni egy hd adást illetően mint egy full hd tvn? és a felskálázás csak igazándiból 4K videóknál / jövőre érlező filemknél - lesz érzékelhető?Köszi!
-
válasz
headhunter #68207 üzenetére
Szia.
Remélem erre gondoltál...simán játssza...bocs a szar kép miatt.Azért a helyedben megkérdeznék még néhány uhd tulajt, ha biztosra akarsz menni, mert gondolom van különbség köztük. Ez egy uf852v, amivel néztem.
Van itt egy csomó fórumtárs, akiknek uhd tévéje van, láttam mostanában 778-at is, kérdezz rá. -
válasz
direwolf #68199 üzenetére
Mivan??
Az előbb mondtam, hogy én szigorúan betartom a nézési távolságokat, akkor hol kell hinni?
Amúgy nincs ezzel semmi gond, igazad van...én próbálom meg igazolni, azon hibás döntésemet, hogy 400 ezerért vettem egy tévét, pedig nem kellett volna, már megbántam és azért osztom az észt itt, hogy kicsit megnyugodjak...jó lesz így?
Azt is felfogtam, hogy te nem vagy a 4k ellen, csak a 2 méter alatti 4k ellen. Beszéltem néhány kereskedővel, azt mondja, hogy még a 40 inch-es uhd tévéket is viszik...és boldogok vele, azt hiszem ez a lényeg.
Nem kötik a vásárlást ahhoz, hogy van-e több milliós kamerájuk.
Tényleg nem akarok erről tovább vitázni, van jobb dolgom is, lúzer vagyok, nincs 5 milliós kamerám, aminek a felvételeit tudnám élvezni a tévémen....
Na, szép estét.headhunter: persze, mindjárt nézem, már töltöm lefele, csak elég lassan jön.
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Van/volt mert odaadtam bnomnek - lg lf5800 tv. Gyarilag infra hibas volt nem erzekelt a taviranyito. Hetfon kijottek kicsereltek. Rakovetkezo nap eszrevettem egy pixelhibat.
Mara az a pixelhiba osszesen 4kulonbozo helyen talalhatova notte ki magat. Holnap hivom a szervizt, ily esetben mit fognak tenni vajon? Kicserelik a kijelzot?Szerk: ja es onnantol jelentkezett a pixelhiba mikortol kicsereltek az infrat. Mert elotte vasarlast kovetoen atvizsgaltam, tokeletes volt.
-
Ady5
csendes tag
Hali!
Az a helyzet, hogy ugyanez a helyzet nálam is, a TV (nem tartja fenn a WIFI kapcsolatot.
Eddig jó volt úgy néz ki a frissitésben van a gond. Az automatikus router csatornát átállítottam fixre, de igy is megszakad a kapcsolat. A TV áramtalanítása után kacsolódok a hálózatra, de utána pár perc és megszakad és nem is kapcsolódik vissza, kipróbáltam a jelszó nélküli hálózatot is, de azzal is ugyanez a helyzet.
Lécci szóljatok vissza PM ha van erre vmi megoldás.. Köszi. -
baaka
tag
Sziasztok.
LA szériás tévénél ki lehet kapcsolni azt a hitelesítési(gazdagép és modul között) üzenetet amit bekapcsoláskor bedob mindig?
Illetve nem tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet szétszedni a magic remote-ot teljesen(úgy hogy hozzáférjek a görgőhöz)?
-
roomi
tag
Lb 60" már nem nagyon taláni. De la860 t még igen. Ha jól emlékszem? tavaly ilyenkor a 860rol es 950 rol jokat irtatok.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest