Engem leginkább az háborított fel, hogy a 40-es ES8000 közel 500000 ... Igaz van benne hangvezérlés meg mozgásvezérlés, de pont azok ami miatt nem akarok kiadni ennyi pénzt... Felesleges parasztvakító funkcióknak tartom.
The cow says: "Moooooooooo"

Engem leginkább az háborított fel, hogy a 40-es ES8000 közel 500000 ... Igaz van benne hangvezérlés meg mozgásvezérlés, de pont azok ami miatt nem akarok kiadni ennyi pénzt... Felesleges parasztvakító funkcióknak tartom.

Én is annak tartom és ebben mindkettőnknek igazunk van.
www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

Meg a beépített webcam. Tudom, ez összeesküvés elmélet meg üldözési mánia, de honnan tudom, hogy mikor küld adatokat a háttérből és mikor nem? Lehet, hogy valahol a világ másik végén én vagyok a főszereplője az új Trueman show-nak? 

Pontosan erre gondoltam, az azonos tudású tévék árát kell összehasonlítani.
A Sony HX szerintem magasabbra pozicionált, mint a Samu 6xxx, azokkal az EX tartozik azonos kategóriába.
Ha a 3D-ét nem vesszük figyelembe, akkor szerintem a Samsung 6-os sorozattal inkább van párba a HX750, mint az EX650. Az EX650 (a 100Hz-vel együtt) inkább egy alsó-közép kategória a Sonynál, míg a Samsungnál a 6-os sorozat középkategória.
[ Szerkesztve ]

Én másképp gondolom, de ezen nem fogunk összeveszni.

Nekem nincs is bedugva a d6570-be a kamera csatlakozója...
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

De az 7-8000-be beépítve van a webcam, max letakarni lehet 

A fekete szigszalag (ezüst káva esetén ducktape) csodákra képes. 

Nálam a routeren jó szolgálatot tesz. 
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

WIS09ABGN X/XEC közül melyik?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Elvileg mindegy, mert a Samsung oldalon is X/XEC van írva, nem tettek különbséget.

Üdv. Van valaki itt aki jártas az ElektroOutletben vagy van kapcsolat? Lenne 1 UE55D7005 405.000 FT-ért . Jó lenne tudni valamit a készülékről.

Laptopon is letakarom.

Sziasztok! Lenne egy Tv nagyon jó árban egy "kis" hibával. 55D8000 tetejétől kb 1 cm-re egy vízszintes fekete hajszálvékony csík van. A tulaj azt mondja, hogy csak közelről látható. Szerintetek ez a hiba javítható valahogy? Panelcserével? Ha igen az kb. mennyibe kerülne? Újracsomagolt termék, erre a hibára nincs garancia minden másra van elvileg 1 év.

Ennek a beépített webcamnak én sem látom értelmét, én laptopon hardveresen letiltottam, egyszer megyek fürdés után koliban laptophoz, mondom megnézek egy sorozatot, erre a soha nem használt webcamom pirosan világít... egy szál gatyában állok a laptop előtt
Szóval nem játék amúgy...

Ha vízszintes akkor javítható elvileg. Az a baj, hogy az semmiképpen nem panelcsere, hanem kijelző. Ha függőleges akkor csak csere játszik.

Az E-szériánál (UE32EH5300W) hogy lehet működésre bírni a SamyGo-t? Próbáltam a D-szériánál leírtakat de arról a szerverről nem frissít.
Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign.

Találtam egy ilyen táblázatot, nem tudom volt e már...Én a 46ES6540-s típussal szemezgetek, meg pár D szériás tv-vel. Ez a "Micro Dimming (Területi Képjavítás)" érdekelne, hogy mit is jelent.

Másik rövid leírás: "Edge LED + a software controller that analyzes the picture in 4000 different zones and adjusts accordingly. It’s not a local dimming hardware function but instead a software picture circuit analyzing with the pixel areas."
[ Szerkesztve ]

Mivel az a D szériához van. Az idei sorozatot még nem root-olták. A tavalyiaké is valamikor október-november táján jelent meg. Szóval türelem.

Köszi a segítséget. Az érdekelne még hogy az említett modell (UE32EH5300W) képes a pvr-re vagy ezt is be kell kapcsolni?
Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign.

Hello ALL!!
Itt egy kis info a mai oktatási anyagomról!!
Az E szériás tv-k 4 csoportba oszthatók.A négy csoportból 3 van igazából csak a közép osztály kétfele van véve és a FW-je bútitva van.Íme a csoportok és a típusok:
1.csoport (buta semmire való)
X9-es verzió flash-el szerelt lapok:
EH5000,EH5005 és a 4000-es összes.
A LAP
2.csoport (butábbak)
X10-es flash-el szerelt lapok:
EH5300 (EH5305),ES5500 (ES5505),ES5700 (ES5705),ES6100,ES6300 (ES6305)
A LAP
3.csoport (közép,de okosított)
X10-ES flash-el szerelt lapok (maga a flashben van egy apró változtatás kb. annyi,mint a C modellben a VAL6DEUC és a VALDEUC közt)
ES6530-ES6535,ES6540-ES6545,ES6560-ES6565,ES6570-ES6570,ES6710-ES6715
ES6800-ES6805
A LAP
4.csoport (frankók)
ECHO-P panelek
ES7000,ES7005,ES8000,ES8005
A LAP
Minek fizessünk az energiáért,ha ingyen is miénk lehet!!!!

hi!
nekem is hasonló a problémám. 3-4 napja vettem észre, hogy néhány csatorna kockásodik. kábeles digin kapom a jelet. az analógok jók. a digitális nagy része jó, sőt a hd is gyönyörűek. néhány kivétel pl. tv2, rtl klub meg néhány sz@r ami nem érdekel.
konkrétabban a jelenség: véletlen helyen apró kockákban megmarad egy korábbi kép 1 mp-re kb. a hang is akadozik. élvezhetetlenné teszi. hívtam a digit. nem látnak hibát a hálózatban. javasolták hogy hangoljak újra, megtettem, de a helyzet ugyanaz.
ugyanaz lehet a problémám mint itt a kollégának? zavar van a koaxban vagy a csatlakozókban? miért sz@ródik el egy digitális ha a többi jó?
kösz a választ előre is!
(#28274) tarkatehen válasza attamero81 (#28272) üzenetére

Koszi, hogy megosztottad, hasznos info!.Legalabbis szamomra.

Manualis vagy auto hangolas? Havernak diginel volt hasonlo gondja es manualis hangolas utan megoldodott. Auto hangolassal nem jo frekire allitotta a tv a csatornat.

Elvileg nem. Még az EH6000-re sem írják, hogy tudná, de az ES sorozatban az 5500-tól ott van. Elvileg.

Sziasztok!Volna egy olyan problémám hogy pc-n megosztott .mkv filmeket szeretném hálózatban nézni. Nah most a routerem szerint a D5000-es tv-m csak 100mb-es hálózati kapcsolatot tud, de sajnos ezzel szaggatnak a filmek. Az újabb tv-kbe már gigabites vezérlőket raknak vagy ez a jelenség továbbra is fent áll?
PÜ-t írj, mert az e-mail címemet ritkán nézem!

Megéri még ezt a tv megvenni Samsung UE46D6570WS, vagy az új szériát?

A helyedben én inkább az új szériával szemeznék.Mostanában a foci eb miat egy pár helyen akcióznak 

1.csoport (buta semmire való) 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Hát amit elmondtak röviden tömören ennyi vehető ki belőle.
Amúgy még egyszer falhoz állítanak és főbe lőnek 66-szor,amiért szorom a morzsákat.De nem baj.Nem akarom hogy felhőtlen legyen a napjuk!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja a csoportra vissza térve: UE32EH4003-as 109.990-ért biztos nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Minek fizessünk az energiáért,ha ingyen is miénk lehet!!!!

40es6500 269000 Ft nagyon drága.
Én a 40d6500-t 197000Ft-ér vettem.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG 40D6500 - LGP970

Mutass nekem egy filmet aminek nagyobb a bitrátája 50Mbps-nél!
A 100-as háló fizikailag 70-80Mbitet képes átvinni. Tehát biztosan nem a hálózatban van a hiba.

Bármelyik BD 3D film. BD50-et le tudsz játszani hálózaton keresztül, de 3D BD 50-et már nem.

Eddig amiket én láttam egyik sem volt 50Mbps-nél nagyobb. De ki akarna BD50 3D-t hálózaton keresztül lejátszani? 

Persze, nincs is sok értelme, csak mondtam 

BD50-et le tudsz játszani hálózaton keresztül,
akkor nekem miért nem megy a 46,1GB-os BDlemez? abból is a 25,8GB-os M2TS fájl lejátszása? (IM koncert) de más ilyen tipusú fájl sem megy D6500-on + TP-Link WR1043ND routeren pedig nem 3D.
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Sziasztok!
ÚJ Tv vásárlása előtt állok!
Tudtok ajánlani valami jót 370.000ft-ig??
A Másik topicban már kinéztem egy alternatívát 2012-es modellt...
[link]
Amivel még szemezgetek az meg ez [link]
Nekem eddig az LG jobban bejön a passzív 3D-vel és a mozgásérzékelős táv-al!
Kívácsi vagyok ti mit ajánlottok Samsung téren??

Köszönöm!
iPhone érdekel!:)

Azt sajnos nem tudom megmondani, de én játszottam le BD50-et hálózaton, nem volt vele gond. A routerem pedig ugyanaz. 3D már nem ment, az akadozott. A kérdés még annyi, hogy wifi vagy kábel?
[ Szerkesztve ]

hmmm...pedig ennek a router-nek simán kellene vinnie.
A TV fix IP-t kap?
DHCP nem ad neki olyan IP-t esetleg, amire a QoS nem enged megfelelő prioritást?
én szeretnék, csak nem lehet 
''A férfi zseniális pszichológus, főleg ha a farka vezeti'' - ''A szó nem száll el, hanem kötelez'' - ''Ha képes vagy arra, hogy a hibáidból tanulj, még sokat fogsz tanulni az életedben''

volt vezetékes Tp-Link R460 router azon sem ment.
wifin

Próbáld meg a mostanival vezetékkel. Wifin nekem sem ment.

ezért nem értem....sem ez sem a vezetékesen nem tudtam lejátszani.
amit a router oszt..vagy 192.1.1.100 vagy 101 vagy 102
PC, noti, tv ez a 3 van. De már mindent kipróbáltam..motion plust kikapcsoltam, csak a tv ment wifin..és semmi eredménye.

most nem tudom csak holnap.
Azaz másodpercenként hány MB-ot kellene átvinni a hálózaton?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Én azt hiszem a .8 végűvel próbáltam, és minden okés volt.
Samsung LE40 C650 + Zotac ZBOX AD02 + Alcor HD1800 + Pioneer VSX-D512 + Wharfedale 8.2 oszt Szebb Jövőt!

Egy blu-ray film lejátszásához kell kb 6Mbyte másodpercenként. A 3D esetén ez viszont több kell, pontosan nem tudom mennyi. BD 50-et simán le tudtam játszani 100-as hálón, azért azon 70-80mbit/s átmegy (a 6Mbyte/s azért max 50mbit/s-t jelent)

Kockásodás terén felhívtam egy TV szerelő ismerősömet, és elszomorított. Aktív tápos antennánál semmi esély arra, hogy galvanikus leválasztót beépítsek, de szerinte a passzív antennáknál se lehet minőség javulást elérni vele. Esetleg egy jobb minőségű antenna lehet a megoldás, de erre sincs garancia. Mindenesetre megvárom őt, hogy neki bejön e az antennacsere. Ahogy olvastam, lesz hálózatbővítés. Kecskemétre is terveznek adót, hátha akkor "tisztább" lesz a vétel egy passzív antennával is.
Samsung LE40 C650 + Zotac ZBOX AD02 + Alcor HD1800 + Pioneer VSX-D512 + Wharfedale 8.2 oszt Szebb Jövőt!

Szerintem egyik sem éri meg az árát, annyi pénzért már tévét is lehet kapni.

Az enyémet megveszik így nekem 150k ba van azért kérdezem annyit megér nekem!
iPhone érdekel!:)