Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Nem értek ezekhez a dolgokhoz így megkérdezném mire is jó ez ha beregisztrálom az LG oldalán a készüléket? Mit nyerekvele vagy mit veszthetek?
+ olyan kérdésem lenne hol is tudom megnézni milyen szoftver van épp rajta? Látom vannak frissítési lehetőségek hozzá. Érdemes lenne ezeket feltenni vagy nem leszekl sokkal előrébb velük?
SOFTWARE FILE(VERSION 04.00.15) a legújabb amit látok rá. Érdemes ezt feltenni ha nem ez van rajta? Ha igen hogyan is kell pontosan?A leírása számomra meglehetősen kínai így első ránézésre...
-
-
pokerhoz
csendes újonc
Sziasztok! Új vagyok itt. Vettem egy LG 49LF540V-t és az lenne vele a gondom hogy a képe rossz. Úgy értem, hogy közel sincs a Full HD-hoz de még a HD-hoz sem. Az emberek mozgása sem olyan mint amilyennek kellene lenne. Mintha sima tv adást néznék csak nagy képernyőn. Bluray filmet néztem rajta 1920x1080as felbontásban de nem olyan mint amilyennek kéne lennie. Kipróbáltam a filmet laptopról HDMI-n keresztül és külső winchesterről is. A külső vinyóról csúnyább is. De amit letöltőttem youtube-ról Full HD tesztvideókat és képeket, azok tökéletesen mennek rajta. Mi lehet baj? A segítségeteket előre is köszönöm
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne. Tegnap óta a a forrás kiválasztó gyorsmenüben van egy piros pötty a hdmi és az av csatornák mellett,ami eddig nem volt. Az usb-s forrásnál nincs. Valami problémát jelenet ez? A készülék 49lf632v.Előre is köszönöm!
-
szpali
addikt
-
-
Gergosz2
veterán
42LF652V-re már fel is került a Netflix. Vagy lehet csak eddig nem vettem észre, de most ott van az alsó sávon.
-
törölt tag
válasz
jézusom #68974 üzenetére
Van itt egy LG-s összehasonlítás az UHD-kről, és itt láthatod az eltéréseket is. Meg itt is. Amit láttam, hogy
TruMotionnincs a 680V-ben , továbbá nincsTru Black Control, ami valamilyen kontrasztjavító lehet, és csak 2 HDMI, és 1 db USB csatlakozása van, és nemUSB 3.0-ás. Meg nincsfejhallgatócsatlakozása. Ha a 7-es szériát nézzük, akkor van TruMotion(UHD- tévéknél a V-re végződés jelzi hogy van) és Magic táv is az UF778V-ben[Euronics] üzleteiben, de több helyen csak bemutató darab van most is itt. -
Julot
aktív tag
válasz
jézusom #68974 üzenetére
Neem, dehogy! Csak amikor én mentem vásárolni, mindegyik áruházban az utolsó darabok voltak, azok, amik ki voltak rakva bemutató darabokként. Nekem ezek nem kellenek. Ezért választottam az UF7727.-et mert csak az volt még olyan amiből volt az adott bolt(ok)ban bontatlan dobozos. Amúgy ahogy írtam is én is az LF652V és az UF680V között őrlődtem. Sajnos - vagy szerencsére - mindkettőből csak bemutató darabok voltak, ami ugye nekem nem kell. Így lett a 7727, és nem csak az MR, miatt nagyobb kategória, mint a 680V, más panel is van benne. A TruMotion olyan dolog, hogy van akinek tetszik, fontosnak tartja, van akinek nem, és nem is baj számára ha nem tudja a TV. Nekem ez előtt LM620S volt, 3D.-s TruMotion-os. Nos, egyiket sem használtam. Az UF7727-hez és - úgy tudom - a 77xx.-es sorozattól felfele a legújabb, LG AN-MR600 MR.-t adják.
-
yvsmad
őstag
válasz
Geszti.Denie #68971 üzenetére
Megszűnt a Flash támogatás a YouTube-on, ezért a 2012 előtti tévéken, lejátszókon, stb. nem megy a YT.
-
Geszti.Denie
újonc
Sziasztok. Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy van egy LG 42LD750 es tvm.. Netcast van rajta. Használtuk is régen. Egy időbe viszont nem használtuk. (4.0 a szoftver rajta ) nem hoz be semmit ami internettel kapcsolatos, ezt hogy tudnám orvosolni?
Youtubera akarom használni. Tölti és ezt az ünetetet írja ki: '' a kérés feldolgozása nem lehetséges"
Hálozati beállitásoknál jelzi az internetet. Idöjárást jelzi.
Elöre is köszi a segitséget.
-
Sziasztok!
UF695 vs LB730 témában mit javasoltok?
Előbbiről nem nagyon találtam semmilyen tesztet. Vajon hogy viszonyul a kettő képminősége egymáshoz?
A 730-at a feketéjén kívűl (tudom IPS) mindenben dicsérik. Bár itt a fórumban láttam foltosodásról hsz-t de azt nem igazán értem, mivel direct LED-ről van szó.Az IPS-sel valszeg meg is békélnék, mivel nappaliba lesz és kb 50-60 fokos tartományból nézzük.
UF695 4K, de gondolom itt is igaz, hogy olcsó 4K t nem érdemes venni, mert gyengébb, mint egy hasonló árú FHD. Csak jó lenne ha vki megerősítené.
Köszönöm.
-
Julot
aktív tag
válasz
jézusom #68965 üzenetére
Szia!
Sokáig én is e két típuson vacilláltam, aztán elmentem a boltokba ahol szóba jöhetett a vásárlás, és kiderült egyik sincs sehol bontatlan csomagolásban, csak kiállított darabok. Azokat meg én nem nagyon veszek, így vettem meg az UF7727.-est, és úgy gondolom nem döntöttem rosszul így utólag. Az UF680V UHD TV TruMotionnal, de Magic remote nélkül, AZ LF652V 3D.-s Tru Motionnal Magic remote nélkül. Elvileg mindkettő középkategória. Szerintem egyikkel sem járnál rosszul, gyakorlatilag még az a kérdés mennyit szánsz, szánhatsz rá. Az UF7727 az UHD Tv.-k felső-középkategóriája, TruMotion nélkül, viszont Magic Remote-al. Elvileg jobb paneles, mint a 6.-os sorozat. Neked kell tudnod mi a fontosabb a 3D, az UHD, a TruMotion, vagy a Magic Remote. azok a TV.-k amelyekbe mindegyik benne van egyszerű hétköznapi melónak megfizethetetlen...
Bár ahogy most olvasom a CES.-en már a HDR.-es 4K (UHD) TV.-k a sztárok, és a sima UHD TV.-knek tiszavirág életű a királyságuk. Itt irta valaki, hogy az abszolút belépő szintet kivéve a 2016.-os LG TV.-k már mind UHD.-k lesznek. Nem tudom mennyi alapja van ennek, és menyit oszt-szoroz nálad, de ami a kérdésed illeti az alapvető, hogy azt döntsd el először 3D.-t akarsz vagy UHD.-t? ...vagy ha mindkettőt, akkor jó mélyen a zsebedbe kell nyúlni...
Üdv.:
Julot -
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Az LG 43UF680V szériát hova sorplnátok? Az 1. hsz-ben nincs róla semmi
Nem akarok UHD-t de ha jó áron van miért-ne? LG 42LF652V a másik lehetőség, e 2n filózom.
-
Zanik
addikt
válasz
#42308056 #68961 üzenetére
Közel 2 éve használok egy 2013-as modellt (47LA660S), és mindig frissítettem az szoftvert, ami a 2 év alatt, ha nem is sokat, de valamennyit javult. Főleg a YouTube app esett át egyszer egy nagyobb változáson, az kifejezetten hasznos volt. Szerintem nyugodtan frissítheted.
A Netflix meg tuti fog fejlődni, hisz ha a magyar szinkron nem is, a felirat biztosítása viszonylag könnyen megoldható egy streaming szolgáltatásnál. Amint megjelenik az app Netcast-ra én regisztrálni fogok, aztán majd 1 hónap ingyenes használat után el fogom tudni dönteni, hogy kell nekem, vagy sem! -
törölt tag
Még több infó, és beszélgetés a Netflix témáról.
Kipróbáltuk a Netflixet. -
törölt tag
Sziasztok!
Netcastos LG okostévém van (32LN570R), érdemes frissíteni a szoftverét? Valahol azt olvastam, okostévéken nem érdemes, mert többet ront a használhatóságon mint javít. Amúgy egyáltalán nem használom ezt a funkció (illetve filmeket nézek külső merevlemezről, nem tudom erre milyen hatással lenne a frissítés), de ha lesznek magyar feliratos tartalmak Netflixen, akkor szeretném beizzítani.
Köszi előre is!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szilasz007 #68953 üzenetére
Van HDMI 2 AMD Vga a Fury, Fury X és Fury Nano. Szóval nem csak az NV tudja.
De mindenesetre nem egyszerű még ez a 4K dolog, nem tudod olyan könnyen elhelyezni a meglévő PC 5.1 monitor mellé, hogy minden úgy működjön ahogy szeretnéd. Hibátlan DLNA app meg egyszerűen nincs.vigyori78
Így néz ki a VGA-m hátulja, 4x DP 1.2 és 2x DVI, a mostani monitor full hd DVI > HDMI adapterrel, amit adtak hozzá. Ha beválik, mind a kettőt displayportra teszem, megy a TV is.
60 Hz az igaz, csak 1920x1200 faelbontáson
megvan, nézem, jónak tűnik.
-
vigyori78
őstag
válasz
szilasz007 #68953 üzenetére
DisplayPort 1.2-n tudják
-
laja80
tag
Üdv!
Nekem digi van 100/50es és gond nélkül szaladnak lefele a filmek,illetve a plex is tökéletes megy wifin keresztül. -
szilasz007
aktív tag
-
Zanik
addikt
Kaptam választ az LG Magyarországtól: lesz Netflix app a Netcast-os TV-kre is! De még nem tudnak pontos dátumot mondani.
-
qqzs
őstag
válasz
huncutka1029 #68948 üzenetére
nalunk meg yaz 1 giga (valos le 400 fel 300) 30 giga 3d film 10 perc
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #68948 üzenetére
Igen nagyon nyomják néhány nagy városban és ennyi...., nálunk is be van húzva a városba az optika és itt megállt az élet, nem fejlesztenek, sokba kerülne az új hálózati eszközök és csak várunk és várunk, a szerelők létszámát is építik lefelé...... Van más szolgáltató is ami szintén nálunk nem alternatíva.... Ha lenne jobb lehetőség már oda fizettem volna elő.....
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #68946 üzenetére
DIGI
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gtaati #68943 üzenetére
25Mb/s minimális sávszélesség kell.
de folyamatosan figyeli az aktuális sávszélességet, és ha kevés UHd ről átvált HD/sd re.
Elvben........mondjuk egy tréhóm ADSL nettel elő se fizessen senki, az gyalázatosan gyenge tud lenni, ha az ember nem pont egy erősítő közelében lakik....
ki a szolgáltatód?
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #68942 üzenetére
Helló!
Köszönöm! Én nem a Netflixre gondoltam hanem az otthoni 4k-s tartalmak lejátszása médiaszerveren keresztül.
A másik h mekkora sávszélesség kell a Neflixnek 4k lejátszásához, de erre már meg is kaptam a választ.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gtaati #68938 üzenetére
netflixen fog menni a 4K webos alatt is, és más oldalakon is.
Csak DLNA-kliensből nem megy.
amúgy már 2012 ben is N-es modemek voltak a tvban 300mb/s sebességgel. nem hiszem, hogy most gyengébbek lennének.
arra nem vennék mérget, hogy gigabites van bennük, de ki tudja..... -
Gtaati
őstag
válasz
Medical #68936 üzenetére
Helló!
Nekem 55UB850-em van és hát szerintem gyanús h a hálózati része max 100-as, dlna-n keresztül ahogy itt többen is jelezték a 4k nem fog menni webos esetén, de netcast-os 4k tv-n meg igen. Én próbáltam az általad említett MIB 3-at de csak külső vinyón megy és nekem meg is akad néha néha és a kép is "szétesik" nem tudom h ez a külső vinyómnak tudható-e be(WD Blue 5400rpm 8 mega, sata3-om usb 3.0 500giga) Ami még érdekes h ezen filmnél tudok hangsávot váltani, de ha magyarra átteszem akkor egyáltalán nincs hang se a tv-n se az erősítőn..., így maradt az eredeti hang és magyar felirat.....
-
Medical
aktív tag
Üdv.
Hát igen, jó TV az LG, de van még mit tenniük! Pedig jobb lenne, ha nem számmal jelölnék a hangsávokat! Nem kéne keresgélni.
Most töltöm az általad említett filmet, kíváncsi leszek rá. Remélem ez tökéletes lesz, és nem a TV hibás!
Oké. Kíváncsi vagyok, hogy nálad, hogy viselkedik MIB 3.
A Gigabites vagy csak 10/100? kérdésedre nem tudok válaszolni.
Más kérdés: Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a laptopomat, képernyő kivetítésként átt lehet e küldeni az LG TV-re. Hasonlóan, mint az okos mobilt. Ha a LUMIA 640 XL mobilomon bekapcsolom, a képernyő ki vetítést akkor látom a TV-n amit a mobilon csinálok. Pl. ha egy filmet elindítok a mobilon, látom a TV-n.
Itt a fórumban már valaki felvetette ezt a témád, de megoldást nem találtam, lehet, hogy a figyelmemet elkerülte.
Köszönöm. -
torma1981
veterán
válasz
huncutka1029 #68929 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor lesz magyar felirattal is elérhető. Akkor tuti nagyobb lesz a kereslet.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Véleményetek szerint a Netflix-hez 4K tartalmak esetén minimálisan mekkora sávszélességű internet kapcsolatra van szükség? Mert az országon belül elég nagy szórások vannak és elég jól be vagyunk sokan határolva a drága jó szolgáltatóknak köszönhetően............
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a Netcast-os LG TV-kre is elérhető lesz-e itthon a Netflix app? Egyelőre nem látom a listában!
-
Beni2360
félisten
CES: Odatette magát televíziók terén az LG
Ha már volt akkor bocs . -
huncutka1029
addikt
Idézet a hivatalos NETFLIX sajtónyilatkozatból:
"Azt fontos megjegyezni, hogy a szolgáltatás nyelve angol, nincs lokalizált változat, így például egyelőre magyar feliratokra se számítson senki, emellett a kínált tartalmak országonként változnak, így nálunk szűkebb a választék, mint pl. az USA-ban."továbbá:
"A magyar szolgáltatás is bevezető akcióval indul: a Netflix gyakorlatilag az összes platformon egy hónapig ingyenesen érhető el, a felhasználók kipróbálhatják, hogy milyen sorozatokat vagy filmeket találnak a kínálatban.Az ingyenes hónap leteltével, ha maradni akarunk, már havidíjat kell fizetni. Az előfizetők három csomag – Basic, Standard, Premium – között válogathatnak, ezek ára 8, 10 és 12 euró (kb. 2500, 3000, illetve 3600 forint). A csomagok között két fontos jellemzőben van eltérés: hány képernyőn (eszközön) használható a szolgáltatás, illetve a HD, valamint az Ultra HD minőséghez való hozzáférés lehetősége."
ezt mindenki tartsa szem előtt, UHD tartalom csak a prémium előfizetéssel elérhető!
Az havonta 12 Eur! -
toth_janika
őstag
válasz
huncutka1029 #68884 üzenetére
Mondjuk ebben a megvilágításban már értem a légzsákot
És tényleg igazad van abban, hogy az igény mindenkinél más és más. Majdnem biztos vagyok benne, hogy X év múlva, mikor cserélem a TV-t, már nem FHD-t fogok venni
-
athew
csendes tag
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #68921 üzenetére
Szia!
"...még az optikai csatlakozó nélküli 10 éves 5.1-et sem..."
Lehet félreértelmezek valamit, de akkor ez megoldaná az én gondomat is? Lehet rám céloztál eme mondatoddal? Mert én sem bírok a 10 éves panasonicra optikai csati nélkül hangot varázsolni. Ez most akkor minő cuccos, amit beszereztél? Segíthetnél egy pár mondatban, akár pü-ben is....megköszönném.
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok, úgy néz ki sikerül végül megoldani mindent.
Persze megint csak Amerikai cégnél találtam normális megoldást.
DisplayPort to HDMI Adapter - 4K
Szépség hibája, hogy csak 30hz a 4K.Már majdnem feladtam, a legújabb videokártyák is csak 1 HDMI porttal rendelkeznek, lehetetlen lett volna rákötni a HDMI-s Tv és Monitor kombót. Nem mellesleg egy vagyonba kerülnek.
A mostani R9 280X nem HDMI-s csak a DVI porton keresztül tudja, gyári adapterrel, viszont így csak 2560x1600 a max felbontás amit át tud préselni, ez csak a Full HD monitornak elég. Esélyem nem volt a 4K felbontásra.
DLNA téren pedig a Plex is becsődölt, a 100 sorozat mappából felét üresnek látja, gondolom nem támogatott formátum.
Végre egyszerre rajt lehet a PC-n a két kijelző, mind max felbontáson, semmit nem kell lecserélnem, még az optikai csatlakozó nélküli 10 éves 5.1-et sem, így viszonylag olcsón megúsztam. Menni fog a veszteség mentes 4K, megmarad a DLNA is, UMS-el, a 720p és alacsonyabb felbontásokra.
Remélem végre össze áll a rendszer, ahogy elképzeltem.
-
dik
őstag
Hát igen nem vagyok hanyat esve ettől a netől ezen az 55lf652v. Kicsit azért többet vártam. Kábelel azt hittem azért fürgébb lesz...
-
Gtaati
őstag
válasz
Corolla #68887 üzenetére
Hello! Koszi mar van egy 500 gigas kulso wd blu 5400rpm 8 mega pufferrel vinyom arrol elinditva a 4k filmet mar jatsza a tv de neha meglassul, megakad, illetve mib 3-nal elmeletileg van magyar hanga hozza de ha hangsavot valtok nincs semmi hangom, csak az eredeti hang plusz a felirat...
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! E-bay szeretnék rendelni egy tv alkatrészt, tudna nekem valaki ebben segíteni?
-
muranyig
tag
válasz
huncutka1029 #68870 üzenetére
...megkérdeztem, de ilyet ők még nem tapasztaltak...
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #68906 üzenetére
Ez tetszett. Jó tévék.
-
direwolf
őstag
Én nagy összegben mernék fogadni veled, hogy nem tudod megkülönböztetni
Abban igazad van, hogy a "minőség érzetet" nem tisztán a felbontás adja. Egy enyhe zaj a chroma vagy luma chanelen (tartalomtól függően) szinte varázslatnak hat. Ez abból adódik, hogy az éleslátást (az egy szögperces) csak 2 (kettő!) fokban tudja a szemünk (már ha tökéletes) a látótér többi részét a szem mozgásából az agy "tölti" ki. Így egy zajosabb, "mozgalmasabb" képről sokkal több információt kap az agy. Viszont sokkal jobban fárasztja is! De ez akkor is átverés. És még ott van az a nem igazolt tény is, hogy a 4K kijelzők nem tudnak 2x2 pixel mappingot fullHD lejátszáskor, azaz interpolálnak, ami (bár ezt sokan nem hiszik el) jelentősen rontja a képminőséget. Emiatt mondjuk láthatsz különbséget.
@luckyman: nem az LG tv tette sajnos
-
Julot
aktív tag
válasz
Medical #68885 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Elég gáz, hogy az LG a híres webOS2.0.-át úgy csinálta meg, hogy a hangsávoknak csak sorszámot tud adni a rendszer, és nem nevezi meg azokat... -1 pont!
Ami a MIB filmet illeti, én ezt még nem próbáltam, ellenben - ugyancsak HDD.-ről - a Total Recall 2012.-es változatát igen, és ragyogóan lejátszotta! Ha alkalmad nyílik rá, próbáld meg te is!, Én gyanítom a MIB file hibás. Megnézem a napokban én is, és majd írok!
Más kérdés: Meg tudná mondani valaki, hogy a 43UF7727.-es TV.-nek a vezetékes hálózati adaptere az Gigabites vagy csak 10/100? Nálam a Switchen sajos csak sárgán világít a portja - tehát 10/100 - ami azért elkeserít 2015.-ben! mégegy -1 pont! Annál is inkább mert valahol azt olvastam, hogy gigabites...
Köszönöm!
Üdv.:
Julot -
qqzs
őstag
válasz
direwolf #68904 üzenetére
felig ezoterikus felig meg a nagy tobseg megmondja 3 meterrol ha egymas mellett lat egy fhd-t es 4k-t ugyanazzal a tartalommal hogy melyik a 4k. annak ellenere is hogy igazad van a szogpercben is csak nem minden fizika. Ismereme a atveros videokat csak ott nem egymasmellett volt a ketfele cucc hanem fhdrol hitettek el hogy 4k.
Es a tevek is kezdenek leszokni a 3D rol mikor most tevet kerestem 5 ev utan nem akartam hinni a szememnek hogy alig van 3D sot van hogy mar uj modelben nincs benne. Az en tapasztalatom az hog y3D mozit nezve kb fel egy ora mulva elveszti a melyseget a 3D hatas mert hozzaszokik az agy talan ezert nem terjedt el mert nicns wow hatas tartosan. viszont csaladi videokat fotokat nezni nagynon kiraly mert nincs az a masfel oras filmre meredek effektus
Netflix: van vagy 24 db 4k tartalom amibol egy csomo 20 perces "moving art" most beszeltem az ugyfszolgalatossal.
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #68906 üzenetére
Látom megértetted a lényeget
Szeretnél még beszélgetni, vagy most megint átmegyünk személyeskedésbe
-
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #68904 üzenetére
akkor vegyél VGA kijelzőt, vagy egy ilyet
Ez biztos elég részletgazdag annak a fenejó szemednek! -
direwolf
őstag
válasz
#94529552 #68902 üzenetére
"Mi szorítja ki a 3D-t"
A piac. De hadd ne én legyek aki erről felvilágosít
@qqzs: "4K nagy ugras 3meterrol is van kulonbseg"
Mekkora tv-d van?
"Meg lehet hogy latni nem lehet de erezni igen"
Persze, ez olyan ezoterikus dolog@huncutka1029: de attól mert belenagyítasz, nem fogsz több részletet látni 4K kijelzőn. A szemünk képtelen különbséget tenni két képpont között ami 1 szögpercnél kisebb látószög alatt látszódik.
-
törölt tag
válasz
lowzor #68895 üzenetére
Valószínűleg jó lenne, de nemtom az milyen folyadék. Én autóknál használatos mikroszálas kendőket használok nagy ritkán, ha poros, lesz, meg a monitorhoz is. Ha meg megfogja valaki, akkor a 3D szemüveghez kapott törlőkendőt használom.
Folyadékotsemmiképp ne locsolj a kijelzőre, hanem csak a kendőre egy minimális mennyiséget. Akár egy leheletnyi víz is elég a kendőre, majd látod. Nyugodtan ki lehet mosni ami van otthon.
direwolf Mi szorítja ki a 3D-t, én még nem hallottam ilyenekről? Inkább azt olvastam, hogy lesz majd szemüveg nélküli 3D is. -
qqzs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Quadro FX 570 eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest